Mäklare Patrik Boström

Patrik Boström

Om mig

Många tror att en bostad säljs till samma pris, oavsett valet av mäklare. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. Jag har 18 års erfarenhet som mäklare i både uppåtgående och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar. Mitt mål är att du ska bli så nöjd att du gärna anlitar mig igen. Då har jag lyckats.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björkmansgatan 10, Näsby, Örebro kommun
  • Mån 20 maj kl 17:00
Björkmansgatan 10, Näsby, Örebro kommun, bild 2
Björkmansgatan 10, Näsby, Örebro kommun, bild 3

Björkmansgatan 10

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 950 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/5
5 744 kr/mån
27 465 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en mycket fin 3:a med väl tilltagen uteplats. Tack vare lägenhetens fina placering i hörnet av huset erbjuds ett mycket trevligt ljusinsläpp. I det helkaklade wc/duschrummet finns även tvättmaskin och torktumlare, vilket ger en bekväm och smidig vardag. Köket från HTH är fullt utrustat med rostfria vitvaror, en exklusiv granitbänkskiva och bra med plats för ett stort matbord. På föreningens innergård finns fina grönytor och gemensam lekplats med sandlåda och gungor. Läget är mycket bra med naturen runt hörnet – Oset naturreservat ligger bara ett stenkast bort, vilket ger bra möjligheter till sköna promenader och naturnära aktiviteter. Samtidigt har du cykel-/gångavstånd till både stadens puls och universitetet, vilket ger en perfekt balans mellan stadsliv och lugn oas. Inom föreningen finns flertalet möjligheter till parkeringsplatser och även laddstolpar för dig med elbil.

  • Premium
  • Hiss
Bulltorp Hagängen 142, Vretstorp, Hallsbergs kommun

Bulltorp Hagängen 142

Gård/Skog
Vretstorp, Hallsbergs kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 200 000 kr
160 + 20 m²
7 rum
5 ha tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda er en mindre hästgård belägen mitt emellan Stockholm och Göteborg. Bostadshuset erbjuder er en blandning av både nytt och gammalt såsom gamla fina trägolv, framtagna timmerstockar, träpaneler och vedspisar samt helkaklat wc/dusch, täljstenskamin, modernt kök och inglasad altan. Stall med 3 boxar, sadelkammare och höskulle. Det finns även ett antal ytterligare byggnader. Ca. 5 Hektar mark i ett skifte där ca 2/3-delar är inhägnade hagar och resten är nyplanterad skog. Fin trädgård som innehåller både gräsytor samt frukt- och bärträd. Stor altan med en inglasad del samt ett väl tilltaget soldäck med både pool och en vedeldad badtunna. Huset är besiktigat. Välkommen att boka in dig på visningen via Wallenstedts hemsida.

  • Plus
Dolomitvägen 68, Lundby, Örebro kommun
Dolomitvägen 68, Lundby, Örebro kommun, bild 2
Dolomitvägen 68, Lundby, Örebro kommun, bild 3

Dolomitvägen 68

Lägenhet
Lundby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 395 000 kr
78,5 m²
3.5 rum
vån 2/2
3 829 kr/mån
17 771 kr/m²

Välkomna till Dolomitvägen och denna trivsamma 3,5:a i populära och barnvänliga Lundby. Här finns lägenheten för dig som inte vill ta tag i några stora renoveringar utan bara vill flytta rakt in. Nyare kök med vit inredning och moderna vitvaror samt en luftig matplats. Helkaklad wc/dusch med golvvärme och tvättmaskin. Ljust vardagsrum med fin utsikt. Utanför ytterdörren finns loftgångsbalkongen med plats för utemöbler där ni kan njuta av solen en stor del av dagen. I Lundby bor ni i ett lugnt och barnvänligt området med bilfria innergårdar och flera fina lekplatser. Förskolor, skolor och idrottsplatser finns på kort avstånd. Endast 5 minuter bort med bil ligger ICA Maxi, Systembolaget, Plantagen och andra butiker samt restauranger. Välkommen att anmäla dig till visning via Wallenstedts hemsida.

  • Premium
  • Balkong
Peppargatan 38, Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Peppargatan 38, Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Peppargatan 38, Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Peppargatan 38

Lägenhet
Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 850 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/4
3 510 kr/mån
31 356 kr/m²

Lägenheten är belägen på våning tre av fyra och är i princip i nyskick då den vårdats av samma ägare sedan byggnadsåret. Från både det rymliga vardagsrummet och sovrummet nås den underbara inglasade balkongen via stora skjutdörrar. På balkongen kan du tack vare storleken och placeringen välja att sitta i sol eller skugga, allt med ljuvlig utsikt mot både fotbollsplanerna vid Grönpepparparken och golfbanan. Lägenheten är mycket ljus och trevlig med hög standard i både köket med inredning från Marbodal och Bosch samt det helkaklade wc/duschutrymmet som även det har vitvaror från Bosch. Sörbyängen/Södra Ladugårdsängen har under senare år vuxit fram till ett av Örebros modernaste och trivsammaste områden. Här finns affärsverksamheter av många olika slag, små och stora matbutiker, gym, stadsbuss, gott om gång- och cykelvägar, restauranger, skolor, förskolor, grönområden och parker. Med andra ord så erbjuder detta område det mesta av det behöver i vardagen. Välkommen att boka dig på visning av ditt blivande hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trumpetaregatan 12B, Rosta, Örebro kommun
Trumpetaregatan 12B, Rosta, Örebro kommun, bild 2
Trumpetaregatan 12B, Rosta, Örebro kommun, bild 3

Trumpetaregatan 12B

Lägenhet
Rosta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 450 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 791 kr/mån
26 126 kr/m²

Belägen mitt emellan Rosta centrum och Svartån ligger denna totalrenoverade pärla som du nu har chans att förvärva. Med sitt påkostade och stilrena inre kan du koncentrera dig på att bara flytta in istället för att lägga minsta tid till renovering. Köket som är från 2023 har en snygg blandning av svart och rostfritt samt både en praktisk köksö, inbyggda spotlights i taket för stämningsfull belysning och ett underbart burspråk vid matplatsen. Från det luftiga vardagsrummet med det vackra och nyslipade parkettgolvet nås den inglasade balkongen som har en fin kvällssol. Mysigt sovrum med nylagd matta och skjutdörrsgarderob. Helkaklad wc/dusch med både tvättmaskin och fönster. Stabil förening med tillgång till både bastu, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet. Välkommen att boka in dig på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sångvägen 4, Hovsta, Örebro kommun
Sångvägen 4, Hovsta, Örebro kommun, bild 2
Sångvägen 4, Hovsta, Örebro kommun, bild 3

Sångvägen 4

Villa
Hovsta, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
4 395 000 kr
168 m²
6 rum
1 167 m² tomt

I det trevliga, lugna och barnvänliga området Hovsta, ca 10 km från centrala Örebro, finns nu chansen att förvärva denna trevliga och rymliga villa. Här möts du av ett stilrent kök från 2020 med härliga arbetsytor som både ger plats för och lockar till både bakning och matlagning. I köket finns även en rymlig matplats med direktaccess till det underbara poolområdet om ca 200 m² med pool och utespa, alltsammans byggt 2021. Vidare finns två helkaklade badrum med golvvärme, dubbelgarage med laddbox och en fin trädgård. Här kan du bara flytta rakt in utan att fundera på stora renoveringar. Huset är besiktigat.

  • Premium
Lagmansgatan 11, Öster, Örebro kommun
Lagmansgatan 11, Öster, Örebro kommun, bild 2
Lagmansgatan 11, Öster, Örebro kommun, bild 3

Lagmansgatan 11

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
2 028 kr/mån
42 683 kr/m²

Här finner du en perfekt lägenhet för studenten, för dig som behöver en övernattningslägenhet eller du som vill flytta hemifrån. Mitt i Örebros mest populära stadsdel ett stenkast från Stadsparken finns nu möjligheten att förvärva denna charmiga bostad som ligger högst upp i huset med utsikt över takåsarna. Charmig äldre stil med bla. trägolv i hela lägenheten finner du i denna 2:a med pentry från 1920-talet. Härlig bilfri innergård med trädäck och grillmöjligheter gör att du lätt kan njuta av uteliv och sol fast du bor i en lägenhet. Välkommen att boka tid för en personlig visning.

  • Premium
Montörgatan 15, Österplan, Örebro kommun

Montörgatan 15

Lägenhet
Österplan, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 195 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/9
3 284 kr/mån
34 638 kr/m²

Nu har vi fått förtroendet att förmedla denna mysiga lilla lägenhet som är belägen i det expansiva Österplansområdet. Hela lägenheten är splitter ny och du får mycket bra standard i både kök och wc/dusch. Köket är ett Vedumkök i grå nyans som matchar de stilfulla vitvarorna i rostfritt mycket väl. WC/Dusch är naturligtvis helkaklat med golvvärme så klinkergolvet är ljummet att sätta fötterna på för den som så önskar. Planlösningen är utformad så att du ha en liten avskild del för sängen och så finns det också två uteplatser, en rymlig under tak och en lite mindre där solen flödar in under eftermiddag/kväll.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Krutstampsvägen 22, null, Nora kommun

Krutstampsvägen 22

Villa
Nora kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
1 295 000 kr
148 m²
6 rum
1 179 m² tomt

I detta barnvänliga område finns nu chansen att förvärva denna trevliga villa som är belägen på en luftig hörntomt som ger goda möjligheter till både lek och avkoppling. Kök från 2020, flera fina sällskapsrum med både braskamin och utgång till en rymlig altan, fyra sovrum och två badrum bidrar till plats för även den lite större familjen.

  • Plus
Hagvägen 13, Götlunda, Arboga kommun

Hagvägen 13

Villa
Götlunda, Arboga kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 695 000 kr
176,7 m²
6 rum
1 339 m² tomt

Drömmer du om en nyproducerad villa i lugna och trygga Götlunda? Då finns nu chansen att förvärva det då det nu uppförts en mycket fin 1½-plansvilla om 6 RoK, ca 177 m² endast ett stenkast från skolan F-6 och kyrkan. Det är även nära till idylliska Lungers hamn där du har bad, båtplatser och legendariska Långgrundet som är känd för sin fina strand. I Götlunda finns även en minilivs med bensinstation samt den berömda restaurangen Fårtallen och Götlunda glassbar. Det finns en aktiv idrottsförening med friidrott, fotboll, skidor och gymnastik på programmet. Gillar du att springa i skogen så finns ett elljusspår samt utegym i närheten också. Bra kommunikationer till Örebro med buss och endast 20 min med bil. Till Arboga tar det ca 10 minuter med bil och dit går det bussar för barnen när de börjar skolan där. Stommen är från Mälarvillan och resten byggs i lösvirke av lokala byggare. Det är genomgående hög standard på materialvalen i huset med bla. fönster från Elite i trä/aluminium, kök med rostfria vitvaror, exklusiv värmepump från Panasonic, smarta lås från Yale Doorman och två helkaklade wc/dusch med golvvärme. Ring till Fastighetsmäklare Patrik Boström på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att boka en personlig visning.

  • Plus
  • Nyproduktion
Fritidsvägen 15, Hampetorp, Örebro kommun

Fritidsvägen 15

Fritidshus
Hampetorp, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 100 000 kr
145 + 37 m²
6 rum
1 239 m² tomt

Här finns villan för dig som uppskattar närhet till naturen, båtliv samt en bostad som du bara kan flytta rakt in i utan att behöva renovera. Att huset även ligger näst längst in på en återvändsgata är inte heller det något dåligt. Stort härligt kök i vitt och rostfria vitvaror samt en matplats som verkligen kan inrymma hela familjen. Inglasad altan, soldäck, uteplats med morgonsol i direkt anslutning till köket, täljstenskamin, isolerat garage som är ihopbyggt med huset, båtplats mm. Ja listan över positiva saker med denna villa och tomt kan bli lång. Detta är en kommande försäljning, men hör av dig till fastighetsmäklare Patrik Boström på Wallenstedt redan idag för mer information om försäljningen.

Älvstorpsvägen 24, Haga, Nora kommun

Älvstorpsvägen 24

Villa
Haga, Nora kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
3 495 000 kr
173 + 125 m²
5 rum
2 010 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda en mycket välskött och rejäl villa med stora ljusa sällskapsutrymmen och en totalarea om dryga 295 m² i det populära Hagaområdet i Nora. Stora delar av huset är renoverat under de senaste 15 åren, bla. bergvärme, två helkaklade wc/dusch, nytt kök, nya fönster, FTX-ventilation, slipade fina fiskbensparkettgolv mm, mm. Huset är till stora delar underhållsfritt utvändigt tack vare tegelfasaden och det exklusiva skiffertaket. Invändigt är flertalet ytskikt målade under våren 2022. För dig som behöver ytterligare sovrum så finns det goda möjligheter att skapa det tack vare husets storlek. 1-bilsgarage och goda möjligheter till förråd/verkstad i källarplan. På den stora tomten finner du både gräsytor med plats för både lek och avkoppling samt frukt och bär.

  • Plus
Sandstensvägen 33, Lundby, Örebro kommun

Sandstensvägen 33

Villa
Lundby, Örebro kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
2 850 000 kr
114 + 8 m²
5 rum
408 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett fint enplanshus på en lättskött hörntomt i barnvänliga Lundby. Stora delar av huset är renoverat i ljusa färger de senaste 10 åren och även lite tyngre grejer som kök, WC, badrum och tvättstuga samt fjärrvärmeväxlaren är nya. Vattenburen golvvärme och klinkergolv i stora delar av huset.

Gärdshyttan 217, null, Askersunds kommun

Gärdshyttan 217

Övrigt
Askersunds kommun
Wallenstedt Fastighetsmäkleri
7 500 000 kr
824 m²
2,2 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva denna intressanta fastighet som idag bedrivs som Hotell men som kan passa många olika verksamheter. De senaste åren har den stora byggnaden, som idag innehåller ca 35 rum, renoverats med bla. nya fönster, målning, nya golv, flertalet wc/duschrum, luft/vattenvärmepump mm. Den mindre byggnaden som innehåller ca 12 rum har även den renoverats med nya fönster, golv och målning. Förutom de byggnaderna så finns även några mindre byggnader i sämre skick på fastigheten. Beläget strax intill Riksväg 50 så vilket gör att du endast har ca 7 mil till Linköping och Örebro samt ca 25 mil till både Stockholm och Göteborg. För mer information se dokumentet objektbeskrivning eller så kontaktar du fastighetsmäklare Patrik Boström på Wallenstedts Fastighetsmäkleri.

Visar alla 14