Mäklare Patrik Boström

Patrik Boström

Om mig

Många tror att en bostad säljs till samma pris, oavsett valet av mäklare. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. Jag har 17 års erfarenhet som mäklare i både uppåtgående och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar. Mitt mål är att du ska bli så nöjd att du gärna anlitar mig igen. Då har jag lyckats.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hidingsta 374, Hidingsta, Örebro kommun

Hidingsta 374

Övrigt
Hidingsta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

2 100 000 kr

4 640 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna industribyggnad om ca 675 m², en stor kupol och dryga 4 600 m² friköpt tomt. I lokalen som idag används som lager men som även funkar bra som verkstad finns även en pub, kontor, kök, WC, dusch och tvättstuga. Till detta finns även en stor uteplats under tak, grillplats och öppna gräsytor. Kommunalt VA. Verkstadsbyggnaden värms upp via bergvärme. Endast 12 km från centrala Örebro. För mer information se dokumentet objektbeskrivning eller så hör du av dig till fastighetsmäklare Patrik Boström på Wallenstedt Fastighetsmäkleri.

Gärdshyttan 217, null, Askersunds kommun

Gärdshyttan 217

Övrigt
Askersunds kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

5 000 000 kr

824 m²

2,2 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva denna intressanta fastighet som idag bedrivs som Hotell men som kan passa många olika verksamheter. De senaste åren har den stora byggnaden, som idag innehåller ca 35 rum, renoverats med bla. nya fönster, målning, nya golv, flertalet wc/duschrum, luft/vattenvärmepump mm. Den mindre byggnaden som innehåller ca 12 rum har även den renoverats med nya fönster, golv och målning. Förutom de byggnaderna så finns även några mindre byggnader i sämre skick på fastigheten. Beläget strax intill Riksväg 50 så vilket gör att du endast har ca 7 mil till Linköping och Örebro samt ca 25 mil till både Stockholm och Göteborg. För mer information se dokumentet objektbeskrivning eller så kontaktar du fastighetsmäklare Patrik Boström på Wallenstedts Fastighetsmäkleri.

Montörgatan 15, Österplan, Örebro kommun

Montörgatan 15

Lägenhet
Österplan, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

1 295 000 kr

34,5 m²

1 rum

3 019 kr/mån
37 536 kr/m²

Nu har vi fått förtroendet att förmedla denna mysiga lilla lägenhet som är belägen i det expansiva Österplansområdet. Hela lägenheten är splitter ny och du får mycket bra standard i både kök och wc/dusch. Köket är ett Vedumkök i grå nyans som matchar de stilfulla vitvarorna i rostfritt mycket väl. WC/Dusch är naturligtvis helkaklat med golvvärme så klinkergolvet är ljummet att sätta fötterna på för den som så önskar. Planlösningen är utformad så att du ha en liten avskild del för sängen och så finns det också två uteplatser, en rymlig under tak och en lite mindre där solen flödar in under eftermiddag/kväll. Välkommen att boka in dig på visningen.

  • Uteplats
  • Hiss
Skrantåsvägen 1B, Lanna, Lekebergs kommun
Skrantåsvägen 1B, Lanna, Lekebergs kommun, bild 2
Skrantåsvägen 1B, Lanna, Lekebergs kommun, bild 3

Skrantåsvägen 1B

Villa
Lanna, Lekebergs kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

6 195 000 kr

332 m²

13 rum

3 245 m² tomt

Välkomna till denna unika, vackra och nybyggda villa på Skrantåsvägen 1 B i populära Lanna i Lekebergs kommun som är Örebro Läns snabbast växande kommun. Lanna är ett lugnt och familjärt område med närhet till Örebro. Här bor ni i ett attraktivt läge ett stenkast från skola, förskolor idrottshall och golfresorten Lanna Lodge som har en av Sveriges bästa golfbanor med relax, gym, padelbanor, skjutbana och även bowlinghall. Villan som är byggd under 2020/2021 är 182 m² och har genomgående hög interiör standard, många praktiska detaljer som stort kök med härliga bänkytor, dubbla ugnar och diskhoar. Tvättstuga på båda våningarna, två helkaklade badrum varav ett med bastu och bubbelbadkar, fyra sovrum och stora sällskapsytor. Utvändigt finns ett trädäck runt huset om ca 250 m². Det finns också ytterligare en byggnad på tomten om ca 168 m² som innehåller två lägenheter om 3 RoK, ca 75 m² vardera. Tomten är eventuellt avstyckningsbar till ytterligare en villatomt om ca 1 700 m². Bergvärmeanläggningen som sköter uppvärmningen till båda husen ger en mycket låg driftkostnad. Välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Patrik Boström för att boka in en privat visning.

  • Premium
Krutstampsvägen 22, null, Nora kommun

Krutstampsvägen 22

Villa
Nora kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

1 450 000 kr

148 m²

6 rum

1 179 m² tomt

I detta barnvänliga område finns nu chansen att förvärva denna trevliga villa som är belägen på en plan hörntomt som ger goda möjligheter till både lek och avkoppling. Kök från 2020, flera fina sällskapsrum med både braskamin och utgång till en rymlig altan, fyra sovrum och två badrum bidrar till plats för även den lite större familjen. Välkommen att boka in dig på visning.

  • Plus
Mårdstigen 22, Esstorp, Nora kommun

Mårdstigen 22

Villa
Esstorp, Nora kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

1 495 000 kr

163 m²

7 rum

994 m² tomt

Längst in i området, fritt från biltrafik, finner du denna rymliga och trevliga villa som tagits om hand av samma familj sedan byggnadsåret. Ljust kök, väl tilltagen matplats, två wc/dusch, 4-5 sovrum och fina sällskapsutrymmen väntar på en ny ägare. Till detta finns även både en altan under tak samt ett soldäck så du både kan njuta av solen och fly undan ifall det kommer en regnskur. Huset är besiktigat.

  • Plus
Villagatan 13, Centralt Nora, Nora kommun

Villagatan 13

Villa
Centralt Nora, Nora kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

3 750 000 kr

155 m²

7 rum

1 380 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera Villagatan 13, Nora. Här får ni möjligheten att förvärva en mycket trevlig och representativ villa där de flesta stora saker är renoverade på senare år, bla. är en helt ny bergvärmepump och ett extra borrhål 2022, nya fönster 2017 och nytt tak 2019-2020. Stort härligt kök med underbart ljusinsläpp och fina arbetsytor. Helkaklat badrum med både badkar, dusch och vattenburen golvvärme. Stort vardagsrum med både en mysig eldstad och utgång till den väl tilltagna altanen. Huset är besiktigat. Välkommen att boka in dig på visningen.

  • Plus
Hemsjö gård, null, Lekebergs kommun

Hemsjö gård

Gård/Skog
Lekebergs kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

12 000 000 kr

80 m²

3 rum

30 ha tomt

Välkommen till en underbart belägen skogsfastighet med både nybyggt bostadshus och verkstad. Mitt emellan de två sjöarna Lilla och Stora Hemsjön finner du denna pärla som kan utnyttjas som både permanent- och fritidsboende. Jakträtt, fiskerätt, fina promenadstigar och ridvägar finner du på de dryga 30 hektar som fastigheterna är tillsammans, allt precis utanför husknuten. Sitt på den inglasade altanen och blicka ut över båda sjöarna. Läs mer i bifogade dokument under fliken "Fakta och dokument". Välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Patrik Boström på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för mer information.

Järntorgsgatan 8, Centralt Nora, Nora kommun

Järntorgsgatan 8

Övrigt
Centralt Nora, Nora kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

2 500 000 kr

215 m²

1 652 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett mycket centralt beläget hyreshus i trivsamma Nora. Huset innehåller 3 stycken lägenheter, 1 RoK, 2 RoK och 3 Rok, allt uthyrt i dagsläget. Härligt uppväxt trädgårdstomt där en garage/förrådsbyggnad även finns. Uppvärmning via bergvärme. Lägenheterna har ett visst renoveringsbehov. För mer information om hyresintäkter mm se dokumentet Objektbeskrivning. Välkommen att kontakta Patrik Boström på Wallenstedts Fastighetsmäkleri för mer information.

Älvstorpsvägen 24, Haga, Nora kommun

Älvstorpsvägen 24

Villa
Haga, Nora kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

3 695 000 kr

173 m²

5 rum

2 010 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda en mycket välskött och rejäl villa med stora ljusa sällskapsutrymmen och en totalarea om dryga 295 m² i det populära Hagaområdet i Nora. Stora delar av huset är renoverat under de senaste 15 åren, bla. bergvärme, två helkaklade wc/dusch, nytt kök, nya fönster, FTX-ventilation, slipade fina fiskbensparkettgolv mm, mm. Huset är till stora delar underhållsfritt utvändigt tack vare tegelfasaden och det exklusiva skiffertaket. Invändigt är flertalet ytskikt målade under våren 2022. För dig som behöver ytterligare sovrum så finns det goda möjligheter att skapa det tack vare husets storlek. 1-bilsgarage och goda möjligheter till förråd/verkstad i källarplan. På den stora tomten finner du både gräsytor med plats för både lek och avkoppling samt frukt och bär. Välkommen att kontakta mäklaren för en personlig visning.

  • Plus
Hagvägen 13, Götlunda, Arboga kommun

Hagvägen 13

Villa
Götlunda, Arboga kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

3 995 000 kr

176,7 m²

6 rum

1 339 m² tomt

Drömmer du om en nyproducerad egen villa i lugna och trygga Götlunda? Då finns nu chansen att förvärva det då det nu uppförs en mycket fin 1½-plansvilla om 6 RoK, ca 177 m² endast ett stenkast från skolan F-6 och kyrkan. Det är även nära till idylliska Lungers hamn där du har bad, båtplatser och legendariska Långgrundet som är känd för sin fina strand. I Götlunda finns även en minilivs med bensinstation samt den berömda restaurangen Fårtallen och Götlunda glassbar. Det finns en aktiv idrottsförening med friidrott, fotboll, skidor och gymnastik på programmet. Gillar du att springa i skogen så finns ett elljusspår samt utegym i närheten också. Bra kommunikationer till Örebro med buss och endast 20 min med bil. Till Arboga tar det ca 10 minuter med bil och dit går det bussar för barnen när de börjar skolan där. Stommen är från Mälarvillan och resten byggs i lösvirke av lokala byggare. Det är genomgående hög standard på materialvalen i huset med bla. fönster från Elite i trä/aluminium, kök med rostfria vitvaror, exklusiv värmepump från Panasonic, smarta lås från Yale Doorman och två helkaklade wc/dusch med golvvärme. Välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Patrik Boström på Wallenstedt Fastighetsmäkleri redan idag för mer information.

  • Plus
  • Nyproduktion

Visar alla 11