Mäklare Maja Nyman

Maja Nyman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Peppargatan 17, Sörby, Örebro kommun
  • Ons 31 jul kl 16:45
Peppargatan 17, Sörby, Örebro kommun, bild 2
Peppargatan 17, Sörby, Örebro kommun, bild 3

Peppargatan 17

Lägenhet
Sörby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 550 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 247 kr/mån
26 271 kr/m²

Upplev drömlivet på Peppargatan 17 - ett fantastiskt hem som erbjuder närhet till city, campus och naturskön omgivning. Välkommen till en riktig pärla! Denna imponerande bostad är en perfekt kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet. Du kommer att bli förälskad i denna yteffektiva tvåa som rymmer alla dina behov. Med en underbar balkong och en månadsavgift som täcker nästan allt. Dessutom finns det en separat klädkammare, som ger gott om smart förvaring,. Med hissen tar du dig smidigt upp till det praktiska vindsförrådet, där du kan förvara allt du behöver. Den öppna planlösningen mellan köket, matplatsen och vardagsrummet skapar en perfekt atmosfär för både matlagning och umgänge med nära och kära. Och det bästa av allt? Du kan enkelt ta hand om dina dagliga sysslor med tvättmaskin & torktumlare i det lyxigt helkaklade badrummet. Denna bostad har verkligen allt du behöver för att trivas och leva bekvämt! Sörbyängen är den ultimata platsen för att uppleva en bilfri livsstil samtidigt som du har allt inom räckhåll. Med cykelstråk tar du dig enkelt till både universitetsområdet och stadens pulserande centrum. Dessutom har du gångavstånd till två av Örebros största matbutiker och ett fantastiskt utbud av restauranger som serverar allt från läcker sushi till gourmetburgare och klassiska pizzor. Bara några kvarter bort finns ett vackert parkområde där du kan njuta av naturen och låta dina barn roa sig på lekplatserna. För friluftsälskare finns det också gott om möjligheter till motion och löpning i närheten, samt en golfbana, idrottsanläggningar, gym och badmöjligheter. Här finns verkligen något för alla! För de som äger en bil erbjuder föreningen möjlighet till parkeringsplatser att hyra, även om det kan finnas en separat kö. Tveka inte att ta chansen att bo i detta enastående hem på Peppargatan 17. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck en ny nivå av lyxig och bekväm livsstil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svartå Bangata 10B, Örnsro, Örebro kommun
  • Tor 1 aug kl 17:15
Svartå Bangata 10B, Örnsro, Örebro kommun, bild 2
Svartå Bangata 10B, Örnsro, Örebro kommun, bild 3

Svartå Bangata 10B

Lägenhet
Örnsro, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 395 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/4
2 835 kr/mån
31 104 kr/m²

Belägen med en attraktiv adress i ett eftertraktat område, erbjuder denna renoverade lägenhet en hög komfort. På de gemensamma ytorna utomhus finns lekplats, boulebana och odlingslådor för trädgårdsentusiasterna i föreningen. Den västligt belägna balkongen ger plats för avkoppling i kvällssolen. Interiören i lägenheten är smakfullt renoverad 2020. Det stora vardagsrummet, som vetter mot väster, är badat i naturligt ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Här finns gott om utrymme för både en bekväm soffgrupp och en matplats. Köket, också totalrenoverat 2020, är utrustat med moderna vitvaror som gör matlagningen till en fröjd. De två rymliga sovrummen erbjuder generösa förvaringsmöjligheter och en lugn atmosfär för vila. Badrummet är modernt och stilrent, också renoverat 2020, med möjlighet till dusch. Dessutom finns ett förråd i hallen som kan användas utöver garderoben. Området kring lägenheten erbjuder en rad fördelar som gör vardagen bekväm. Här bor du med närhet till stadens centrum och vackra promenadstråk längs Svartån, som sträcker sig ända till Hästhagen. För barnfamiljer finns en stor lekplats i Örnsro med grillplatser vid vattnet. Kommunikationerna är utmärkta med busshållplats nästan utanför porten och gångavstånd till Södra station. Aspholmens industriområde erbjuder ett brett utbud av affärer och gym. Matbutiker som Coop, Ica, Lidl och Willys ligger alla inom bekvämt avstånd, liksom restauranger och caféer som Pizzeria Hawaii. För den som gillar utomhusaktiviteter finns närliggande Torsten Ehrenmarks park med tennisbana och parkyoga på somrarna, samt Gustavsvik med sina många fritidsaktiviteter. Sammanfattningsvis är denna lägenhet perfekt för den som söker en modern och bekväm bostad i ett attraktivt område med goda kommunikationer och närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Föreningen är mycket välskött med låg avgift och många faciliteter som bokningsbar lokal, övernattningsrum och laddstationer för elbilar. Här kan du njuta av ett bekvämt och bekymmersfritt boende med allt du behöver inom räckhåll.

  • Premium
  • Balkong
Björkmansgatan 16, Näsby, Örebro kommun
Björkmansgatan 16, Näsby, Örebro kommun, bild 2
Björkmansgatan 16, Näsby, Örebro kommun, bild 3

Björkmansgatan 16

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 950 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/4
3 194 kr/mån
38 235 kr/m²

På natursköna adressen Björkmansgatan 16 erbjuds nu en toppbelägen lägenhet som kombinerar modernt cityliv med enastående läge intill friluftslivet runt Oset. Bostaden är strategiskt placerad högst upp i byggnaden, vilket inte bara maximerar ljusinsläpp från syd och väst utan också erbjuder en bedårande utsikt över Disponentparken. Balkongen, generöst tilltagen i storlek, utgör en perfekt plats för avkoppling och social samvaro i solens tecken, där man från första parkett kan njuta av vyer mot parken och stadens silhuett. Inuti lägenheten välkomnas besökaren av en ljus och öppen atmosfär där varje utrymme är noggrant designat för en optimerad tillvaro hemma. Det rymliga vardagsrummet utmärker sig med stora fönster som öppnar upp mot balkongen och framhäver känslan av rymd och ljus. Köket är både funktionalitet och stiligt, komplett med vitvaror och en planlösning som smidigt övergår i övriga sociala ytor. Det väl tilltagna sovrummet erbjuder generöst utrymme för såväl säng, garderober som kompletterande möbler. Ett smakfullt helkaklat badrum, inkluderar moderna bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Till lägenheten hör även ett extern förråd (på vinden, hissen går dit upp) på ca 6 kvm. Björkmansgatan ligger bara en kort promenad från Örebro Universitet och det pittoreska naturreservatet Oset. Det urbana livet är aldrig långt borta, med Örebro city inom bekvämt gång- och cykelavstånd. Här finns ett rikt utbud av shopping, gastronomi och kultur att utforska.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tallsoppsvägen 18, Ekeby-Almby, Örebro kommun
Tallsoppsvägen 18, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Tallsoppsvägen 18, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Tallsoppsvägen 18

Lägenhet
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
144 m²
6 rum
6 427 kr/mån
22 188 kr/m²

Välkommen till Tallsoppsvägen 18, ett hemtrevligt och rymligt radhus i det attraktiva och barnvänliga Ekeby-Almby. Detta hem, med en total boyta på 144 kvadratmeter fördelat på två våningar, är idealiskt för den växande familjen. Här kan du njuta av ett attraktivt läge som erbjuder både privatliv och en känsla av gemenskap. Den öppna planlösningen, förstärkt av extra takhöjd på båda våningarna, skapar en ljus och rymlig atmosfär. Den välplanerade trädgården, med sitt söderläge, och vacker balkong, är en perfekt plats för avkoppling, lek och sommarens grillkvällar. Praktiska fördelar såsom en rymlig uppfart, carport och ett förråd för förvaring av verktyg och utomhusutrustning adderar till hemmets funktionalitet. Detta hem imponerar med sina genomgående fina materialval och stora fönster som bjuder på ett rikligt ljusflöde. På entréplanet välkomnas du av en rymlig hall, en separat tvättstuga, och ett helkaklat badrum. Köket, med sin öppna planlösning mot matplatsen, är perfekt för familjemåltider och umgänge. Vardagsrummet, som också når ut till den insynsskyddade trädgården, är en underbar plats för avkoppling och sociala tillställningar. Övervåningen erbjuder ytterligare komfort med tre väl tilltagna sovrum, ett helkaklat badrum med badkar, och en mysig allrum där familjen kan samlas för filmkvällar och spel. Varje rum i detta hem har ritats för att erbjuda både komfort och stil, vilket gör det till en perfekt plats för familjens alla behov. Beläget i det populära området Ekeby-Almby, erbjuder detta hem det bästa av två världar: närhet till Örebros stadskärna och samtidigt en omfamnande naturupplevelse. Bara 15 minuters bilfärd från Örebro centrum, har du tillgång till allt du behöver - från shopping till restauranger. För barnen finns det gott om lekkompisar, förskola, och en pizzeria inom gångavstånd. Området är känt för sin lugna och barnvänliga atmosfär och erbjuder direkt tillgång till vackra naturområden för helgfritidsaktiviteter och utflykter.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Björkmansgatan 6, Näsby, Örebro kommun
  • Imorgon kl 13:00
Björkmansgatan 6, Näsby, Örebro kommun, bild 2
Björkmansgatan 6, Näsby, Örebro kommun, bild 3

Björkmansgatan 6

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 740 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/5
4 530 kr/mån
31 071 kr/m²

Denna nästan nybyggda bostad erbjuder en perfekt kombination av bekväm tillvaro och natursköna omgivningar. Belägen i ett lugnt område med välkomnande grannar, här har du den sällsynta förmånen att vara granne med Osets naturreservat samt nära till stadens puls. Bostaden är omgiven av lekplatser och sittplatser utomhus, vilket skapar en idealisk miljö för såväl barn på besök som vuxenlivets önskan om lugn och ro. Parkeringar finns att hyra men det finns även tillgång till gratisparkeringar i området. Interiören i hemmet är ljus och välkomnande med en stor balkong som sträcker sig runt ena hörnet, vilket ger rikligt med solljus från lunch till sen kväll under sommarmånaderna. Köket är modernt utrustat med induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn, vilket lovar både bekvämlighet och stil. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för hemmamys eller underhållning med gäster. Sovrummet erbjuder en avkopplande atmosfär, medan badrummet är praktiskt inrett med både tvättmaskin och torktumlare. Till sist finns ett förråd beläget på översta våningen, vilket tillför ytterligare förvaringsmöjligheter till denna redan praktiska och välplanerade bostaden. Det lokala området har mycket att erbjuda, från tillgång till flera naturstigar för löpning och cykling i Osets naturreservat till närhet till stadsparken och Markaskogen. Området är också perfekt för sport- och fitnessentusiaster med närhet till Friskis & Svettis och olika sportanläggningar. Matbutiker som Coop och Willys, samt ett urval av restauranger, ligger bara en kort cykeltur bort. Den effektiva kollektivtrafiken, med stadens busslinje 9 bara två minuters promenad bort, gör det enkelt att navigera runt i city.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 2
Förmansgatan 8, Österplan, Örebro kommun, bild 3

Förmansgatan 8

Lägenhet
Österplan, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 1/9
2 583 kr/mån
44 333 kr/m²

Denna nyproducerade 1,5-rumslägenhet från 2020 är ett idealiskt boende för studenter och förstagångsköpare som söker en plats att kalla hem. Beläget i det dynamiska Österplan, mellan Örebros universitet och stadens livliga citykärna, erbjuder detta hem utmärkta förbindelser till såväl studierna som nöjesliv. Med bara några minuters cykelavstånd till universitetet och gångavstånd till centrum, placerar denna lägenhet dig mitt i hjärtat av staden. Interiören i lägenheten är välplanerad och modernt designad, med en öppen planlösning som enkelt kan anpassas till dina behov. Köket och vardagsrummet är integrerade, vilket skapar en social och öppen atmosfär, och sovalkoven kan privat avskärmas med gardiner eller en skiljevägg för att skapa ett mer avskilt sovrum. Lägenheten har en imponerande takhöjd på 3 meter som förstärker känslan av rymd och luftighet. Köket är utrustat med höga skåp som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är i lika fint skick, och den inglasade balkongen bjuder på en fantastisk yta för hemma-häng med eftermiddags- samt kvällssol. Österplan är inte bara centralt beläget utan också en egen aktiv stadsdel med egen service och handel. I närheten finns flera matbutiker, caféer, och restauranger, samt tillgång till Friskis och Nordic Wellness för gymträning. Det lokala parkeringshuset löser eventuella parkeringsbekymmer effektivt. För de som föredrar utomhusaktiviteter är närheten till Stadsparken, Wadköping och naturreservaten kring Oset/Naturens Hus en stor fördel. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller även en gemensam takterrass med utsikt över Örebro och en trevlig innergård med uteplats för grillning. Bostaden kombinerar bekvämlighet, modernitet och tillgång till Örebros rika kultur- och fritidsliv, vilket gör den till ett attraktivt val för den medvetna förstagångsköparen eller den ambitiöse studenten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björkmansgatan 14, Näsby, Örebro kommun
  • Imorgon kl 13:45
Björkmansgatan 14, Näsby, Örebro kommun, bild 2
Björkmansgatan 14, Näsby, Örebro kommun, bild 3

Björkmansgatan 14

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 595 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/4
2 442 kr/mån
40 897 kr/m²

Bostadsrätterna på denna fastighet representerar den perfekta kombinationen av det moderna boendet och det natursköna läget i Näsby, intill naturreservatet Oset. Bostaden karaktäriseras av en rymlig balkong med generöst solinsläpp från förmiddagen till kvällen, vilket ger en ljus och välkomnande atmosfär. Tomten ligger lugnt placerad, men tillräckligt nära stadskärnan för att enkelt kunna njuta av dess urbana förmåner. Med goda parkeringsmöjligheter, inklusive alternativ för elbilsladdning, är denna bostad idealisk för både bilägare och miljömedvetna stadsbor. Interiören i bostaden speglar en hög standard med fräscha ytskikt från 2015/2016 (då det byggdes). Köket är modernt med kvalitativa vitvaror och ett praktiskt arbetsflöde, vilket gör matlagningen till en fröjd. Vardagsrummet erbjuder fint ljusinsläpp och utgång till den stora balkongen, vilket förlänger det sociala utrymmet. Sovrummet är ljust och luftigt med praktisk inbyggd skjutdörrsgarderob för optimal förvaring. Badrummet är helkaklat och utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, vilket adderar en nivå av bekvämlighet. För ytterligare förvaringsutrymme finns ett privat förråd på vinden. Området Näsby är perfekt för den som uppskattar både lugn och tillgång till stadsdelens fulla utbud. Med närhet till både matbutiker och restauranger, erbjuder området alla nödvändigheter inom bekvämt avstånd. För de friluftsintresserade ligger Oset, med dess rika utbud av promenad- och cykelvägar samt natursköna rastplatser, bara ett stenkast bort. Utmärkta bussförbindelser och cykelvägar gör det lätt att nå både stadens centrum och andra delar av Örebro. Dessutom nära till Universitetet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bromsgatan 7B, Norr, Örebro kommun
  • Mån 29 jul kl 16:45
Bromsgatan 7B, Norr, Örebro kommun, bild 2
Bromsgatan 7B, Norr, Örebro kommun, bild 3

Bromsgatan 7B

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 595 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
4 062 kr/mån
34 674 kr/m²

Denna charmiga tvåa om 46 kvadratmeter erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och ett centralt läge. Med en smart planlösning, separat kök och ett fantastiskt ljusinsläpp, blir detta hem en oas av trivsel och bekvämlighet. Badrummet och köket renoverades 2016 och är i utmärkt skick, i köket erbjuds även lyxig och praktisk vinkyl. Förråd på vinden och möjligheten att hyra ett större förråd i källaren. Det finns parkeringsplatser (separat kö) inom föreningen och gatuparkering för de som önskar det. Gemensamma utrymmen inkluderar en tvättstuga. Lägenheten ligger i ett lugnt område med närhet till stadens puls, vilket gör det enkelt att njuta av både lugn och livfullhet. Området runt Bromsgatan 7B är idealiskt för den som vill bo centralt men ändå njuta av lugn och ro. Här finns närhet till flera matbutiker som ICA, Hemköp och Coop. Restauranger som Sobi och Khana Khazana erbjuder kulinariska upplevelser, och det finns flera pizzerior att välja bland. För den som gillar fritidsaktiviteter finns två parker, lekplats, minigolfbanor och Venaspåret för härliga promenader och joggingturer. Busslinjerna vid Längbrotorg (linje 7, 200, 324) gör det enkelt att ta sig runt i staden. Med inflyttning möjlig omgående efter föreningens godkännande och möbler som kan köpas separat, är denna lägenhet redo att bli ditt nya hem. Missa inte chansen att bo i ett fräscht, bekvämt och välbeläget hem på Bromsgatan 7B!

  • Premium
  • Balkong
Phragménsvägen 9, Norr, Örebro kommun
  • Ons 31 jul kl 17:45
Phragménsvägen 9, Norr, Örebro kommun, bild 2
Phragménsvägen 9, Norr, Örebro kommun, bild 3

Phragménsvägen 9

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 095 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 023 kr/mån
26 071 kr/m²

Välkommen till Phragménsvägen 9! Här bor du med nära till allt & är en perfekt studentlägenhet, som första bostad eller kanske som en perfekt övernattningslägenhet? Här bor du med stadsbussen runt knuten. Runt kvarteren finns ett utbud av matbutiker, gym, apotek & lokala restauranger samt Svampens utsiktstorn & minigolfbana. Det är gångavstånd till centrum & det tar bara några minuter att gå till Resecentrum. Några minuter åt det andra hållet finns Venaspåret med utegym & belyst rundslinga om 10km. I närheten också Rynningeviken med Naturens hus, & Osets promenadstråk längs med Hjälmaren. Invändigt disponerar du över 42 rymliga kvm fördelat om ett rum med sovalkov, separat kök, badrum & balkong. Lägenheten sväljer en hel del stängd förvaring för ett städat & luftigt intryck. Vardagsrummet erbjuder plats för matbord och soffgrupp i anslutning nås även en härlig balkong med utsikt över föreningen lummiga trädgård. För den som önskar snabb inflyttning efter föreningens godkännande går det att ordna. Missa inte chansen att bo i ett fräscht, bekvämt och välbeläget hem på Phragménsvägen 9

  • Premium
  • Balkong
Björnbäcken 42, Ski Sunne, Sunne kommun
Björnbäcken 42, Ski Sunne, Sunne kommun, bild 2
Björnbäcken 42, Ski Sunne, Sunne kommun, bild 3

Björnbäcken 42

Villa
Ski Sunne, Sunne kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
550 000 kr
690 m² tomt

Unna dig drömlivet vid Ski Sunne - en chans du inte vill missa! Här, mitt i det riksintressanta friluftsområdet Finnfallet, erbjuder vi dig möjligheten att förvärva en byggklar tomt för ditt lyxiga fritidshus eller permanenta villa. Denna expansiva och attraktiva plats ligger cirka en mil sydväst om Sunne och gränsar till det framväxande grannskapet med moderna fritidshus och bekväma byggnader som tillhör den populära skidanläggningen. På nära håll har du tillgång till restaurang, hyrstugor och ett vandrarhem, och spännande planer är i görningen för ytterligare utveckling med Ski Lodges som komplement till befintligt utbud (Det bolag som för närvarande driver skidanläggningen har försatts i konkurs). Med hela 690 kvm i yta erbjuder tomten gott om utrymme för att förverkliga dina visioner om ett drömboende. Bygg ditt bostads- eller fritidshus i enplan på upp till ca 240 kvm i byggnadsarea med en yttre nockhöjd på 3,5 meter. För att smälta in med den vackra naturen önskas träpanel och färgsättning i harmoni med jordfärgskaraktären. Men området Ski Sunne har mer att erbjuda än bara närhet till skidbackar - naturen står i fokus här! Njut av stora skogsområden med vandringsleder och möjligheter till bad och kanske fiske i den förtrollande sjön Rottnen. Och det blir ännu bättre! Med skidbackarna omvandlade till cykelleder på sommaren finns det äventyr för alla årstider. Läget kan inte bli bättre - du är bara några minuters bilresa från Sunne, Rottneros Park och den anrika Sunnes Golfklubb. Varför välja Åre, Idre eller Sälen när Ski Sunne erbjuder dig allt detta och dessutom kanske närmare hemma? Kontakta oss på Wallenstedt Fastighetsmäkleri, Maja Nyman, så guidar hon dig genom processen och hjälper dig att förverkliga din dröm om ett liv i harmoni med naturen och allt Ski Sunne har att erbjuda. För ytterligare information om området och detaljplanen, kolla in våra flikar och uppladdade dokument.

  • Premium
Termikgatan 21A, Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Termikgatan 21A, Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 21A, Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 21A

Lägenhet
Ladugårdsängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 550 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/5
5 845 kr/mån
26 957 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 21A i den eftertraktade stadsdelen Ladugårdsängen, Örebro. Här finnes en lägenhet som kombinerar modern komfort med ett strålande läge. Bostaden är inte enbart en plats att kalla hem utan erbjuder en helhetsupplevelse där föreningens läge och lägenhetens mikroläge spelar en central roll. Hörnlägenheten är optimalt positionerad för att dra nytta av såväl morgon- som kvällssol, och erbjuder en fantastisk utsikt över den angränsande parken och den inbjudande innergården. Exteriört finner du en omsorgsfullt planerad innergård, komplett med pool och gemensamma umgängesytor, allt för en känsla av samhörighet och gemenskap bland boende. Även bastu, växthus och odlingslotter. När du stiger in i bostaden möts du av en entré med funktionell och stilren klinkers, som smidigt övergår till vackra parkettgolv som sträcker sig genom hela hemmet. Hallen är rymlig och inbjudande, med fasta garderober och yta för ytterligare förvaring. Det ljusa och väldisponerade sovrummet erbjuder både rymd och praktisk förvaring med fasta garderober och plats för en generös dubbelsäng samt övriga möbler. Badrummet, tillför en känsla av lyx genom handduksvärmare och en dusch omgärdad av klara glasväggar samt egen tvättmaskin. Köket från Vedum, förtrollar med sin fullutrustade maskinpark och erbjuder allt man behöver för att skapa minnesvärda måltider. Vardagsrummet bjuder in till gemenskap och avkoppling med sitt generösa ljusinsläpp och direkt access till den rymliga balkongen, som blir en naturlig förlängning av umgängesytor under de varmare månaderna. Ladugårdsängen, som har upplevt en ökande popularitet de senaste åren, erbjuder det bästa av två världar: närhet till centrum och den avkopplande närvaron av natur. Med sin konstruktion som en "stad i staden", kombinerar den varierande arkitektur med välplanerade alléer och gågator, skapande en inbjudande atmosfär som är både levande och trivsam. Med enkel tillgång till både badanläggningen Gustavsvik och Sörbyskogens motionsspår och strövområden, samt närhet till stadsbusslinjer 5 och 6, är alla Örebros pärlor inom räckhåll. Lev i en bostad som är mer än bara en bostad - en plats där gemenskap, natur och stadsupplevelser lever i harmoni. Välkommen hem önskar Maja Nyman på Wallenstedt Fastighetsmäkleri!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skördevägen 34, Hjärsta, Örebro kommun

Skördevägen 34

Villa
Hjärsta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
5 495 000 kr
179 m²
7 rum
648 m² tomt

För den som söker ett hem där utrymme möter elegans och gemenskap står Skördevägen 34 som ett unikt val. Med fem bekväma sovrum och en genomtänkt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, där familj och vänner kan samlas i en inbjudande atmosfär. Badrummet på entréplan är en modern pärla från 2018, komplett med elegant kakel och klinker, golvvärme och stilrena glasduschväggar. På bottenvåningen finns även en separat tvättstuga, där praktiska funktioner möter bekvämlighet och ordning. Här kan du hantera tvätt och rengöring utan att behöva kompromissa med det övriga utrymmets elegans och stil. Upplev komfort och stil i varje detalj. På övervåningen väntar ytterligare fyra rymliga sovrum, ett badrum och ett allrum för avskildhet och avkoppling. Poolområdet är en fristad under soliga dagar, där avkoppling och samvaro smälter samman i en lugn och avskild miljö. Den välvårdade utemiljön pryds av vackra detaljer. Med ett praktiskt garage erbjuds också bekväm parkering och extra förvaringsutrymme för fordon och verktyg. För den som behöver extra utrymme för förvaring och hobbyverksamhet erbjuds även en separat byggnad med tre rymliga förråd samt en verkstadsdel. Här kan du organisera och förvara allt från trädgårdsredskap till säsongs material på ett ordnat och tillgängligt sätt. Skördevägen 34 är mer än bara ett hus - det är ett hem där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av lugn och harmoni. Kom och upplev själv den oemotståndliga känslan av lyx och välbefinnande. Tveka inte att kontakta vår erfarna fastighetsmäklare, Maja Nyman, på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Hon står redo att guida dig framåt mot ditt nya hem och svara på alla dina frågor.

  • Plus

Visar alla 12