Mäklare Michael Kaya

Michael Kaya

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Del av Mellösa-Mörby 12:3, Stora Mellösa, Örebro kommun
Del av Mellösa-Mörby 12:3, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 2
Del av Mellösa-Mörby 12:3, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 3

Del av Mellösa-Mörby 12:3

Tomt
Stora Mellösa, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
995 000 kr
4 036 m² tomt

Mörby är ett otroligt naturskönt område, uppskattat av barnfamiljer, med sin närhet till Stora Mellösa där skola, förskola och mataffär finns. och Örebro (25km). I närområdet finns också Katrinelunds gästgiveri & sjökrog med övernattningsmöjligheter. Badplats finns även i närområdet. Läs mer om området under rubriken 'Omgivning'. Tomten som saluförs är ca 4000 kvm, del av Mellösa-Mörby 12:3, skifte 3. Ett positivt förhandsbesked finns för byggnation av 2 stycken enfamiljshus. Tomten är ännu inte avstyckad varför den kostnaden tillkommer tillsammans med egna anslutningsavgifter för el bl.a. Intresserad? kontakta Michael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri.

  • Premium
Folkungagatan 10, Väster, Örebro kommun
Folkungagatan 10, Väster, Örebro kommun, bild 2
Folkungagatan 10, Väster, Örebro kommun, bild 3

Folkungagatan 10

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/5
4 740 kr/mån
27 708 kr/m²

Denna stilfulla tvårumslägenhet på Folkungagatan 10 i ytterkanten av Vasastan på väster erbjuder en unik kombination av modernt boende och bekvämlighet, precis intill hjärtat av staden. Idealiskt belägen i byggnaden, med stora fönsterpartier och balkong som vetter mot en fridfull innergård. En lugn oas mitt i stadens brus. Byggd 2016, är denna bostadsrätt en del av Brf Baronen, en välskött förening med en god ekonomisk planering. Med en boarea på 72 m² är denna lägenhet ett perfekt hem för dem som söker en central och bekväm livsstil. Inuti bostaden välkomnar en ljus och rymlig hall besökarna, komplett med ett fint parkettgolv som sträcker sig genom lägenheten samt avhängningsmöjligheter i platsbyggd garderob med skjutdörrar. De ljusa väggarna förstärker känslan av rymd och elegans. Vardagsrummet, med sin öppna planlösning mot det välutrustade köket, är en perfekt plats för både avkoppling och sociala evenemang. Köket utmärker sig med sin vita inredning och vita kakel, utrustat med moderna bekvämligheter som induktionshäll och integrerad diskmaskin. Det hall-anslutana, rymliga sovrummet erbjuder komfort och lugn med en stor skjutdörrsgarderob för optimal förvaring. Badrummet är ett sant mästerverk med grått klinkergolv, vita kaklade väggar, och moderna bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, vilket skapar en lyxigt praktisk tillvaro. Området kring Folkungagatan 10 erbjuder en oslagbar kombination av stadsnära bekvämligheter och natursköna omgivningar. Med sitt centrala läge är lägenheten bara en kort promenad från Örebros pulserande citykärna, fullt av affärer, matbutiker och restauranger. För vardagsmotionären finns vackra promenadstråk längs Svartån, samt flera grönskande parker i närheten. Lägenheten är också idealisk för pendlare, med Södra Station inom gångavstånd och enkel åtkomst till större vägar som E18/E20. Föreningen erbjuder 27 parkeringsplatser i ett garage, samtliga med elbilsladdare. Dessutom är det enkelt att nå de gemensamma utrymmena som cykelrum och barnvagnsförråd. Här köper du dig en helhetslösning för en komfortabel och bekymmersfri vardag. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ålholmsgatan 15, Norra Ormesta, Örebro kommun
Ålholmsgatan 15, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ålholmsgatan 15, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ålholmsgatan 15

Lägenhet
Norra Ormesta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 950 000 kr
64 m²
3 rum
vån 4/5
5 718 kr/mån
30 469 kr/m²

Denna ljusa och nästan nyproducerade trea i Norra Ormesta är en inbjudande bostad för alla som värdesätter närhet till både stad och natur. Vid entrén välkomnas besökaren av en rymlig hall utrustad med en platsbyggd garderob, optimerad för att hålla ordning i den öppna planlösningen. För ytterligare förvaringsmöjligheter tillhandahålls ett praktiskt externt förråd på vinden, rymligt nog att rymma extra säsongssaker eller större föremål, mätt till ungefär 6-7 kvadratmeter. Inomhus väntar en väl genomtänkt interiör som prioriterar både estetik och funktionalitet. Köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror från Cylinda och är öppet mot vardagsrummet, vilket skapar en välkomnande och social atmosfär perfekt för att både laga mat och umgås, samtidigt. Vardagsrummet är generöst tilltaget med utrymme för en stor soffgrupp och ett matbord, och leder vidare ut till en härlig balkong. Balkongen badar i sol från lunchtid till kväll och blir snabbt en favoritplats för samvaro under de ljusare månaderna. Lägenheten innehåller även två praktiskt planerade sovrum, där det större sovrummet lätt rymmer en dubbelsäng och det mindre rummet passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum här finns också en stor klädkammare/walk in closet med ett elfa system. Det eleganta badrummet är helkaklat och innehåller all nödvändig utrustning inklusive en inbyggd tvättmaskin, vilket ger enkelhet och komfort i vardagen. Området kring bostaden stoltserar med sitt barnvänliga och tillgång till vacker natur, och ligger en kort promenad från naturreservaten Oset och Rynningeviken. Dessa platser erbjuder underbara möjligheter för rekreation och motion. Närhet till busshållplatsen gör det enkelt att nå Örebro centrum, som ligger bara några kilometer bort och erbjuder ett fullt utbud av butiker, kultur och matupplevelser. Universitetet är också inom gångavstånd, vilket gör detta till ett utmärkt läge också för studenter. Den gemensamma innergården med bekväma loungemöbler och en mysig pergola bidrar till ett socialt och trivsamt grannskap. Michael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri hjälper dig vidare i processen. Kontakta honom med ditt intresse och frågor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ringgatan 7, Vasastan, Örebro kommun
Ringgatan 7, Vasastan, Örebro kommun, bild 2
Ringgatan 7, Vasastan, Örebro kommun, bild 3

Ringgatan 7

Lägenhet
Vasastan, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 950 000 kr
73 m²
2 rum
vån 1/3
6 284 kr/mån
26 712 kr/m²

Denna bostad belägen i hjärtat av vackra Vasastan på väster och bjuder på en unik kombination av historisk elegans och modern bekvämlighet. Här erbjuds en fridfull tillvaro, trots närheten till stadskärnans puls. Lägenheten, som är skyddad från trafikens oljud, är en del av en byggnad med anor från 1929. Exteriören är lika imponerande som den är välbevarad, och det finns tillgång till en förtrollande innergård. Denna mysiga gård fångar solens strålar från lunch till solnedgång och är utrustad med komfortabla sittplatser, middagsbord, parasoller och en grill, vilket skapar en perfekt miljö för umgänge. Eller varför inte spana in föreningens gemensamma spa-anläggning och gym? Interiören av lägenheten strålar! Lägenheten fick en genomgående renovering 2019, där varje rum har designats för att förena den klassiska stilen som hör till med nutida inslag för en modern tillvaro. Köket är ett stiligt mästerverk med exklusiva vitvaror från Siemens och en känsla av lyx i varje detalj infinner sig. Vardagsrummet och sovrummet är båda prydda med originalstuckatur från 1929 och trävägglister, samt utrustade med dubbla kakelugnar som erbjuder en historisk touch och extraordinärt ljusinsläpp från stora fönster. Badrummet, också det nyrenoverat, uppfyller alla krav på modernitet och komfort med sin fräscha inredning och egna tvätt- och torkmöjligheter. Området ger omedelbar tillgång till allt man kan önska sig för en bekväm och rik tillvaro i stan. På ett par minuters promenad når man ICA Ekershallen för de dagliga inköpen, eller varför inte ta en kort promenad till den populära restaurangen Kitchenette Ågatan för en utsökt måltid. För den aktive finns gym i närheten och inom enkel räckvidd ett idylliskt promenadstråk längs ån där ett utegym finns. För pendlare är läget perfekt med både centralstationen och Södra station endast 600 meter bort, vilket gör det smidigt att ta sig runt inom och utom Örebro.

  • Premium
Mandaringatan 1B, Nyponlunden, Örebro kommun
Mandaringatan 1B, Nyponlunden, Örebro kommun, bild 2
Mandaringatan 1B, Nyponlunden, Örebro kommun, bild 3

Mandaringatan 1B

Radhus
Nyponlunden, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 650 000 kr
80 m²
3 rum
6 550 kr/mån
20 625 kr/m²

Välkommen till Mandaringatan 1B och ett mycket smakfullt bostadsrättsradhus! Här är det bara att flytta in i och börja njuta av ytorna! Huset är fördelat på 3 rum och kök med matplats varav 2 sovrum. Husets stora fönsterpartier och öppna planlösning ger bostaden ett gott ljusinsläpp och förstärker känslan av rymd. En stor uteplats i anslutning till vardagsrummet ger mer umgängesytor under sommaren. Ena sovrummet har en egen privat balkong. I anslutning till entrén har bostaden en egen parkering. Elbilsladdare finns installerad som köparen har möjlighet att ta över efter överenskommelse med säljaren.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Drevevägen 17A, Ekeby-Almby, Örebro kommun
Drevevägen 17A, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Drevevägen 17A, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Drevevägen 17A

Radhus
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 795 000 kr
118 m²
5 rum
6 995 kr/mån
23 686 kr/m²

Välkommen till denna förtjusande bostad belägen i lugna och trevliga Ekeby-Almby med ett trevligt gavelläge och större tomt. Skärgårdskänslan är närvarande med sin närhet till vackra Hjälmaren, båthamn och badplats. Här kan du njuta av den natursköna omgivningen samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens centrum. Bostaden bjuder 118 välplanerade kvadratmeter. Ett parhus i bostadsrättsform. Den öppna förbindelsen mellan entréhallen och det stilrena köket skapar en känsla av samhörighet redan från första insteget. Innanför ligger ett generöst vardagsrum med breda fönsterpartier med direkt utgång till altanen. De tre uteplatserna är perfekta för avkoppling och socialt umgänge med långa solchanser. Det här hemmet är det givna valet för långa grillkvällar med vänner och familj. Vidare inne bjuder hemmet på dubbla helkaklade badrum och en praktisk tvättstuga. På övervåningen hittar du ett flexibelt allrum och tre sovrum med charmiga snedtak. Det flexibla allrummet kan enkelt anpassas efter dina behov och fungera som en mysig plats för filmkvällar eller som ett fjärde sovrum om så önskas. Denna bostad har även praktiska tillägg som en bekväm carport och uppfart med plats för flera bilar samt ett externt förråd. För att hålla dig uppkopplad och underhållen finns fiberoptik och kabel-TV-anslutning tillgänglig. Området är också barnvänligt, med närhet till förskolor, skolor och lekplatser. Dessutom bjuder naturområdena in till friluftsliv och avkoppling. Du kan leva ett aktivt liv här med gångavstånd till utegym och motionsspår och med en stund på cykeln når du vackra badplatsen vid Hjälmarbaden för sol och svalka. Den närliggande busshållplatsen ger goda kommunikationer till centrum för ett brett utbud av shopping, restauranger och andra nöjen. Denna bostad erbjuder verkligen det bästa av två världar - natur och stadspuls.

  • Premium
  • Uteplats
Hasselgatan 9, Hjärsta, Örebro kommun

Hasselgatan 9

Villa
Hjärsta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 850 000 kr
84 + 84 m²
3 rum
1 543 m² tomt

I lugna, och familjevänliga, Hjärsta välkomnar Hasselgatan 9 dig till denna generationsskiftesvilla. Om det lockar med ett hus att själv få sätta sin fulla prägel på så är det här din grej! Eller så är det kanske den stora avstyckningsbara tomten på 1543 kvm som lockar för en nybyggnation eller delfinansiering av någotdera projekt (du kan bebygga 30% av tomten). Har du med dig barn i din dyra last så kommer vardagen underlättas av områdets närhet till barnomsorgen Växthuset, Wallerska och Mellringeskolan dit barnen tar sig själva eller med kompisarna i området till fots eller på cykel. Efter skolan så har vi ett rikt föreningsliv som anordnar aktiviteter för barn och ungdomar. Behöver ni ta er till längre sträckor utanför området kan ni låta bilen stå på uppfarten och ta bussen vars hållplats ligger alldeles intill. Bensinstation i området. Villan är på 84 + 84 kvm om 3 rok med inredningsbara ytor i källaren samt tre uthus på tomten som du kan använda för din förvaring av prylar. Efter en renovering har du ett härligt kök använda för dina kulinariska upplevelser. De mindre matinköpen görs smidigt i den närliggande Ica Nära Mellringe. När vardagsrummet är invigt med både soffgrupp och middagsbord så är huset redo för sina gäster. Här rymmer lätt ett bord för 8-10 personer. Känns matlagningen allt för stressig så är det promenadavstånd till Edessa med ala carte och pizza. När festen är över och det är dags att återgå till sina rutiner och motionsvanor så finns motionsspår i närheten och Vivallaparken bjuder på finns rekreation. Du tar över en solcellsanläggning som finns monterad i trädgården som draghjälp i att förbättra hushållsekonomin. Välkommen hem! Välkommen till Hjärsta och Hasselgatan 9 önskar familjen Wallenstedt! För mer information kontakta ansvarig mäklare Michael Kaya 073 997 37 17 alternativt [email protected]

Ålholmsgatan 11, Norra Ormesta, Örebro kommun
Ålholmsgatan 11, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ålholmsgatan 11, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ålholmsgatan 11

Lägenhet
Norra Ormesta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
5 985 kr/mån
29 097 kr/m²

Denna fantastiska trea, belägen i det naturnära och eftertraktade området Norra Ormesta, är en dröm som går i uppfyllelse för alla som söker en modern och praktiskt planerad bostad. Lägenheten är nyproducerad och har stilrena materialval, samt många smarta lösningar för att optimera ytan på ett smidigt sätt. Bostaden välkomnar er med en rymlig och välplanerad hall, med platsbyggd garderob för maximal förvaring. Köket är stilfullt och praktiskt, med modern högkvalitativ utrustning, och är öppet mot vardagsrummet som har gott om plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når ni även en av lägenhetens två stora balkonger, perfekt för umgänge på varma sommardagar med sol från morgon till kväll. Det stora sovrummet bjuder på fantastiskt ljusinsläpp och praktisk klädförvaring i de inbyggda garderoberna. Via det stora sovrummet nås även lägenhetens andra balkong. Badrummet är smakfullt och väl tilltaget, fullt utrustat med alla bekvämligheter. Externt förråd finns som tillhör lägenheten, och parkeringsplatser finns att hyra om så önskas. Föreningen har en trevlig gemensam innergård med ytor för sociala sammanhang, som inkluderar både loungemöbler och en mysig pergola. Området är barnvänligt med närhet till vacker natur och rikt djurliv, såsom naturreservatet Oset och Rynningeviken med motionsspår och fina rastplatser. Det är även gångavstånd till universitetet och endast några kilometer till Örebro centrum med en busshållplats i närheten. Tveka inte, detta är en unik chans att förvärva en drömbostad i ett eftertraktat område. Kontakta oss redan idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 10C, Järntorget, Örebro kommun
Storgatan 10C, Järntorget, Örebro kommun, bild 2
Storgatan 10C, Järntorget, Örebro kommun, bild 3

Storgatan 10C

Lägenhet
Järntorget, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
80 m²
2 rum
vån 3,5/4
4 239 kr/mån
24 938 kr/m²

Wallenstedt har det stora nöjet att få bjuda in till detta lyxiga boende på Storgatan 10C! Det här är en exklusiv bostad i två plan som har allt du någonsin kunnat drömma om av en citylägenhet. Denna väldisponerade lägenhet på tre rum, om 80 kvm, erbjuder ett rymligt kök med gott om plats för matbord, ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter & ett generöst vardagsrum med kakelugn. Vindsplanet en trappa upp är fördelat med båda delarna sovrum & allrum. Stora fönster och takfönster skapar en ljus & rymlig känsla genom hela lägenheten. Byggnaden, uppförd i början av 1900-talet, är ett av Örebros mest imponerande bostadshus, en välbevarad jugendbyggnad av hög arkitektonisk kvalitet med bevarad ursprunglig karaktär. Detta är verkligen ett boende för den som söker det lilla extra, med charm och exklusiva materialval. Beläget vid Järntorget och nära slottet, erbjuder lägenheten en perfekt plats för att njuta av citypulsen. Storgatan, en av huvudgatorna i staden, är en livlig plats som sammankopplar många av Örebros mest populära shopping-, mat- och underhållningsdestinationer Stort välkommen hem önskar familjen Wallenstedt! Läs mer om bostaden, & Järntorget under annonsens olika flikar. Michael Kaya tar hand om din intresseanmälan.

  • Premium
Nygård 38, Hällefors - Grythyttan, Hällefors kommun
Nygård 38, Hällefors - Grythyttan, Hällefors kommun, bild 2
Nygård 38, Hällefors - Grythyttan, Hällefors kommun, bild 3

Nygård 38

Fritidshus
Hällefors - Grythyttan, Hällefors kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
895 000 kr
75 + 10 m²
3 rum
1 377 m² tomt

Välkommen till fritidshusidyllen Nygård 38! I anslutning till sjön Saxen i närheten av kulturrika Grythyttan. Mellan vilopauserna "hemma" i fritidshuset så bjuder närområdet rikligt med aktiviteter. Närmast till hands är sjön Saxen och den intilliggande sandstranden. Lite längre bort med cykel Saxhyttans naturreservat. För absolut lata dagar där du bara vill unna dig själv så finns också Loka Brunn nära till hands. Loka Brunn är en gammal ansenlig kurort med bl.a. spa, relax och restaurant. För en finmiddag ute, något närmare, så bjuder Grythyttans Gästgivargård till. Två stensatta uteplatser om varsin sida om den inglasade altanen är vad som välkomnar dig när du anländer hem hit. Det är via altanen du når entrén in till huset. Väl inne disponerar du över tre rum och kök varav två sovrum. Badrum med tvättmaskin, och dusch. Vardagsrummet delar yta med matplatsen även om köket är stort nog att rymma även det ett mindre matbord. Vedkamin i vardagsrummet förlänger säsongen något, liksom också vad den inglasade altanen gör. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Aprikosgatan 15C, Nyponlunden, Örebro kommun
Aprikosgatan 15C, Nyponlunden, Örebro kommun, bild 2
Aprikosgatan 15C, Nyponlunden, Örebro kommun, bild 3

Aprikosgatan 15C

Radhus
Nyponlunden, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
101 m²
4 rum
6 336 kr/mån
19 752 kr/m²

Välkommen till Aprikosgatan 15C & detta mycket smakfullt bostadsrättsradhus! Här är det bara att flytta in i och börja njuta av ytorna! Huset är fördelat på 4 rum & kök med matplats varav 3 sovrum. Husets stora fönsterpartier & öppna planlösning ger bostaden ett gott ljusinsläpp & förstärker känslan av rymd. En stor egen trädgård i anslutning till vardagsrummet ger mer umgängesytor under sommaren. Ena sovrummet har en egen privat balkong. I anslutning till entrén har bostaden en egen parkering. Den här bostaden bjuder på en rymligt & luftigt entréplan. Entré med klinkers direkt innanför dörren & plats för sko- & hatthylla. Praktiskt en inbyggd garderob. Maximalt ljusinsläpp från fönster via entrédörren, & trapphus. Väggarna är vita. Det är en praktisk halv-öppen (modern) planlösning mellan kök, matplats & vardagsrum. Smakfullt, klassiskt vitt, inrett kök med mörk bänkskiva & matchande kakel. Maskinell utrustning: spishäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt hel-frys & hel-kyl. Socialt vardagsrum med öppet mot matplatsen som sammanflätar vardagsrummet med köket. Under sommarhalvåret förstoras dessutom umgängesytorna genom den anslutande altanen som rymmer såväl loungedel som ytterligare matplats. Bostaden har ytterligare uteplatser i form av framsidan med plats för ett mindre café-set intill entrén samt uteplats i form av balkong via ena sovrummet med vy över baksidan. Badrummet på entréplanet intill entrén med WC, duschplats med vikdörrar, samt tvättavdelning med tvättmaskin & torktumlare. Kakel & klinkers, tvättställ, spegelskåp, bänkskiva och förvaring. Badrummet på övervåningen är ljust och med fönster och duschplats (plats för badkar). Kakel och klinkers, wc, tvättställ, spegelskåp och handdukstork. Samtliga tre sovrum ligger på det övre bostadsplanet. Interiören är den samma med parkettgolv & ljusa väggar. Sovrummen är utrustade med garderober varav det större rummet med garderobsvägg & balkongen. Är du intresserad att flytta till ett nybyggt område, nära till skolor, parkmiljöer & närservice så är det här du ska titta! Nära till city med både bil, cykel & stadsbuss. Välkommen med din intresseanmälan, kontakta Michael Kaya, +46 73 997 37 17, [email protected].

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Arbetargatan 5B, Öster, Örebro kommun
Arbetargatan 5B, Öster, Örebro kommun, bild 2
Arbetargatan 5B, Öster, Örebro kommun, bild 3

Arbetargatan 5B

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 895 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/6
6 707 kr/mån
34 880 kr/m²

• Rätt till garageplats (alla 4or har denna rätt) • Söderläge • Övernattningslägenhet i bottenplan • Gemensam takterass • Närhet till både gym och matbutik (Nordic wellness och coop) • Inglasad balkong • heltäckningsmatta i stora sovrummet • Tillval utöver standard: • Rostfri kyl, frys, ugn, micro. Extra ljudisolerade innerdörrar. Tvättmaskin och torktumlare med större kapacitet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Termikgatan 23D, Sörbyängen, Örebro kommun
Termikgatan 23D, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 23D, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 23D

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
74 m²
3 rum
6 249 kr/mån
23 649 kr/m²

Denna fräscha och moderna bostad nyligen byggd utmärker sig med sitt fantastiska läge i staden, högkvalitativa finish och genomtänkta planlösning. Belägen på bottenplan, erbjuder denna ljusa lägenhet en exceptionell takhöjd på 2,70 meter vilket ger varje rum en känsla av extra rymd. Bostaden bjuder på en fantastisk blandning av eleganta detaljer och praktisk funktionalitet, vilket återspeglas i de vackra golven, den rymliga planlösningen och det fullt utrustade köket. De två sovrummen är rejäla och luftiga, och badrummet är stilfullt utformat med högkvalitativa material med egen tvättmaskin & torktumlare. Den stora uteplatsen är en verklig pärla och ger en perfekt plats för sköna grillkvällar, med direkt tillgång till den lugna innergården. Dessutom finns ett långt parkstråk med flertalet grillplatser, lekplatser och grönytor för solbad och picknick strax vid din dörr. Fotbollsplaner och andra fritidsaktiviteter är bara ett stenkast bort. Med ett oslagbart läge i gränslandet mellan stad och natur, ger denna bostad en perfekt balans av bekvämlighet och avkoppling. Välkommen till ditt nya hem, där modern komfort möter stadscharm och naturens slummer.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Annebergsvägen 4B, Norra Bro, Örebro kommun

Annebergsvägen 4B

Lägenhet
Norra Bro, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
122 m²
5 rum
6 254 kr/mån
20 451 kr/m²

Strax i utkanten av Örebro i naturnära Norra Bro ligger Brf Lilla Ässkogen 2. Här har du nu möjligheten att ta över en typ sprillans nybyggd bostadsrätt i radhus-format. Ett hybridboende där du får leva villa-liv utan att behöva bekymra dig speciellt kring det yttre underhållet. Kanske äntligen slipper du söndagar i snickarbälte, & kan här i stället ägna dig åt mer avslappnande aktiviteter på altanen. Stensatt framsida och baksida med tomt. Radhusen är byggda för ett praktiskt hemmaliv med egna parkeringar intill entrén för enkel distribution av barn & matkassar. Med bilen tar du dig snabbt ut på den gamla riksvägen. Här bor du inte långt borta från Örebros storstadsliv dit du kan ta dig på cykel eller busslinjer som passerar området. Bussen tar också med sig gymnasieeleverna medan de yngre barnen har skola och förskola i kvarteren bredvid som du når till fots genom Saxons park. I detta tvåplanshus om hela 5 rum & kök på effektiva 122 kvm har man låtit bygga radhuset rikligt med fönster, många ljuspunkter & valt ljusa materialval för att ge hemmet en än större känsla av rymd. Här får du dessutom en egen trädgård & den där altanen med plats för såväl loungemöbeln & en bok som matplatsen & grillen. En plats för hela familjen & dina vänner att hänga på under sköna sommarkvällar. Även hemmets inre har plats för umgänge med entréplanets vardagsrum & övervåningens allrum. Entréhallen är stor & praktisk, med klinkergolv & komfortvärme som hjälper att torka blöta vinterskor och gott om plats för ytterkläderna. Ett fullutrustat, & ljust, kök med lyxiga detaljer som också rymmer matplatsen. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Hushållet har badrum på vardera plan. Separat tvättstuga & förråd som rymmer tvättmaskin & för att göra tvätt-bestyren lika praktiskt som boendet i övrigt finns även torktumlare samt bra med arbetsyta. Badrummen är med vitt kakel & på golvet ligger mörkgrått klinkers. På det övre planet finns två av de tre sovrummen samlade, & det där allrummet. Det lilla sovrummet på entréplanet kanske kan få användas som gästrum eller kontor för fokuserat arbete. Det stora sovrummet har plats för en dubbelsäng & i anslutning finns en större klädkammare. Med allrummet på övervåningen har du chansen att hålla popcorn-smulorna ifrån vardagsrummet. Allrummet transformerar du lätt om till ett eller två extra slutna sovrum om framtiden kallar dig till det. Externt förråd tillhör bostaden. Varmt välkommen till ditt alldeles nya hem! Är du intresserad? Slå en pling till ansvarig mäklare Michael Kaya, eller skicka honom ett brev. +46 73 997 37 17, [email protected]

  • Uteplats
Ladugatan 21, Ladugårdsängen, Örebro kommun

Ladugatan 21

Lägenhet
Ladugårdsängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 695 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 978 kr/mån
21 871 kr/m²

På Ladugatan 21 välkomnas du till en trivsam, funktionell & ljus trea om 77,5 kvm + inrett förråd om ca 8 kvm i en lugn & riktigt trivsam förening där grannarna hälsar på varandra. Tack vara bostadsrättsföreningens egna utbud av gemensamhetsanläggningar såsom "relax"-avdelning med bastu och solarium, tvättstuga, övernattningsrum & samlingslokal så får du med så mycket mer på köpet. Vill du hyra parkering så har föreningen platser med motorvärmare. Under tiden du står i kö för en sådan så är det inte speciellt svårt att hitta en parkering på gatan - som dessutom är gratis. När bilen är parkerad eller cykeln är inkörd i förrådet & du har tagit hissen upp så är det första du möts av när du stiger innanför dörren en ljus & öppen hall. Parketten du möts av går igen i samtliga rum. Köket & vardagsrummet är stort & ger plats för alla era vänner. Vill ni sitta ute så bjuder föreningen på en riktigt fin uteplats under tak, med långbänkar & grill. Kaklat badrum med egen tvättmaskin så du slipper boka tid & springa med tvätten. För övernattande gäster finns övernattningsrum att låna. Dörr i dörr med lägenheten ligger dessutom det fönsterinredda förrådet som kanske skulle kunna användas som gästrum. Perfekt utrymmet också som ett ostört hemmakontor. Har ni barn med i er dyra flyttlass så ligger parkområde med massvis av lekmöjligheter & lekplatser bara någon tvärgator bort. Flertalet förskolor & grundskola. I närheten finns också härliga friluftsområden för motion & löpning, 18-håls golfbana, idrottsanläggning, gym & bad m.m. Cykelavstånd till city & Universitetet. För mer information kontakta ansvarig mäklare. Vi hörs! & du; välkommen hem önskar Wallenstedt!

  • Hiss

Visar alla 15