Mäklare Stefan Azar

Stefan Azar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Knutsbergsvägen 7, Ervalla, Örebro kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Knutsbergsvägen 7, Ervalla, Örebro kommun, bild 2
Knutsbergsvägen 7, Ervalla, Örebro kommun, bild 3

Knutsbergsvägen 7

Villa
Ervalla, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 795 000 kr
109 + 53 m²
5 rum
1 447 m² tomt

Välkommen till Knutsbergsvägen 7, en imponerande och välkomnande villa på två våningar som erbjuder 109 kvadratmeter av bekvämt och familjevänligt boende. Detta hem utmärker sig med sitt generösa ljusflöde, som skapar en varm och inbjudande atmosfär i hela huset. Trädgården är en särskild höjdpunkt, med sina stora grönområden som erbjuder gott om soltimmar för avkoppling och lek. Förutom det praktiska dubbelgaraget, som ger gott om förvaringsmöjligheter och skydd för fordonen, kompletterar en balkong huset och ger ett extra utrymme för bekvämlighet och njutning. Detta hem välkomnar sina gäster med en entréhall som erbjuder goda förvaringsmöjligheter och en tilltalande estetik med ljusa väggar och parkettgolv. Vardagsrummet, som har omvandlats för att inkludera ett extra sovrum, är både rymligt och öppet, vilket gör det till husets hjärta med plats för både umgänge och avkoppling. Den öppna spisen tillför en extra mysfaktor till detta sociala utrymme. Köket är både stort och funktionellt, med vita skåpluckor och laminatgolv, och erbjuder gott om utrymme för matlagning och sociala sammankomster. På entréplan finns även ett elegant, helkaklat badrum i svart och vitt, fullt utrustat med allt som behövs för familjens behov. Övervåningen rymmer fyra ljusa och rymliga sovrum, inklusive ett master bedroom med direkt tillgång till balkongen, samt ett nyligen renoverat toalettutrymme. Husets källare erbjuder ytterligare utrymmen såsom en tvättstuga, en gillestuga och en relax komplett med dusch och bastu – perfekt för avkoppling och rekreation.

  • Premium
Ålholmsgatan 11, Norra Ormesta, Örebro kommun
  • Tis 30 apr kl 17:30
Ålholmsgatan 11, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ålholmsgatan 11, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ålholmsgatan 11

Lägenhet
Norra Ormesta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 295 000 kr
35 m²
2 rum
vån 2/5
3 869 kr/mån
37 000 kr/m²

Denna fantastiska tvåa, belägen en trappa upp i det naturnära och eftertraktade området Norra Ormesta, är en dröm som går i uppfyllelse för alla som söker en modern och praktiskt planerad bostad. Lägenheten är nyproducerad och har stilrena materialval, samt många smarta lösningar för att optimera ytan på ett smidigt sätt. Bostaden välkomnar er med en rymlig och välplanerad hall, med platsbyggd garderob för maximal förvaring. Köket är stilfullt och praktiskt, med modern högkvalitativ utrustning, och är öppet mot vardagsrummet som har plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når ni även lägenhetens stora balkonger, perfekt för umgänge på varma sommardagar. Det rymliga sovrummet bjuder på bra ljusinsläpp och praktisk klädförvaring i den inbyggda garderoben. Badrummet är smakfullt och väl tilltaget, fullt utrustat med alla bekvämligheter inklusive egen tvättmaskin. Externt förråd finns som tillhör lägenheten, och parkeringsplatser finns att hyra om så önskas. Föreningen har en trevlig gemensam innergård med ytor för sociala sammanhang, som inkluderar både loungemöbler och en mysig pergola. Området är vänligt för barnen på besök och med närhet till vacker natur och rikt djurliv, såsom naturreservatet Oset och Rynningeviken med motionsspår och fina rastplatser. Det är även gångavstånd till universitetet och endast några kilometer till Örebro centrum med en busshållplats i närheten. Tveka inte, detta är en unik chans att förvärva en drömbostad i ett eftertraktat område. Kontakta oss redan idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pionjärgatan 22, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Lör 27 apr kl 14:00
Pionjärgatan 22, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Pionjärgatan 22, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Pionjärgatan 22

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/4
4 117 kr/mån
34 178 kr/m²

Nu har du en fantastisk möjlighet att förvärva ett boende som kombinerar det bästa av två världar – närheten till naturen och tillgängligheten till stadskärnans puls. Lägenheten, som ligger i ett attraktivt och familjevänligt område, erbjuder en underbar inglasad balkong i söderläge. Balkongen, en riktig pärla, är perfekt för att njuta av soliga dagar och lugna kvällar. Dessutom är lägenheten utrustad med ett privat förråd på den välskötta innergården där dessutom garageplatser finns tillgängliga (kö) för en låg månadskostnad. Ytterligare parkeringsmöjligheter finns på en gratis grusparkering direkt utanför lägenheten. Interiören i bostaden är välplanerad och utrustad med högkvalitativa vitvaror från Siemens, inklusive en stor kyl och frys, mikrovågsugn, ugn samt diskmaskin, vilka endast är fem år gamla. Vardagsrummet och köket är hjärtat i hemmet där familj och vänner kan samlas och umgås. I badrummet finns bekvämligheter som kakel, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork som bidrar till en bekymmersfri vardag. Samtliga rum i lägenheten har något att erbjuda och bidrar till en varm och välkomnande atmosfär. Området där lägenheten är belägen har flera fördelar som gör det till en idealisk plats för både nuvarande och framtida behov. Förutom att vara naturnära med endast 100 meter till Venaspåret och Oset för utomhusaktiviteter, är området också utrustat med nödvändiga faciliteter som mataffärer och ett gym från gymkedjan STC, beläget bredvid Lidl. Det familjevänliga området har en egen pool som delas inom föreningen, vilket lägger en extra stjärna i kanten på boendets kvaliteter. En kort bussresa med linje 8 tar dig snabbt in till citykärnan. För den som uppskattar god mat finns det gott om lokala matställen som Sobi och Pizzeria Kruthuset inom bekvämt promenadavstånd. Med dessa attribut förenas livets nöjen och praktiska behov på ett föredömligt sätt, vilket gör detta till en bostad som inte bara är ett hem, utan en plats för livskvalitet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 19:00
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 2
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 3

Förmansgatan 8

Lägenhet
Österplan, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 295 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 8/9
2 583 kr/mån
51 000 kr/m²

Denna nyproducerade (2020) lägenhet om 1,5 rum och kök är perfekt för studenter och förstagångsköpare som söker en central och trivsam plats att kalla hemma. Lägenheten är belägen i expansiva Österplan, med ett läge mitt emellan Örebros universitet och stadens pulserande citykärna. På bara några minuters cykelavstånd når du universitetet, samt stadens hjärta med dess charmiga restauranger, livliga klubbar och butiker, som du hittar inom promenadavstånd. Det är enkelt att ta del av allt Örebro har att erbjuda! Du har tillgång till ett suveränt universitetsbibliotek för din studiemiljö och ett vackert stadsbibliotek i centrum för fokuserat pluggande. Interiört har du en lägenhet med en inglasad balkong med utsikt över den rogivande omgivningen. Takhöjden når hela 2,7 meter och ger extra rymd och luftig känsla. I din nya lägenhet ingår allt i avgiften förutom förbrukningselen, vilket innebär en låg månadskostnad. Dessutom är lägenheten inte lyhörd, vilket ger dig en lugn och avkopplande atmosfär. Exklusiva ytor med bland annat parkettgolv. Extra förvaringsutrymme finns i källaren, medan en allmän tak-terrass ger ytterligare möjlighet att fira tillsammans med vänner och familj. Österplan är en central och aktiv stadsdel där du har nära tillgång till all form av service, shopping och kulturliv. Här finns ett brett utbud av livsmedelsbutiker, gym, kvarterskrogar, caféer, bageri och frisör. Med närhet till stadens bussar som trafikerar området är det lätt att ta sig runt och utforska allt som Örebro har att erbjuda. Med stadsparken och Wadköping runt hörnet har du möjlighet att njuta av aktiviteter som löpning och promenader. För en mer intensiv träning finns ett närliggande Nordic Wellness gym. Besök de olika flikarna i annonsen för mer information. Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri står till din tjänst för att guida dig genom processen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Olofsgatan 11, Ormesta, Örebro kommun
Olofsgatan 11, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Olofsgatan 11, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Olofsgatan 11

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 695 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/5
4 438 kr/mån
27 787 kr/m²

VISNING? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning. Välkommen till Ormesta och Olofsgatan 11 - en perfekt plats för dig som vill ha en avkopplande boendemiljö nära både naturen och stadens bekvämligheter. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har enkel tillgång till service och goda kommunikationer. Lägenheten ligger på bottenplan med två rum & kök. Bostaden är typ nyproducerad och erbjuder fina materialval, bra med förvaringsutrymmen, stor balkong, egna tvättmöjligheter i lägenheten, med mera. Sådant som ger en känsla av vardagslyx och elegans. Lägenhetens stora fönster öppnar upp mot den vackra innergården och balkongen är perfekt för att njuta på med morgonkaffet i handen. Föreningen bjuder den stora och insynsskyddade gemensamma uteplatsen. Där kan du njuta av solen och värmen hela dagen i er egen privata oas. Ormesta har fantastiska cykelvägar som leder både till stadens centrum och till naturområden som Rynningeviken och Oset, känt för sin rika flora och fauna. Här kan du njuta av grillplatser, raststugor, cykel- och promenadvägar. Naturens hus, som ligger vid reservatets huvudentré, erbjuder en mängd aktiviteter för både barn och vuxna. I Ormesta finns gott om möjligheter till motion och rekreation. Här finns elljusspår, mountainbike-leder, skidspår och olika vandringsleder som passar alla nivåer. Kan det vara intressant? Kontakta ansvarig bomäklare Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Din mäklare i Örebro.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lännäs 510, Odensbacken, Örebro kommun
  • Lör 27 apr kl 11:30
Lännäs 510, Odensbacken, Örebro kommun, bild 2
Lännäs 510, Odensbacken, Örebro kommun, bild 3

Lännäs 510

Fritidshus
Odensbacken, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
795 000 kr
47 + 15 m²
3 rum
2 739 m² tomt

Detta vinterbonade fritidshus utgör en fridfull tillflyktsort belägen i en lantlig idyll. Här, omgiven av en öppen tomt som fångar solens strålar från gryning till skymning, erbjuds en harmoni mellan inomhus- och utomhusliv. Den som önskar skugga under varma sommardagar kan finna tillflykt under den lummiga syrenbersån, en naturlig samlingsplats för vila och umgänge. Tomten bjuder inte bara på generösa ytor, med plats för flera besökande husbilar samtidigt, utan även på en skatt av fruktträd och bärbuskar – en verklig dröm för barnens ivriga fingrar. Möjligheten att ansluta till fiber vid tomtgränsen ger en modern anslutning, medan 4G redan idag säkerställer uppkoppling för internet och TV. Inne i huset välkomnas man av en ljus hall som leder till husets hjärta: ett lantligt kök utrustat med både moderna bekvämligheter och en charmig vedspis, perfekt för långkok och bak. Kökets vitvaror från 2015 lovar funktion och stil, medan det rymliga vardagsrummet, utrustat med en kakelugn, erbjuder värme och samlingspunkt för familj och vänner. På övre plan öppnar sig ett nyrenoverat sällskapsrum i en stil sammanflätat med husets lantliga karaktär, betonad av synliga takbjälkar. Sovrummet utstrålar värme och trivsel, med en gjutjärnskamin som bidrar till rummets mysiga atmosfär. Området runt detta fritidshus är rikt på aktiviteter och upplevelser. Med cykelavstånd till färjan som förbinder med Vinön, där kända artister uppträder, öppnas dörrar till kulturella och kulinariska äventyr. Närliggande Odensbacken erbjuder allt från matbutiker till matställen och konditori med café, medan närområdets badplatser och fiskevatten inbjuder till dagar fyllda av sol och bad. Utflyktsmål som Katrinelunds Gästgiveri och Vinöns Värdshus kompletterar erbjudandet med sina gastronomiska upplevelser. För den naturälskande finns även lätt tillgängliga bär- och svampskogar, samt Vinöleden, en cykelled som passerar precis vid huset, vilket ger perfekta förutsättningar för aktiva dagar i det fria. Denna pärla är således mer än bara ett fritidshus; det är en bas för äventyr, och avkoppling, där varje dag kan få erbjuda något nytt att upptäcka och uppskatta.

  • Premium
Malmplan 2, Vasastan, Örebro kommun
  • Borttagen före visning
Malmplan 2, Vasastan, Örebro kommun, bild 2
Malmplan 2, Vasastan, Örebro kommun, bild 3

Malmplan 2

Lägenhet
Vasastan, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 295 000 kr
124 m²
3.5 rum
vån 4/4
8 960 kr/mån
18 508 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Hagmarksgatan 29A, Sörby, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
Hagmarksgatan 29A, Sörby, Örebro kommun, bild 2
Hagmarksgatan 29A, Sörby, Örebro kommun, bild 3

Hagmarksgatan 29A

Lägenhet
Sörby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 250 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 003 kr/mån
31 250 kr/m²

Är du student eller förstagångsköpare som söker en smart investering? Upptäck denna rymliga etta på 40 kvm, perfekt belägen i ett lugnt område med närhet till såväl citykärnan som universitet. Med ett soligt sydvästläge, högst upp i byggnaden (vån 3) och en inbjudande balkong är detta hem en plats där du kan njuta av en fridfull tillvaro. Den här lägenheten har fått en uppfräschning med nyare kök som inkluderar vita skåpluckor och en praktisk diskmaskin och en ny elcentral har installerats. I hallen möts du av ett renoverat golv och nymålade väggar, samt fräscha innerdörrar som nyligen lackerats om. Badrummet är helt nyrenoverat och färdigställdes 2022 fackmannamässigt. Utrymmet är förberett för tvättmaskin och godkänt av föreningen. För extra komfort finns golvvärme och även en handduksvärmare installerad. Lägenheten är välplanerad och erbjuder ett bekvämt boende för den som vill ha allt inom räckhåll. Närheten till universitetet gör den troligtvis särskilt attraktiv för dig som student. Via föreningen erbjuds gemensamma faciliteter som föreningslokal med övernattningsrum, tvättstuga, bastu med relaxavdelning, och till och med ett litet bibliotek. Bredband, digital telefoni samt flertal kanaler ingår, med möjlighet till eget fiberabonnemang. Den gemensamma utomhusmiljön innefattar fina gräsmattor för sol och spel, uteplats, basketplan, och grill. Parkeringsmöjligheterna är utmärkta, och inkluderar laddboxar, samt cykelparkering under tak. Externt förråd för säsongsprylarna finns på vinden, en trappa upp. Oavsett dina behov, är allt nära till hands. Coop, CirkleK, ÖoB, Grekiska Kolgrillsbaren, Rosalies, två gym och Stadsparken finns alla inom gångavstånd. Vår mäklare Stefan Azar är redo att visa dig runt och svara på dina frågor. Ta chansen att förvärva detta utmärkta hem, där den nuvarande gästen har trivts med dess goda läge och bekvämligheter. Föreningen är riktigt lågt belånad!

  • Premium
  • Balkong
Via 210, Odensbacken, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Via 210, Odensbacken, Örebro kommun, bild 2
Via 210, Odensbacken, Örebro kommun, bild 3

Via 210

Villa
Odensbacken, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 395 000 kr
160 m²
7 rum
1 510 m² tomt

Välkomna till denna imponerande fastighet, belägen i ett vackert och fridfullt område. Huset är rymligt med 4-5 sovrum, vardagsrum och isolerade vinterträdgården som ger dig allt du behöver för ett lugnt och bekvämt liv. Den stora tomten ligger vackert avskilt, vilket skänker ro och avkoppling efter en hektisk arbetsdag. Trots avskildheten finns all tänkbar service nära till hands: affärer, apotek, vårdcentral, skola och fantastiska motionsspår finns på kort avstånd. Förskola t.o.m. årskurs 3 finns i Asker bara 1,2 km hemifrån. Även matbutik, pizzeria, café, gym ligger alla inom en radie av fem kilometer. Om du har barn i äldre år går skolbussen från en hållplats bara 200 meter från huset. På den generösa uteplatsen, i söder- och västerläge, kan du njuta av solen från morgon till kväll. Här finns plats för umgänge och grillkvällar under sommarhalvåret. För bilägaren finns gott om plats att parkera på uppfarten. Fastigheten erbjuder även generösa förrådsmöjligheter med ett dubbelgarage och extra förvaringsutrymmen. En bonus är växthuset och drivbänkarna för dig med gröna fingrar, och möjlighet finns att förvärva en uppvärmd saltvattenspool. Inne i huset möter du ett kök utrustat med apparater från bra märken och praktiska Marbodalskåp. Två badrum finns, ett med plastmatta och ett med kakel och klinker. Fastigheten är ansluten till fiber och två nyligen installerade braskaminer tillför både värme och en mysig atmosfär. Vidare består byggnadens konstruktion av bl.a. frånluftsvärmepump, elpatron och vedeldade braskaminer för uppvärmning. Nya isolerglasfönster/skjutdörrar i vinterträdgården. Taket är täckt med betongpannor och fasaden är en lockpanel i trä. Vatten kommer från en borrad brunn och avloppet är en 3-kammarbrunn. Denna fastighet bjuder på tystnad och närhet till naturen. Här vaknar du till ljudet av fågelkvitter och kan njuta av tranor, rådjur och rovfåglar på åkern just utanför. Missa inte denna oas i lugnt och naturskönt läge. Välkommen att upptäcka ditt nya drömhem!

  • Premium
Termikgatan 45B, Sörbyängen, Örebro kommun
Termikgatan 45B, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 45B, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 45B

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/5
6 296 kr/mån
28 099 kr/m²

Stig in i denna exklusiva bostad som utstrålar modern elegans och sticker ut från mängden. När du kliver över tröskeln möts du av en inbjudande hall med praktiskt klinkergolv och en generös garderob för smidig förvaring av ytterkläder. Köket är definitivt hjärtat i hemmet, med vackra och ljusa köksluckor från Balingslöv, marmorbänkskiva och stänkskydd som ger en elegant touch. Här har du alla bekvämligheter för att laga fantastiska måltider, inklusive en toppmodern induktionshäll, integrerad diskmaskin och rymlig kyl/frys. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en ljus och luftig atmosfär, med en vacker enstavsparkett och spotlights i taket. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den ljuvliga balkongen som blickar mot en fridfull innergård. Badrummet är en fröjd för ögat med sin moderna och stilrena design. Här finner du en rymlig dusch med elegant glasvägg, en praktisk handdukstork, toalett samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens två sovrum bjuder på vacker enstavsparkett som skapar en varm och välkomnande atmosfär. Master bedroom är ett generöst, ljust utrymme där du kan koppla av efter en lång dag, medan det andra sovrummet fungerar utmärkt som ett barnrum eller som ett bekvämt gästrum. Denna bostad är verkligen något alldeles speciellt. Tveka inte att kontakta Stefan Azar på Wallenstedt och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rättarevägen 9, Centrum, Hallsbergs kommun
  • Ons 1 maj kl 17:30
Rättarevägen 9, Centrum, Hallsbergs kommun, bild 2
Rättarevägen 9, Centrum, Hallsbergs kommun, bild 3

Rättarevägen 9

Lägenhet
Centrum, Hallsbergs kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 095 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 1/1
8 793 kr/mån
10 580 kr/m²

På Rättarevägen 9 finner vi detta inbjudande parhus, i två välplanerade våningsplan, omfamnat av en egen trädgård och en solkysst uteplats. Den prydliga trädgården är perfekt för såväl lek som avkoppling, och ett graciöst inglasat uterum ger ett behagligt ljusinsläpp och förlänger de mysiga sommarkvällarna. Området kring bostaden är ett fridfullt och bilfritt paradis, där lugnet från de tysta gatorna erbjuder en trygg och harmonisk uppväxtmiljö för barnfamiljer där bostäder för alla generationer finns. Interiören i detta hem är genomtänkt och välkomnande med en varm atmosfär som genomsyrar samtliga rum. På nedervåningen välkomnas vi av en rymlig hall, ett kök med modern utrustning, inklusive en diskmaskin och en spis med varmluftsugn, vilket utlovar många år av kulinariska äventyr. Det angränsande vardagsrummet, med dess generösa ytor, bjuder in till gemenskap och avkoppling. Ett sovrum på samma våning samt ett badrum med praktisk tvätt-del tillgodoser bekvämlighet och funktionalitet. Övre plan hyser ytterligare två sovrum och en hall, samt ett badrum med badkar, vilket erbjuder privat och avskild vila. Rättarevägen 9 ligger i ett område som förenar det bästa av två världar: närheten till naturen och enkelt tillgång till Hallsbergs fullständiga serviceutbud. Med dagis, bokstavligen ett stenkast bort, och skolor från förskoleklass till gymnasium inom lätt räckhåll, är detta ett idealiskt läge för familjer. Förutom den trygga och barnvänliga miljön, är det enkelt att hitta parkering i området tack vare föreningens generösa tilldelning av garage- och carportplatser. Centrum, med dess butiker, matställen, bibliotek och vårdcentral, är bara en kort promenad bort, likaså tågstationen som öppnar upp för smidig pendling till kring orterna. Med den föreningsgemensamma tvättstugan och det utvändiga förrådet, samt närheten till lokala lekplatser och matbutiker, förenas praktiska bekvämligheter med en stark känsla av gemenskap och tillhörighet.

  • Premium
  • Uteplats
Ullavigatan 29, Tegnérlundsparken, Örebro kommun
Ullavigatan 29, Tegnérlundsparken, Örebro kommun, bild 2
Ullavigatan 29, Tegnérlundsparken, Örebro kommun, bild 3

Ullavigatan 29

Lägenhet
Tegnérlundsparken, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
4 000 kr/mån
23 981 kr/m²

Denna lägenhet, belägen på tredje våningsplanet, framhäver en samverkan mellan ljus, rymd och funktion. Med sitt läge fångar hemmet dig och bjuder på förmiddagssol på balkongen och som som väcker köket och vardagsrummet till liv, samt en eftermiddags- och kvällssol som mjukt faller över den gemensamma innergården. Balkongen, försedd med trallgolv sedan 2019, blir snabbt familjens favoritplatser för såväl morgonkaffet och mysigt kvällshäng. I denna dynamiska delen av staden, där lägenheter och villor samsas och skapar en levande miljö för alla åldrar, erbjuds även två praktiska förråd i källaren för ytterligare förvaring och bekvämlighet. Köket, som renoverades 2015, är en dröm för den matlagningsintresserade med integrerad kyl/frys, spishäll bytt 2016, och en ny diskmaskin från 2021/2022. Detta hjärta i hemmet kompletteras av ett badrum med klinkergolv, kaklade väggar, golvvärme och handdukstork.. Vardagsrummet, målat 2019, och sovrummet med en praktisk förvaringslösning installerad 2016, utstrålar en lugn och välkomnande atmosfär. Alla dessa element tillsammans skapar en hemtrevlig och inbjudande känsla. Området som omger denna lägenhet är verkligen en plats där livskvalitet står i fokus. Med en blandning av lugn och dynamik erbjuder området ett varierat utbud av livsmedelsbutiker som Willy's, Ica och Extra, samt ett urval av mysiga pubar, sushi-restauranger och caféer. För den aktiva finns ett utegym en kort cykeltur bort, och för pendlaren är busshållsplatserna bara en minut bort, vilket ger smidig tillgång till Örebros alla hörn samt promenadavstånd till Örebro Resecentrum. Denna lägenhet är inte bara en plats att bo på; det är en grund för ett liv i balans, där hemmet, dess placering och de tillhörande bekvämligheterna samverkar för att skapa en optimal boendemiljö. Med tillgång till en nyligen renoverad tvättstuga och en trivsam gemensam uteplats, där bärbuskar och ett litet trädgårdsland erbjuder både rekreation och möjligheter till egna odlingar, är detta en plats där varje dag erbjuder något att se fram emot.

  • Premium
  • Balkong
Nästegårdsvägen 52C, Lillån, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Nästegårdsvägen 52C, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Nästegårdsvägen 52C, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Nästegårdsvägen 52C

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 395 000 kr
99 m²
4 rum
6 617 kr/mån
24 192 kr/m²

Njut av det bästa med detta moderna och barnvänliga boende i ett unikt radhus, beläget med ett lugnt gavelläge vid återvändsgränd. Med dess perfekta västerläge badar denna pärla i sol från lunchtid till sen kväll, vilket skapar en oas av ljus och värme. Som en särskild bonus vill vi betona den vackra utsikten över det stora öppna gröna området. Boendet erbjuder en öppen planlösning med stora fönsterpartier som tillåter naturligt ljus att genomsyra vardagsrummet. Här hittar du också en stor altan och balkong som båda vetter mot väster, idealisk för middagar al fresco i solnedgången eller att bara slappna av med en bok i handen. Detta radhus fördelas på två plan, med ett badrum på varje våning och tre sovrum på övre plan med genomtänkt och funktionell planlösning. Inredningen är modern och påkostad, med badrum utrustat med kakel och klinkers, samt vattenburen golvvärme på hela entréplan. För ett praktiskt vardagsliv finns två parkeringsplatser precis utanför entrén och för besökande finns det gratis gästparkering. Dessutom tillhör en förrådslänga om cirka 2x2 meter bostaden. För mer förvaring finns extra skåp i köket och badrummen. Dessutom är ett smart lås från Yale installerat för extra säkerhet. Ett stort gemensamt grönområde öppnar upp för lek och avkoppling i det fria. Området är mycket barnvänligt och stoltserar med en rad bekvämligheter i närheten. Din närmsta matvarubutik, Hemköp eller Ica Maxi, är bara en fem minuters bilresa bort. För de som föredrar att äta ute finns Max och Lillån Pizzeria i närheten. För träningsentusiaster finns Gymmet Gnugg och en padelhall vid Dollarstore, samt Lillån Tennisklubb och Kårsta Golfklubb. Naturälskare kommer att uppskatta närheten till naturreservatet Boglundsängen och Lillåspåret som via via-spåret ansluter till Rynningevikens naturreservat. Välkommen till en bostad som erbjuder det bästa av modern design, bekvämlighet och naturskön omgivning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Karlsdalsallén 47A, Sörbyängen, Örebro kommun
Karlsdalsallén 47A, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Karlsdalsallén 47A, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Karlsdalsallén 47A

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 450 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
5 851 kr/mån
30 625 kr/m²

Välkommen till ett stämningsfullt hem i Sörbyängen, en plats där modern komfort möter en avslappnad livsstil, i en perfekt symbios mellan stad och natur. Denna nyproducerade lägenhet från 2017 ger dig möjligheten att uppleva en sofistikerad tillvaro i en miljö designad med tanke på livskvalitet. Entréhall med praktiskt klinkers, öppet mot välutrustat kök och avkopplande vardagsrum. Matplats som rymmer upp till 8 personer med balkong utanför. Två sovrum, varav det större inkluderar en walk-in-closet och tillgång till lägenhetens andra balkong. Den mindre, men ändå generöst utformade sovrummet, kan användas som barnrum eller gästrum/kontor. Det moderna och funktionella badrummet, utrustat med klinkergolv med komfortvärme, tvättavdelning och väggskåp. Månadsavgiften på 5319 kr inkluderar värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband och IP-telefoni samt bostadsrättstillägg. Närhet till naturen och citylivets puls gör Karlsdalsallén och Sörbyängen till en idealisk plats att leva på. Här hittar du allt från förskolor, skolor och universitet, till sportanläggningar, golfklubb och lekplatser. Dessutom, upplev gott om möjligheter till promenader och löpning i Markaskogen och Sörbyskogen. Du kommer att älska närheten till centrumservicen, med ICA Maxi Stormarknad, Systembolaget, vårdcentral och apotek bara några minuter bort. Och vill du uppleva ännu mer, ligger hela Örebros shopping-, kultur- och nöjesutbud bara 2-3 km bort. Sörbyängen är en verklig pärla som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter, bland annat med stadsbusslinjer och en mängd cykelbanor, perfekta för de som vill utforska området. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri i Örebro för mer information och uttryck ditt intresse. Upptäck ditt drömhem i Sörbyängen - en plats där livet är mer än bara boende.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Poesigatan 21B, Vivalla, Örebro kommun

Poesigatan 21B

Lägenhet
Vivalla, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
650 000 kr
114 m²
4 rum
vån 2/4
8 178 kr/mån
5 702 kr/m²

På Poesigatan 21B välkomnas du till en rymlig lägenhet som sträcker sig över 110 kvadratmeter. Belägen på tredje våningen, erbjuder denna generösa 4:a en perfekt kombination av vardagens bekvämligheter och stil. När du stiger in i denna bostad möts du av en inbjudande planlösning. Sov-avdelningen bjuder på två rymliga sovrum och ett badrum, vilket skapar en privat och avskild atmosfär. Mitt i bostaden finner du sällskapsdelen med vardagsrum och kök i symbios, perfekt för umgänge och gemenskap. Ett extra plus är det tredje sovrummet vid hallen, som erbjuder flexibilitet som tonårsrum eller inspirerande arbetsplats. Den soliga balkongen, placerad utanför det generöst tilltagna vardagsrummet, lockar med optimalt solläge mot söder och väster. Köket inte bara imponerar med sin utrustning utan också med sin smarta öppning mot vardagsrummet, vilket skapar en känsla av sammanhang och öppenhet i hemmet. Området kring Poesigatan 21B erbjuder en livsstil med närhet till stadens bekvämligheter och naturens fridfullhet. Med lekplatser, skola, förskola, tandläkare, polisstation, restauranger, gym och en bekväm busshållplats inom räckhåll, finns allt du behöver inom bekvämt avstånd. Sammanfattningsvis är detta inte bara en bostad utan en plats att kalla hem, där harmoni och gemenskap flödar både inomhus och i området runtomkring. Varmt välkommen att kontakta Stefan på Wallenstedt för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Irisgatan 98, Mellringe, Örebro kommun
Irisgatan 98, Mellringe, Örebro kommun, bild 2
Irisgatan 98, Mellringe, Örebro kommun, bild 3

Irisgatan 98

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 250 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 139 kr/mån
18 657 kr/m²

Välkommen hem till din nya lya på Irisgatan 98, beläget på det eftertraktade översta boplanet i en trivsam bostadsrättsföreningen med en hel del faciliteter. Läse mer om föreningen under annonsens flikar. För gästernas yngsta medlemmar finns en lekplats där de tryggt kan leka. Dessutom erbjuder föreningen en gemensam grillplats, perfekt för sociala sammankomster under varma sommarkvällar. Parkering behöver inte vara ett bekymmer; här finns både garage och utomhusplatser tillgängliga att hyra för en låg kostnad, och för de som föredrar att cykla finns ett säkert cykelrum. Lägenheten själv är en dröm för den som uppskattar ljus och öppenhet. Med nyrenoverade ytor, från det ljusa köket till det helkaklade badrummet, erbjuder detta hem inte bara en fräsch och välkomnande atmosfär, utan även praktiska lösningar som rikligt med förvaring bakom eleganta skjutdörrar i spegelglas i hallen och sovrummet. Den öppna planlösningen mellan hall, kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd och flöde, medan balkongen bjuder in till avkopplande stunder med utsikt över området – inte mot en innergård, utan mot en storslagen solnedgång. Denna lägenhet är optimalt anpassad för singel, eller parboende, men med möjlighet att välkomna en liten tredje. Området kring Irisgatan 98 är lika inbjudande som bostaden själv. Med Ica Nära precis bredvid blir vardagsinköpen enklare än någonsin. För ytterligare bekvämlighet finns en bensinmack och en pizzeria inom kort avstånd, vilket underlättar de dagar då matlagning inte står på schemat. Dessutom är området väl försett med bussförbindelser in mot city, vilket gör det enkelt att ta sig till och från arbete eller nöjen. Grannskapet är känt för sin trevliga atmosfär och lugna miljö, vilket gör detta till en idealisk plats för såväl avkoppling som socialt umgänge. Med allt detta och mer därtill är Irisgatan 98 inte bara en plats att bo på – det är en plats att leva och trivas i. Välkommen önskar Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri!

  • Premium
  • Balkong
Flintvägen 15, Nydalen, Askersunds kommun
Flintvägen 15, Nydalen, Askersunds kommun, bild 2
Flintvägen 15, Nydalen, Askersunds kommun, bild 3

Flintvägen 15

Tomt
Nydalen, Askersunds kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 195 000 kr
1 011 m² tomt

Njut av en idyllisk livsstil med denna tomt i Nydalen som erbjuder enastående utsikt från din framtida veranda. Denna tomt ger dig möjligheten att uppföra din drömbostad och utnyttja en femtedel av tomtytan för ditt bygge. Med närheten till Vätterns östra strand erbjuder Nydalens område en mängd naturupplevelser, inklusive en charmig småbåtshamn och en avkopplande badplats. För de som uppskattar kräftfiske är föreningens område öppet för medlemmar att njuta av denna traditionella svensk sommaraktivitet. Dessutom ingår anslutning till vatten och avlopp i tomtpriset, vilket gör det till ett ännu mer attraktivt val för den som planerar att bygga sitt drömhem. Med denna tomt i Nydalen har du möjlighet att förverkliga dina visioner om det perfekta hemmet. Tomtens generösa byggregler ger dig friheten att skapa ett hem som passar din livsstil och behov. Med en vacker utsikt över landskapet och Vättern erbjuder detta område en lugn och fridfull tillflyktsort från stadens stress. Den närliggande småbåtshamnen och badplatsen ger möjlighet till avkoppling och rekreation vid vattnet, medan kräftfiskemöjligheterna bidrar till gemenskap och traditionella sommaraktiviteter för hela familjen. Med anslutningen till vatten och avlopp redan inkluderad i tomtpriset, är detta en perfekt plats att skapa ditt drömboende och njuta av det bästa av vad landsbygden har att erbjuda. Att bo i Nydalen erbjuder en harmonisk livsstil med närhet till natur och vatten, samtidigt som det ger bekvämligheten av moderna bekvämligheter. Tomtens generösa byggregler ger dig möjlighet att skapa ett personligt och unikt hem som passar din livsstil och smak. Med en småbåtshamn och badplats i närheten finns det gott om möjligheter till avkoppling och rekreation vid vattnet, medan kräftfiskeområdet på föreningens mark ger en extra dimension av gemenskap och traditionella sommaraktiviteter för hela familjen att njuta av. Med anslutningen till vatten och avlopp ingår i tomtpriset blir det ännu mer attraktivt att välja Nydalen som din framtida bostadsort. Upplev det bästa av landsbygdslivet med alla moderna bekvämligheter i detta pittoreska samhälle vid Vätterns östra strand.

  • Premium
Hertig Karls Allé 75C, Tegnérlundsparken, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Hertig Karls Allé 75C, Tegnérlundsparken, Örebro kommun, bild 2
Hertig Karls Allé 75C, Tegnérlundsparken, Örebro kommun, bild 3

Hertig Karls Allé 75C

Lägenhet
Tegnérlundsparken, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 650 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 774 kr/mån
29 730 kr/m²

Denna lägenhet, belägen på en attraktiv adress intill Tegnérlundsparken, erbjuder direkt närhet till stadens puls. Interiört finner du en tillfixad, och genomtänkt, planlösning och det faktum att allt är totalrenoverat under 2023, står den redo att välkomna sin första riktiga gäst med öppna armar. Optimal placeringen på första våningsplanet (en halv-trappa upp), med rymlig hall (klinkers innanför entrén), sovrum med balkong mot gården, kök och vardagsrum i ett samt badrum. Till lägenheten hör extra förvaringsutrymmen som ett vindsförråd, ett källarförråd och ett matkällarförråd. Interiört präglas bostaden av ljus och rymd med 2,7 m i takhöjd; den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar också en social och inbjudande atmosfär. Genomgående ek-parkett i lägenheten. Köket i vinkel är nyrenoverat med ny inredning där den moderna utrustningen inkluderar induktionshäll, diskmaskin, mikro, ugn samt kyl & frys. Vitvarorna är snyggt integrerat i köket; här utlovas både funktion och stil. Badrummet är utrustat med el-buren golvvärme, dimmbara spotlights (app-styrd), en dusch med duschdörrar, och en kombinerad tvätt/torkmaskin för ultimat komfort. Sovrummet, rymligt och ljust, ger tillgång till en balkong i västerläge som vetter mot den lugna innegården - en perfekt plats för avkoppling. Dessutom har den rymliga klädkammaren försett med uttag för exempelvis hemmakontoret. Varje vrå i denna lägenhet är utformad för att maximera din komfort och livskvalité. Området kring Tegnérlundsparken är en oas av möjligheter, med närhet till centrum, en mångfald av matbutiker, gym, skolor och utmärkta bussförbindelser. Fri parkering på gatan samt möjligheten till en parkeringsplats med el-uttag för en låg månadskostnad kanske får underlätta. Föreningens faciliteter, såsom cykelförråd, tvättstuga, hobbyrum samt gemensam grillplats med sittgrupper på gården, bidrar till en trivsamt hus att bo i. Dessutom ger läget intill Tegnérlundsparken och gångavstånd till Vasastan och stadskärnan en unik balans mellan stadsliv och naturnära rekreation. Denna lägenhet representerar en idealisk bostad för den som söker ett modernt och bekymmersfritt boende med omedelbar tillgång till allt som staden har att erbjuda. Kontakta Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Persikogatan 2B, Nyponlunden, Örebro kommun

Persikogatan 2B

Radhus
Nyponlunden, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
101 m²
4 rum
6 336 kr/mån
19 752 kr/m²

Välkommen till Persikogatan 2B – ett smakfullt bostadsrättsradhus som tar vardagen till en ny nivå. Här erbjuds du ett förstklassigt boende, perfekt utformat för den moderna familjen, med sociala ytor, flera uteplatser och parkering direkt utanför dörren sätter guldkant på vardagen. Huset har fyra rum, tre sovrum och ett praktiskt kök och matplats. Husets stora fönsterpartier och öppna planlösning erbjuder gott om naturligt ljus, vilket gör varje utrymme ljusare och ger känslan av extra rymd. Varje rum är noggrant designat med parkettgolv och ljusa väggar som skapar en känsla av enhet och harmoni. I köket möts du av eleganta vitvaror i rostfritt stål, ett vitt, klassiskt kök med mörkgrå bänkskivor och vitt kakel som matchar perfekt. Den moderna, halvöppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en perfekt plats för familjesammankomster eller vänner på besök. Bostaden har två badrum, ett på entréplanet intill entrén och ett på övervåningen. Båda badrummen har kakel och klinkers, WC, tvättställ och spegelskåp. Dessutom finns en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare på entréplanet, och det på övervåningen har fönster och badkar. En av bostadens mest attraktiva funktioner är dess uteplatser. Utanför vardagsrummet har du en insynsskyddad och generös baksida i söderläge. Den anslutande altanen med trädäck förvandlas till en extra loungedel under sommarhalvåret, vilket ger mer umgängesytor. Dessutom har det största sovrummet en egen privat balkong med utsikt över trädgården, och vid entrén finns plats för ett mindre café-set. För parkering har du tillgång till en egen uppfart vid entrén med plats för två bilar. Dessutom finns ett praktiskt förråd för extra förvaring. Detta bostadsrättsradhus är perfekt beläget i ett nybyggt och barnvänligt område, nära till skolor, parker och närservice. Med närhet till stadscentrum, oavsett om du tar bilen, cykeln eller stadsbussen, är detta det ultimata valet för din familj. Välkommen att flytta in och börja njuta av detta fantastiska hem på Persikogatan 2B. Kontakta Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för mer information och för att boka en visning. Vi ser fram emot att visa dig ditt framtida drömhem!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Stenfalksgatan 26, Haga Centrum - Älvtomta, Örebro kommun

Stenfalksgatan 26

Villa
Haga Centrum - Älvtomta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
5 495 000 kr
184 + 20 m²
6 rum
731 m² tomt

Upplev det ultimata boendet för familjen med den här välutrustade 2-våningsvillan med garage i källaren. Njut av den skyddade och fridfulla hörntomten där denna vackra bostad är placerad. Du kommer att njuta av den senaste teknologin med fiberoptik för snabb och tillförlitlig internetuppkoppling och högklassig underhållning. Njut av en högre hushållsekonomi med 3-glasfönster, bergvärme, samt en luftvärmepump för källaren. Det renoverade Ikea-köket är välutrustat med vitvaror som kyl, frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och spis för ett bekvämt och effektivt hemmaliv. Du kommer även att uppskatta tvättstugan med två tvättmaskiner och en tumlare. Bor du med familj är detta den perfekta bostaden med gångavstånd till förskola och grundskola. Området erbjuder ett rikt föreningsliv för alla tänkbara sporter, passande för ungdomar och vuxna. Njut av närhet till ICA Supermarket, simhall, gym och extra shoppingmöjligheter på Willys och andra snabbmatställen. Bo bekvämt med tillgång till bil och kollektivtrafik. Välkommen till Stenfalksgatan 26, där vi på Wallenstedt tillsammans med ansvarig mäklare Stefan Azar ser fram emot att visa dig den här drömbostaden

Klostergatan 20, Järntorget, Örebro kommun

Klostergatan 20

Lägenhet
Järntorget, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 895 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/6
4 290 kr/mån
30 565 kr/m²

Välkommen till Klostergatan 20 - en lägenhet med allt du kan önska dig! Optimal planlösning fördelat om 62.5 kvm med direkt närhet till Örebro city. Snart har du chansen att förvärva en mycket välskött lägenhet med balkong i västerläge. Bostaden befinner sig i en välskött förening där till och med hushållselen ingår i avgiften. Bostaden erbjuder ett stilrent kök med fina färgval samt nya vitvaror. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Härifrån nås den ljuvliga inglasade balkongen, i direkt västerläge. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett stort och rymligt badrum. I området så hittar du alla restauranger & även alla närservicebutiker så som ICA och Hemköp. Bostaden befinner sig endast ett par kvarter från Resecentrum med buss- och tågförbindelser och Universitetssjukhuset vilket gör detta till ett bra strategiskt läge. Tvättstuga finns i varje trapphus och dessutom finns träningslokal med bastu, grovtvättstuga, hobbylokal och föreningslokal med gästrum.

  • Balkong
  • Hiss
Hagendalsvägen 9, Kumla Stad, Kumla kommun

Hagendalsvägen 9

Lägenhet
Kumla Stad, Kumla kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 595 000 kr
105 m²
4 rum
vån 2/4
6 605 kr/mån
15 190 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i centrala Kumla! Med sitt perfekta läge erbjuder denna bostad en oslagbar kombination av närhet till stadens puls och en familjär atmosfär. Här får du ett centralt läge som ger dig direkt tillgång till centrumservice och goda kommunikationsmöjligheter. Denna rymliga 4 rum och kök har mycket att erbjuda. Redan vid första steget in i lägenheten möts du av ett imponerande takhöjd vilket bidrar till bostadens välkomnande atmosfär. Den vackra fiskbensparketten som löper genom stora delar av bostaden ger en tidlös och elegant känsla. De sociala ytorna är generösa och erbjuder utrymme för trivsamma stunder tillsammans med familj och vänner. Med de praktiska skjutdörrarna i vardagsrummet kan du enkelt skapa öppna ytor, avskilda rum eller vid behov skapa ett tredje sovrum. Gästtoalett vid entrén. Badrummet med egna tvättmöjligheter. Det stilrena köket är utrustat med nyare vitvaror av hög kvalitet och erbjuder en idealisk plats för att laga och avnjuta måltider. Den rymliga balkongen, perfekt för avkoppling och trevliga stunder utomhus, erbjuder en stimulerande utsikt över omgivningens sakta liv. Föreningen som denna lägenhet tillhör är stabil och välskött. Föreningen har tillgång till 19 garageplatser och 10 parkeringsplatser, varav fyra är utrustade med laddstationer för elbilar. Det finns också alternativa parkeringsmöjligheter i närheten. Föreningen erbjuder bekvämligheter som delad tvättstuga och ett träningsrum för medlemmarna att använda. Efter en träningspass kan du njuta av en uppfriskande dusch och bastu. Dessutom erbjuder föreningen en gästlägenhet för övernattande gäster. Tveka inte att kontakta Stefan Azar, fastighetsmäklare på Wallenstedt Fastighetsmäkleri, för mer information och för att boka en visning av denna drömlägenhet i centrala Kumla. Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en fantastisk miljö. Välkommen till ditt nya hem!

  • Balkong
Peppargatan 23, Sörbyängen, Örebro kommun

Peppargatan 23

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 595 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/5
3 680 kr/mån
28 482 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade två-rummare på 56 kvm belägen i det attraktiva området Sörbyängen, Örebro. Detta hem kombinerar stil, funktion och bekvämlighet på ett sätt som erbjuder både plats för vardagens rutiner och utrymme för familj och vänner. När du kliver in i entréhallen möts du av en hemtrevlig atmosfär och smart förvaring med garderober. Det stilrena badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket ger hög komfort i vardagen. Huvudattraktionen i denna lägenhet är det öppna vardagsrummet med halvöppen planlösning mot köket. Här skapas en rymlig och ljus atmosfär, perfekt för avkoppling, underhållning och vardagligslivet. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt sovrum med garderober. Som grädde på moset kommer du njuta av lägenhetens inglasade balkong, tillgänglig via vardagsrummet, som ger ett extra rum att njuta av under de ljusa och varma månaderna. Föreningen erbjuder egna parkeringsplatser (kösystem och månadshyra tillämpas) och alla lägenheter inkluderar ett externt förråd, perfekt för förvaring av säsongssakerna. Avgiften inkluderar också sophantering, bredband, telefoni och ett TV-utbud från Telia. Denna bostad ligger i hjärtat av Sörbyängen, ett område som kombinerar stadsliv och natur på bästa sätt. Här har du närhet till city, samtidigt som området erbjuder ett eget generöst utbud av restauranger, parker och förskolor. Detta gör området lika lämpligt för en lugn dag på hemmaplan som för en spännande kväll ute på stan. För mer information om denna fantastiska bostad och vad Sörbyängen har att erbjuda, vänligen klicka dig vidare under annonsens olika flikar. För ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Vi ser fram emot att hjälpa dig ta nästa steg mot ditt drömboende!

  • Balkong
  • Hiss
Transportgatan 1U, Kumla Stad, Kumla kommun

Transportgatan 1U

Övrigt
Kumla Stad, Kumla kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 100 000 kr
73 m² tomt

Säkra din plats i Kumlas snabbväxande företagsgemenskap med denna prisvärda lokal. Njut av närheten till erkända affärsikoner som bl.a. Byggmax, Bilhuset, och Traktorservice. Placerad på Transportgatan, ligger lokalen på ett bekvämt avstånd från motorvägen, bara en 2 minuters bilfärd, och knappa 15 minuter från Örebro. En lokal anpassad efter dina behov - Lokalen erbjuder näst intill oändliga möjligheter för både företag och privatpersoner. Den kan tjäna som ett utrymme för hobbyverksamhet, fordonförvaring eller kanske som en gemensam investering. Är större utrymme ett krav? Intilliggande lokal är tillgänglig för förvärv. Eftersom lokalen är oinredd, kan du skräddarsy utrymmet för att passa dina specifika behov. Den kan hysa produktionslinjer, kontor, lager eller till och med viss detaljhandel av skrymmande varor med korrekt bygglov. Interiört sträcker sig lokalen över ca 72 kvm (6x12m) och kommer med en stor port som mäter 4,1 m i bredd och 4 m i höjd, samt en gångdörr och fönster för god belysning. Den är förberedd för installation av sanitetsutrustning som exempelvis toalett och har möjlighet för tillägg av ett pentry och dusch. Lokalen har tillgång till kommunalt vatten, avlopp och el, samt en brunn med oljeavskiljare. Dessutom är fastigheterna fiberkopplad och förberedd för anslutning i det gemensamma teknikrummet. Lokalens takhöjd når upp till ca 5,65 m vid nock och ca 4,5 m vid porten. Fastigheten ingår i en samfällighetsförening tillsammans med övriga lokalägare i huset. Månadskostnaden för samfälligheten är ca 500 kr exkl. moms, vilket inkluderar kostnader för vatten och avlopp, byggnadsförsäkring, yttre underhåll, ekonomisk skötsel av gemensamhetsanläggningen, underhållsplanering samt service för oljeavskiljaren.

Bäckvägen 54 B, Bettorp, Örebro kommun

Bäckvägen 54 B

Radhus
Bettorp, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 595 000 kr
105 m²
4 rum
6 455 kr/mån
24 714 kr/m²

Upplev det bästa av ett elegant och ett familjevänligt boende i detta praktiska radhus, som är beläget med ett lugnt hörnläge längst inne i ett tryggt bostadsområde. Med sitt västliga läge ligger hemmet idealisk för att bokstavligen bada i solsken från mitt på dagen till sen kväll. Som en extra bonus kan du njuta av den vackra panoramautsikten över det stora grönområdet som sträcker sig bortom horisonten. Interiört har bostaden en öppen planlösning med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger liv åt vardagsrummet och köket. Den rymliga köksön skapar en central plats för matlagning och sociala sammanhang, och den är perfekt för att samla familj och vänner. Dessutom bjuder radhuset på en altan och en extra uteplats som båda är riktade mot väster, vilket gör dem perfekta för avkoppling och sociala tillställningar. Huset sträcker sig över två våningar, med helkaklat badrum på nedre plan och de tre sovrummen är samlade på övervåningen, alla med en väl genomtänkt och praktisk layout. Området är mycket barnvänligt och erbjuder många bekvämligheter samt närhet till skola och förskola. Dessutom har nuvarande ägare byggt staket runt tomten. Din närmaste mataffär, antingen Hemköp eller Ica Maxi, som båda ligger bara en kort bilresa bort. För de som föredrar att äta ute finns Max och Lillån Pizzeria i närheten. Träningsentusiaster kommer att uppskatta närheten till Gymmet Gnugg och en padelhall vid Dollarstore, samt möjligheten att träna på Lillån Tennisklubb och Kårsta Golfklubb. Utomhusaktiviteter väntar i natursköna reservatet Boglundsängen och längst med Lillåspåret. Välkommen hem!

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 26