Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trumpetaregatan 12B, Rosta, Örebro kommun
  • Ons 7 aug kl 18:45
Trumpetaregatan 12B, Rosta, Örebro kommun, bild 2
Trumpetaregatan 12B, Rosta, Örebro kommun, bild 3

Trumpetaregatan 12B

Lägenhet
Rosta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 450 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 791 kr/mån
26 126 kr/m²

Belägen mitt emellan Rosta centrum och Svartån ligger denna totalrenoverade pärla som du nu har chans att förvärva. Med sitt påkostade och stilrena inre kan du koncentrera dig på att bara flytta in istället för att lägga minsta tid till renovering. Köket som är från 2023 har en snygg blandning av svart och rostfritt samt både en praktisk köksö, inbyggda spotlights i taket för stämningsfull belysning och ett underbart burspråk vid matplatsen. Från det luftiga vardagsrummet med det vackra och nyslipade parkettgolvet nås den inglasade balkongen som har en fin kvällssol. Mysigt sovrum med nylagd matta och skjutdörrsgarderob. Helkaklad wc/dusch med både tvättmaskin och fönster. Stabil förening med tillgång till både bastu, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet. Välkommen att boka in dig på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Peppargatan 38, Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Peppargatan 38, Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Peppargatan 38, Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Peppargatan 38

Lägenhet
Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 850 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/4
3 510 kr/mån
31 356 kr/m²

Lägenheten är belägen på våning tre av fyra och är i princip i nyskick då den vårdats av samma ägare sedan byggnadsåret. Från både det rymliga vardagsrummet och sovrummet nås den underbara inglasade balkongen via stora skjutdörrar. På balkongen kan du tack vare storleken och placeringen välja att sitta i sol eller skugga, allt med ljuvlig utsikt mot både fotbollsplanerna vid Grönpepparparken och golfbanan. Lägenheten är mycket ljus och trevlig med hög standard i både köket med inredning från Marbodal och Bosch samt det helkaklade wc/duschutrymmet som även det har vitvaror från Bosch. Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen har under senare år vuxit fram till ett av Örebros modernaste och trivsammaste områden. Här finns affärsverksamheter av många olika slag, små och stora matbutiker, gym, stadsbuss, gott om gång- och cykelvägar, restauranger, skolor, förskolor, grönområden och parker. Med andra ord så erbjuder detta område det mesta av det behöver i vardagen. Välkommen att boka dig på visning av ditt blivande hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagmarksgatan 31B, Sörby, Örebro kommun
  • Tor 8 aug kl 18:30
Hagmarksgatan 31B, Sörby, Örebro kommun, bild 2
Hagmarksgatan 31B, Sörby, Örebro kommun, bild 3

Hagmarksgatan 31B

Lägenhet
Sörby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 595 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 460 kr/mån
30 381 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvåa som är både totalrenoverad och delvis ombyggd för att maximera komfort och funktionalitet. Denna ljusa och moderna lägenhet ligger i ett lugnt område med närhet till både stadens puls och universitetet. Den här bostaden erbjuder en balkong med många soltimmar, perfekt för avkoppling eller sociala stunder och nu har du chansen att förvärva denna pärla! Föreningen har mycket att erbjuda, inklusive en föreningslokal med övernattningsrum, två tvättstugor i byggnaden, en bastu med en avkopplande relaxavdelning, samt bredband från Tele2 med grundutbud av TV och digital telefoni - allt detta ingår i avgiften. Varje lägenhet har dessutom möjlighet att ansluta till fiber från Bredbandsbolaget via ett separat avtal. Förvaring är dessutom inget problem då två externa förråd ingår. Parkeringsmöjligheterna är utmärkta med fyra garageplatser och 79 parkeringsplatser (separat kö), samt flera laddboxar för elbilar. Dessutom finns det gratis parkering längs med gatorna. Interiört finner du två rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är nyrenoverat med modern utrustning, badrummet är också nyrenoverat och alla ytor är fräscha och uppdaterade. Från sovrummet når du den härliga balkongen. Området erbjuder allt du behöver inom bekvämt avstånd, inklusive matvarubutiker som Coop, Willys och ÖoB, samt populära restauranger som Grekiska Kolgrillsbaren och Berra Burras Kebab. För den träningsintresserade finns två gym samt Stadsparken inom gångavstånd. Efter träningen kan du njuta av föreningens bastu och relaxa.

  • Premium
  • Balkong
Älvstorpsvägen 24, Haga, Nora kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Älvstorpsvägen 24, Haga, Nora kommun, bild 2
Älvstorpsvägen 24, Haga, Nora kommun, bild 3

Älvstorpsvägen 24

Villa
Haga, Nora kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 350 000 kr
173 + 125 m²
5 rum
2 010 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda en mycket välskött och rejäl villa med stora ljusa sällskapsutrymmen och en totalarea om dryga 295 m² i det populära Hagaområdet i Nora. Stora delar av huset är renoverat under de senaste 15 åren, bla. bergvärme, två helkaklade wc/dusch, nytt kök, nya fönster, FTX-ventilation, slipade fina fiskbensparkettgolv mm, mm. Huset är till stora delar underhållsfritt utvändigt tack vare tegelfasaden och det exklusiva skiffertaket. Invändigt är flertalet ytskikt målade under våren 2022. För dig som behöver ytterligare sovrum så finns det goda möjligheter att skapa det tack vare husets storlek. 1-bilsgarage och goda möjligheter till förråd/verkstad i källarplan. På den stora tomten finner du både gräsytor med plats för både lek och avkoppling samt frukt och bär.

  • Premium
Stenstugevägen 12, Adolfsberg, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Stenstugevägen 12, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 2
Stenstugevägen 12, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 3

Stenstugevägen 12

Villa
Adolfsberg, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 995 000 kr
137 m²
5 rum
522 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga och välunderhållna villa i Öfvre Adolfsberg, belägen på en lugn återvändsgata och som har nära till både skolor och Sommarroskogen där det finns fina promenadstigar, grillplatser och motionsspår. Villan innehåller idag 5 RoK varav 3 sovrum, men kan lätt byggas om till ytterligare sovrum för den som har behov av det. Två helkaklade badrum varav ett med bubbelbadkar. Ljust kök med utgång till soldäcket. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbler samt den härliga kakelugnen som bidrar till både uppvärmningen och inte minst mysfaktorn. Inglasad altan, soldäck och den trevliga trädgården på baksidan av huset har alla ett härligt söderläge och fri utsikt mot en liten lekplats. Garage och carport. Huset är besiktigat.

  • Premium
Mörby 529, Mörby, Stora Mellösa, Örebro kommun
  • Tor 1 aug kl 18:30
Mörby 529, Mörby, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 2
Mörby 529, Mörby, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 3

Mörby 529

Fritidshus
Mörby, Stora Mellösa, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
595 000 kr
61 m²
2 028 m² tomt

Denna charmiga fritidsbostad, belägen inom gångavstånd från Hjälmarens glittrande vatten och det anrika Katrinelunds Gästgiveri, erbjuder det bästa av avkoppling och rekreation. Stugan är placerad på en rymlig tomt med stora gräsytor som bjuder in till både spel och avkoppling. Tomten är även rik på perenna blommor, växter och en mängd fruktträd som ger både trädgården sin skönhet och praktisk nytta. Här finns även en pergola på cirka 10 kvadratmeter, ett pittoreskt lusthus på 4 kvadratmeter och ett rymligt förråd om 12 kvadratmeter, vilket gör det enkelt att förvara såväl trädgårdsredskap och fritidsutrustningen. Interiört är stugan välplanerad och praktiskt utrustad för en bekväm vistelse. Köket är funktionellt med både en traditionell järnspis och en modern elspis installerad 2015, samt en kyl/frys från 2016. Den inbjudande hallen leder till hemmets hjärta, vardagsrummet, där en öppen spis garanterar mysiga kvällar oavsett väder. Det finns två sovrum som erbjuder flexibla sovalternativ för familj och gäster, totalt 4 bäddar. Toalett och dusch finns! Området kring Stora Mellösa är rikt på rekreation och service. Inom en radie om fem kilometer finns ICA Nära för de dagliga inköpen eller storpacken glass, samt charmiga matställen som Lilla Thai och en lokal pizzeria. Mindre än 2 kilometer bort ligger Katrinelunds Gästgiveri, en utmärkt destination för en måltid i en vacker miljö. För de äventyrslystna erbjuder området aktiviteter som paddling, ett besök vid Katrinelunds badplats och utomhuspool, samt möjligheter till avkoppling på ett lokalt spa och gym. Detta fritidshus är verkligen idealisk för dig som söker en plats där natur, kultur och rekreation finns just utanför dörren, nära Örebro. Oavsett om du är ute efter en lugn helg i naturen eller en aktiv dag med familjen, finns här något för alla. Välkommen ut i friluften! Kontakta Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri med ditt intresse!

  • Premium
Nygatan 27, Pålsboda, Hallsbergs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Nygatan 27, Pålsboda, Hallsbergs kommun, bild 2
Nygatan 27, Pålsboda, Hallsbergs kommun, bild 3

Nygatan 27

Villa
Pålsboda, Hallsbergs kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 895 000 kr
156 + 60 m²
5 rum
1 520 m² tomt

Denna charmiga familjevilla, omgiven av en lummig trädgård som sträcker sig runt hela huset, erbjuder en plats för avkoppling och utomhusliv. Huset har nyligen genomgått omfattande renoveringar, vilket ger en modern känsla samtidigt som den bevarar sin hemtrevliga atmosfär. Trädgården är en dröm för trädgårdsentusiaster med fyra äppelträd, ett körsbärsträd och många fina växter och blommor. Solens gång från morgon till kväll kan avnjutas på den nybyggda balkongen eller trä däcket, vilket skapar perfekta platser för både morgonkaffe och kvällsdrinkar. Interiören i denna villa är ljus och inbjudande, med en harmonisk balans mellan modern design och hemtrevlig känsla. Det rymliga köket, som totalrenoverades 2022, är utrustat med de senaste vitvarorna och erbjuder generösa ytor för både matlagning och sociala tillställningar. Vardagsrummet, med sin eleganta fiskbensparkett under laminatgolvet, har nya gipsväggar och en ljus färgpalett som skapar en välkomnande atmosfär. På nedervåningen finns även en nyrenoverad toalett från 2021, medan övervåningen stoltserar med ett lyxigt badrum med golvvärme, även det renoverat 2021. Sovrummen på övervåningen är rymliga och ljusa, med nya tak, lister och gipsväggar som förstärker känslan av fräschhet och komfort. Källaren, som har fått en omfattande uppgradering 2023, är utrustad med golvvärme och klinkergolv, vilket gör den perfekt för tvätt och förvaring. Det bästa med detta område är dess lugn och gemenskap. Området erbjuder utmärkta möjligheter för utomhusaktiviteter med flera promenadstråk och grönområden bara några meter bort. Endast en kort promenad från huset finns en välutrustad Ica-butik för alla dina dagliga behov, och för den som vill äta ute finns två restauranger inom gångavstånd. Ett nyöppnat gym och flera parker i olika storlekar finns också i närheten. För pendlaren är bussförbindelserna till både Örebro och Hallsberg utmärkta, med hållplats bara några minuter från huset och avgångar varje halvtimme. Detta är den perfekta platsen för en familj som vill kombinera modern bekvämlighet med ett naturnära och lugnt boende. För mer information kontakta Stefan på Wallenstedt!

  • Premium
Peppargatan 17, Sörby, Örebro kommun
  • Ons 31 jul kl 16:45
Peppargatan 17, Sörby, Örebro kommun, bild 2
Peppargatan 17, Sörby, Örebro kommun, bild 3

Peppargatan 17

Lägenhet
Sörby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 550 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 247 kr/mån
26 271 kr/m²

Upplev drömlivet på Peppargatan 17 - ett fantastiskt hem som erbjuder närhet till city, campus och naturskön omgivning. Välkommen till en riktig pärla! Denna imponerande bostad är en perfekt kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet. Du kommer att bli förälskad i denna yteffektiva tvåa som rymmer alla dina behov. Med en underbar balkong och en månadsavgift som täcker nästan allt. Dessutom finns det en separat klädkammare, som ger gott om smart förvaring,. Med hissen tar du dig smidigt upp till det praktiska vindsförrådet, där du kan förvara allt du behöver. Den öppna planlösningen mellan köket, matplatsen och vardagsrummet skapar en perfekt atmosfär för både matlagning och umgänge med nära och kära. Och det bästa av allt? Du kan enkelt ta hand om dina dagliga sysslor med tvättmaskin & torktumlare i det lyxigt helkaklade badrummet. Denna bostad har verkligen allt du behöver för att trivas och leva bekvämt! Sörbyängen är den ultimata platsen för att uppleva en bilfri livsstil samtidigt som du har allt inom räckhåll. Med cykelstråk tar du dig enkelt till både universitetsområdet och stadens pulserande centrum. Dessutom har du gångavstånd till två av Örebros största matbutiker och ett fantastiskt utbud av restauranger som serverar allt från läcker sushi till gourmetburgare och klassiska pizzor. Bara några kvarter bort finns ett vackert parkområde där du kan njuta av naturen och låta dina barn roa sig på lekplatserna. För friluftsälskare finns det också gott om möjligheter till motion och löpning i närheten, samt en golfbana, idrottsanläggningar, gym och badmöjligheter. Här finns verkligen något för alla! För de som äger en bil erbjuder föreningen möjlighet till parkeringsplatser att hyra, även om det kan finnas en separat kö. Tveka inte att ta chansen att bo i detta enastående hem på Peppargatan 17. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck en ny nivå av lyxig och bekväm livsstil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svartå Bangata 10B, Örnsro, Örebro kommun
  • Tor 1 aug kl 17:15
Svartå Bangata 10B, Örnsro, Örebro kommun, bild 2
Svartå Bangata 10B, Örnsro, Örebro kommun, bild 3

Svartå Bangata 10B

Lägenhet
Örnsro, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 395 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/4
2 835 kr/mån
31 104 kr/m²

Belägen med en attraktiv adress i ett eftertraktat område, erbjuder denna renoverade lägenhet en hög komfort. På de gemensamma ytorna utomhus finns lekplats, boulebana och odlingslådor för trädgårdsentusiasterna i föreningen. Den västligt belägna balkongen ger plats för avkoppling i kvällssolen. Interiören i lägenheten är smakfullt renoverad 2020. Det stora vardagsrummet, som vetter mot väster, är badat i naturligt ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Här finns gott om utrymme för både en bekväm soffgrupp och en matplats. Köket, också totalrenoverat 2020, är utrustat med moderna vitvaror som gör matlagningen till en fröjd. De två rymliga sovrummen erbjuder generösa förvaringsmöjligheter och en lugn atmosfär för vila. Badrummet är modernt och stilrent, också renoverat 2020, med möjlighet till dusch. Dessutom finns ett förråd i hallen som kan användas utöver garderoben. Området kring lägenheten erbjuder en rad fördelar som gör vardagen bekväm. Här bor du med närhet till stadens centrum och vackra promenadstråk längs Svartån, som sträcker sig ända till Hästhagen. För barnfamiljer finns en stor lekplats i Örnsro med grillplatser vid vattnet. Kommunikationerna är utmärkta med busshållplats nästan utanför porten och gångavstånd till Södra station. Aspholmens industriområde erbjuder ett brett utbud av affärer och gym. Matbutiker som Coop, Ica, Lidl och Willys ligger alla inom bekvämt avstånd, liksom restauranger och caféer som Pizzeria Hawaii. För den som gillar utomhusaktiviteter finns närliggande Torsten Ehrenmarks park med tennisbana och parkyoga på somrarna, samt Gustavsvik med sina många fritidsaktiviteter. Sammanfattningsvis är denna lägenhet perfekt för den som söker en modern och bekväm bostad i ett attraktivt område med goda kommunikationer och närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Föreningen är mycket välskött med låg avgift och många faciliteter som bokningsbar lokal, övernattningsrum och laddstationer för elbilar. Här kan du njuta av ett bekvämt och bekymmersfritt boende med allt du behöver inom räckhåll.

  • Premium
  • Balkong
Björkmansgatan 16, Näsby, Örebro kommun
Björkmansgatan 16, Näsby, Örebro kommun, bild 2
Björkmansgatan 16, Näsby, Örebro kommun, bild 3

Björkmansgatan 16

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 950 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/4
3 194 kr/mån
38 235 kr/m²

På natursköna adressen Björkmansgatan 16 erbjuds nu en toppbelägen lägenhet som kombinerar modernt cityliv med enastående läge intill friluftslivet runt Oset. Bostaden är strategiskt placerad högst upp i byggnaden, vilket inte bara maximerar ljusinsläpp från syd och väst utan också erbjuder en bedårande utsikt över Disponentparken. Balkongen, generöst tilltagen i storlek, utgör en perfekt plats för avkoppling och social samvaro i solens tecken, där man från första parkett kan njuta av vyer mot parken och stadens silhuett. Inuti lägenheten välkomnas besökaren av en ljus och öppen atmosfär där varje utrymme är noggrant designat för en optimerad tillvaro hemma. Det rymliga vardagsrummet utmärker sig med stora fönster som öppnar upp mot balkongen och framhäver känslan av rymd och ljus. Köket är både funktionalitet och stiligt, komplett med vitvaror och en planlösning som smidigt övergår i övriga sociala ytor. Det väl tilltagna sovrummet erbjuder generöst utrymme för såväl säng, garderober som kompletterande möbler. Ett smakfullt helkaklat badrum, inkluderar moderna bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Till lägenheten hör även ett extern förråd (på vinden, hissen går dit upp) på ca 6 kvm. Björkmansgatan ligger bara en kort promenad från Örebro Universitet och det pittoreska naturreservatet Oset. Det urbana livet är aldrig långt borta, med Örebro city inom bekvämt gång- och cykelavstånd. Här finns ett rikt utbud av shopping, gastronomi och kultur att utforska.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tallsoppsvägen 18, Ekeby-Almby, Örebro kommun
Tallsoppsvägen 18, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Tallsoppsvägen 18, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Tallsoppsvägen 18

Lägenhet
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
144 m²
6 rum
6 427 kr/mån
22 188 kr/m²

Välkommen till Tallsoppsvägen 18, ett hemtrevligt och rymligt radhus i det attraktiva och barnvänliga Ekeby-Almby. Detta hem, med en total boyta på 144 kvadratmeter fördelat på två våningar, är idealiskt för den växande familjen. Här kan du njuta av ett attraktivt läge som erbjuder både privatliv och en känsla av gemenskap. Den öppna planlösningen, förstärkt av extra takhöjd på båda våningarna, skapar en ljus och rymlig atmosfär. Den välplanerade trädgården, med sitt söderläge, och vacker balkong, är en perfekt plats för avkoppling, lek och sommarens grillkvällar. Praktiska fördelar såsom en rymlig uppfart, carport och ett förråd för förvaring av verktyg och utomhusutrustning adderar till hemmets funktionalitet. Detta hem imponerar med sina genomgående fina materialval och stora fönster som bjuder på ett rikligt ljusflöde. På entréplanet välkomnas du av en rymlig hall, en separat tvättstuga, och ett helkaklat badrum. Köket, med sin öppna planlösning mot matplatsen, är perfekt för familjemåltider och umgänge. Vardagsrummet, som också når ut till den insynsskyddade trädgården, är en underbar plats för avkoppling och sociala tillställningar. Övervåningen erbjuder ytterligare komfort med tre väl tilltagna sovrum, ett helkaklat badrum med badkar, och en mysig allrum där familjen kan samlas för filmkvällar och spel. Varje rum i detta hem har ritats för att erbjuda både komfort och stil, vilket gör det till en perfekt plats för familjens alla behov. Beläget i det populära området Ekeby-Almby, erbjuder detta hem det bästa av två världar: närhet till Örebros stadskärna och samtidigt en omfamnande naturupplevelse. Bara 15 minuters bilfärd från Örebro centrum, har du tillgång till allt du behöver - från shopping till restauranger. För barnen finns det gott om lekkompisar, förskola, och en pizzeria inom gångavstånd. Området är känt för sin lugna och barnvänliga atmosfär och erbjuder direkt tillgång till vackra naturområden för helgfritidsaktiviteter och utflykter.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Björkmansgatan 6, Näsby, Örebro kommun
  • Imorgon kl 13:00
Björkmansgatan 6, Näsby, Örebro kommun, bild 2
Björkmansgatan 6, Näsby, Örebro kommun, bild 3

Björkmansgatan 6

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 740 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/5
4 530 kr/mån
31 071 kr/m²

Denna nästan nybyggda bostad erbjuder en perfekt kombination av bekväm tillvaro och natursköna omgivningar. Belägen i ett lugnt område med välkomnande grannar, här har du den sällsynta förmånen att vara granne med Osets naturreservat samt nära till stadens puls. Bostaden är omgiven av lekplatser och sittplatser utomhus, vilket skapar en idealisk miljö för såväl barn på besök som vuxenlivets önskan om lugn och ro. Parkeringar finns att hyra men det finns även tillgång till gratisparkeringar i området. Interiören i hemmet är ljus och välkomnande med en stor balkong som sträcker sig runt ena hörnet, vilket ger rikligt med solljus från lunch till sen kväll under sommarmånaderna. Köket är modernt utrustat med induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn, vilket lovar både bekvämlighet och stil. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för hemmamys eller underhållning med gäster. Sovrummet erbjuder en avkopplande atmosfär, medan badrummet är praktiskt inrett med både tvättmaskin och torktumlare. Till sist finns ett förråd beläget på översta våningen, vilket tillför ytterligare förvaringsmöjligheter till denna redan praktiska och välplanerade bostaden. Det lokala området har mycket att erbjuda, från tillgång till flera naturstigar för löpning och cykling i Osets naturreservat till närhet till stadsparken och Markaskogen. Området är också perfekt för sport- och fitnessentusiaster med närhet till Friskis & Svettis och olika sportanläggningar. Matbutiker som Coop och Willys, samt ett urval av restauranger, ligger bara en kort cykeltur bort. Den effektiva kollektivtrafiken, med stadens busslinje 9 bara två minuters promenad bort, gör det enkelt att navigera runt i city.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 2
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 3

Förmansgatan 8

Lägenhet
Österplan, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 1/9
2 583 kr/mån
44 333 kr/m²

Denna nyproducerade 1,5-rumslägenhet från 2020 är ett idealiskt boende för studenter och förstagångsköpare som söker en plats att kalla hem. Beläget i det dynamiska Österplan, mellan Örebros universitet och stadens livliga citykärna, erbjuder detta hem utmärkta förbindelser till såväl studierna som nöjesliv. Med bara några minuters cykelavstånd till universitetet och gångavstånd till centrum, placerar denna lägenhet dig mitt i hjärtat av staden. Interiören i lägenheten är välplanerad och modernt designad, med en öppen planlösning som enkelt kan anpassas till dina behov. Köket och vardagsrummet är integrerade, vilket skapar en social och öppen atmosfär, och sovalkoven kan privat avskärmas med gardiner eller en skiljevägg för att skapa ett mer avskilt sovrum. Lägenheten har en imponerande takhöjd på 3 meter som förstärker känslan av rymd och luftighet. Köket är utrustat med höga skåp som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är i lika fint skick, och den inglasade balkongen bjuder på en fantastisk yta för hemma-häng med eftermiddags- samt kvällssol. Österplan är inte bara centralt beläget utan också en egen aktiv stadsdel med egen service och handel. I närheten finns flera matbutiker, caféer, och restauranger, samt tillgång till Friskis och Nordic Wellness för gymträning. Det lokala parkeringshuset löser eventuella parkeringsbekymmer effektivt. För de som föredrar utomhusaktiviteter är närheten till Stadsparken, Wadköping och naturreservaten kring Oset/Naturens Hus en stor fördel. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller även en gemensam takterrass med utsikt över Örebro och en trevlig innergård med uteplats för grillning. Bostaden kombinerar bekvämlighet, modernitet och tillgång till Örebros rika kultur- och fritidsliv, vilket gör den till ett attraktivt val för den medvetna förstagångsköparen eller den ambitiöse studenten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björkmansgatan 14, Näsby, Örebro kommun
  • Imorgon kl 13:45
Björkmansgatan 14, Näsby, Örebro kommun, bild 2
Björkmansgatan 14, Näsby, Örebro kommun, bild 3

Björkmansgatan 14

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 595 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/4
2 442 kr/mån
40 897 kr/m²

Bostadsrätterna på denna fastighet representerar den perfekta kombinationen av det moderna boendet och det natursköna läget i Näsby, intill naturreservatet Oset. Bostaden karaktäriseras av en rymlig balkong med generöst solinsläpp från förmiddagen till kvällen, vilket ger en ljus och välkomnande atmosfär. Tomten ligger lugnt placerad, men tillräckligt nära stadskärnan för att enkelt kunna njuta av dess urbana förmåner. Med goda parkeringsmöjligheter, inklusive alternativ för elbilsladdning, är denna bostad idealisk för både bilägare och miljömedvetna stadsbor. Interiören i bostaden speglar en hög standard med fräscha ytskikt från 2015/2016 (då det byggdes). Köket är modernt med kvalitativa vitvaror och ett praktiskt arbetsflöde, vilket gör matlagningen till en fröjd. Vardagsrummet erbjuder fint ljusinsläpp och utgång till den stora balkongen, vilket förlänger det sociala utrymmet. Sovrummet är ljust och luftigt med praktisk inbyggd skjutdörrsgarderob för optimal förvaring. Badrummet är helkaklat och utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, vilket adderar en nivå av bekvämlighet. För ytterligare förvaringsutrymme finns ett privat förråd på vinden. Området Näsby är perfekt för den som uppskattar både lugn och tillgång till stadsdelens fulla utbud. Med närhet till både matbutiker och restauranger, erbjuder området alla nödvändigheter inom bekvämt avstånd. För de friluftsintresserade ligger Oset, med dess rika utbud av promenad- och cykelvägar samt natursköna rastplatser, bara ett stenkast bort. Utmärkta bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att nå både stadens centrum och andra delar av Örebro. Dessutom nära till Universitetet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bromsgatan 7B, Norr, Örebro kommun
  • Mån 29 jul kl 16:45
Bromsgatan 7B, Norr, Örebro kommun, bild 2
Bromsgatan 7B, Norr, Örebro kommun, bild 3

Bromsgatan 7B

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 595 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
4 062 kr/mån
34 674 kr/m²

Denna charmiga tvåa om 46 kvadratmeter erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och ett centralt läge. Med en smart planlösning, separat kök och ett fantastiskt ljusinsläpp, blir detta hem en oas av trivsel och bekvämlighet. Badrummet och köket renoverades 2016 och är i utmärkt skick, i köket erbjuds även lyxig och praktisk vinkyl. Förråd på vinden och möjligheten att hyra ett större förråd i källaren. Det finns parkeringsplatser (separat kö) inom föreningen och gatuparkering för de som önskar det. Gemensamma utrymmen inkluderar en tvättstuga. Lägenheten ligger i ett lugnt område med närhet till stadens puls, vilket gör det enkelt att njuta av både lugn och livfullhet. Området runt Bromsgatan 7B är idealiskt för den som vill bo centralt men ändå njuta av lugn och ro. Här finns närhet till flera matbutiker som ICA, Hemköp och Coop. Restauranger som Sobi och Khana Khazana erbjuder kulinariska upplevelser, och det finns flera pizzerior att välja bland. För den som gillar fritidsaktiviteter finns två parker, lekplats, minigolfbanor och Venaspåret för härliga promenader och joggingturer. Busslinjerna vid Längbrotorg (linje 7, 200, 324) gör det enkelt att ta sig runt i staden. Med inflyttning möjlig omgående efter föreningens godkännande och möbler som kan köpas separat, är denna lägenhet redo att bli ditt nya hem. Missa inte chansen att bo i ett fräscht, bekvämt och välbeläget hem på Bromsgatan 7B!

  • Premium
  • Balkong
Phragménsvägen 9, Norr, Örebro kommun
  • Ons 31 jul kl 17:45
Phragménsvägen 9, Norr, Örebro kommun, bild 2
Phragménsvägen 9, Norr, Örebro kommun, bild 3

Phragménsvägen 9

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 095 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 023 kr/mån
26 071 kr/m²

Välkommen till Phragménsvägen 9! Här bor du med nära till allt & är en perfekt studentlägenhet, som första bostad eller kanske som en perfekt övernattningslägenhet? Här bor du med stadsbussen runt knuten. Runt kvarteren finns ett utbud av matbutiker, gym, apotek & lokala restauranger samt Svampens utsiktstorn & minigolfbana. Det är gångavstånd till centrum & det tar bara några minuter att gå till Resecentrum. Några minuter åt det andra hållet finns Venaspåret med utegym & belyst rundslinga om 10km. I närheten också Rynningeviken med Naturens hus, & Osets promenadstråk längs med Hjälmaren. Invändigt disponerar du över 42 rymliga kvm fördelat om ett rum med sovalkov, separat kök, badrum & balkong. Lägenheten sväljer en hel del stängd förvaring för ett städat & luftigt intryck. Vardagsrummet erbjuder plats för matbord och soffgrupp i anslutning nås även en härlig balkong med utsikt över föreningen lummiga trädgård. För den som önskar snabb inflyttning efter föreningens godkännande går det att ordna. Missa inte chansen att bo i ett fräscht, bekvämt och välbeläget hem på Phragménsvägen 9

  • Premium
  • Balkong
Ålholmsgatan 11, Norra Ormesta, Örebro kommun
Ålholmsgatan 11, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ålholmsgatan 11, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ålholmsgatan 11

Lägenhet
Norra Ormesta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 295 000 kr
35 m²
2 rum
vån 2/5
3 869 kr/mån
37 000 kr/m²

Denna fantastiska tvåa, belägen en trappa upp i det naturnära och eftertraktade området Norra Ormesta, är en dröm som går i uppfyllelse för alla som söker en modern och praktiskt planerad bostad. Lägenheten är nyproducerad och har stilrena materialval, samt många smarta lösningar för att optimera ytan på ett smidigt sätt. Bostaden välkomnar er med en rymlig och välplanerad hall, med platsbyggd garderob för maximal förvaring. Köket är stilfullt och praktiskt, med modern högkvalitativ utrustning, och är öppet mot vardagsrummet som har plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når ni även lägenhetens stora balkonger, perfekt för umgänge på varma sommardagar. Det rymliga sovrummet bjuder på bra ljusinsläpp och praktisk klädförvaring i den inbyggda garderoben. Badrummet är smakfullt och väl tilltaget, fullt utrustat med alla bekvämligheter inklusive egen tvättmaskin. Externt förråd finns som tillhör lägenheten, och parkeringsplatser finns att hyra om så önskas. Föreningen har en trevlig gemensam innergård med ytor för sociala sammanhang, som inkluderar både loungemöbler och en mysig pergola. Området är vänligt för barnen på besök och med närhet till vacker natur och rikt djurliv, såsom naturreservatet Oset och Rynningeviken med motionsspår och fina rastplatser. Det är även gångavstånd till universitetet och endast några kilometer till Örebro centrum med en busshållplats i närheten. Tveka inte, detta är en unik chans att förvärva en drömbostad i ett eftertraktat område. Kontakta oss redan idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlsdalsallén 55, Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Imorgon kl 14:30
Karlsdalsallén 55, Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Karlsdalsallén 55, Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Karlsdalsallén 55

Lägenhet
Ladugårdsängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 595 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 1/4
2 746 kr/mån
36 667 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på markplan, en del av en attraktiv förening med många bekvämligheter. Bostaden erbjuder en uteplats med trädäck, där du kan njuta av sol hela dagen fram till sen eftermiddag. Föreningens område inkluderar ett inhägnat parkeringsområde med möjlighet till elbilsladdning och stora förrådsutrymmen nära lägenheten. Gemensamma utrymmen som ett orangeri, grillplats och cykelställ ger extra komfort och möjlighet till sociala aktiviteter. När du kliver in i bostaden möts du av en ljus och öppen planlösning. Köket, som ligger i ena änden av det stora vardagsrummet, är utrustat med högkvalitativa vitvaror från Electrolux, inklusive ugn, mikrovågsugn, spishäll, kyl och frys. En svart stenskiva och vitt kakel ger köket en modern känsla. Badrummet är elegant med kakel och klinker samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, handdukstork och spegelbelysning, allt från 2017. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Bostadens höga takhöjd och tjocka väggar bidrar till en känsla av rymd och lugn, där du slipper störas av grannar. Det här området är perfekt för den som vill ha nära till allt. Universitetet, gym och matbutiker som ICA Maxi och Coop ligger på bekvämt cykelavstånd. Sörbybacken erbjuder motionsspår och naturupplevelser, medan närliggande gym ger utmärkta träningsmöjligheter. Dessutom finns det bra restauranger i närheten som erbjuder en variation av matupplevelser. Busslinjer går precis utanför, vilket gör det enkelt att ta sig in till city. Området är även känt för sin lugna och trevliga miljö, med utsikt över golfbanan och en garanti att inget nytt kommer byggas som stör den natursköna vyn. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad inte bara en bekväm och modern livsstil inomhus, utan också en utmärkt boendemiljö utomhus med närhet till nödvändiga bekvämligheter och rekreationsmöjligheter. Med en låg månadsavgift som inkluderar vatten, el, förråd och tillgång till föreningens lokaler, samt möjlighet till parkering och elbilsladdning, är detta ett idealiskt val för dig som söker ett harmoniskt och praktiskt boende. Missa inte chansen att bo i ett område som kombinerar stadens bekvämligheter med naturens lugn och ro. Varmt välkommen att kontakta Stefan på Wallenstedt för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kärrabergsvägen 20, Åmmeberg, Askersunds kommun
Kärrabergsvägen 20, Åmmeberg, Askersunds kommun, bild 2
Kärrabergsvägen 20, Åmmeberg, Askersunds kommun, bild 3

Kärrabergsvägen 20

Tomt
Åmmeberg, Askersunds kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
6 488 m² tomt

Ta chansen att förvärva en av de mest eftertraktade tomterna på Kärraberget i Åmmeberg. Denna storslagna tomt om över 6000 kvadratmeter bjuder inte bara på ett högt och majestätiskt läge, utan också på en betagande utsikt över Vätterns glittrande vatten. Tomten är en diamant av högsta karat intill den lokala golfbanan, där du har alla möjligheter att förvandla dina arkitektoniska drömmar till verklighet. Med godkända jordprover och tidigare bygglovshandlingar tillgängliga, kan du omedelbart börja planera ditt framtida drömhem eller fritidshus. En nybyggnadskarta finns redan framtagen, vilket ytterligare underlättar processen. Dessutom ligger tomten utanför detaljplanerat område, vilket kan erbjuda en större flexibilitet i byggprocessen. Tänk dig att sitta på din framtida terrass och njuta av solnedgången över Vättern – en dröm som kan bli verklighet. Åmmeberg är gullig ort som lever och erbjuder en perfekt balans mellan det lugna landsbygdslivet och tillgängliga bekvämligheter. Här finns vad du behöver för en förenklad vardag med matbutik, skola (F-3) med fritids, och till och med en bensinpump. För den som uppskattar sjölivet finns en välbesökt gästhamn och en aktiv båtklubb. Området är inte bara en fristad för permanentboende utan också ett populärt val för de som önskar ett flådigt fritidshus. Är du redo att förverkliga din byggdröm på en av de vackraste platserna längs Vättern? Kontakta vår mäklarfirma idag för mer information och för att se hur tidigare ägare hade tänkt sig byggnationen. Vi står redo att guida dig genom varje steg i köpprocessen, från första visning till att du kan kalla Kärrabergets vy din egen. Vi bjuder på en bankvärdering för det du tänkt bygga.

  • Premium
Olofsgatan 11, Ormesta, Örebro kommun
Olofsgatan 11, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Olofsgatan 11, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Olofsgatan 11

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 695 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/5
4 438 kr/mån
27 787 kr/m²

VISNING? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning. Välkommen till Ormesta och Olofsgatan 11 - en perfekt plats för dig som vill ha en avkopplande boendemiljö nära både naturen och stadens bekvämligheter. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har enkel tillgång till service och goda kommunikationer. Lägenheten ligger på bottenplan med två rum & kök. Bostaden är typ nyproducerad och erbjuder fina materialval, bra med förvaringsutrymmen, stor balkong, egna tvättmöjligheter i lägenheten, med mera. Sådant som ger en känsla av vardagslyx och elegans. Lägenhetens stora fönster öppnar upp mot den vackra innergården och balkongen är perfekt för att njuta på med morgonkaffet i handen. Föreningen bjuder den stora och insynsskyddade gemensamma uteplatsen. Där kan du njuta av solen och värmen hela dagen i er egen privata oas. Ormesta har fantastiska cykelvägar som leder både till stadens centrum och till naturområden som Rynningeviken och Oset, känt för sin rika flora och fauna. Här kan du njuta av grillplatser, raststugor, cykel- och promenadvägar. Naturens hus, som ligger vid reservatets huvudentré, erbjuder en mängd aktiviteter för både barn och vuxna. I Ormesta finns gott om möjligheter till motion och rekreation. Här finns elljusspår, mountainbike-leder, skidspår och olika vandringsleder som passar alla nivåer. Kan det vara intressant? Kontakta ansvarig bomäklare Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Din mäklare i Örebro.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun
  • Tis 30 jul kl 18:30
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 2
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 3

Förmansgatan 8

Lägenhet
Österplan, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 8/8
2 583 kr/mån
44 333 kr/m²

Denna nyproducerade (2020) lägenhet om 1,5 rum och kök är perfekt för studenter och förstagångsköpare som söker en central och trivsam plats att kalla hemma. Lägenheten är belägen i expansiva Österplan, med ett läge mitt emellan Örebros universitet och stadens pulserande citykärna. På bara några minuters cykelavstånd når du universitetet, samt stadens hjärta med dess charmiga restauranger, livliga klubbar och butiker, som du hittar inom promenadavstånd. Det är enkelt att ta del av allt Örebro har att erbjuda! Du har tillgång till ett suveränt universitetsbibliotek för din studiemiljö och ett vackert stadsbibliotek i centrum för fokuserat pluggande. Interiört har du en lägenhet med en inglasad balkong med utsikt över den rogivande omgivningen. Takhöjden når hela 2,7 meter och ger extra rymd och luftig känsla. I din nya lägenhet ingår allt i avgiften förutom förbrukningselen, vilket innebär en låg månadskostnad. Dessutom är lägenheten inte lyhörd, vilket ger dig en lugn och avkopplande atmosfär. Exklusiva ytor med bland annat parkettgolv. Extra förvaringsutrymme finns i källaren, medan en allmän tak-terrass ger ytterligare möjlighet att fira tillsammans med vänner och familj. Österplan är en central och aktiv stadsdel där du har nära tillgång till all form av service, shopping och kulturliv. Här finns ett brett utbud av livsmedelsbutiker, gym, kvarterskrogar, caféer, bageri och frisör. Med närhet till stadens bussar som trafikerar området är det lätt att ta sig runt och utforska allt som Örebro har att erbjuda. Med stadsparken och Wadköping runt hörnet har du möjlighet att njuta av aktiviteter som löpning och promenader. För en mer intensiv träning finns ett närliggande Nordic Wellness gym. Besök de olika flikarna i annonsen för mer information. Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri står till din tjänst för att guida dig genom processen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ålholmsgatan 11, Norra ormesta, Örebro kommun
Ålholmsgatan 11, Norra ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ålholmsgatan 11, Norra ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ålholmsgatan 11

Lägenhet
Norra ormesta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
55 m²
3 rum
vån 2/4
4 986 kr/mån
31 818 kr/m²

Denna fantastiska trea, belägen i det naturnära och eftertraktade området Norra Ormesta, är en dröm som går i uppfyllelse för alla som söker en modern och praktiskt planerad bostad. Lägenheten har stilrena materialval, samt smarta lösningar för att optimera ytan på ett smart sätt. Bostaden välkomnar er med en rymlig och smart planerad hall. Här har vi en öppen planlösning där köket som är stilfullt och praktiskt, med modern högkvalitativ utrustning kombineras med vardagsrummet som har gott om plats för både soffgrupp och matbord. Härifrån når man även den trevliga balkongen, perfekt för umgänge på varma sommardagar. Det finns två sovrum som båda erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och härligt ljusinsläpp. Badrummet är smakfullt och väl tilltaget, fullt utrustat med alla bekvämligheter. Externt förråd finns som tillhör lägenheten, och parkeringsplatser finns att hyra om så önskas. Föreningen har en trevlig gemensam innergård med ytor för sociala sammanhang, som inkluderar både loungemöbler och en mysig pergola. Området är barnvänligt med närhet till vacker natur och rikt djurliv, såsom naturreservatet Oset och Rynningeviken med motionsspår och fina rastplatser. Det är även gångavstånd till universitetet och endast några kilometer till Örebro centrum med en busshållplats i närheten. Tveka inte, detta är en unik chans att förvärva en drömbostad i ett eftertraktat område. Kontakta oss redan idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Del av Mellösa-Mörby 12:3, Stora Mellösa, Örebro kommun
Del av Mellösa-Mörby 12:3, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 2
Del av Mellösa-Mörby 12:3, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 3

Del av Mellösa-Mörby 12:3

Tomt
Stora Mellösa, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
995 000 kr
4 036 m² tomt

Mörby är ett otroligt naturskönt område, uppskattat av barnfamiljer, med sin närhet till Stora Mellösa där skola, förskola och mataffär finns. och Örebro (25km). I närområdet finns också Katrinelunds gästgiveri & sjökrog med övernattningsmöjligheter. Badplats finns även i närområdet. Läs mer om området under rubriken 'Omgivning'. Tomten som saluförs är ca 4000 kvm, del av Mellösa-Mörby 12:3, skifte 3. Ett positivt förhandsbesked finns för byggnation av 2 stycken enfamiljshus. Tomten är ännu inte avstyckad varför den kostnaden tillkommer tillsammans med egna anslutningsavgifter för el bl.a. Intresserad? kontakta Michael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri.

  • Premium
Irisgatan 84, Mellringe, Örebro kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30
Irisgatan 84, Mellringe, Örebro kommun, bild 2
Irisgatan 84, Mellringe, Örebro kommun, bild 3

Irisgatan 84

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
4 501 kr/mån
16 188 kr/m²

På den bekväma första våningen, med balkongutsikt mot gården, hittar du denna välplanerade och fräscha trea i en förening som erbjuder mycket mer än bara en lägenhet. Här bor du med tillgång till generösa faciliteter som en fest- och samlingslokal, gym, bastu och biltvätthall. Men bäst av allt är kanske föreningens gästrum, som kan lånas för övernattande besökare. På Irisgatan 84 har du tillgång till rymliga kvadratmeter, smart fördelade enligt följande: en praktisk entréhall med klädkammare, en inre hall, två sovrum, ett vardagsrum, ett badrum samt ett kök med utgång till balkong (som kan glasas in). Lägenheten har genomgående fina ytskikt och utbytta golv. Köket, med sina eleganta och släta skåpsluckor, är utrustat med spis, köksfläkt och en kombinerad kyl/frys. Här bor du på gångavstånd till ICA, busshållplats och har hela Örebro citys utbud inom några minuter. Bilen parkerar du smidigt på en av föreningens hyrda parkeringsplatser (separat kö) eller i ett eget garage (separat kö). Om du har små barn är det även gångavstånd till förskolor och skola. Föreningen har en egen lekplats, och Vallåkraparken erbjuder bland annat en basketkorg.

  • Premium
  • Balkong
Folkungagatan 10, Väster, Örebro kommun
Folkungagatan 10, Väster, Örebro kommun, bild 2
Folkungagatan 10, Väster, Örebro kommun, bild 3

Folkungagatan 10

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/5
4 740 kr/mån
27 708 kr/m²

Denna stilfulla tvårumslägenhet på Folkungagatan 10 i ytterkanten av Vasastan på väster erbjuder en unik kombination av modernt boende och bekvämlighet, precis intill hjärtat av staden. Idealiskt belägen i byggnaden, med stora fönsterpartier och balkong som vetter mot en fridfull innergård. En lugn oas mitt i stadens brus. Byggd 2016, är denna bostadsrätt en del av Brf Baronen, en välskött förening med en god ekonomisk planering. Med en boarea på 72 m² är denna lägenhet ett perfekt hem för dem som söker en central och bekväm livsstil. Inuti bostaden välkomnar en ljus och rymlig hall besökarna, komplett med ett fint parkettgolv som sträcker sig genom lägenheten samt avhängningsmöjligheter i platsbyggd garderob med skjutdörrar. De ljusa väggarna förstärker känslan av rymd och elegans. Vardagsrummet, med sin öppna planlösning mot det välutrustade köket, är en perfekt plats för både avkoppling och sociala evenemang. Köket utmärker sig med sin vita inredning och vita kakel, utrustat med moderna bekvämligheter som induktionshäll och integrerad diskmaskin. Det hall-anslutana, rymliga sovrummet erbjuder komfort och lugn med en stor skjutdörrsgarderob för optimal förvaring. Badrummet är ett sant mästerverk med grått klinkergolv, vita kaklade väggar, och moderna bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, vilket skapar en lyxigt praktisk tillvaro. Området kring Folkungagatan 10 erbjuder en oslagbar kombination av stadsnära bekvämligheter och natursköna omgivningar. Med sitt centrala läge är lägenheten bara en kort promenad från Örebros pulserande citykärna, fullt av affärer, matbutiker och restauranger. För vardagsmotionären finns vackra promenadstråk längs Svartån, samt flera grönskande parker i närheten. Lägenheten är också idealisk för pendlare, med Södra Station inom gångavstånd och enkel åtkomst till större vägar som E18/E20. Föreningen erbjuder 27 parkeringsplatser i ett garage, samtliga med elbilsladdare. Dessutom är det enkelt att nå de gemensamma utrymmena som cykelrum och barnvagnsförråd. Här köper du dig en helhetslösning för en komfortabel och bekymmersfri vardag. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 93