Vetevägen 10

Karlsborg Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 432 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1940
Driftkostnad
47 642 kr/år
Antal besök
5 402
Dagar på Hemnet
20

Välkommen Hem till denna generösa villa om totalt 130m² + 60m² belägen på familjevänliga Vetevägen där du har naturen och friluftslivet runt hörnet.
Här erbjuds ett vackert och exklusivt boende med stora fönster, fint ljusinsläpp och modern utrustning. Huset har fortlöpande underhållits och renoverats samt har en utbyggnad gjorts i vardagsrummet där du når husets härliga baksida genom de inglasade skjutdörrarna. Husets entréplan erbjuder sociala och generösa ytor såväl inne som ute. Köket är mycket praktiskt planerat och har god förvaring, rejäla avlastningsytor samt en härlig köksö där det ges plats för ett flertal personer.
Utöver detta har du en tomt om hela 1246m², en härlig altan på baksidan som erbjuder ett Spa-bad och framsida som rymmer utemöbler.
Här finner ni även ett garage om ca 32m² med ett separat gästhus i om ca 18m² samt en stor uppfart med plats för ett flertal bilar. Det finns även en inredd friggebod på tomten med bra sov möjligheter.
Goda bussförbindelser finns i närheten och i närområdet hittar du bra promenadstråkar, cykelvägar och inte långt ifrån finner du Karlsborgs fantastiska badstränder.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.