Mäklare Mattias Fredriksson

Mattias Fredriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ryttartorpsgatan 3A, Kumla Stad, Kumla kommun

Ryttartorpsgatan 3A

Tomt
Kumla Stad, Kumla kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
950 000 kr
646 m² tomt

Välkommen till denna tomt, perfekt belägen i det familjevänliga villaområdet Skogstorp i Kumla, endast 10 minuter från Örebros citykärna. Här möter du en tomt som erbjuder en unik möjlighet att förverkliga din dröm om ett hem i ett familjevänligt område. Tomtens yta sträcker sig över 646 kvm. Skapa det perfekta huset för dig och din familj. För din bekvämlighet är fiber, el samt kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomten vilket gör framtida byggnation enkel och smidig. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att förverkliga din dröm om ett skräddarsytt hem i en trivsam och familjär miljö i Skogstorp. Bra belägen tomt med närhet till både naturen och stadens bekvämligheter är detta verkligen en plats där du och din familj kan komma att trivas. Tveka inte att kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri idag för mer information!

Djäknegatan 28, Almby, Örebro kommun
 • Tis 23 apr kl 17:00
Djäknegatan 28, Almby, Örebro kommun, bild 2
Djäknegatan 28, Almby, Örebro kommun, bild 3

Djäknegatan 28

Villa
Almby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
5 495 000 kr
114 + 96 m²
6 rum
627 m² tomt

Belägen i ett lugnt och attraktivt område erbjuds ni nu denna rymliga villa med kombination av lyx och komfort. Huset har genomgått omfattande förbättringar i närtid vilket resulterat i en modern och inbjudande bostad med högkvalitativa ytskikt och en tankeväckande design. Baksidan med den rymliga altanen och lättskötta trädgården är en sann höjdpunkt, med sol hela dagen. Interiören i detta hem är inget mindre än en dröm. På entréplanet finner du en rymlig hall med god plats för klädförvaringen. Köket, renoverat 2024. En sammansvetsad köksö pryder praktiskt och bänkytorna är av snygg behandlad stenskiva. Köket är komplett med moderna apparater från välkända märken och massor av förvaring. Gott om bänkytor och en naturlig integrering med vardagsrummet, vilket garanterar en exceptionell tillvaro. Vardagsrummet har renoverats med nya ytskikt, behandlad fiskbensparkett och fint burspråk med djup fönsterbräda i sten, en vid öppning mot hallen vilket skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Här finns även en öppen spis för maximal njutning samt utgång direkt till altanen och husets baksida. De tre sovrummen i bra storlek på entréplanet har nya ytskikt. Helkaklat badrum i stilren och modern design. Källaren erbjuder ännu mer, med en gillestuga i god storlek samt WC, matkällare, stor tvättstuga och torkrum med gott om plats för att hänga tvätt samt ett ytterligare hobbyrum för förvaring alt hemmagym. Här finner du även ett rymligt garage! Här bor du med närhet till mycket, både skola 1-9 och förskola endast gatan bort, grönytor, lekpark och motionsspår i det absoluta närområdet. Almby ger en perfekt balans mellan stadslivet och områdets lugna bostadsmiljö. För de aktiva finns flera träningsmöjligheter, inklusive gym och motionsspår samt skog, bekväm tillgång till kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter för besökare. Den närmaste matbutiken och flera rekommenderade matställen finns inom räckhåll, vilket ytterligare höjer livskvaliteten i detta område. Välkommen till Djäknegatan 28 önskar Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri i Örebro.

 • Premium
Läppe Stenvred Hamn 10, Läppe, Vingåkers kommun
Läppe Stenvred Hamn 10, Läppe, Vingåkers kommun, bild 2
Läppe Stenvred Hamn 10, Läppe, Vingåkers kommun, bild 3

Läppe Stenvred Hamn 10

Tomt
Läppe, Vingåkers kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
950 000 kr
924 m² tomt

Välkommen till Läppe och Stenvred Hamn 10. Här erbjuds nu till försäljning en byggklar tomt om 924 kvm där du har möjlighet att påbörja byggnation redan nu till våren/sommaren! Här kommer du bo väldigt strandnära med underbar utsikt mot Hjälmaren. Till tomten hör egen båtplats i hamnen samt att el, kommunalt vatten och avlopp finns förberett till tomtgräns. Säljaren har redan betalt anläggningsavgiften om ca 70.000 kronor. Lägenhetsavgiften kvarstår för köpare att betala vid anslutning. Fastigheten ligger innanför detaljplanerat område: detaljplanen medger byggnation av ett bostadshus med en byggnadsarea om max 120 kvm, 1 våningsplan samt loft, utan källare, med en yttre höjd om max 4 meter och en taklutning om 10-37 grader. Fastigheten har del i samfällighet och gemensamhetsanläggningar såsom för de boende i det närmaste kvarteret bad och/eller båtanläggning samt egen båtplats, och grönområdet. Här finns eller finns planerat för promenadstråk/gång- och cykelväg runt området med en strandpromenad och tanken är att parkområdet runt ska vara s.k. naturmark. Här finns småbåtshamn, karaktäristiska sjöbodar, upptagningsplats för båt och båtuppläggningsplats. För att veta mer vad du kan bygga och vad området kan erbjuda vänligen öppna och läs dokumentet "Detaljplan".

 • Premium
Strömstorpsvägen 39, Lindhult, Örebro kommun
Strömstorpsvägen 39, Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Strömstorpsvägen 39, Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Strömstorpsvägen 39

Radhus
Lindhult, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
6 150 000 kr
148 m²
6 rum
428 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus som har allt du kan önska dig! Med fyra sovrum, två badrum, ett rymligt kök, ett ljust och luftigt vardagsrum med öppen spis, och en mysig loftdel för filmkvällar och umgänge med familj och vänner. Här finns även en praktisk tvättstuga och en härlig uteplats med inglasad altan och en stenlagd del där man mer än gärna avnjuter soltimmarna. Dessutom finns det gott om utrymme för parkering med en garageuppfart för minst två bilar och en extra parkeringsplats i garaget. Huset är smakfullt inrett med parkettgolv, ljusa väggar och en köksinredning i körsbär med matchande vitvaror. Med sitt optimala läge vid en lugn återvändsgata i ett populärt område, har du nära till skolor, förskolor och bra kommunikationer. Lindhult är också perfekt beläget för att uppleva det bästa som Örebro har att erbjuda. Du kan promenera eller cykla längs cykelbanan in till stadens centrum, eller besöka det närliggande Mariebergs köpcentrum med galleria och storköpsvaruhus. Det finns också goda kommunikationsmöjligheter med stadsbussar och E20-påfarten i närheten. Detta är en drömboende som bara väntar på att bli ditt! Läs mer om bostaden, kolla in bilderna! Kontakta ansvarig mäklare Mattias Fredriksson för att boka din visning!

 • Premium
Storgatan 10A, Järntorget, Örebro kommun
Storgatan 10A, Järntorget, Örebro kommun, bild 2
Storgatan 10A, Järntorget, Örebro kommun, bild 3

Storgatan 10A

Lägenhet
Järntorget, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
4 495 000 kr
127 m²
5 rum
vån 5/5
7 740 kr/mån
35 394 kr/m²

Välkommen till en exklusiv lägenhet, ett autentiskt sekelskifteshem där gammalt möter nytt på en eftertraktad adress i staden. Denna paradvåning, med sina fem rum och kök, sticker ut med sina magnifika detaljer: stora fönster, höga tak, vacker enstavsparkett, och utsökt stuckatur i flera rum. Det som gör denna bostad unik är dock inte bara dess historiska charm. Utmärkande moderna inslag som vinrummet i matsalen ger en exklusiv känsla, medan den sällsynta balkongen mot den lugna innergården är en härlig plats för morgonkaffe i solskenet. Ljuset flödar fritt genom det rymliga vardagsrummet tack vare ett brett fönsterparti, medan de två helkaklade badrummen och tre smakfullt inredda sovrummen erbjuder ett lyxigt och komfortabelt boende. Läget är obestridligt perfekt: mitt i city, granne med Järntorget och slottet med den pittoreska Slottsparken. Allt som staden har att erbjuda finns vid din dörr. Här kan du njuta av parkens grönska som din egen trädgård, utforska den rika lokala kulturen, och njuta av en aktiv livsstil med närliggande gym och natursköna Oset inom promenadavstånd. Njut av kvällen med ett glas vin på en av stadens uteserveringar innan du tar en lugn promenad tillbaka till ditt hem. Det är här, i denna fantastiska lägenhet, som stadsutbudet och hemtrevnad möts. Kontakta Mattias för mer information och för att uttrycka ditt intresse. Lev din dröm här, välkommen hem! Planritning är beställt och kommer inom kort!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vängstrevägen 9D, Lillån, Örebro kommun
Vängstrevägen 9D, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Vängstrevägen 9D, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Vängstrevägen 9D

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 150 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/2
6 615 kr/mån
21 717 kr/m²

Varmt välkommen hem till din nästa drömbostad! Det här är ett radhus i bostadsrättsform i sin bästa bemärkelse i Lillån - i stan men ändå på landet, nära till naturen. Utvändigt disponerar man över en lite lummig trädgårdsyta & egen trä-altan. Vängstrevägen 9D är en bostad på 99 kvadratmeter fördelat på två plan om två rum & kök. Entréplanet bjuder på dubbla hallar med en praktiskt entréhall full av förvaringsmöjligheter & klinkers med golvvärme som hjälper till att torka blöta vinterskor. Här möts du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden har du ett ljust vardagsrum med generöst ljusinsläpp via stora fönster. På entréplanet har du även det fullutrustade köket med matplats i anslutning med vardagsrummet. Såväl på det övre planet som det undre finns helkaklade wc/dusch-rum varav det nedre med tvättmaskin & torktumlare. Samtliga tre sovrum återfinns på det övre planet samt ett allrum som man enkelt gör om till ett fjärde sovrum för den familjen som behöver det. Låg driftkostnad med skön vattenburen golvvärme på entréplanet via frånluftsvärmepanna, radiatorer på övre plan. Här lever man familjelivet tryggt med sitt lugna, & barnvänliga läge. Det är nära till skola (1-9) & förskola. För de äldre skolbarnen &/eller city-pendlaren så går stadsbussarna & cykelbanor förbi genom Lillån ändå till stadskärnan. Här är det även cykelavstånd till stora matbutiker som Ica Maxi vid Eurostop. Här i lillån kan man sköta sin träning på hemmaplan: i närheten finns motionsspåren Lillåspåret som tillsammans med Venaspåret har en rundslinga om 10 km elljus. Även utomhusgym, tennishall, padelhall & gymmet Gnugg hör till Lillån-området. Intressant? Hör av dig till den ansvariga mäklaren på Wallenstedt! Vi hjälper dig vidare med både visning & finansiering om det behövs.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hagmarksgatan 9B, Sörby, Örebro kommun
Hagmarksgatan 9B, Sörby, Örebro kommun, bild 2
Hagmarksgatan 9B, Sörby, Örebro kommun, bild 3

Hagmarksgatan 9B

Lägenhet
Sörby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 450 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 437 kr/mån
27 358 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 2-rumslägenhet belägen i det lugna området Sörby, mitt emellan Örebro Universitet och stadens pulserande citykärna. På bara några minuter når du både Universitetet och allt som Örebro city har att erbjuda. Lägenheten är mycket ljus och trevlig tack vare gavelläget som ger ett par extra fönster. Vardagsrummet erbjuder både en stilig fiskbensparkett samt utgång till den sprillans nya och väl tilltagna balkongen på 6 kvm där du kan sitta och mysa i solen från tidig eftermiddag till sen eftermiddag/kväll. Dessutom finns möjlighet till inglasning. Det fönsterinredda, kaklade, badrummet bjuder på badkar. Handdukstork finns och utrymmet är förberett för tvättmaskin. Både hallen och sovrummet finner du gott om förvaring. Som komplement finns såväl matkällare som vindsförråd. Köket rymmer matplats. Inredningen består av högblanka luckor, bänkskiva i massivt trä och väggarna målade (-20) och golvet bytt (-21). Välrustat med spishäll (siemens), köksfläkt (-22), kombinerad kyl & frys (-19) samt diskmaskin (-21). I föreningen finns bekvämligheter som parkeringar för bilen med motorvärmare (kösystem och månadshyra tillämpas om 325kr/mån) och bra cykelförråd i källaren. Dessutom har föreningen en praktisk gästlägenhet som kan hyras av de boende samt välutrustad tvättstuga. Gemensamt på gården finns uteplats. I närområdet finns flera matbutiker med kort gångavstånd, såsom Willys och Coop. För de dagar då du vill unna dig att gå ut och äta en god middag eller ta med dig mat hem finns det ett brett utbud av restauranger att välja mellan på gångavstånd. Upptäck asian-fusion-restaurangen Sobi, restaurang Tillsammans högst upp i Behrn Arena med underbar utsikt, Brödernas goda hamburgare eller njut av snabbmaten på Max eller Sibylla. För den som prioriterar träning och sport finns det flera alternativ i närområdet. Nordic Wellness, Idrottshuset, Friskis & Svettis samt Behrn Arena erbjuder olika möjligheter för dig som vill hålla igång eller titta på elitidrott inom många sporter. Är du golfintresserad så är det bara 2 km till Örebro City Golf & Country clubs fina bana Gustavsvik. Välkommen att boka in dig på visning via Wallenstedt Fastighetsmäkleris hemsida.

 • Premium
 • Balkong
Norrgatan 46, Väster, Örebro kommun
Norrgatan 46, Väster, Örebro kommun, bild 2
Norrgatan 46, Väster, Örebro kommun, bild 3

Norrgatan 46

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 550 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
3 510 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till Denna ljusa bostad. Här har du möjlighet att köpa in dig i en välskött och ekonomiskt stabil förening med låg belåning. Denna lägenhet på Väster erbjuder ett centralt läge utan att tumma på lugnet och rofylldheten mitt i villaidyllen. Interiören är omsorgsfullt utformad med nedtonade färger och trevliga detaljer som passar perfekt ihop med modern inredning vilket ger en känsla av både lyx och komfort. När du kliver in i lägenheten möts du av fina detaljer, generösa förvaringsutrymmen. I vardagsrummet finner du vackert parkettgolv med mycket ljus och en härlig öppenhet mot den ljusa matsalen i hjärtat av lägenheten. Köket har gott om plats för arbetsytor samt matplats, medan sovrummet har en imponerande garderobsvägg för alla dina kläder samt tidstypiskt plankgolv. Badrummet med dusch samt wc når du från den öppna hallen. Vi ser fram emot att välkomna dig till en visning och för att uppleva charmen med denna bostad själv. Mattias Fredriksson, ansvarig mäklare, står till ditt förfogande för att svara på eventuella frågor och boka en visning. Välkommen till ditt framtida hem genom Wallenstedt Fastighetsmäkleri!

 • Premium
 • Uteplats
Oskarsvägen 5B, Oskarstorget, Örebro kommun
Oskarsvägen 5B, Oskarstorget, Örebro kommun, bild 2
Oskarsvägen 5B, Oskarstorget, Örebro kommun, bild 3

Oskarsvägen 5B

Lägenhet
Oskarstorget, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 495 000 kr
39,4 m²
1 rum
vån 1/3
2 374 kr/mån
37 944 kr/m²

Välkommen till en förening med anor från förra sekelskiftet. Här har du möjlighet att köpa in dig i en välskött och ekonomiskt stabil förening med låg belåning. Denna lägenhet på Öster vid Oskarstorget erbjuder ett centralt läge mitt i stan utan att tumma på lugnet och rofylldheten. Interiört består bostaden av rymlig och ljus entréhall, wc/dusch, ett renoverat kök samt ett allrum som du möblerar efter behov. Dessutom har du tillgång till ett stort förråd på vinden samt gemensam tvättstuga i huset. Föreningen erbjuder även ett gästrum för övernattande gäster och en gemensam uteplats med grill på innergården. Cykelförråd finns tillgängligt, och du kan ordna med boendeparkering via kommunen om du behöver parkera bilen. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning! Så, om du vill bo mitt i stan med ett lugnt läge och en lägenhet som erbjuder komfort, så är detta det perfekta valet för dig. Välkommen att boka visning!

 • Premium
Engelbrektsgatan 76, Öster, Örebro kommun
Engelbrektsgatan 76, Öster, Örebro kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 76, Öster, Örebro kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 76

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 295 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/10
2 025 kr/mån
34 773 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan 76 & denna renoverade lägenhet. Här flyttar du till en omtyckt förening med välskött ekonomi & låga månadsavgifter. Det första du möts av när du kommer in i lägenheten är en rymlig hall med bra förvaring som platsbyggda garderober & yta för hallmajoren. Riktigt snyggt golv som går igen i den inre hallen & köket. Helkakaklat badrum med golvvärme, duschplats, wc, kommod & spegel. Nyrenoverat kök & vardagsrum. Köket är renoverat med nya stommar & vita luckor. Stilrena vitvaror som går i rostfri ton. Utrustningen består av inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, spishäll, köksfläkt, samt kyl & frys. Vardagsrummet med fönster åt flera håll & utgång till balkong. Fint sovrum med samma snygga trägolv som går genom hela lägenheten samt ett ytterligare sovrum i samma standard. Via föreningens finns det att tillgå tvättstuga, & cykelförråd. I närområdet har du bageri, mataffär, frisör, restauranger & pizzerior. Det är gångavstånd till Stadsparken/Wadköping, stans idrottsarenor, simhall och flera olika gym. Endast 5-10 min gångväg till citykärnan. Med cykel tar du dig på ca 10 min till Universitetet åt ena hållet och 5 min till USÖ och Centralstationen åt andra hållet. Till lägenheten hör två förråd. Kontakta ansvarig mäklare Mattias Fredriksson för mer info!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Åldermansgatan 8, Sörby, Örebro kommun
Åldermansgatan 8, Sörby, Örebro kommun, bild 2
Åldermansgatan 8, Sörby, Örebro kommun, bild 3

Åldermansgatan 8

Villa
Sörby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
4 995 000 kr
113 + 52 m²
5 rum
895 m² tomt

Välkommen till Åldermansgatan 8, där drömmen om ett hem med potential blir verklighet! Fastighet erbjuder en generös tomtarea om hela 895. Det charmiga huset är inbäddat i en grönskande trädgård, här finns gott om utrymme för att förverkliga dina trädgårdsdrömmar eller till och med utöka boendeytan. Här kan du skapa din alldeles egna oas och njuta av både lugnet och bekvämligheten. Med Åldermansgatan 8 som din nys adress möts du omedelbart av en ljus och inbjudande atmosfär. Inuti hittar du en genomtänkt planlösning som sträcker sig över entréplan, övervåning och källare. På entréplanet möts du av en välkomnande hall, ett ljust vardagsrum och ett rymligt kök som erbjuder plats för matlagning och sociala tillfällen. I anslutning nås bostaden härliga veranda med utsikt över trädgården. En våning upp finns två sovrum och mycket goda förvaringsmöjligheter. Källaren ger plats för tvättstuga, matförråd och förråd – eller varför inte ytterligare sovrum? Trädgården är uppvuxen och erbjuder både skugga och sol, en idealisk plats för familjen att umgås. Här finner du allt du behöver för att skapa ditt drömhem i populära Sörby! Fastigheten har också ett utmärkt läge när det kommer till kommunikationer och service. Här har du allt ifrån mataffärer och restauranger till kollektivtrafik och grönområden. Sammanfattningsvis är Sörby en plats som inte bara erbjuder dig en bekväm livsstil utan också en aktiv och hälsosam livsstil med närhet till city, parker och träningsmöjligheter.

 • Premium
Blodstensvägen 7, Lundby, Örebro kommun
Blodstensvägen 7, Lundby, Örebro kommun, bild 2
Blodstensvägen 7, Lundby, Örebro kommun, bild 3

Blodstensvägen 7

Villa
Lundby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 795 000 kr
132 + 78 m²
6 rum
611 m² tomt

Varmt välkommen till denna generationsskiftesvilla på Blodstensvägen 7! Kvarteren runt Lundby är uppskattat bland barnfamiljer med närhet till förskola, skola, busshållplats, idrottsplatser, motionsspår och mataffärer. Ett rymligt hus för hela familjen och ett område där barnen kan få växa tryggt inom. Villa om två plan samt en nyligen renoverad källare med fina ytskikt. Med en total yta om 210 kvm finner vi hela 8 rum och kök varav 4 sovrum med goda möjligheter att tillföra minst två till. Entréplan med hall, kök med matplats, vardagsrum med öppet mot matsal och utgång till uteplats samt två sovrum. Vidare finns här även ett badrum samt en tvättstuga. På övervåningen finner ni två sovrum, stort allrum med balkong, badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Nyrenoverade källarplanet har stora sociala ytor med gillestuga samt ytterligare rymliga ytor att använda fritt! Friköpt tomt om 611 kvm, vidbyggt garage, m.m. Det här är ett hus att investera i för hela familjen! Välkommen hem önskar familjen Wallenstedt! Hör av dig till ansvarig mäklare vid intresse och visning!

 • Premium
Restalundsvägen 16C, Österplan, Örebro kommun
Restalundsvägen 16C, Österplan, Örebro kommun, bild 2
Restalundsvägen 16C, Österplan, Örebro kommun, bild 3

Restalundsvägen 16C

Lägenhet
Österplan, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 950 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
3 591 kr/mån
39 000 kr/m²

Vi presenterar stolt Restalundsvägen 16C, en bostadsrättslägenhet som bjuder på exklusivt boende i en av stadens mest eftertraktade adresser. Här finns en fantastisk kombination av modern och stilren inredning med en genomtänkt planlösning som skapar en harmonisk bostad med känsla av rymd och ljus. Stabiliteten i denna välskötta förening återspeglas i den låga avgiften, vilket bidrar till en tryggt och bekymmersfritt boende. Lägenhetens öppna planlösning omfamnar en sofistikerad interiör där ljuset flödar genom rummen tack vare den stora hörnbalkongen. Där kan du njuta av kvällssolens varma strålar, samtidigt som du tar in utsikten över denna pulserande del av staden. Köket är utrustat med moderna rostfria vitvaror och en elegant matplats, vilket skapar en inbjudande plats för både vardagsmatlagning och underhållning. Det helkaklade badrummet är en fröjd för ögat med moderna bekvämligheter och en rymlig duschplats, allt i skön kontrast. Beläget på Eyrafältet, erbjuder detta boende oöverträffbar tillgång till de bästa delarna av staden, inklusive Örebro Universitet och Örebro universitetssjukhus. Området präglas av goda kommunikationsmöjligheter och en rik palett av kulturella och sociala aktiviteter, från sportevenemang och gym till restauranger. Ta en lugnande promenad längs ån vackra Hjälmaren eller utforska charmiga butiker och hantverk i det historiska Wadköping. Med allt detta på bekvämt avstånd, blir livet i Restalundsvägen 16C både smidigt och inspirerande. För att uppleva detta fantastiska boende själv, boka en visning idag genom att kontakta ansvarig mäklare Mattias Fredriksson. Välkommen till ditt nya drömboende på Restalundsvägen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Glomman 116, Adolfsberg, Örebro kommun
Glomman 116, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 2
Glomman 116, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 3

Glomman 116

Villa
Adolfsberg, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
6 995 000 kr
180 + 175 m²
5 rum
967 m² tomt

Välkommen till Glomman 116 och denna stilfulla familjevilla! Här presenteras en rejäl villa med otroligt generösa sällskapsytor för hela familjen, vänner och släkt samtidigt. Denna villa är det givna valet för sommarens fester med sin insynsskyddade altan i etage med jacuzzi, loungedel och yta för matgruppen. Dessutom kan du öppna upp en glasvägg mot ett av vardagsrummen för att integrera insidan och utsidan. Nyårsmiddagen framför brasan är också en självklarhet i husets stora vardagsrum. Maten kan tillagas i det stiliga och välutrustade köket med schysst bar-häng och matplats intill. Vitvaror i rostfritt utförande, som ugn, kombinerad kyl med frys i lådor, spishäll, nedfälld diskho, mikrovågsugn och diskmaskin, finns till din hjälp. Gillestugan finns tillgänglig för familjemyset, spelkvällarna och popcornsmulorna. Andra positiva faciliteter inkluderar helkaklat badrum med golvvärme, fiberoptik, dubbelgarage och separat tvättstuga. Entréplanet har 5 rum och kök och källaren har ytterligare 3 inredda rum, vilket ger huset totalt 4 sovrum. Mer information om huset finns under fliken Rumsbeskrivning samt Fakta & Dokument. Fastigheten har ett smidigt läge nära huvudlederna mot city och motorvägen. Du kan bo här utan bil, med cykelstråk hela vägen till Stortorget som sopsaltas vintertid. Stadsbusslinje 4 går förbi kvarteret och inom kvarteret finns lekplats och motionsspår (Sommarro-spåret ca 5 km rundslinga) samt ute-gym vid Sannatorieskogen. Skolor och förskolor ligger inom gångavstånd. För mer information om Adolfsberg som område, se under fliken Övrig fakta. Besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. Om du är intresserad, kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Välkommen hem!

 • Premium
 • Energieffektiv
Kyrkvägen, Lillån, Örebro kommun

Kyrkvägen

Tomt
Lillån, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
895 000 kr
615 m² tomt

Välkommen till Lillån och denna möjlighet att förvärva en tomt om 615 m². Här erbjuds en av få tomter i området som inte är bebyggd vilket gör att du får en klar uppfattning på omkringliggande bebyggelse samt när du flyttar in så bor du i ett färdigbyggt område. Tomt med en plan yta som gör byggprocessen enklare och ger dig möjlighet att designa ditt hem utan kompromisser. Bygg ditt drömhus i familjära Lillån som ligger med bekväma och snabba kommunikationer till city samt bor du här med närhet till fina strövområden och härlig natur. Hör av dig till Mattias Fredriksson om du är intresserad eller vill veta mer!

Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 2
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 3

Förmansgatan 8

Lägenhet
Österplan, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 595 000 kr
100 m²
3 rum
vån 2/8
5 275 kr/mån
35 950 kr/m²

Välkommen till Förmansgatan 8 - en fantastisk trea med en genomtänkt planlösning och exklusiva detaljer. Denna sprillans nya lägenhet ger ett elegant boende med högt till tak, på nära 3 meter, och två inglasade balkonger. Dessutom har du tillgång till en fantastisk takterrass på våning 6 som bjuder på en underbar kvällssol. Lägenheten är utrustad med högkvalitativa vitvaror i rostfritt utförande, och det moderna köket har en praktisk köksö som skapar en perfekt plats för brunchen och umgänge med vänner och familj. Här kan du njuta av den öppna planlösningen mot det ljusa vardagsrummet och matplatsen. De två badrummen är helkaklade med golvvärme och erbjuder både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Det större sovrummet har gott om garderobsförvaring och en privat inglasad balkong, perfekt för lugna morgonstunder eller avkopplande kvällar. Det mindre sovrummet ger dig flexibilitet att använda det som ett barnrum eller ett praktiskt hemmakontor. Dessutom har lägenheten en rymlig klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Boendet på Österplan ger dig närhet till alla bekvämligheter du behöver i vardagen. Livsmedelsbutiker, gym, kaféer, restauranger och bagerier finns runt hörnet. Med stadsparken och Wadköping i närheten har du möjlighet att njuta av vacker natur och härliga promenader. Förskolor och skolor, inklusive Internationella Engelska Skolan, finns inom gångavstånd. Detta är verkligen en schysst lägenhet med allt du behöver för att trivas. Bussarna i området tar dig runt Örebro smidigt. Dessutom finns det en nybyggd park med lekplatser på "gården". För bilägaren erbjuder föreningen parkeringsgarage, och det finns gott om cykelförråd i källaren. Tveka inte att kontakta Mattias för mer information och visning av denna stilfulla lägenhet med hög standart. Vi på Wallenstedt Fastighetsmäkleri önskar dig lycka till med ditt nya boende på Förmansgatan 8!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mäster Larsgatan 10A, Norr, Örebro kommun
Mäster Larsgatan 10A, Norr, Örebro kommun, bild 2
Mäster Larsgatan 10A, Norr, Örebro kommun, bild 3

Mäster Larsgatan 10A

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 495 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 3/3
1 929 kr/mån
38 333 kr/m²

Invid Bromsplan på Norr i Örebro, där staden pulserar och samtidigt låter dig andas, finner du denna pärla: en välplanerad etta, kärleksfullt renoverad och redo att bli ditt nästa hem. Med en perfekt balans av modern komfort och klassisk design, lockar detta hem den som söker något utöver det vanliga - till en låg månadskostnad. Denna välskötta och näst intill obelånade förening bjuder på stabilitet och låga månadsavgifter. Stig in i en generös entréhall, där ljuset från det angränsande allrummet spillrar sig över det vackra parkettgolvet som sträcker sig genom hela bostaden. Omedelbart känner du rymd och samtidigt värme, vilket är det första tecknet på att du har kommit rätt. Här har du gott om plats för att förvara ytterkläder i hallens ytor och garderober. Gör dig sedan redo att imponeras av badrummet; ett stilfullt rum med vitt kakel, klinkers och allt du behöver. Det finns även en praktisk duschplats, elegant spegelskåp med infälld belysning och spotlights i taket. Det finns eventuellt även potential att addera en egen tvättmaskin eller kombimaskin som komplement till föreningens gemensamma tvättstuga. Det lilla men praktiska och stilfulla köket kunde lika gärna vara hämtad från en modern inredningstidskrift. Med formrena, vita luckor, en bänkskiva i massivt trä och matchande kakel, erbjuder köket både stil och funktion. Här finns all grund-utrustning du behöver, inklusive en ugn, spishäll, köksfläkt och en kombinerad kyl och frys. Matplatsen intill bjuder in till många trevliga middagar. Vardagsrummet är ett rum att verkligen trivas i, och med den angränsande balkongen blir det ett extra lyft – speciellt under ljusa sommarkvällar. Inte att förglömma är den avskilda sovalkoven, din privata oas, som enkelt rymmer en säng och dess klädkammare. Och som pricken över i:et, här blir du del av en förening som verkligen tar hand om sin ekonomi. Så närhet till allt, från din dagliga shopping till stadens kulturella hjärta, kombinerat med detta hem gör valet enkelt. Mattias Fredriksson väntar på ditt samtal.

 • Premium
 • Balkong

Visar alla 17