Mäklare Maja Nyman

Maja Nyman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dröjabacken 10, Ekeby-Almby, Örebro kommun
 • Sön 4 jun kl 13:00
Dröjabacken 10, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Dröjabacken 10, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Dröjabacken 10

Lägenhet
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

3 950 000 kr

119 m²

5 rum

5 780 kr/mån

33 193 kr/m²

Dröjabacken 10 - en drömliknande bostad som erbjuder det bästa av två världar - husdrömmar och villaliv i bostadsrättsform. Här kan du ägna helgerna åt närvarande umgänge med familj och vänner istället för att lägga tid på snickarbältet och husunderhållet. Med en lummig trägård och sjöutsikt över Hjälmaren, ger bostaden en känsla av skärgårdsliv på landet med gatan full av liv men ändå väldigt nära till stan. Invändigt öppnar bostaden upp till stora gemenskapsutrymmen med öppen planlösning mellan kök och allrum. En separat tvättstuga och badrum på vardera plan ger extra bekvämlighet och komfort. Vidare finns tre sovrum, varav ena med egen balkong. På det övre planet finns ytterligare ett allrum. Balkong, altan, uteplats, trädgård och carport samt förråd ingår också i bostaden. Med fantastiskt ljusinsläpp, och kvällssol erbjuder bostaden en unik livsstil med både inomhus- och utomhus-spa. Med en stor trädgård och altan, har du gott om plats för att njuta av solen. Uteplatsen på framsidan av huset ger dig möjlighet att njuta av de första solstrålarna på morgonen. Sammanfattningsvis, en drömliknande bostad i ett fantastiskt område med gatans absolut bästa läge. Stora gemenskapsutrymmen, och bra förvaringsmöjligheter. En unik livsstil väntar dig på Dröjabacken 10 - kontakta Maja Nyman på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att ta del av detta exceptionella boende.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Stämpelgatan 1A, Björkhaga, Örebro kommun
 • Imorgon kl 17:00

Stämpelgatan 1A

Lägenhet
Björkhaga, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

1 295 000 kr

84 m²

3 rum

5 226 kr/mån

15 417 kr/m²

Välkommen till en praktisk, lugn och naturnära bostad på Stämpelgatan 1A i det familjevänliga området Björkhaga i Örebro! Här får du en rymlig och välplanerad lägenhet på 84 kvm med 3 rum och kök. Bostaden har många fina detaljer som bidrar till en härlig boendemiljö. De dubbla balkongerna, varav den ena är i loft-fattning med entrén, ger dig dubbla möjligheter att njuta av solen och sommaren. Den rymliga entré hallen leder dig vidare till vardagsrummet med utgång till den andra balkongen under tak. Perfekta ytor för att umgås med vänner och familj. Björkhaga är ett lugnt område utanför trafikbullret med fantastiska friluftsområden inpå knuten. Här kan du njuta av tät parkmiljö med cykelleder och löpslingor i närheten. Varbergaspåret är en belyst motionsslinga på 2,7 km som ligger i det närbelägna naturreservatet Varbergaskogen. För längre löpturer eller skidåkning vintertid finns det populära Karslundsspåret med en upp till 15 km rundslinga som också delvis är belyst. Dessutom finns det utegym, omklädningsrum, toalett, bastu och café tillgängligt i närheten. Bostaden är också idealiskt placerat för barnfamiljer med tillgång till både skola och dagis i området. Björkhaga grundskola med förskola finns i närheten och Hagaskolan och Mellringeskolan erbjuder fortsatt utbildning för elever upp till årskurs 6 och 9. Dessutom finns en allmän lekplats i parken utanför Björkhagaskolan. Bra bussförbindelser, och cykelvägnät gör det lätt att ta sig runt i Örebro.

 • Plus
 • Balkong
Cv-Gatan 103A, CV-staden, Örebro kommun

Cv-Gatan 103A

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

2 195 000 kr

54 m²

2 rum

3 920 kr/mån

40 648 kr/m²

Välkommen till en fantastisk, nyproducerad lägenhet i hjärtat av CV-staden. Här erbjuds hög standard med ljusa ytor och vackert parkettgolv. Lägenheten ligger centralt med närhet till allt du behöver för att trivas i vardagen, särskilt lämplig för dig som arbetar på sjukhusområdet. Du har enkel tillgång till jobbet samtidigt som du kan njuta av det omgivande naturområdet med fina motionsspår för frisk luft och träning. Detta är en modern livsstil i en stadsdel som är inne i en spännande utvecklingsfas, perfekt för att bygga upp ett bekvämt och lyxigt liv. Lägenheten har en ljus och öppen planlösning med ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Köket är från Marbodal och är utrustat med vitvaror som spishäll, ugn, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn samt en kombinerad kyl och frys. Sovrummet är rymligt med gott om plats för en dubbelsäng och möbler, samt en klädkammare och garderob med skjutdörrar för förvaring. Det varma och inbjudande parkettgolvet fortsätter in i vardagsrummet och balkongen på 9 kvm är perfekt för att njuta av solen. Förutom den egna balkongen finns också en gemensam uteplats med grill på föreningens gård. Föreningen erbjuder parkeringsplatser att hyra, inklusive några med laddningsmöjligheter. För gäster finns CV-parkeringen på andra sidan gatan, vilket gör det enkelt att parkera när de besöker dig. Välkommen till din nya lägenhet, där allt du behöver finns inom räckhåll. Kontakta oss på Wallenstedt för mer information och visning!

 • Balkong
 • Hiss
Rostagatan 4, Väster, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Rostagatan 4

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

1 880 000 kr

63 m²

2 rum

3 948 kr/mån

29 841 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i en lugn trots central miljö, med trevliga grannar som kommer att få dig att känna dig som hemma från första stund. Två-rumslägenheten har en hel del att erbjuda, inklusive hög standard från 2016, med öppna sociala ytor och en fantastisk uteplats som förlänger lägenhetens redan generösa vardagsrum och matplats under sommaren. Du kommer att uppskatta det fullt utrustade köket, de egna tvättmöjligheterna i det helkaklade badrummet, de stora förrådsutrymmena och de genomgående parkettgolven och ljusa väggarna som ger en känsla av rymd och ljus. Dessutom är det ett plus att föreningen har ett gemensamt avtal för bredband, vilket garanterar en god internetanslutning till ett lågt pris per månad. Om du har bil finns det möjlighet att hyra en garageplats via föreningen, och cykeln förvarar du tryckt i ett gemensamt cykel-förråd. Med gångavstånd till centralstationen och citykärnan samt närhet till stadens busslinjenät, som passerar direkt utanför på Hertig Karls Allé, är det enkelt att ta sig runt. Denna lägenhet på Rostagatan 4 är verkligen värd att upptäcka. Kontakta Maja på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att ta reda på mer och få hjälp att komma vidare i processen.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 4