Mäklare Michael Kaya

Michael Kaya

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 10C, Järntorget, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Storgatan 10C, Järntorget, Örebro kommun, bild 2
Storgatan 10C, Järntorget, Örebro kommun, bild 3

Storgatan 10C

Lägenhet
Järntorget, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3,5/4
4 239 kr/mån
24 938 kr/m²

Wallenstedt har det stora nöjet att få bjuda in till detta lyxiga boende på Storgatan 10C! Det här är en exklusiv bostad i två plan som har allt du någonsin kunnat drömma om av en citylägenhet. Denna väldisponerade lägenhet på tre rum, om 80 kvm, erbjuder ett rymligt kök med gott om plats för matbord, ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter & ett generöst vardagsrum med kakelugn. Vindsplanet en trappa upp är fördelat med båda delarna sovrum & allrum. Stora fönster och takfönster skapar en ljus & rymlig känsla genom hela lägenheten. Byggnaden, uppförd i början av 1900-talet, är ett av Örebros mest imponerande bostadshus, en välbevarad jugendbyggnad av hög arkitektonisk kvalitet med bevarad ursprunglig karaktär. Detta är verkligen ett boende för den som söker det lilla extra, med charm och exklusiva materialval. Beläget vid Järntorget och nära slottet, erbjuder lägenheten en perfekt plats för att njuta av citypulsen. Storgatan, en av huvudgatorna i staden, är en livlig plats som sammankopplar många av Örebros mest populära shopping-, mat- och underhållningsdestinationer Stort välkommen hem önskar familjen Wallenstedt! Läs mer om bostaden, & Järntorget under annonsens olika flikar. Michael Kaya tar hand om din intresseanmälan.

  • Premium
Cv-Gatan 107A, Rynninge, Örebro kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30
Cv-Gatan 107A, Rynninge, Örebro kommun, bild 2
Cv-Gatan 107A, Rynninge, Örebro kommun, bild 3

Cv-Gatan 107A

Lägenhet
Rynninge, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 395 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/4
6 190 kr/mån
34 293 kr/m²

Välkommen till denna stora & välplanerade gavellägenhet, med ett klassiskt separat kök med plats för många. Ett av sovrummen med separat wc & klädkammare. I lägenheten finns ett rymligt förråd om 5 kvadratmeter. Då förrådet är fönsterinrett så kan lägenheten användas som en fem-rummare. Vidare finns stort vardagsrum med balkong som är möjlig att glasa in och ett badrum med dusch, wc samt tvättmaskin & torktumlare. Det här är ett hem med noga genomtänkt inredning, fina materialval, smarta lösningar & självklart snygg design. Bland annat genomgående ekparkett, vitvaror i rostfritt utförande & helintegrerad diskmaskin, & garderober med skjutdörrar. Här bor du med vackra promenad- och joggingspår precis utanför dörren och 10 minuter upp till city. USÖ ligger knappt 500 meter bort och resecentrum når du enkelt via en kort promenad. Närhet till större matbutiker som Coop och Willys, gym och restauranger. Om du är intresserad så är du välkommen att höra av dig till Michael Kaya hos oss på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lertagsgatan 52E, Väster, Örebro kommun
  • Tis 23 apr kl 18:00
Lertagsgatan 52E, Väster, Örebro kommun, bild 2
Lertagsgatan 52E, Väster, Örebro kommun, bild 3

Lertagsgatan 52E

Radhus
Väster, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 895 000 kr
80 m²
3 rum
5 624 kr/mån
23 688 kr/m²

Beläget intill Trängens Idrottsplats och en vacker park, finner du detta attraktiva och ljusa radhus på Väster. Radhuset är fördelat på två plan och omfattar 80 effektivt utnyttjade kvadratmeter. Det här hemmet representerar ett idealiskt hybridboende som förenar stadens bekvämligheter med närliggande parkområden. Detta gör bostaden till ett perfekt val för de som söker balansen mellan ett aktivt stadsliv och skön avkoppling hemma utanför bruset. Den smarta planlösningen och det moderna boendet i bostadsrättsform erbjuder en praktisk och bekväm livsstil, där det yttre underhållet sköts gemensamt, så att du kan spendera mer tid på att njuta av livet, antingen inomhus eller på ett av radhusets trivsamma uteplatser. På entréplanet välkomnas du av en entréhall som leder till köket och allrummet, ett öppet och välkomnande utrymme som är perfekt för vardagligt umgänge och avkoppling. Köket är fullrustat och utformat för att vara både funktionellt och estetiskt tilltalande, vilket gör matlagningen till ett rent nöje. Här finns även ett helkaklat badrum. Övervåningen innehåller två sovrum, som erbjuder personligt utrymme för avkoppling och vila, samt ytterligare ett helkaklat badrum utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare, vilket tillför extra bekvämlighet till vardagslivet. Varje rum i denna bostad är noga genomtänkt för att maximera komfort och funktionalitet. Denna bostad är belägen i ett område som är perfekt för en aktiv och bekväm livsstil. Med Coop Extra och Lidl inom promenadavstånd blir vardagens inköp smidiga och enkla. Närheten till populära kvarterskrogar erbjuder möjligheten att njuta av kvällar ute på stan utan långa resvägar. För den som pendlar eller vill utforska staden ytterligare, är tillgången till bussar på Ekersgatan och Karlslundsgatan idealisk, vilket gör det lätt att ta sig in till stadskärnan för arbete, studier eller nöjen. Detta radhus på Väster är mer än bara en bostad; det är en möjlighet att leva ett balanserat och rikt liv där närheten till stadens puls.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ulsavilagatan 15D, Ormesta, Örebro kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Ulsavilagatan 15D, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ulsavilagatan 15D, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ulsavilagatan 15D

Radhus
Ormesta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 750 000 kr
112,8 m²
5 rum
vån 1/1
6 179 kr/mån
24 379 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva detta stilrena bostadsrättsradhus om 5 rum och kök på Ulsavilagatan 15D. Bostaden har genomgående fina materialval, parkering och förråd på framsidan och en fin uteplats med trall och gräsmatta på baksidan i soligt läge! Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning till varandra vilket bjuder in till trevligt umgänge och gör denna delen till den naturliga samlingsplatsen i bostaden. I vardagsrummet finns även utgång till uteplatsen. Uteplatsen har markiser som ger skydd mot solen. På nedervåningen finns även ett stort helkaklat badrum med wc och dusch, tvättstuga och matdel. På framsidan finns förråd och p-plats intill huset. På övervåningen finner vi tre sovrum, ett allrum samt badrum. Allrummet har en öppen planlösning med resten av våningen och kan även göras om till ett fjärde sovrum. Alla tre sovrum har målade väggar i ljusa kulörer. Badrummet går i vitt och mörkgrått och är utrustat med badkar, wc och handfat med kommod. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närhet till vackra Oset, fina promenadstråk och en rejäl lekpark med bara en kort promenad bort. Här finns även närhet till Örebro Universitet och Örebro city med stort utbud av restauranger, shopping och nöjen. Endast någon kilometer bort ligger stor mataffär, Almbyskolan åk 1–9 och till (Tybblelundsskolan F-6). På promenadavstånd inom området finns två nyöppnade förskolor: Beckasinen och Fiskgjusen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Arlaborgsvägen 14, Nasta | Nastaberg | Adolfsberg, Örebro kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Arlaborgsvägen 14, Nasta | Nastaberg | Adolfsberg, Örebro kommun, bild 2
Arlaborgsvägen 14, Nasta | Nastaberg | Adolfsberg, Örebro kommun, bild 3

Arlaborgsvägen 14

Villa
Nasta | Nastaberg | Adolfsberg, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
5 495 000 kr
128 + 126 m²
8 rum
1 013 m² tomt

I lugna, familjevänliga och mycket uppskattade Nastaberg ligger Arlaborgsvägen 14 som nu är tillsalu! Vilken bostad! Vilken rymd! Underbar familjevilla med flertalet generösa umgängesytor och plats för relax både inomhus och utomhus. Här disponerar ni över 8 rum varav 6 sovrum, om de inredda utrymmena i källaren får räknas samman, med en total användbar golvyta på otroliga 254 kvm! Inte dåligt för en villa i stan! Här lever du med ett kolossalt stort vardagsrum kombinerat med matrum och köket där matplatsen rymmer utan problem 10 gäster och mer därtill. Till din hjälp i köket har du spishäll, två diskhoar, kyl, frys inbyggd ugn och mikrovågsugn samt diskmaskin. Känns matlagningen allt för stressig för så många personer så är det inte långt att gå till närliggande restaurang där också en välsorterad Ica finns. Vidare inne i huset har du badrum, 2 toaletter, gillestuga med kamin, tvättstuga, samt relaxutrymme med bastu och dusch. Här på fastigheten finns också såklart ett garage med carport som hör en villa till. Stor garageuppfart med plats för både 3 och 4 bilar. Utomhus disponerar du över en lättskött trädgård, inglasad altan och ett skönt trädäck i söderläge. Det här är ett hem som verkligen kan leverera för hela familjen. Bostadens interiör och exteriör har renoverats under åren och bjuder på bland annat utbytta fönster, utbytt tak, delvis ny dränering, nyare ytskikt, badrum och kök. För familjeekonomins skull har även en bergvärme installerats hyfsat nyligen. Här bor du och familjen tryggt med promenadavstånd till att ni behöver. Småbarnen tar du snabbt i handen till förskolan och de lite äldre barnen kan du tryggt släppa iväg själva till skolan (F-9 i närheten) Det löser sig ska du se. Går barnen på skolor längre bort så går det bra med bussar förbi i närheten som både tar dig till city och ut mot Mariebergs köpområde. För de självgående tonåringarna kan du ge friheten att ha sitt egna i källarplanet med egen ingång till och med. Eller varför inte ta en del av källaren i anspråk för ett undangömt och tyst hemmakontor (fiberoptik installerat). Välkommen hem! Välkommen till Nastaberg och Arlaborgsvägen 14 önskar familjen Wallenstedt! För mer information kontakta ansvarig mäklare Michael Kaya 073 997 37 17 alternativt [email protected]

  • Premium
Persikogatan 12, Mellringe, Örebro kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Persikogatan 12, Mellringe, Örebro kommun, bild 2
Persikogatan 12, Mellringe, Örebro kommun, bild 3

Persikogatan 12

Villa
Mellringe, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
5 495 000 kr
180 + 200 m²
625 m² tomt

I ett familjevänligt och tyst kvarter upptäcker ni denna charmiga bostad från Myresjöhus. Huset omfattar hela 180 kvadratmeter plus ett 20 kvadratmeter stort isolerat uterum. Persikogatan 12 bjuder hjärtligt in, där ni möts av en genomtänkt och snyggt designad interiör, perfekt för familjelivet. Hemmet backas upp med en lummig trädgård med söderläge och ett rymligt uterum som är ett gästvänligt utrymme för era sociala tillställningar under hela året, vilket också effektivt förlänger de trevliga årstiderna. När ni stiger in på entréplanet, välkomnas ni av öppna och välplanerade ytor med vardagsrum som bjuder in till umgänge med både familj och vänner. Köket är modernt, utrustat med högkvalitativa material och en köksö som står i centrum, vilket skapar en perfekt plats för samvaron tillsammans med matlagningen. Vardagsrummet rymmer lätt en stor soffgrupp och ett matbord, och dess stora fönster släpper in gott om naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär. Uterummet är lättillgängligt från detta utrymme och erbjuder en mysig plats att njuta av året om. På bottenvåningen finns även ett stort sovrum, ett elegant badrum fullt kaklat i harmonisk design, samt en välplanerad tvättstuga med en egen ingång. En trappa upp hittar ni ytterligare tre sovrum, varav ett för närvarande används som en klädkammare med smart förvaring. Ett ytterligare badrum med dusch ligger också på denna våning. Hemmet är också utrustad med fiber för snabb internetuppkoppling. Området erbjuder närhet till lekplatser, skolor, förskolor och idrottsanläggningar. Dessutom ligger det nära vackra naturområden och naturreservat, vilket ger ett lugnt och familjevänligt boende med snabb tillgång till Örebro centrum, endast en kvarts bilfärd bort. Utmärkta transportförbindelser via buss och god tillgång till huvudvägar som E18/E20 gör detta till ett idealiskt läge.

  • Premium
Irisgatan 34, Mellringe, Örebro kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Irisgatan 34, Mellringe, Örebro kommun, bild 2
Irisgatan 34, Mellringe, Örebro kommun, bild 3

Irisgatan 34

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 139 kr/mån
14 851 kr/m²

På bekväma tredje våningen med utsikt mot gården välkomnar sig den här välplanerade & upprenoverade tvårummaren i en förening där du får så mycket mer än bara en lägenhet. Här får du ett rikt liv med faciliteter som fest-/samlingslokal, motionsrum, bastu & biltvätthall. Men bäst av allt är ändå kanske föreningen gästrum som går att låna för övernattande gäster. Här på Irisgatan 34 disponerar du över 67 kvm fördelat enligt följande: praktisk entréhall med klädkammare, inre hall, ett sovrum, vardagsrum med utgång till en stor balkong, separat gästtoalett, badrum med plats för tvättmaskin samt renoverat kök. Genomgående fina ytskikt. Köket med sin fräschör är utrustad med spishäll, köksfläkt, diskmaskin, inbyggd ugn, mikro samt kombinerad kyl & frys. Här bor du med gångavstånd till ICA, busshållplats & genom det närhet till hela Örebro citys utbud enkelt några minuter bort. Bilen parkerar du enkelt på en av föreningens förhyrda parkeringar (separat kö), eller i eget garage (separat kö). Har du med dig en småtting i din dyra last så är det även gångavstånd till förskolor, och skola. Inom föreningen finns egen lekplats och Vallåkraparken bjussar på bl.a. en basketkorg. Två tvättstugor finns även att boka i huset. Kan den här bostaden vara för dig? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Michael Kaya, +46 73 997 37 17, [email protected]

  • Premium
  • Balkong
Gladarbergsvägen 113, Hovsta, Örebro kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Gladarbergsvägen 113, Hovsta, Örebro kommun, bild 2
Gladarbergsvägen 113, Hovsta, Örebro kommun, bild 3

Gladarbergsvägen 113

Radhus
Hovsta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
895 000 kr
126,5 m²
5 rum
vån 1/1
8 395 kr/mån
7 075 kr/m²

Ta chansen att skapa din egna underbara bostad på Gladarbergsvägen 113 i Örebro, perfekt för storfamiljer eller de som uppskattar generöst utrymme. Bostaden ligger i ett lugnt och naturskönt område med gröna ytor som ger en känsla av lugn och ro. Området är också perfekt för barnfamiljer med närhet till skola och en trygg miljö för barnen att leka i. För de äldre barnen eller för dig som jobbar i stadskärnan finns det enkelt tillgänglig stadsbuss nära dörren. Samtidigt har du tillgång till bekvämligheter i närheten, som mataffärer och hämtmat från Hovstagrillen. För dig som träningsintresserad finns det ett motionsspår nära inpå och en gymanläggning i närheten. Bostaden har påbörjade, ej avslutade, renoveringsprojekt. Månadsavgiften inkluderar det mesta, såsom bredband 100/100 och ett basutbud av TV-kanaler. Byggnaden har genomgått renoveringar genom föreningens försorg med nya dörrar och fönster samt ett nytt tak. Du har också möjlighet att parkera smidigt i ditt eget garage eller på den egna utomhusparkeringen. Gästparkeringar finns tillgängliga för dina gäster. På sommaren kan du njuta av solen på dina egna uteplatser i trädgården, perfekt för att umgås tillsammans med familj och vänner.

  • Premium
  • Uteplats
Arbetargatan 5B, Öster, Örebro kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Arbetargatan 5B, Öster, Örebro kommun, bild 2
Arbetargatan 5B, Öster, Örebro kommun, bild 3

Arbetargatan 5B

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 895 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/6
6 707 kr/mån
34 880 kr/m²

• Rätt till garageplats (alla 4or har denna rätt) • Söderläge • Övernattningslägenhet i bottenplan • Gemensam takterass • Närhet till både gym och matbutik (Nordic wellness och coop) • Inglasad balkong • heltäckningsmatta i stora sovrummet • Tillval utöver standard: • Rostfri kyl, frys, ugn, micro. Extra ljudisolerade innerdörrar. Tvättmaskin och torktumlare med större kapacitet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Termikgatan 23D, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Tis 23 apr kl 18:00
Termikgatan 23D, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 23D, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 23D

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
74 m²
3 rum
6 249 kr/mån
23 649 kr/m²

Denna fräscha och moderna bostad nyligen byggd utmärker sig med sitt fantastiska läge i staden, högkvalitativa finish och genomtänkta planlösning. Belägen på bottenplan, erbjuder denna ljusa lägenhet en exceptionell takhöjd på 2,70 meter vilket ger varje rum en känsla av extra rymd. Bostaden bjuder på en fantastisk blandning av eleganta detaljer och praktisk funktionalitet, vilket återspeglas i de vackra golven, den rymliga planlösningen och det fullt utrustade köket. De två sovrummen är rejäla och luftiga, och badrummet är stilfullt utformat med högkvalitativa material med egen tvättmaskin & torktumlare. Den stora uteplatsen är en verklig pärla och ger en perfekt plats för sköna grillkvällar, med direkt tillgång till den lugna innergården. Dessutom finns ett långt parkstråk med flertalet grillplatser, lekplatser och grönytor för solbad och picknick strax vid din dörr. Fotbollsplaner och andra fritidsaktiviteter är bara ett stenkast bort. Med ett oslagbart läge i gränslandet mellan stad och natur, ger denna bostad en perfekt balans av bekvämlighet och avkoppling. Välkommen till ditt nya hem, där modern komfort möter stadscharm och naturens slummer.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Karlsdalsallén 40, Sörbyängen, Örebro kommun
Karlsdalsallén 40, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Karlsdalsallén 40, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Karlsdalsallén 40

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/5
3 652 kr/mån
28 226 kr/m²

Denna moderna lägenhet, byggd 2016, erbjuder en ljus och fräsch boendemiljö i ett hus som upplevs som väl ljudisolerat och håller en hög standard. Med sin strategiska placering erbjuder bostaden närhet till universitetet, stadskärnan samt två stora livsmedelsbutiker, Coop och ICA Maxi, vilket gör vardagslivet bekvämt och enkelt. Området kring lägenheten är rikt på service med flertalet restauranger som bidrar till ett levande och mångsidigt utbud, samt trygga och trivsamma omgivningar. Till lägenheten hör ett externt förråd som kompletterar den övrigt goda förvaringsmöjligheterna i lägenheten. För de som föredrar bil som färdmedel finns gratis parkering längs gatan samt möjlighet att hyra parkeringsplats på innergården. För den dagliga bekvämligheten finns både tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, även om föreningen också erbjuder tillgång till en gemensam tvättstuga. Bostaden karaktäriseras av en genomtänkt öppen planlösning med hall, kök, vardagsrum, sovrum, badrum och en inbjudande balkong. För de motionssugna finns det gott om alternativ med motionsspår, ett utegym på innergården, och ett gym i direkt anslutning till fastigheten. Dessutom finns en kiosk i samma byggnad för lite snabbinköp. Kommunikationerna är utmärkta, med busshållplatsen Karlsdalsallén bara en kort promenad bort, vilket underlättar tillgången till resten av staden. Denna lägenhet representerar en unik möjlighet för den som söker ett bekvämt, tryggt och praktiskt boende i en levande del av staden. Lägenheten är fräsch, ljus, och upplevs som väl ljudisolerad. Huset byggdes 2016, så allt är nytt och i mycket gott skick. Gott om förvaring med externt förråd som ingår. Här Har ägaren trivts väldigt bra. Nära till universitetet, nära stan, nära två stora livsmedlesbutiker (Coop och ICA Maxi). Flera restauranger i området. Upplever det som ett tryggt område att bo i.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Aristarchos väg 7, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Aristarchos väg 7

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 550 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/2
3 398 kr/mån
42 262 kr/m²

Läget på Aristarchos väg är svårslaget! Här är det äkta ski-in-ski-out! Lägenheten håller mycket hög klass både invändigt och utvändigt där traditionellt och rustikt möter nytt och modernt. Bostadens ytor är välplanerade och takhöjden väl tilltagen (ca 2,70m). Här bor du med en rejäl storstuga, stort kök, tre sovrum, två badrum, bastu och egen tvättstuga/teknikrum. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge efter skidåkningen eller skoteräventyret. Bostaden är dessutom utrustad med teknik och detaljer som förenklar vardagen och höjer boupplevelsen. Kort och gott; här erbjuds ni ett exklusivt fjällboende i ett fantastiskt läge på en ort som erbjuder aktiviteter året om. Det finns även möjlighet att teckna uthyrningsavtal med Idre Himmelfjäll som kan ge goda intäkter och därmed bidra till finansieringen. Kontakta Michael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri i Örebro för mer information.

  • Balkong
Annebergsvägen 4B, Norra Bro, Örebro kommun

Annebergsvägen 4B

Lägenhet
Norra Bro, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
122 m²
5 rum
6 254 kr/mån
20 451 kr/m²

Strax i utkanten av Örebro i naturnära Norra Bro ligger Brf Lilla Ässkogen 2. Här har du nu möjligheten att ta över en typ sprillans nybyggd bostadsrätt i radhus-format. Ett hybridboende där du får leva villa-liv utan att behöva bekymra dig speciellt kring det yttre underhållet. Kanske äntligen slipper du söndagar i snickarbälte, & kan här i stället ägna dig åt mer avslappnande aktiviteter på altanen. Stensatt framsida och baksida med tomt. Radhusen är byggda för ett praktiskt hemmaliv med egna parkeringar intill entrén för enkel distribution av barn & matkassar. Med bilen tar du dig snabbt ut på den gamla riksvägen. Här bor du inte långt borta från Örebros storstadsliv dit du kan ta dig på cykel eller busslinjer som passerar området. Bussen tar också med sig gymnasieeleverna medan de yngre barnen har skola och förskola i kvarteren bredvid som du når till fots genom Saxons park. I detta tvåplanshus om hela 5 rum & kök på effektiva 122 kvm har man låtit bygga radhuset rikligt med fönster, många ljuspunkter & valt ljusa materialval för att ge hemmet en än större känsla av rymd. Här får du dessutom en egen trädgård & den där altanen med plats för såväl loungemöbeln & en bok som matplatsen & grillen. En plats för hela familjen & dina vänner att hänga på under sköna sommarkvällar. Även hemmets inre har plats för umgänge med entréplanets vardagsrum & övervåningens allrum. Entréhallen är stor & praktisk, med klinkergolv & komfortvärme som hjälper att torka blöta vinterskor och gott om plats för ytterkläderna. Ett fullutrustat, & ljust, kök med lyxiga detaljer som också rymmer matplatsen. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Hushållet har badrum på vardera plan. Separat tvättstuga & förråd som rymmer tvättmaskin & för att göra tvätt-bestyren lika praktiskt som boendet i övrigt finns även torktumlare samt bra med arbetsyta. Badrummen är med vitt kakel & på golvet ligger mörkgrått klinkers. På det övre planet finns två av de tre sovrummen samlade, & det där allrummet. Det lilla sovrummet på entréplanet kanske kan få användas som gästrum eller kontor för fokuserat arbete. Det stora sovrummet har plats för en dubbelsäng & i anslutning finns en större klädkammare. Med allrummet på övervåningen har du chansen att hålla popcorn-smulorna ifrån vardagsrummet. Allrummet transformerar du lätt om till ett eller två extra slutna sovrum om framtiden kallar dig till det. Externt förråd tillhör bostaden. Varmt välkommen till ditt alldeles nya hem! Är du intresserad? Slå en pling till ansvarig mäklare Michael Kaya, eller skicka honom ett brev. +46 73 997 37 17, [email protected]

  • Uteplats
Ladugatan 21, Ladugårdsängen, Örebro kommun

Ladugatan 21

Lägenhet
Ladugårdsängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 695 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 978 kr/mån
21 871 kr/m²

På Ladugatan 21 välkomnas du till en trivsam, funktionell & ljus trea om 77,5 kvm + inrett förråd om ca 8 kvm i en lugn & riktigt trivsam förening där grannarna hälsar på varandra. Tack vara bostadsrättsföreningens egna utbud av gemensamhetsanläggningar såsom "relax"-avdelning med bastu och solarium, tvättstuga, övernattningsrum & samlingslokal så får du med så mycket mer på köpet. Vill du hyra parkering så har föreningen platser med motorvärmare. Under tiden du står i kö för en sådan så är det inte speciellt svårt att hitta en parkering på gatan - som dessutom är gratis. När bilen är parkerad eller cykeln är inkörd i förrådet & du har tagit hissen upp så är det första du möts av när du stiger innanför dörren en ljus & öppen hall. Parketten du möts av går igen i samtliga rum. Köket & vardagsrummet är stort & ger plats för alla era vänner. Vill ni sitta ute så bjuder föreningen på en riktigt fin uteplats under tak, med långbänkar & grill. Kaklat badrum med egen tvättmaskin så du slipper boka tid & springa med tvätten. För övernattande gäster finns övernattningsrum att låna. Dörr i dörr med lägenheten ligger dessutom det fönsterinredda förrådet som kanske skulle kunna användas som gästrum. Perfekt utrymmet också som ett ostört hemmakontor. Har ni barn med i er dyra flyttlass så ligger parkområde med massvis av lekmöjligheter & lekplatser bara någon tvärgator bort. Flertalet förskolor & grundskola. I närheten finns också härliga friluftsområden för motion & löpning, 18-håls golfbana, idrottsanläggning, gym & bad m.m. Cykelavstånd till city & Universitetet. För mer information kontakta ansvarig mäklare. Vi hörs! & du; välkommen hem önskar Wallenstedt!

  • Hiss

Visar alla 14