Mäklare Mattias Fredriksson

Mattias Fredriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kärrabergsvägen 20, Åmmeberg, Askersunds kommun
Kärrabergsvägen 20, Åmmeberg, Askersunds kommun, bild 2
Kärrabergsvägen 20, Åmmeberg, Askersunds kommun, bild 3

Kärrabergsvägen 20

Tomt
Åmmeberg, Askersunds kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
6 488 m² tomt

Ta chansen att förvärva en av de mest eftertraktade tomterna på Kärraberget i Åmmeberg. Denna storslagna tomt om över 6000 kvadratmeter bjuder inte bara på ett högt och majestätiskt läge, utan också på en betagande utsikt över Vätterns glittrande vatten. Tomten är en diamant av högsta karat intill den lokala golfbanan, där du har alla möjligheter att förvandla dina arkitektoniska drömmar till verklighet. Med godkända jordprover och tidigare bygglovshandlingar tillgängliga, kan du omedelbart börja planera ditt framtida drömhem eller fritidshus. En nybyggnadskarta finns redan framtagen, vilket ytterligare underlättar processen. Dessutom ligger tomten utanför detaljplanerat område, vilket kan erbjuda en större flexibilitet i byggprocessen. Tänk dig att sitta på din framtida terrass och njuta av solnedgången över Vättern – en dröm som kan bli verklighet. Åmmeberg är gullig ort som lever och erbjuder en perfekt balans mellan det lugna landsbygdslivet och tillgängliga bekvämligheter. Här finns vad du behöver för en förenklad vardag med matbutik, skola (F-3) med fritids, och till och med en bensinpump. För den som uppskattar sjölivet finns en välbesökt gästhamn och en aktiv båtklubb. Området är inte bara en fristad för permanentboende utan också ett populärt val för de som önskar ett flådigt fritidshus. Är du redo att förverkliga din byggdröm på en av de vackraste platserna längs Vättern? Kontakta vår mäklarfirma idag för mer information och för att se hur tidigare ägare hade tänkt sig byggnationen. Vi står redo att guida dig genom varje steg i köpprocessen, från första visning till att du kan kalla Kärrabergets vy din egen. Vi bjuder på en bankvärdering för det du tänkt bygga.

  • Premium
Åsbyvägen 36, Lillån, Örebro kommun
Åsbyvägen 36, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Åsbyvägen 36, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Åsbyvägen 36

Villa
Lillån, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
4 995 000 kr
90 + 90 m²
8 rum
982 m² tomt

Välkommen till ett av Lillåns absolut bästa lägen med naturen som gränsar till tomten och elljusspåret med direkt anslutning till tomtgränsen. Här är det nästan som att bo på landet med blåbärsriset som vilt når in på tomten, och med den begränsade insynen från gatan och grannarna som normalt sett hör landsbygden till. Samtidigt ger läget i Lillån dig nära till busshållplats, skolor m.m. och det är cykelavstånd in till centrala Örebro. Detta 60-tals hus med sin underhållsfria tegelfasad representerar en solid konstruktion. Vi kan beskriva det som ett hus fullt av möjligheter, men det har också bevarats och underhållits genom åren. Bland dess många moderniseringar hittar vi bland annat bergvärme, en modern eldstad med spisinsats, fiberoptik, uppdaterat kök, renoverat badrum och ett omlagt tak. Med sina sex rum inklusive kök, erbjuder huset generösa umgängesytor, rymliga biutrymmen, förråd och ett dubbelgarage. Det finns även en avdelning som kan hyras ut, komplett med eget badrum och pentry. Flera uteplatser kompletterar denna bostad. Endast privatvisningar! Kontakta mäklaren för att boka din visning! För mer information om bostaden och området, besök de olika flikarna i annonsen. Fastighetsmäklare Mattias Fredriksson ser fram emot att hjälpa dig vidare i processen. Varmt välkommen hem!

  • Premium
Läppe Stenvred Hamn 10, Läppe, Vingåkers kommun
Läppe Stenvred Hamn 10, Läppe, Vingåkers kommun, bild 2
Läppe Stenvred Hamn 10, Läppe, Vingåkers kommun, bild 3

Läppe Stenvred Hamn 10

Tomt
Läppe, Vingåkers kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
950 000 kr
924 m² tomt

Välkommen till Läppe och Stenvred Hamn 10. Här erbjuds nu till försäljning en byggklar tomt om 924 kvm där du har möjlighet att påbörja byggnation redan nu till våren/sommaren! Här kommer du bo väldigt strandnära med underbar utsikt mot Hjälmaren. Till tomten hör egen båtplats i hamnen samt att el, kommunalt vatten och avlopp finns förberett till tomtgräns. Säljaren har redan betalt anläggningsavgiften om ca 70.000 kronor. Lägenhetsavgiften kvarstår för köpare att betala vid anslutning. Fastigheten ligger innanför detaljplanerat område: detaljplanen medger byggnation av ett bostadshus med en byggnadsarea om max 120 kvm, 1 våningsplan samt loft, utan källare, med en yttre höjd om max 4 meter och en taklutning om 10-37 grader. Fastigheten har del i samfällighet och gemensamhetsanläggningar såsom för de boende i det närmaste kvarteret bad och/eller båtanläggning samt egen båtplats, och grönområdet. Här finns eller finns planerat för promenadstråk/gång- och cykelväg runt området med en strandpromenad och tanken är att parkområdet runt ska vara s.k. naturmark. Här finns småbåtshamn, karaktäristiska sjöbodar, upptagningsplats för båt och båtuppläggningsplats. För att veta mer vad du kan bygga och vad området kan erbjuda vänligen öppna och läs dokumentet "Detaljplan".

  • Premium
Nyängsvägen 2, Nasta | Nastaberg | Adolfsberg, Örebro kommun
Nyängsvägen 2, Nasta | Nastaberg | Adolfsberg, Örebro kommun, bild 2
Nyängsvägen 2, Nasta | Nastaberg | Adolfsberg, Örebro kommun, bild 3

Nyängsvägen 2

Villa
Nasta | Nastaberg | Adolfsberg, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
6 295 000 kr
214 + 58 m²
8 rum
970 m² tomt

Välkommen till Nyängsvägen 2, där du kan hitta en stilfull och familjevänlig villa med värdefulla extrautrymmen samt ett stort dubbelgarage. Detta är något alldeles extra som bör upplevas på plats. Den välplanerade tomten erbjuder högkvalitativa uteplatser såsom en rymlig altan samt stora ytor för barnen. Insidan av huset är också något att imponeras av med fina ytskikt rakt igenom såsom golv och klinkers. Det moderna köket med vitvaror i rostfritt utförande är ett riktigt blickfång. Det rofyllda vardagsrummet med fiskbensparkett är också en plats där du kan koppla av och ladda upp. Vidare finner vi ett nyrenoverat helkaklat badrum med golvvärme, en WC direkt innanför hallen samt ett sovrum. Vidare finner vi även ett ytterligare sovrum samt ett stort Master bedroom med tillhörande walkin closet som tidigare varit ett sovrum. På husets övre plan finns ytterligare ett sovrum och ett badrum. Här finner vi även ett allrum som enkelt delas av för fler sovrum för den som är i behov av det. Detta är ett hus som bara måste upplevas på plats, här får den stora familjen plats! Kontakta ansvarig mäklare Mattias Fredriksson på Wallenstedt för mer info.

  • Premium
Hornstensvägen 8, Lundby, Örebro kommun
Hornstensvägen 8, Lundby, Örebro kommun, bild 2
Hornstensvägen 8, Lundby, Örebro kommun, bild 3

Hornstensvägen 8

Villa
Lundby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
130 + 36 m²
6 rum
434 m² tomt

Varmt välkommen till denna generationsskiftesvilla på Hornstensvägen 8! Kvarteren runt Lundby är uppskattat bland barnfamiljer med närhet till förskola, skola, busshållplats, idrottsplatser, motionsspår och mataffärer. Ett rymligt hus för hela familjen och ett område där barnen kan få växa tryggt inom. Rymlig villa om 1½ plan med fina ytskikt och plats för den stora familjen. Med Hornstensvägen 8 som er ny adress får ni ett välskött hus på trevlig tomt i perfekt solläge. Huset har 6 rum och kök varav 4 sovrum med goda möjligheter att tillföra minst två till. Entréplan med hall, kök med matplats, vardagsrum med öppet mot matsal och utgång till uteplats samt ett sovrum. Vidare finns här även ett badrum samt en tvättstuga. På övervåningen finner ni ytterligare 3 sovrum med goda möjligheter att dela av för fler sovrum, badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Friköpt tomt med många soltimmar om 434 kvm, vidbyggt garage, m.m. Det här är ett hus att investera i för hela familjen! Välkommen hem önskar familjen Wallenstedt! Hör av dig till ansvarig mäklare vid intresse och visning!

  • Premium
Bricketorp 400 samt 402, null, Karlskoga kommun
Bricketorp 400 samt 402, null, Karlskoga kommun, bild 2
Bricketorp 400 samt 402, null, Karlskoga kommun, bild 3

Bricketorp 400 samt 402

Villa
Karlskoga kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
6 995 000 kr
230 m²
7 rum
1 075 m² tomt

I det natursköna Bricketorp, vackert beläget mellan en golfbana och den glittrande sjön Möckeln, finner du detta väl tilltagna hus med gästhus/uthyrningsdel på egen tomt! Här får du en stilfull och familjevänlig villa med allt man kan behöva. Fastigheten är verkligen inbjudande och kombinerar det bekväma boendet och det fantastiska läget väldigt väl. Den stora tomten och det egna växthuset kompletterar den stillsamma omgivningen och erbjuder en fridfull utsikt över sjön. De ordnade uteplatserna, med sina sjövyer, är perfekta för avkoppling och sammankomsterna och närheten till golfbanan tillför en extra dimension av fritidsnöje och bekvämlighet. Insidan av huset är också något att imponeras av med fina ytskikt rakt igenom såsom parkettgolv och klinkers. Det moderna köket med vitvaror i rostfritt utförande är ett riktigt blickfång. Det rofyllda badrummet är också en plats där du kan koppla av och ladda upp. Huset har också ett vardagsrum, ett tv-rum och fyra sovrum i bra storlek. Vidare finner vi Gäststugan/uthyrningsdelen med två rum och kök på egen tomt. Fastigheten är verkligen inbjudande och kombinerar det bekväma boendet och det fantastiska läget väldigt väl. Den inglasade farstualtanen och det egna växthuset på tomten kompletterar den stillsamma omgivningen och erbjuder en fridfull utsikt över sjön. De ordnade uteplatserna, med sina sjövyer, är perfekta för avkoppling och sammankomsterna och närheten till golfbanan tillför en extra dimension av fritidsnöje och bekvämlighet. När du stiger in i huset via det inglasade uterummet, möts du av en öppen och välkomnande atmosfär där kök och vardagsrum något sånär smälter samman. Köket är en fröjd för hemmakocken; ett funktionellt kök med sina vita, släta och stilrena köksluckor och matchande vitvaror i rostfritt utförande. Den moderna utrustningen inkluderar en kombinerad kyl och frys, mikrovågsugn, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Vardagsrummet är rymligt nog för en mysig TV-hörna och erbjuder plats för en eventuell kamin, medan en luftvärmepump ser till att hålla hemmet varmt och välkomnande. Sovrummet, placerat intill köket, erbjuder 'en suite', inbyggda garderober och en altandörr som leder till en egen liten kaffeplats. Badrummet är praktiskt utrustat med wc, tvättställ, dusch och plats för tvättmaskin. Bricketorp erbjuder en unik livsstil med perfekt balans mellan lugnet i naturen och stadens puls. Närheten till golfbanan ger enkel tillgång till både nöje och sociala aktiviteter, med en restaurang som serverar lunch under sommarsäsongen och möjlighet till boende för gäster. Sjön Möckeln erbjuder storslagna naturupplevelser och är en riktig utflyktsdröm där resan är resan till både centrala Karlskoga och Degerfors. Karlskoga som syns på andra sidan vattnet, erbjudande shopping, nöjen och omfattande samhällsservice. Med E18 inom lätt räckvidd är det smidigt att pendla till såväl Örebro - Stockholm som Karlstad - Oslo. Detta hem är inte bara ett hus med tak över huvudet, det är verkligen en möjlighet till en livsstil där natur, golf och stadsliv går hand i hand, och erbjuder ett perfekt ställe för både permanent boende och som fritidsbostad. Karlskoga kommun är inne i en expansiv fas där flera nya områden växer fram och det finns stor efterfrågan på hus och tomter, varav Bricketorp-området tillhör topp området i staden. Utanför finns busshållplats med god kommunikation till Karlskoga och Örebro stadskärna. E18 ligger tre min bort (Örebro ca 20 min med bil). Välkomme

  • Premium
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 2
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 3

Förmansgatan 8

Lägenhet
Österplan, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 395 000 kr
100 m²
3 rum
vån 2/8
5 275 kr/mån
33 950 kr/m²

Välkommen till Förmansgatan 8 - en fantastisk trea med en genomtänkt planlösning och exklusiva detaljer. Denna sprillans nya lägenhet ger ett elegant boende med högt till tak, på nära 3 meter, och två inglasade balkonger. Dessutom har du tillgång till en fantastisk takterrass på våning 6 som bjuder på en underbar kvällssol. Lägenheten är utrustad med högkvalitativa vitvaror i rostfritt utförande, och det moderna köket har en praktisk köksö som skapar en perfekt plats för brunchen och umgänge med vänner och familj. Här kan du njuta av den öppna planlösningen mot det ljusa vardagsrummet och matplatsen. De två badrummen är helkaklade med golvvärme och erbjuder både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Det större sovrummet har gott om garderobsförvaring och en privat inglasad balkong, perfekt för lugna morgonstunder eller avkopplande kvällar. Det mindre sovrummet ger dig flexibilitet att använda det som ett barnrum eller ett praktiskt hemmakontor. Dessutom har lägenheten en rymlig klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Boendet på Österplan ger dig närhet till alla bekvämligheter du behöver i vardagen. Livsmedelsbutiker, gym, kaféer, restauranger och bagerier finns runt hörnet. Med stadsparken och Wadköping i närheten har du möjlighet att njuta av vacker natur och härliga promenader. Förskolor och skolor, inklusive Internationella Engelska Skolan, finns inom gångavstånd. Detta är verkligen en schysst lägenhet med allt du behöver för att trivas. Bussarna i området tar dig runt Örebro smidigt. Dessutom finns det en nybyggd park med lekplatser på "gården". För bilägaren erbjuder föreningen parkeringsgarage, och det finns gott om cykelförråd i källaren. Tveka inte att kontakta Mattias för mer information och visning av denna stilfulla lägenhet med hög standart. Vi på Wallenstedt Fastighetsmäkleri önskar dig lycka till med ditt nya boende på Förmansgatan 8!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrgatan 46, Väster, Örebro kommun
Norrgatan 46, Väster, Örebro kommun, bild 2
Norrgatan 46, Väster, Örebro kommun, bild 3

Norrgatan 46

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 450 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
3 510 kr/mån
23 387 kr/m²

Välkommen till Denna ljusa bostad. Här har du möjlighet att köpa in dig i en välskött och ekonomiskt stabil förening med låg belåning. Denna lägenhet på Väster erbjuder ett centralt läge utan att tumma på lugnet och rofylldheten mitt i villaidyllen. Interiören är omsorgsfullt utformad med nedtonade färger och trevliga detaljer som passar perfekt ihop med modern inredning vilket ger en känsla av både lyx och komfort. När du kliver in i lägenheten möts du av fina detaljer, generösa förvaringsutrymmen. I vardagsrummet finner du vackert parkettgolv med mycket ljus och en härlig öppenhet mot den ljusa matsalen i hjärtat av lägenheten. Köket har gott om plats för arbetsytor samt matplats, medan sovrummet har en imponerande garderobsvägg för alla dina kläder samt tidstypiskt plankgolv. Badrummet med dusch samt wc når du från den öppna hallen. Vi ser fram emot att välkomna dig till en visning och för att uppleva charmen med denna bostad själv. Mattias Fredriksson, ansvarig mäklare, står till ditt förfogande för att svara på eventuella frågor och boka en visning. Välkommen till ditt framtida hem genom Wallenstedt Fastighetsmäkleri!

  • Premium
  • Uteplats
Hållet 2, Laxsjöarna, Laxå kommun
Hållet 2, Laxsjöarna, Laxå kommun, bild 2
Hållet 2, Laxsjöarna, Laxå kommun, bild 3

Hållet 2

Fritidshus
Laxsjöarna, Laxå kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 495 000 kr
110 + 15 m²
5 rum
1 587 m² tomt

Denna anrika fastighet, belägen intill de bär- och svamprika skogarna vid Laxsjöarna, erbjuder ett unikt boende i ett hus med timmerstomme från 1880, utvidgat på 1960-talet för att möta modernare behov. Huset är placerat på en rymlig tomt på 1587 kvm och har en boyta på 110 kvm (säljarens uppmätning) fördelat över två plan. Den fristående garagelängan som för närvarande används som förråd, har potential att omvandlas till ett gästrum, vilket tillför ytterligare flexibilitet till fastigheten. Bland de charmiga tilläggen återfinns även ett väderbitet växthus med en imponerande gammal vinranka som levererar omkring 8 kg blå druvor årligen. Interiören i hemmet är välbevarad och uppdaterad med moderna bekvämligheter samtidigt som husets historiska karaktär har bevarats. På bottenvåningen finns en välkomnande hall, ett vardagsrum med braskamin och ett kök utrustat med en godkänd vedspis samt ett praktiskt skafferi. Övervåningen rymmer ett allrum, två större sovrum samt ett minikontor, vilket ger gott om utrymme för både bäddar och hemarbete. Badrummet på övervåningen med tvättmaskin tillför en ytterligare nivå av komfort till detta pittoreska fritidshus/hem. Välskött och uppdaterat genom åren inkluderar ett nytt tak, borrning av brunn, en ny fasad med tilläggsisolering och en nyligen byggd veranda. Området erbjuder en rikedom av fritidsaktiviteter och naturupplevelser. Bara en kort promenad från huset hittar du en charmig badplats vid Östra Laxsjön, perfekt för såväl morgon- som kvällsdopp. För fiskeentusiasten (trä-eka ingår) innehåller Laxåsjöarnas fiskevårdsförvaltning 13 sjöar, och med ett årsfiskekort kan man njuta av rikt fiske bara ett stenkast från hemmet. För den äventyrslystne ligger Tivedens nationalpark inom enkel räckhåll, där 3,4 mil vandringsleder väntar. En kort bilresa bort finns även Askersunds livliga kulturscen och Åmmebergs golfklubb. Som beskrivits av nuvarande ägaren:: "Tänk att bo mitt i skogen och kunna ta ett kvällsdopp på kvällen samtidigt som det bara är 8 min till tågstationen, snacka om att bo i centrum av Sverige." Denna egendom är en sann fristad för den som söker ett liv nära naturen utan att kompromissa med tillgången till de moderna bekvämligheterna du är van vid. Läs vidare om detta fantastiska ställe och kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri med ditt intresse!

  • Premium
Restalundsvägen 16C, Öster, Örebro kommun
Restalundsvägen 16C, Öster, Örebro kommun, bild 2
Restalundsvägen 16C, Öster, Örebro kommun, bild 3

Restalundsvägen 16C

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 395 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/4
4 552 kr/mån
35 746 kr/m²

Vi presenterar stolt Restalundsvägen 16C, en bostadsrättslägenhet som bjuder på exklusivt boende i en av stadens mest eftertraktade adresser. Här finns en fantastisk kombination av modern och stilren inredning med en genomtänkt planlösning som skapar en harmonisk bostad med känsla av rymd och ljus. Stabiliteten i denna välskötta förening återspeglas i den låga avgiften, vilket bidrar till en tryggt och bekymmersfritt boende. Lägenhetens öppna planlösning omfamnar en sofistikerad interiör där ljuset flödar genom rummen tack vare den stora balkongen. Där kan du njuta av kvällssolens varma strålar, samtidigt som du tar in utsikten över denna pulserande del av staden. Köket är utrustat med moderna rostfria vitvaror samt en lyxig vinkyl och en elegant matplats, vilket skapar en inbjudande plats för både vardagsmatlagning och underhållning. Det helkaklade badrummet är en fröjd för ögat med moderna bekvämligheter och en rymlig duschplats, allt i skön kontrast. I bostaden finns även en walk in closet som är inredd med en rejäl garderob samt ett förråd på balkongen för goda förvaringsmöjligheter. Beläget på Eyrafältet, erbjuder detta boende oöverträffbar tillgång till de bästa delarna av staden, inklusive Örebro Universitet och Örebro universitetssjukhus. Området präglas av goda kommunikationsmöjligheter och en rik palett av kulturella och sociala aktiviteter, från sportevenemang och gym till restauranger. Ta en lugnande promenad längs ån vackra Hjälmaren eller utforska charmiga butiker och hantverk i det historiska Wadköping. Med allt detta på bekvämt avstånd, blir livet i Restalundsvägen 16C både smidigt och inspirerande. För att uppleva detta fantastiska boende själv, boka en visning idag genom att kontakta ansvarig mäklare Mattias Fredriksson. Välkommen till ditt nya drömboende på Restalundsvägen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Biverud 431, Glanshammar, Örebro kommun
Biverud 431, Glanshammar, Örebro kommun, bild 2
Biverud 431, Glanshammar, Örebro kommun, bild 3

Biverud 431

Villa
Glanshammar, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
4 795 000 kr
164 m²
6 rum
5 506 m² tomt

Denna imponerande villa med adress Biverud 431 byggd 2001, erbjuder en generös boyta, fördelad på ett plan med en smart och genomtänkt planlösning! Underbart poolområde som ligger med fina vyer ut över åkrarna. Garaget kompletterar bostaden och bidrar till såväl ett praktiskt som ett estetiskt boende. Redan vid entrén möts du av en öppen och inbjudande atmosfär med fina materialval. Gott om förvaringsmöjligheter och plats för den stora familjen. Huset välkomnar sina gäster med en genomgående känsla av rymd och ljus där allrummets eleganta stil står i blickfånget redan från första insteget. Allrummet öppnar sig vidare mot köket och matplatsen, vilka erbjuder flexibilitet för personlig inredning och sociala tillställningar. Köket är renoverat med fina materialval och uppdaterade vitvaror! Från köket når du den rymliga tvättstugan med direkt utgång till baksidan samt garagedelen. Huvudsovrummet i denna villa är en verklig oas men alla 3 sovrum är i bra storlek så man enkelt får in dubbelsäng i alla rum. Vidare finner vi ett helkaklat badrum och ytterligare en WC. Tillägget av ett ytterligare allrum som är inglasat förstärker hemmets charm och funktionalitet. Huset har ett rum i anslutning till garaget som med fördel kan användas som ett gästrum, tonårsrum alternativt hobbyrum. Vatten och el är indraget. Med det rummet får vi fyra sovrum med gott om plats! Den stora träterrassen utanför är perfekt för utomhusaktiviteter och avkoppling. Med Biverud 431 bor du med stora sociala ytor som inte har tummat på förvaringsmöjligheter i huset. Här får den stora familjen plats. Planritning kommer att uppdateras samt besiktningsprotokoll! Kontakta ansvarig mäklare Mattias Fredriksson för mer info!

  • Premium
Täppan 3, Sörbyängen, Örebro kommun
Täppan 3, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Täppan 3, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Täppan 3

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 495 000 kr
61,2 m²
2 rum
vån 2/4
4 995 kr/mån
24 428 kr/m²

Wallenstedt välkomnar er till Täppan 3! Denna fräscha och moderna bostad med enorm inglasad balkong om hela 16 kvm, högkvalitativa finish och genomtänkta planlösning. Belägen på våning 2 av 4, erbjuder denna ljusa lägenhet en exceptionell planlösning och ljusinsläpp vilket ger varje rum en känsla av extra rymd. Bostaden bjuder på en fantastisk blandning av eleganta detaljer och praktisk funktionalitet, vilket återspeglas i de nylagda golven, den rymliga planlösningen och det fullt utrustade köket. Sovrummet är rejält tilltaget och luftigt och badrummet är stilfullt utformat med högkvalitativa material med egen tvättmaskin & torktumlare. Den stora balkongen är en verklig pärla och ger en perfekt plats för sköna kvällar samt festliga tillställningar. Dessutom finns ett långt parkstråk med flertalet grillplatser, lekplatser och grönytor för solbad och picknick strax vid din dörr. Fotbollsplaner och andra fritidsaktiviteter är bara ett stenkast bort. Med ett oslagbart läge i gränslandet mellan stad och natur, ger denna bostad en perfekt balans av bekvämlighet och avkoppling. Välkommen till ditt nya hem, där modern komfort möter stadscharm och natur! Kontakta ansvarig mäklare Mattias Fredriksson på Wallenstedt för mer info!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vråken 5C, Högfjället, Malung-Sälens kommun
Vråken 5C, Högfjället, Malung-Sälens kommun, bild 2
Vråken 5C, Högfjället, Malung-Sälens kommun, bild 3

Vråken 5C

Lägenhet
Högfjället, Malung-Sälens kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 395 000 kr
42 m²
3 rum
vån 1/2
2 416 kr/mån
57 024 kr/m²

På majestätiska Högfjället finner du detta totalrenoverade boende med egen uteplats och bastu! Golvvärme i hela bostaden som enkelt sköts via en app i telefonen! Beläget nära vandringsleder, längdskidpår, skoterled och alpina pister erbjuder Vråken 5C en idealisk plats för en mångsidig upplevelse i Sälen, sommar som vinter! Med närhet till natur och äventyr blir detta lilla hem en mysig bas för minnesvärda stunder i fjällvärlden. Vid den nya köksön finns plats upptill 6 personer, ett väl utrustat och nytt kök med diskmaskin samt smart förvaring bakom stängda garderober. I boendets bakre del finns två sovrum och badrum. I det större sovrummet får en dubbelsäng plats. I det andra sovrummet finner vi en våningssäng med plats för två personer. Det renoverade badrummet är generöst till ytan och erbjuder både tvättmaskin och bastu. Vråken 5C har entré i västläge vilket gör att både storstugan och uteplatsen badar i sol under eftermiddagarna årets varmare månader. Från lägenheten är det cirka 200m till Bad & Skidbussens hållplats. 400m till längdskidpår och transportliften som går till Högfjället. Cirka 700meter gångväg till Högfjällshotellet med prisade restauranger, pianobar, nattliv, afterskier, skiduthyrning, biograf, livsmedelsbutik och mycket mer! Kontakta ansvarig mäklare Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för mer info kring bostaden alt boka din visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kyrkvägen, Lillån, Örebro kommun

Kyrkvägen

Tomt
Lillån, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
895 000 kr
615 m² tomt

Välkommen till Lillån och denna möjlighet att förvärva en tomt om 615 m². Här erbjuds en av få tomter i området som inte är bebyggd vilket gör att du får en klar uppfattning på omkringliggande bebyggelse samt när du flyttar in så bor du i ett färdigbyggt område. Tomt med en plan yta som gör byggprocessen enklare och ger dig möjlighet att designa ditt hem utan kompromisser. Bygg ditt drömhus i familjära Lillån som ligger med bekväma och snabba kommunikationer till city samt bor du här med närhet till fina strövområden och härlig natur. Hör av dig till Mattias Fredriksson om du är intresserad eller vill veta mer!

Visar alla 14