Skalbacksvägen 27

Helgered, Göteborgs kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
125 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
878 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
29 650 kr/år
Antal besök
6 054
Dagar på Hemnet
13

Varmt välkomna till Helgered för att möta charmen från 60-talet!
Det är näst längst in på återvändsgatan, på en hörntomt med ett bra läge, som vi välkomnas till villan på Skalbacksvägen 27, som endast huserat i en familj ägo!

Huset består utav ett plan om totalyta 144 kvm med delvis källare och krypgrund som nås utifrån. Planlösningen är mycket bra planerad med möjlighet till fyra sovrum samt arbetsrum och vardagsrum. Köket är i bra storlek med mycket förvaring och med separat matplats med plats för hela familjen.
Huset är av äldre skick och standard och klassiska detaljer från 60-talet återfinns i samtliga rum. I vardagsrummet finns ett stor fönsterparti som vetter mot den helt insynsskyddade trädgården. En vacker och platsbyggd hyllvägg skiljer av mellan vardagsrum och hallen mot sovrummen.
Ett dubbelgarage ger plats till både bil och förvaring. Under huset finns gott om plats till förvaring där en källare finns som övergår till krypgrund. Detta utrymme nås utifrån och kan ge möjlighet till hobbyrum/träningsrum eller hemmakontoret som får egen ingång.

I Helgered bor du tillsammans med familjen i ett gemytligt villaområde med naturen som närmsta granne. På andra sida Björlandavägen ligger dessutom Hisingsparken, ett uppskattat grönområde för alla åldrar med flertalet motionsslingor att välja mellan.

Varmt välkomna på visning för att uppleva fördelarna på plats!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Kontakta mäklaren

Johan Pålsson

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Mäklare Johan Pålsson, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
+46708238212