Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rosenhillsgatan 6, Norr, Örebro kommun
  • Lör 4 maj kl 11:30
Rosenhillsgatan 6, Norr, Örebro kommun, bild 2
Rosenhillsgatan 6, Norr, Örebro kommun, bild 3

Rosenhillsgatan 6

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 395 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 368 kr/mån
29 063 kr/m²

Med ett attraktivt centralt läge på norra sidan av stadens centrum erbjuds denna välplanerade bostad. Belägen i en stabil och ekonomiskt sund bostadsrättsförening ger dig allt du behöver för ett bekvämt stadsliv. Lägenheten är belägen på den tredje våningen i ett hus med totalt tre våningar, vilket garanterar en mer ostörd och tystare boendemiljö. Här bor du med fri parkering för ett fordon per hushåll på innergården, och varje lägenhet får tillgång till eget källarförråd på cirka 3x3 meter samt gemensamma utrymmen som cykelförråd och barnvagnsförråd. Interiört ger bostaden dig ett vardagsrum som är rymligt och bokstavligen badar i naturligt ljus från dess stora fönster, vilket skapar den inbjudande atmosfären du vill åt för ett trivsamt häng hemma. Den smarta planlösningen inkluderar en sovalkov som faktiskt rymmer en dubbelsäng. Köket är neutralt med vita köksluckor och rostfria vitvaror, och både praktiskt och estetiskt tilltalande med sitt lättskötta laminatgolv. Badrummet är nyligen renoverat med stilrena material och har allt du kan önska, som vägghängd wc och badkar. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med flera klädkammare och garderober. Även bekvämligheter som tvättstuga (generöst med lediga tider), gräsmatta med sittplatser på innergården och inkluderat bredband och TV via fiber höjer livskvaliteten avsevärt. Omgivningen är livfull med närhet till både naturen och Örebros citykärna. Inom gångavstånd finns mataffärer, ett flertal restauranger och pizzerior som erbjuder en mängd olika alternativ. För den som uppskattar friluftsliv eller motion finns Venaspåret med utegym bara en kilometer bort, vilket också förbinder till fler naturstigar längs Hjälmarens strand – perfekt för löpning, promenader eller cykling. Dessutom finns goda transportförbindelser med flera busshållplatser inom kort avstånd, och resecentrum endast en kilometers promenad bort. Detta gör läget idealiskt för både pendling och för att ta del av stadens utbud.

  • Premium
Hertig Karls Allé 75C, Tegnérlundsparken, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Hertig Karls Allé 75C, Tegnérlundsparken, Örebro kommun, bild 2
Hertig Karls Allé 75C, Tegnérlundsparken, Örebro kommun, bild 3

Hertig Karls Allé 75C

Lägenhet
Tegnérlundsparken, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 650 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 774 kr/mån
29 730 kr/m²

Denna lägenhet, belägen på en attraktiv adress intill Tegnérlundsparken, erbjuder direkt närhet till stadens puls. Interiört finner du en tillfixad, och genomtänkt, planlösning och det faktum att allt är totalrenoverat under 2023, står den redo att välkomna sin första riktiga gäst med öppna armar. Optimal placeringen på första våningsplanet (en halv-trappa upp), med rymlig hall (klinkers innanför entrén), sovrum med balkong mot gården, kök och vardagsrum i ett samt badrum. Till lägenheten hör extra förvaringsutrymmen som ett vindsförråd, ett källarförråd och ett matkällarförråd. Interiört präglas bostaden av ljus och rymd med 2,7 m i takhöjd; den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar också en social och inbjudande atmosfär. Genomgående ek-parkett i lägenheten. Köket i vinkel är nyrenoverat med ny inredning där den moderna utrustningen inkluderar induktionshäll, diskmaskin, mikro, ugn samt kyl & frys. Vitvarorna är snyggt integrerat i köket; här utlovas både funktion och stil. Badrummet är utrustat med el-buren golvvärme, dimmbara spotlights (app-styrd), en dusch med duschdörrar, och en kombinerad tvätt/torkmaskin för ultimat komfort. Sovrummet, rymligt och ljust, ger tillgång till en balkong i västerläge som vetter mot den lugna innegården - en perfekt plats för avkoppling. Dessutom har den rymliga klädkammaren försett med uttag för exempelvis hemmakontoret. Varje vrå i denna lägenhet är utformad för att maximera din komfort och livskvalité. Området kring Tegnérlundsparken är en oas av möjligheter, med närhet till centrum, en mångfald av matbutiker, gym, skolor och utmärkta bussförbindelser. Fri parkering på gatan samt möjligheten till en parkeringsplats med el-uttag för en låg månadskostnad kanske får underlätta. Föreningens faciliteter, såsom cykelförråd, tvättstuga, hobbyrum samt gemensam grillplats med sittgrupper på gården, bidrar till en trivsamt hus att bo i. Dessutom ger läget intill Tegnérlundsparken och gångavstånd till Vasastan och stadskärnan en unik balans mellan stadsliv och naturnära rekreation. Denna lägenhet representerar en idealisk bostad för den som söker ett modernt och bekymmersfritt boende med omedelbar tillgång till allt som staden har att erbjuda. Kontakta Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Blodstensvägen 7, Lundby, Örebro kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Blodstensvägen 7, Lundby, Örebro kommun, bild 2
Blodstensvägen 7, Lundby, Örebro kommun, bild 3

Blodstensvägen 7

Villa
Lundby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 795 000 kr
132 + 78 m²
6 rum
611 m² tomt

Varmt välkommen till denna generationsskiftesvilla på Blodstensvägen 7! Kvarteren runt Lundby är uppskattat bland barnfamiljer med närhet till förskola, skola, busshållplats, idrottsplatser, motionsspår och mataffärer. Ett rymligt hus för hela familjen och ett område där barnen kan få växa tryggt inom. Villa om två plan samt en nyligen renoverad källare med fina ytskikt. Med en total yta om 210 kvm finner vi hela 8 rum och kök varav 4 sovrum med goda möjligheter att tillföra minst två till. Entréplan med hall, kök med matplats, vardagsrum med öppet mot matsal och utgång till uteplats samt två sovrum. Vidare finns här även ett badrum samt en tvättstuga. På övervåningen finner ni två sovrum, stort allrum med balkong, badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Nyrenoverade källarplanet har stora sociala ytor med gillestuga samt ytterligare rymliga ytor att använda fritt! Friköpt tomt om 611 kvm, vidbyggt garage, m.m. Det här är ett hus att investera i för hela familjen! Välkommen hem önskar familjen Wallenstedt! Hör av dig till ansvarig mäklare vid intresse och visning!

  • Premium
Vråken 5C, Högfjället, Malung-Sälens kommun
Vråken 5C, Högfjället, Malung-Sälens kommun, bild 2
Vråken 5C, Högfjället, Malung-Sälens kommun, bild 3

Vråken 5C

Lägenhet
Högfjället, Malung-Sälens kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 395 000 kr
42 m²
3 rum
vån 1/2
2 416 kr/mån
57 024 kr/m²

På majestätiska Högfjället finner du detta totalrenoverade boende med egen uteplats och bastu! Golvvärme i hela bostaden som enkelt sköts via en app i telefonen! Beläget nära vandringsleder, längdskidpår, skoterled och alpina pister erbjuder Vråken 5C en idealisk plats för en mångsidig upplevelse i Sälen, sommar som vinter! Med närhet till natur och äventyr blir detta lilla hem en mysig bas för minnesvärda stunder i fjällvärlden. Vid den nya köksön finns plats upptill 6 personer, ett väl utrustat och nytt kök med diskmaskin samt smart förvaring bakom stängda garderober. I boendets bakre del finns två sovrum och badrum. I det större sovrummet får en dubbelsäng plats. I det andra sovrummet finner vi en våningssäng med plats för två personer. Det renoverade badrummet är generöst till ytan och erbjuder både tvättmaskin och bastu. Vråken 5C har entré i västläge vilket gör att både storstugan och uteplatsen badar i sol under eftermiddagarna årets varmare månader. Från lägenheten är det cirka 200m till Bad & Skidbussens hållplats. 400m till längdskidpår och transportliften som går till Högfjället. Cirka 700meter gångväg till Högfjällshotellet med prisade restauranger, pianobar, nattliv, afterskier, skiduthyrning, biograf, livsmedelsbutik och mycket mer! Kontakta ansvarig mäklare Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för mer info kring bostaden alt boka din visning!

  • Premium
  • Uteplats
Knutsbergsvägen 7, Ervalla, Örebro kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Knutsbergsvägen 7, Ervalla, Örebro kommun, bild 2
Knutsbergsvägen 7, Ervalla, Örebro kommun, bild 3

Knutsbergsvägen 7

Villa
Ervalla, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 795 000 kr
109 + 53 m²
5 rum
1 447 m² tomt

Välkommen till Knutsbergsvägen 7, en imponerande och välkomnande villa på två våningar som erbjuder 109 kvadratmeter av bekvämt och familjevänligt boende. Detta hem utmärker sig med sitt generösa ljusflöde, som skapar en varm och inbjudande atmosfär i hela huset. Trädgården är en särskild höjdpunkt, med sina stora grönområden som erbjuder gott om soltimmar för avkoppling och lek. Förutom det praktiska dubbelgaraget, som ger gott om förvaringsmöjligheter och skydd för fordonen, kompletterar en balkong huset och ger ett extra utrymme för bekvämlighet och njutning. Detta hem välkomnar sina gäster med en entréhall som erbjuder goda förvaringsmöjligheter och en tilltalande estetik med ljusa väggar och parkettgolv. Vardagsrummet, som har omvandlats för att inkludera ett extra sovrum, är både rymligt och öppet, vilket gör det till husets hjärta med plats för både umgänge och avkoppling. Den öppna spisen tillför en extra mysfaktor till detta sociala utrymme. Köket är både stort och funktionellt, med vita skåpluckor och laminatgolv, och erbjuder gott om utrymme för matlagning och sociala sammankomster. På entréplan finns även ett elegant, helkaklat badrum i svart och vitt, fullt utrustat med allt som behövs för familjens behov. Övervåningen rymmer fyra ljusa och rymliga sovrum, inklusive ett master bedroom med direkt tillgång till balkongen, samt ett nyligen renoverat toalettutrymme. Husets källare erbjuder ytterligare utrymmen såsom en tvättstuga, en gillestuga och en relax komplett med dusch och bastu – perfekt för avkoppling och rekreation.

  • Premium
Storgatan 10C, Järntorget, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Storgatan 10C, Järntorget, Örebro kommun, bild 2
Storgatan 10C, Järntorget, Örebro kommun, bild 3

Storgatan 10C

Lägenhet
Järntorget, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3,5/4
4 239 kr/mån
24 938 kr/m²

Wallenstedt har det stora nöjet att få bjuda in till detta lyxiga boende på Storgatan 10C! Det här är en exklusiv bostad i två plan som har allt du någonsin kunnat drömma om av en citylägenhet. Denna väldisponerade lägenhet på tre rum, om 80 kvm, erbjuder ett rymligt kök med gott om plats för matbord, ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter & ett generöst vardagsrum med kakelugn. Vindsplanet en trappa upp är fördelat med båda delarna sovrum & allrum. Stora fönster och takfönster skapar en ljus & rymlig känsla genom hela lägenheten. Byggnaden, uppförd i början av 1900-talet, är ett av Örebros mest imponerande bostadshus, en välbevarad jugendbyggnad av hög arkitektonisk kvalitet med bevarad ursprunglig karaktär. Detta är verkligen ett boende för den som söker det lilla extra, med charm och exklusiva materialval. Beläget vid Järntorget och nära slottet, erbjuder lägenheten en perfekt plats för att njuta av citypulsen. Storgatan, en av huvudgatorna i staden, är en livlig plats som sammankopplar många av Örebros mest populära shopping-, mat- och underhållningsdestinationer Stort välkommen hem önskar familjen Wallenstedt! Läs mer om bostaden, & Järntorget under annonsens olika flikar. Michael Kaya tar hand om din intresseanmälan.

  • Premium
Markörvägen 18, Bettorp, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Markörvägen 18, Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Markörvägen 18, Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Markörvägen 18

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 095 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/4
7 532 kr/mån
22 527 kr/m²

Stig upp till ljuset i denna fantastiska 4:a på Markörvägen 18, där du möts av en 93 kvm stor pärla högt upp i huset! Här hittar du en omsorgsfullt planerad och trivsam bostad som bjuder in till ett bekvämt och harmoniskt liv. Den rymliga och inglasade balkongen kombinerat med det höga läget skapar en atmosfär som välkomnar dig att flytta rakt in och känna dig som hemma. I centrum av bostaden finner du de gemensamma utrymmena där kök, matplats och vardagsrum smidigt sammanflätas med den generösa balkongen där fina solnedgångar kan upplevas. Det perfekta utrymmet för samvaro och umgänge med nära och kära, samtidigt som sovrummen erbjuder en avskild och fridfull plats för avkoppling och återhämtning. Denna bostad är inte bara vacker utan också praktisk med högstandardslösningar som gör vardagen smidigare och mer bekväm. Ett välutrustat kök med hel kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin och induktionshäll för att göra matlagningen till en glädje. Det helkaklade badrummet är en fristad med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet och komfort. Gästerna tar med fördel stadsbussen hem till er, men det fungerar likväl att ta bilen utan att de behöver leta speciellt länge efter en parkering. Det går bra att ställa sig på gatan -kostnadsfritt- eller låna en gästparkering. Närområdets gym: Gnugg alt. 24/7 vid Mejeritorget. Närområdets elljusspår: Lillåspåret (slinga 3-10 km). I närområdet finns lokala restaurangen Bettorps Kök och Pizzeria & båda stadens cykelbud hemkörning till adressen. Markörvägen 18 erbjuder en unik kombination av stil, komfort och praktiska lösningar. Kontakta Maja Nyman för att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ålholmsgatan 11, Norra Ormesta, Örebro kommun
  • Tis 30 apr kl 17:30
Ålholmsgatan 11, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ålholmsgatan 11, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ålholmsgatan 11

Lägenhet
Norra Ormesta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 295 000 kr
35 m²
2 rum
vån 2/5
3 869 kr/mån
37 000 kr/m²

Denna fantastiska tvåa, belägen en trappa upp i det naturnära och eftertraktade området Norra Ormesta, är en dröm som går i uppfyllelse för alla som söker en modern och praktiskt planerad bostad. Lägenheten är nyproducerad och har stilrena materialval, samt många smarta lösningar för att optimera ytan på ett smidigt sätt. Bostaden välkomnar er med en rymlig och välplanerad hall, med platsbyggd garderob för maximal förvaring. Köket är stilfullt och praktiskt, med modern högkvalitativ utrustning, och är öppet mot vardagsrummet som har plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når ni även lägenhetens stora balkonger, perfekt för umgänge på varma sommardagar. Det rymliga sovrummet bjuder på bra ljusinsläpp och praktisk klädförvaring i den inbyggda garderoben. Badrummet är smakfullt och väl tilltaget, fullt utrustat med alla bekvämligheter inklusive egen tvättmaskin. Externt förråd finns som tillhör lägenheten, och parkeringsplatser finns att hyra om så önskas. Föreningen har en trevlig gemensam innergård med ytor för sociala sammanhang, som inkluderar både loungemöbler och en mysig pergola. Området är vänligt för barnen på besök och med närhet till vacker natur och rikt djurliv, såsom naturreservatet Oset och Rynningeviken med motionsspår och fina rastplatser. Det är även gångavstånd till universitetet och endast några kilometer till Örebro centrum med en busshållplats i närheten. Tveka inte, detta är en unik chans att förvärva en drömbostad i ett eftertraktat område. Kontakta oss redan idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pionjärgatan 22, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Lör 27 apr kl 14:00
Pionjärgatan 22, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Pionjärgatan 22, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Pionjärgatan 22

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/4
4 117 kr/mån
34 178 kr/m²

Nu har du en fantastisk möjlighet att förvärva ett boende som kombinerar det bästa av två världar – närheten till naturen och tillgängligheten till stadskärnans puls. Lägenheten, som ligger i ett attraktivt och familjevänligt område, erbjuder en underbar inglasad balkong i söderläge. Balkongen, en riktig pärla, är perfekt för att njuta av soliga dagar och lugna kvällar. Dessutom är lägenheten utrustad med ett privat förråd på den välskötta innergården där dessutom garageplatser finns tillgängliga (kö) för en låg månadskostnad. Ytterligare parkeringsmöjligheter finns på en gratis grusparkering direkt utanför lägenheten. Interiören i bostaden är välplanerad och utrustad med högkvalitativa vitvaror från Siemens, inklusive en stor kyl och frys, mikrovågsugn, ugn samt diskmaskin, vilka endast är fem år gamla. Vardagsrummet och köket är hjärtat i hemmet där familj och vänner kan samlas och umgås. I badrummet finns bekvämligheter som kakel, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork som bidrar till en bekymmersfri vardag. Samtliga rum i lägenheten har något att erbjuda och bidrar till en varm och välkomnande atmosfär. Området där lägenheten är belägen har flera fördelar som gör det till en idealisk plats för både nuvarande och framtida behov. Förutom att vara naturnära med endast 100 meter till Venaspåret och Oset för utomhusaktiviteter, är området också utrustat med nödvändiga faciliteter som mataffärer och ett gym från gymkedjan STC, beläget bredvid Lidl. Det familjevänliga området har en egen pool som delas inom föreningen, vilket lägger en extra stjärna i kanten på boendets kvaliteter. En kort bussresa med linje 8 tar dig snabbt in till citykärnan. För den som uppskattar god mat finns det gott om lokala matställen som Sobi och Pizzeria Kruthuset inom bekvämt promenadavstånd. Med dessa attribut förenas livets nöjen och praktiska behov på ett föredömligt sätt, vilket gör detta till en bostad som inte bara är ett hem, utan en plats för livskvalitet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bulltorp Hagängen 142, Vretstorp, Hallsbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Bulltorp Hagängen 142

Gård/Skog
Vretstorp, Hallsbergs kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 200 000 kr
160 + 20 m²
7 rum
5 ha tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda er en mindre hästgård belägen mitt emellan Stockholm och Göteborg. Bostadshuset erbjuder er en blandning av både nytt och gammalt såsom gamla fina trägolv, framtagna timmerstockar, träpaneler och vedspisar samt helkaklat wc/dusch, täljstenskamin, modernt kök och inglasad altan. Stall med 3 boxar, sadelkammare och höskulle. Det finns även ett antal ytterligare byggnader. Ca. 5 Hektar mark i ett skifte där ca 2/3-delar är inhägnade hagar och resten är nyplanterad skog. Fin trädgård som innehåller både gräsytor samt frukt- och bärträd. Stor altan med en inglasad del samt ett väl tilltaget soldäck med både pool och en vedeldad badtunna. Huset är besiktigat. Välkommen att boka in dig på visningen via Wallenstedts hemsida.

  • Plus
Ryttartorpsgatan 3A, Kumla Stad, Kumla kommun

Ryttartorpsgatan 3A

Tomt
Kumla Stad, Kumla kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
950 000 kr
646 m² tomt

Välkommen till denna tomt, perfekt belägen i det familjevänliga villaområdet Skogstorp i Kumla, endast 10 minuter från Örebros citykärna. Här möter du en tomt som erbjuder en unik möjlighet att förverkliga din dröm om ett hem i ett familjevänligt område. Tomtens yta sträcker sig över 646 kvm. Skapa det perfekta huset för dig och din familj. För din bekvämlighet är fiber, el samt kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomten vilket gör framtida byggnation enkel och smidig. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att förverkliga din dröm om ett skräddarsytt hem i en trivsam och familjär miljö i Skogstorp. Bra belägen tomt med närhet till både naturen och stadens bekvämligheter är detta verkligen en plats där du och din familj kan komma att trivas. Tveka inte att kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri idag för mer information!

Dolomitvägen 68, Lundby, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Dolomitvägen 68, Lundby, Örebro kommun, bild 2
Dolomitvägen 68, Lundby, Örebro kommun, bild 3

Dolomitvägen 68

Lägenhet
Lundby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 395 000 kr
78,5 m²
3.5 rum
vån 2/2
3 829 kr/mån
17 771 kr/m²

Välkomna till Dolomitvägen och denna trivsamma 3,5:a i populära och barnvänliga Lundby. Här finns lägenheten för dig som inte vill ta tag i några stora renoveringar utan bara vill flytta rakt in. Nyare kök med vit inredning och moderna vitvaror samt en luftig matplats. Helkaklad wc/dusch med golvvärme och tvättmaskin. Ljust vardagsrum med fin utsikt. Utanför ytterdörren finns loftgångsbalkongen med plats för utemöbler där ni kan njuta av solen en stor del av dagen. I Lundby bor ni i ett lugnt och barnvänligt området med bilfria innergårdar och flera fina lekplatser. Förskolor, skolor och idrottsplatser finns på kort avstånd. Endast 5 minuter bort med bil ligger ICA Maxi, Systembolaget, Plantagen och andra butiker samt restauranger. Välkommen att anmäla dig till visning via Wallenstedts hemsida.

  • Premium
  • Balkong
Cv-Gatan 107A, Rynninge, Örebro kommun
Cv-Gatan 107A, Rynninge, Örebro kommun, bild 2
Cv-Gatan 107A, Rynninge, Örebro kommun, bild 3

Cv-Gatan 107A

Lägenhet
Rynninge, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 395 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/4
6 190 kr/mån
34 293 kr/m²

Välkommen till denna stora & välplanerade gavellägenhet, med ett klassiskt separat kök med plats för många. Ett av sovrummen med separat wc & klädkammare. I lägenheten finns ett rymligt förråd om 5 kvadratmeter. Då förrådet är fönsterinrett så kan lägenheten användas som en fem-rummare. Vidare finns stort vardagsrum med balkong som är möjlig att glasa in och ett badrum med dusch, wc samt tvättmaskin & torktumlare. Det här är ett hem med noga genomtänkt inredning, fina materialval, smarta lösningar & självklart snygg design. Bland annat genomgående ekparkett, vitvaror i rostfritt utförande & helintegrerad diskmaskin, & garderober med skjutdörrar. Här bor du med vackra promenad- och joggingspår precis utanför dörren och 10 minuter upp till city. USÖ ligger knappt 500 meter bort och resecentrum når du enkelt via en kort promenad. Närhet till större matbutiker som Coop och Willys, gym och restauranger. Om du är intresserad så är du välkommen att höra av dig till Michael Kaya hos oss på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Djäknegatan 28, Almby, Örebro kommun
  • Budgivning pågår
Djäknegatan 28, Almby, Örebro kommun, bild 2
Djäknegatan 28, Almby, Örebro kommun, bild 3

Djäknegatan 28

Villa
Almby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
5 495 000 kr
114 + 96 m²
6 rum
627 m² tomt

Belägen i ett lugnt och attraktivt område erbjuds ni nu denna rymliga villa med kombination av lyx och komfort. Huset har genomgått omfattande förbättringar i närtid vilket resulterat i en modern och inbjudande bostad med högkvalitativa ytskikt och en tankeväckande design. Baksidan med den rymliga altanen och lättskötta trädgården är en sann höjdpunkt, med sol hela dagen. Interiören i detta hem är inget mindre än en dröm. På entréplanet finner du en rymlig hall med god plats för klädförvaringen. Köket, renoverat 2024. En sammansvetsad köksö pryder praktiskt och bänkytorna är av snygg behandlad stenskiva. Köket är komplett med moderna apparater från välkända märken och massor av förvaring. Gott om bänkytor och en naturlig integrering med vardagsrummet, vilket garanterar en exceptionell tillvaro. Vardagsrummet har renoverats med nya ytskikt, behandlad fiskbensparkett och fint burspråk med djup fönsterbräda i sten, en vid öppning mot hallen vilket skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Här finns även en öppen spis för maximal njutning samt utgång direkt till altanen och husets baksida. De tre sovrummen i bra storlek på entréplanet har nya ytskikt. Helkaklat badrum i stilren och modern design. Källaren erbjuder ännu mer, med en gillestuga i god storlek samt WC, matkällare, stor tvättstuga och torkrum med gott om plats för att hänga tvätt samt ett ytterligare hobbyrum för förvaring alt hemmagym. Här finner du även ett rymligt garage! Här bor du med närhet till mycket, både skola 1-9 och förskola endast gatan bort, grönytor, lekpark och motionsspår i det absoluta närområdet. Almby ger en perfekt balans mellan stadslivet och områdets lugna bostadsmiljö. För de aktiva finns flera träningsmöjligheter, inklusive gym och motionsspår samt skog, bekväm tillgång till kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter för besökare. Den närmaste matbutiken och flera rekommenderade matställen finns inom räckhåll, vilket ytterligare höjer livskvaliteten i detta område. Välkommen till Djäknegatan 28 önskar Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri i Örebro.

  • Premium
Läppe Stenvred Hamn 10, Läppe, Vingåkers kommun
Läppe Stenvred Hamn 10, Läppe, Vingåkers kommun, bild 2
Läppe Stenvred Hamn 10, Läppe, Vingåkers kommun, bild 3

Läppe Stenvred Hamn 10

Tomt
Läppe, Vingåkers kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
950 000 kr
924 m² tomt

Välkommen till Läppe och Stenvred Hamn 10. Här erbjuds nu till försäljning en byggklar tomt om 924 kvm där du har möjlighet att påbörja byggnation redan nu till våren/sommaren! Här kommer du bo väldigt strandnära med underbar utsikt mot Hjälmaren. Till tomten hör egen båtplats i hamnen samt att el, kommunalt vatten och avlopp finns förberett till tomtgräns. Säljaren har redan betalt anläggningsavgiften om ca 70.000 kronor. Lägenhetsavgiften kvarstår för köpare att betala vid anslutning. Fastigheten ligger innanför detaljplanerat område: detaljplanen medger byggnation av ett bostadshus med en byggnadsarea om max 120 kvm, 1 våningsplan samt loft, utan källare, med en yttre höjd om max 4 meter och en taklutning om 10-37 grader. Fastigheten har del i samfällighet och gemensamhetsanläggningar såsom för de boende i det närmaste kvarteret bad och/eller båtanläggning samt egen båtplats, och grönområdet. Här finns eller finns planerat för promenadstråk/gång- och cykelväg runt området med en strandpromenad och tanken är att parkområdet runt ska vara s.k. naturmark. Här finns småbåtshamn, karaktäristiska sjöbodar, upptagningsplats för båt och båtuppläggningsplats. För att veta mer vad du kan bygga och vad området kan erbjuda vänligen öppna och läs dokumentet "Detaljplan".

  • Premium
Lertagsgatan 52E, Väster, Örebro kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Lertagsgatan 52E, Väster, Örebro kommun, bild 2
Lertagsgatan 52E, Väster, Örebro kommun, bild 3

Lertagsgatan 52E

Radhus
Väster, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 895 000 kr
80 m²
3 rum
5 624 kr/mån
23 688 kr/m²

Beläget intill Trängens Idrottsplats och en vacker park, finner du detta attraktiva och ljusa radhus på Väster. Radhuset är fördelat på två plan och omfattar 80 effektivt utnyttjade kvadratmeter. Det här hemmet representerar ett idealiskt hybridboende som förenar stadens bekvämligheter med närliggande parkområden. Detta gör bostaden till ett perfekt val för de som söker balansen mellan ett aktivt stadsliv och skön avkoppling hemma utanför bruset. Den smarta planlösningen och det moderna boendet i bostadsrättsform erbjuder en praktisk och bekväm livsstil, där det yttre underhållet sköts gemensamt, så att du kan spendera mer tid på att njuta av livet, antingen inomhus eller på ett av radhusets trivsamma uteplatser. På entréplanet välkomnas du av en entréhall som leder till köket och allrummet, ett öppet och välkomnande utrymme som är perfekt för vardagligt umgänge och avkoppling. Köket är fullrustat och utformat för att vara både funktionellt och estetiskt tilltalande, vilket gör matlagningen till ett rent nöje. Här finns även ett helkaklat badrum. Övervåningen innehåller två sovrum, som erbjuder personligt utrymme för avkoppling och vila, samt ytterligare ett helkaklat badrum utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare, vilket tillför extra bekvämlighet till vardagslivet. Varje rum i denna bostad är noga genomtänkt för att maximera komfort och funktionalitet. Denna bostad är belägen i ett område som är perfekt för en aktiv och bekväm livsstil. Med Coop Extra och Lidl inom promenadavstånd blir vardagens inköp smidiga och enkla. Närheten till populära kvarterskrogar erbjuder möjligheten att njuta av kvällar ute på stan utan långa resvägar. För den som pendlar eller vill utforska staden ytterligare, är tillgången till bussar på Ekersgatan och Karlslundsgatan idealisk, vilket gör det lätt att ta sig in till stadskärnan för arbete, studier eller nöjen. Detta radhus på Väster är mer än bara en bostad; det är en möjlighet att leva ett balanserat och rikt liv där närheten till stadens puls.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ulsavilagatan 15D, Ormesta, Örebro kommun
Ulsavilagatan 15D, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ulsavilagatan 15D, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ulsavilagatan 15D

Radhus
Ormesta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 750 000 kr
112,8 m²
5 rum
vån 1/1
6 179 kr/mån
24 379 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva detta stilrena bostadsrättsradhus om 5 rum och kök på Ulsavilagatan 15D. Bostaden har genomgående fina materialval, parkering och förråd på framsidan och en fin uteplats med trall och gräsmatta på baksidan i soligt läge! Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning till varandra vilket bjuder in till trevligt umgänge och gör denna delen till den naturliga samlingsplatsen i bostaden. I vardagsrummet finns även utgång till uteplatsen. Uteplatsen har markiser som ger skydd mot solen. På nedervåningen finns även ett stort helkaklat badrum med wc och dusch, tvättstuga och matdel. På framsidan finns förråd och p-plats intill huset. På övervåningen finner vi tre sovrum, ett allrum samt badrum. Allrummet har en öppen planlösning med resten av våningen och kan även göras om till ett fjärde sovrum. Alla tre sovrum har målade väggar i ljusa kulörer. Badrummet går i vitt och mörkgrått och är utrustat med badkar, wc och handfat med kommod. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närhet till vackra Oset, fina promenadstråk och en rejäl lekpark med bara en kort promenad bort. Här finns även närhet till Örebro Universitet och Örebro city med stort utbud av restauranger, shopping och nöjen. Endast någon kilometer bort ligger stor mataffär, Almbyskolan åk 1–9 och till (Tybblelundsskolan F-6). På promenadavstånd inom området finns två nyöppnade förskolor: Beckasinen och Fiskgjusen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Rapsvägen 2A, Hallsberg, Hallsbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Rapsvägen 2A, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Rapsvägen 2A, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Rapsvägen 2A

Lägenhet
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
83 m²
4 rum
5 208 kr/mån
24 036 kr/m²

Välkommen till ett inbjudande hem på Rapsvägen i Hallsberg! Här erbjuds ett nytt radhus i bostadsrättsform som skapar en härlig balans mellan komfort och funktion. En härlig fyrarummare som strålar av ljus och rymd med en välplanerad planlösning och ett välutrustat kök med bra arbetsytor, perfekt för den matälskande familjen. Bostaden har två större sovrum och ett mindre rum, som för närvarande används som kontor. Förvaringsmöjligheterna är genomgående bra i hela lägenheten med platsbyggda garderober i passagen från hallen till vardagsrummet samt i alla sovrum. Badrummet är generöst till storleken och smakfullt utformat med stilfullt kakel, utrustat med tvättmaskin, torktumlare och handdusktork. I närområdet erbjuds bekvämligheter som skola, förskola och mataffär, utöver det finns det elljusspår och natursköna stråk. Här erbjuds ett harmonisk liv med allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Detta är en perfekt möjlighet att förvärva en bostad med en genuin känsla av ett hem som även uppfyller era praktiska behov!

  • Premium
  • Uteplats
Viktor Dahléns väg 221B, Mosås, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Viktor Dahléns väg 221B, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Viktor Dahléns väg 221B, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Viktor Dahléns väg 221B

Radhus
Mosås, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 145 000 kr
120 m²
5 rum
5 413 kr/mån
17 875 kr/m²

Vi presenterar detta radhus om 120 kvadratmeter som redan från början en genomtänkt planlösning vilket medgett dagens 5 rum och kök. Här kommer du verkligen att trivas, oavsett om ni är en stor familj eller om ni helt enkelt värdesätter extra utrymme och flexibilitet. På entréplanet möts ni av en rymlig hall, ett sovrum, ett fräscht badrum i bra storlek utrustat med dusch och tvättmaskin. Köket är från Vedum och erbjuder både funktionalitet och estetik. Den öppna ytan mellan kök, matplats och vardagsrummet erbjuder härliga sociala ytor. Ytterligare förvaringsutrymme finns i passagen från hallen. Övre planet består av tre trivsamma rum, varav ett används som tv-rum i dagsläget och ett rymlig badrum. Detta är en verklig pärla för barnfamiljen! Området är känt för att vara barnvänligt, tryggt och socialt. I närheten finns fantastiska skolor och förskolor som kommer göra vardagen smidig för den växande familjen. Naturen här är vacker och bjuder på ljuvliga promenader. Marieberg köpcentrum ligger på bekvämt cykel- eller gångavstånd, och här finner ni all service ni kan tänkas behöva. Allt från Willys till Coop samt ett stort utbud av restauranger. För den träningsintresserade finns det flera alternativ som bland annat Nordic Wellness, fotboll, innebandy, cykelträning och mycket mer. Inte att förglömma är golfbanan och de fina löpspåren som omger området. För den som pendlar eller reser ofta finns buss nr 1 precis utanför kvarteret och 501 som går från Kumlavägen till Örebro resecentrum. För den bilburna familjen erbjuder bostaden 2 egna parkeringsplatser samt laddbox för den eldrivna bilen. Varmt välkomna önskar Alex Adeheimer Wallenstedt Fastighetsmäkleri

  • Premium
  • Uteplats
Kornellvägen 22, Bettorp, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 17:45
Kornellvägen 22, Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Kornellvägen 22, Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Kornellvägen 22

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 895 000 kr
76 m²
3 rum
4 677 kr/mån
24 934 kr/m²

Välkommen till Kornellvägen 22 & denna hybrid med attribut som skapar känsla av ett radhusboende. Denna underbara lägenhet badar i naturligt ljus från tre olika väderstreck, vilket skapar en behaglig och inbjudande atmosfär. Lägenheten ligger på bottenplanets gavel med egen entré, egna altan i söderläge med gräsmatta utanför! Du välkomnas av ca 2,70 meter till takhöjd. En av de främsta fördelarna med denna lägenhet är dess öppna planlösning, som skapar en känsla av rymd och möjligheter. Du kan enkelt röra dig runt i hela lägenheten och njuta av dess harmoniska flöde. Här finns utrymme för både vardagslivets aktiviteter och social samvaro. Även känslan av exklusivitet påminns även genom interiörens komponenter såsom bl.a. genomgående parkettgolv, helkaklade väggar & klinkergolv i våtrum, samt granitskiva i köket. Till din hjälp i ditt Marbodalkök har du utrustning som kyl, frys, inbyggnadsugn, spishäll, mikro samt diskmaskin. Köket har gott om förvaring med bl.a. skåp upp till taket. Ett praktiskt hem med egen tvättmaskin, torktumlare & förrådet direkt i lägenheten. Bonus är att förrådet är tillräckligt stort för att rymma hemmakontoret om garderoberna i hallen räcker till. Gästerna tar med fördel stadsbussen hem till er, men det fungerar likväl att ta bilen utan att de behöver leta speciellt länge efter en parkering. Det går bra att ställa sig på gatan -kostnadsfritt- eller låna en gästparkering. För din egen del så finns det parkeringar att hyra av föreningen (separat kö) för 200 kronor i månaden (elbilsplats finns). Apropå pengar så vill vi nämna att det här är ett lågenergihus med lägre energikostnader varför hushållet får mer pengar över till annat än annars jämförbara boenden. Nu kanske du kan lägga den där extra slanten på ett gymkort & låta elljusspåret få vila under vintern. Närområdets gym: Gnugg alt. 24/7 vid Mejeritorget. Närområdets elljusspår: Lillåspåret (slinga 3-10 km).

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Peppargatan 38, Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Peppargatan 38, Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Peppargatan 38, Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Peppargatan 38

Lägenhet
Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 850 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/4
3 510 kr/mån
31 356 kr/m²

Lägenheten är belägen på våning tre av fyra och är i princip i nyskick då den vårdats av samma ägare sedan byggnadsåret. Från både det rymliga vardagsrummet och sovrummet nås den underbara inglasade balkongen via stora skjutdörrar. På balkongen kan du tack vare storleken och placeringen välja att sitta i sol eller skugga, allt med ljuvlig utsikt mot både fotbollsplanerna vid Grönpepparparken och golfbanan. Lägenheten är mycket ljus och trevlig med hög standard i både köket med inredning från Marbodal och Bosch samt det helkaklade wc/duschutrymmet som även det har vitvaror från Bosch. Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen har under senare år vuxit fram till ett av Örebros modernaste och trivsammaste områden. Här finns affärsverksamheter av många olika slag, små och stora matbutiker, gym, stadsbuss, gott om gång- och cykelvägar, restauranger, skolor, förskolor, grönområden och parker. Med andra ord så erbjuder detta område det mesta av det behöver i vardagen. Välkommen att boka dig på visning av ditt blivande hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Arlaborgsvägen 14, Nasta | Nastaberg | Adolfsberg, Örebro kommun
Arlaborgsvägen 14, Nasta | Nastaberg | Adolfsberg, Örebro kommun, bild 2
Arlaborgsvägen 14, Nasta | Nastaberg | Adolfsberg, Örebro kommun, bild 3

Arlaborgsvägen 14

Villa
Nasta | Nastaberg | Adolfsberg, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
5 495 000 kr
128 + 126 m²
8 rum
1 013 m² tomt

I lugna, familjevänliga och mycket uppskattade Nastaberg ligger Arlaborgsvägen 14 som nu är tillsalu! Vilken bostad! Vilken rymd! Underbar familjevilla med flertalet generösa umgängesytor och plats för relax både inomhus och utomhus. Här disponerar ni över 8 rum varav 6 sovrum, om de inredda utrymmena i källaren får räknas samman, med en total användbar golvyta på otroliga 254 kvm! Inte dåligt för en villa i stan! Här lever du med ett kolossalt stort vardagsrum kombinerat med matrum och köket där matplatsen rymmer utan problem 10 gäster och mer därtill. Till din hjälp i köket har du spishäll, två diskhoar, kyl, frys inbyggd ugn och mikrovågsugn samt diskmaskin. Känns matlagningen allt för stressig för så många personer så är det inte långt att gå till närliggande restaurang där också en välsorterad Ica finns. Vidare inne i huset har du badrum, 2 toaletter, gillestuga med kamin, tvättstuga, samt relaxutrymme med bastu och dusch. Här på fastigheten finns också såklart ett garage med carport som hör en villa till. Stor garageuppfart med plats för både 3 och 4 bilar. Utomhus disponerar du över en lättskött trädgård, inglasad altan och ett skönt trädäck i söderläge. Det här är ett hem som verkligen kan leverera för hela familjen. Bostadens interiör och exteriör har renoverats under åren och bjuder på bland annat utbytta fönster, utbytt tak, delvis ny dränering, nyare ytskikt, badrum och kök. För familjeekonomins skull har även en bergvärme installerats hyfsat nyligen. Här bor du och familjen tryggt med promenadavstånd till att ni behöver. Småbarnen tar du snabbt i handen till förskolan och de lite äldre barnen kan du tryggt släppa iväg själva till skolan (F-9 i närheten) Det löser sig ska du se. Går barnen på skolor längre bort så går det bra med bussar förbi i närheten som både tar dig till city och ut mot Mariebergs köpområde. För de självgående tonåringarna kan du ge friheten att ha sitt egna i källarplanet med egen ingång till och med. Eller varför inte ta en del av källaren i anspråk för ett undangömt och tyst hemmakontor (fiberoptik installerat). Välkommen hem! Välkommen till Nastaberg och Arlaborgsvägen 14 önskar familjen Wallenstedt! För mer information kontakta ansvarig mäklare Michael Kaya 073 997 37 17 alternativt [email protected]

  • Premium
Persikogatan 12, Mellringe, Örebro kommun
Persikogatan 12, Mellringe, Örebro kommun, bild 2
Persikogatan 12, Mellringe, Örebro kommun, bild 3

Persikogatan 12

Villa
Mellringe, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
5 495 000 kr
180 + 200 m²
625 m² tomt

I ett familjevänligt och tyst kvarter upptäcker ni denna charmiga bostad från Myresjöhus. Huset omfattar hela 180 kvadratmeter plus ett 20 kvadratmeter stort isolerat uterum. Persikogatan 12 bjuder hjärtligt in, där ni möts av en genomtänkt och snyggt designad interiör, perfekt för familjelivet. Hemmet backas upp med en lummig trädgård med söderläge och ett rymligt uterum som är ett gästvänligt utrymme för era sociala tillställningar under hela året, vilket också effektivt förlänger de trevliga årstiderna. När ni stiger in på entréplanet, välkomnas ni av öppna och välplanerade ytor med vardagsrum som bjuder in till umgänge med både familj och vänner. Köket är modernt, utrustat med högkvalitativa material och en köksö som står i centrum, vilket skapar en perfekt plats för samvaron tillsammans med matlagningen. Vardagsrummet rymmer lätt en stor soffgrupp och ett matbord, och dess stora fönster släpper in gott om naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär. Uterummet är lättillgängligt från detta utrymme och erbjuder en mysig plats att njuta av året om. På bottenvåningen finns även ett stort sovrum, ett elegant badrum fullt kaklat i harmonisk design, samt en välplanerad tvättstuga med en egen ingång. En trappa upp hittar ni ytterligare tre sovrum, varav ett för närvarande används som en klädkammare med smart förvaring. Ett ytterligare badrum med dusch ligger också på denna våning. Hemmet är också utrustad med fiber för snabb internetuppkoppling. Området erbjuder närhet till lekplatser, skolor, förskolor och idrottsanläggningar. Dessutom ligger det nära vackra naturområden och naturreservat, vilket ger ett lugnt och familjevänligt boende med snabb tillgång till Örebro centrum, endast en kvarts bilfärd bort. Utmärkta transportförbindelser via buss och god tillgång till huvudvägar som E18/E20 gör detta till ett idealiskt läge.

  • Premium
Trumpetaregatan 12B, Rosta, Örebro kommun
Trumpetaregatan 12B, Rosta, Örebro kommun, bild 2
Trumpetaregatan 12B, Rosta, Örebro kommun, bild 3

Trumpetaregatan 12B

Lägenhet
Rosta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 450 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 791 kr/mån
26 126 kr/m²

Belägen mitt emellan Rosta centrum och Svartån ligger denna totalrenoverade pärla som du nu har chans att förvärva. Med sitt påkostade och stilrena inre kan du koncentrera dig på att bara flytta in istället för att lägga minsta tid till renovering. Köket som är från 2023 har en snygg blandning av svart och rostfritt samt både en praktisk köksö, inbyggda spotlights i taket för stämningsfull belysning och ett underbart burspråk vid matplatsen. Från det luftiga vardagsrummet med det vackra och nyslipade parkettgolvet nås den inglasade balkongen som har en fin kvällssol. Mysigt sovrum med nylagd matta och skjutdörrsgarderob. Helkaklad wc/dusch med både tvättmaskin och fönster. Stabil förening med tillgång till både bastu, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet. Välkommen att boka in dig på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 19:00
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 2
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 3

Förmansgatan 8

Lägenhet
Österplan, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 295 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 8/9
2 583 kr/mån
51 000 kr/m²

Denna nyproducerade (2020) lägenhet om 1,5 rum och kök är perfekt för studenter och förstagångsköpare som söker en central och trivsam plats att kalla hemma. Lägenheten är belägen i expansiva Österplan, med ett läge mitt emellan Örebros universitet och stadens pulserande citykärna. På bara några minuters cykelavstånd når du universitetet, samt stadens hjärta med dess charmiga restauranger, livliga klubbar och butiker, som du hittar inom promenadavstånd. Det är enkelt att ta del av allt Örebro har att erbjuda! Du har tillgång till ett suveränt universitetsbibliotek för din studiemiljö och ett vackert stadsbibliotek i centrum för fokuserat pluggande. Interiört har du en lägenhet med en inglasad balkong med utsikt över den rogivande omgivningen. Takhöjden når hela 2,7 meter och ger extra rymd och luftig känsla. I din nya lägenhet ingår allt i avgiften förutom förbrukningselen, vilket innebär en låg månadskostnad. Dessutom är lägenheten inte lyhörd, vilket ger dig en lugn och avkopplande atmosfär. Exklusiva ytor med bland annat parkettgolv. Extra förvaringsutrymme finns i källaren, medan en allmän tak-terrass ger ytterligare möjlighet att fira tillsammans med vänner och familj. Österplan är en central och aktiv stadsdel där du har nära tillgång till all form av service, shopping och kulturliv. Här finns ett brett utbud av livsmedelsbutiker, gym, kvarterskrogar, caféer, bageri och frisör. Med närhet till stadens bussar som trafikerar området är det lätt att ta sig runt och utforska allt som Örebro har att erbjuda. Med stadsparken och Wadköping runt hörnet har du möjlighet att njuta av aktiviteter som löpning och promenader. För en mer intensiv träning finns ett närliggande Nordic Wellness gym. Besök de olika flikarna i annonsen för mer information. Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri står till din tjänst för att guida dig genom processen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 83