Brännemysten 9A

Hovås, Göteborgs kommun Se på karta

8 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
196 m²
Tomtarea
710 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
33 100 kr/år

Varmt välkommen till Brännemysten 9A! Belägen i ett omtyckt område nära havet finner du denna villa med modern planlösning. Rummen som är fint fördelade genom husets alla kvadrat och de sociala ytorna gör det enkelt att trivas. Vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning med vardagsrummet som har har takhöjd öppen till nock och ett stort fönsterparti som bjuder på rymd och härligt ljusinsläpp i hela våningen.
Kliv ut på en av de ombonade balkongerna där du kan njuta av sol och fågelkvitter större delen av dagen. Det vackert präglade berget som ligger i kant med huset skänker både, insynsskydd, vindskydd och karaktär till tomten. Tillsammans med de lummiga fruktträden, bärbuskarna och den anlagda sjöstenen blir det en fint kuperad lättskött trädgård där flera levande material samsas. Helt enkelt en bostad att trivas och som måste upplevas!

Här bor du med närhet till det mesta så som förskola och grundskola. Tar du en kort promenad på ca 20 min befinner du dig vid det svalkande Hovåsbadet och behöver du handla så finner du köpcentrumet Nya Hovås ca 10 min ifrån. För dig som pendlar så fungerar även detta smidigt då du har ca 50 m till närmsta busshållplats, härifrån kan du ta dig till t.ex. centrala Göteborg på ca 30 minuter.

Varmt välkommen att boka in dig på en visning.

Läs mer hos mäklaren
Marton