Ingelsträde byaväg 27

Ingelsträde, Höganäs kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
170 m²
Tomtarea
490 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
39 671 kr/år

Varmt välkommen till lantligt lugn i ett trivsamt och praktiskt boende på Ingelsträde byaväg 27. Villan är generös till ytan och passar bra för den stora familjen eller dig som vill helt enkelt bara vill ha lite extra plats. Bottenplan inrymmer en välkomnade hall, ett ovanligt rymligt vardagsrum med kamin och ett stort välplanerat kök med matplats. Utöver det även ett generöst sovrum, badrum med dusch och praktiskt grovkök. Ovanplan är idag inrett med stort allrum, tre bra sovrum och badrum. För den som önskar är det enkelt att dela av för ett fjärde sovrum.
Lättskött tomt och garage med biluppställningsplats framför.

Här bor du i en liten trivsam by med stor hantverksanda och kreativitet.
Stark byaförening som funnits sedan 1956 https://ingelstrade.se/

Säljaren berättar: "Ingelsträde är en by med väldigt stor gemenskap.
Anordnar Valborgsfirande med bål, midsommarfest, thaifestival, reggaefestival, medeltidsmarknad sedan nästan 20 år. Jazzfestival med Carlings,
Grillllkvällar vid lekplatsen och fotbollsplan, Halloween spökrunda med tipsrunda och grillning, Julfirande och sportlovsaktiviteter
Givetvis behöver man inte medverka på allt detta men det ger också en gemenskap och trygghet, att man kan få hjälp om man behöver. Barnen i byn tar hand om varandra i olika åldrar, lite som Barnen i Bullerbyn. Kosläpp i Ingelsträde varje vår hos Trulssons. Sveriges enda cirkusmuseum finns i Storskolan.

Det är ett väldigt rikt fågelliv i byn och bla storkar brukar häcka här. Näktergal och gökar hörs ofta för att nämna några. Många fågelentusiaster söker sig till dammarna utanför byn, där det finns mycket fågelliv. Strax utanför byn hittar man den franska restaurangen och gårdbutiken La Maisen Francaise.
Fina cykelvägar finns på den gamla banvallen. Tar dig till Höganäs eller åt andra hållet mot Svedberga kulle"

Byn ligger några kilometer in från kusten i typisk skånsk landsbygd och samtidigt nära till större orter som Viken, Höganäs, Ängelholm och Helsingborg.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Tobias Florén

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Tobias Florén, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0708-57 16 16