SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karl Johans gata 20, Centralt, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Karl Johans gata 20

Lägenhet
Centralt, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 260 000 kr
72,5 m²
2 rum
vån 3/4
6 085 kr/mån
17 379 kr/m²

Lägenheten har en hemtrevlig planlösning med rymliga rum och behagligt ljusinsläpp. Från det stora köket når du den inglasade balkongen som ligger i bästa västerläge och erbjuder skön kvällssol över Billingen. Här kan du ha det gott från tidig vår till sen höst. Till lägenheten finns en carport med elbilsladdare där du bekvämt parkerar bilen och i källarförrådet kan du förvara dina saker. Detta populära och trevliga område på Norrmalm erbjuder ett centralt boende med gångavstånd till mataffär, Skövdes centrum, Högskolan och handelsområdet Elins Esplanad samt mycket goda kommunikationer med buss. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Carlsrovägen 17, Karlsro, Skövde kommun

Carlsrovägen 17

Övrigt
Karlsro, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
5 300 000 kr
858 m² tomt

Fastigheten är välskött och ligger med lugnt bra läge och har en trivsam trädgård med 5 parkeringar och en uteplats. Lägenheterna har en god bruksstandard och har inga vakanser. Lokalen i källaren är vakant men klar att hyras ut.

Storgatan 50, null, Skövde kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Storgatan 50, null, Skövde kommun, bild 2
Storgatan 50, null, Skövde kommun, bild 3

Storgatan 50

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
750 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/3
1 591 kr/mån
26 786 kr/m²

Välkommen hem till Storgatan 50, ditt drömboende i hjärtat av staden! Här erbjuds en modernt renoverad bostadsrätt med ett rum och kök, perfekt för dig som vill bo centralt med alla bekvämligheter inom räckhåll. Lägenheten säljs med en platsbyggd 140cm loftsäng och generös arbetsyta under. En mysig soffhörna med förvaring samt en matplats med klaffbord ingår också - det är bara att flytta in. På denna populära adress bor du med gångavstånd till Skövdes centrum där du kan njuta av ett brett utbud av restauranger, butiker och en livsmedelsbutik för dina dagliga behov. Här bor du även med närhet till Skövdes högskola, smidigt för dig som student. Bostaden ligger i en mycket välskött förening med låg månadsavgift, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt att bo här. Föreningen har ett gott rykte och erbjuder en trygg och trevlig boendemiljö. För den aktive finns motionsspår i närheten, där du kan njuta av härliga promenader eller löprundor i vacker natur. Denna bostad är perfekt för dig som vill ha ett bekvämt och centralt boende med allt inom nära avstånd. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Tränggatan 7B, Norrmalm, Skövde kommun

Tränggatan 7B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 095 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 2/3
5 312 kr/mån
18 250 kr/m²

Välkommen till denna härliga lägenhet på Tränggatan i Skövde! Här bor du med närhet till Högskolan och bara ett stenkast från centrum. Bostaden har ett rymligt vardagsrum med utgång till en balkong i bästa västerläge, perfekt för kvällens avkoppling. Du får också ett sovrum med gott om förvaring och en rofylld atmosfär. Dessutom finns en matplats i ett eget rum som gör det både praktiskt och mysigt att bjuda hem vänner på middag. Badrummet är fräscht och stilrent och rymligt. Till lägenheten hör även två källarförråd, vilket ger dig ännu mer förvaringsutrymme. Denna pärla på Tränggatan 7B är perfekt för dig som vill ha ett bekvämt boende med alla nödvändigheter inom räckhåll. Missa inte chansen att göra denna lägenhet till ditt nya hem!

Bäckaskogsvägen 15, null, Mariestads kommun
  • Borttagen före visning

Bäckaskogsvägen 15

Lägenhet
Mariestads kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
335 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/2
3 999 kr/mån
7 444 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Mogatan 6, Moholm, Töreboda kommun

Mogatan 6

Villa
Moholm, Töreboda kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
895 000 kr
88 + 88 m²
2 rum
987 m² tomt

Välkommen till Mogatan 6 och upptäck denna hemtrevliga villa som erbjuder en perfekt kombination av komfort och funktionalitet! Med sina generösa 88 kvadratmeter så finns det gott om utrymme för dig att skapa ditt perfekta hem. När du kliver in i detta hem slås du genast av det rymliga köket. Med sin imponerande storlek ger det dig massor av utrymme att både laga mat och umgås med familj och vänner. De praktiska förvaringslösningarna ser till att du kan hålla ordning och reda på köksredskap och matvaror. Arbetsytan är riklig, vilket gör matlagningen till en ren fröjd och ger dig möjlighet att låta kreativiteten flöda fritt. Omgivningen är lika tilltalande som själva huset. Mogatan har en fridfull och trevlig omgivning med närhet till grönområden och vacker natur samt även förskolan runt hörnet.

  • Energieffektiv
Gröna vägen 16B, null, Skövde kommun
  • Budgivning pågår

Gröna vägen 16B

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
950 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 386 kr/mån
17 593 kr/m²

Välkommen in till denna stilrena bostad och upplev det trevliga ljusinsläppet ifrån vardagsrummet. Bostaden är väl omhändertagen och har fina ytskikt, här kan du flytta in direkt och känna dig som hemma. Här bor du i en välskött förening i det populära området Annero. Här finns en stor och charmig innegård. Från Gröna vägen 16B har du närhet till trevliga promenadstråk och mataffär samt bra kommunikationer till Skövdes centrum. Välkommen att anmäla intresse!

Havstenavägen 15A, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 15A

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
595 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/3
2 126 kr/mån
20 517 kr/m²

Välkommen hem till Havstenavägen 15A! Nu erbjuds du denna välplanerade lägenhet om ett rum och kök. Här möts du av en stor hall med goda förvaringsutrymmen. Modernt badrum med fräscha materialval samt en tvättmaskin som ingår. När vi sedan kommer till Vardagsrummet erbjuder det mycket ljusinsläpp och rymliga ytor med helt nytt laminatgolv. På Havstenavägen 15 bor du i en välskött förening med närhet till det mesta. Här finns fina promedstråk, närhet till gym, shopping på Elins Esplanad och matbutiker.

Henrik gjutares gata 32A, null, Skövde kommun

Henrik gjutares gata 32A

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
695 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3
3 051 kr/mån
16 951 kr/m²

Välkommen hem till Henrik Gjutares gata 32A i Skövde, en inbjudande bostadsrätt belägen i det populära området Norrmalm. Denna välplanerade 1 erbjuder en ljus och trevlig boendemiljö. Lägenheten är idealisk för den som vill ha en blandning av ett praktiskt boende och bekvämlighet. Här finns ett rymligt vardagsrum/sovrum som leder ut till en trevlig balkong, en perfekt plats för att njuta av solen hela dagen. På Henrik Gjutares gata bor du på ett av Norrmalms bästa lägen, med Elins esplanad bara ett stenkast bort och centrum samt högskolan inom bekvämt promenadavstånd. Här har du nära till allt du behöver, från shopping och restauranger till kultur och nöjen. Varmt välkommen att anmäla intresse till ansvarig mäklare Oskar Hovling!

Kvarnvägen 2B, null, Tibro kommun

Kvarnvägen 2B

Lägenhet
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
295 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3
3 883 kr/mån
5 619 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga 2:a belägen på Kvarnvägen 2B i Tibro. Här erbjuds en välskött bostadsrätt med en genomgående ljus golvbeläggning som ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Bostaden är fördelad på 52.5 kvadratmeter och består av två rum, vilket ger gott om utrymme för både vardag och avkoppling. Lägenheten har en trevlig balkong där du kan njuta av morgonkaffet och soliga eftermiddagar. Med närhet till Tibro centrum har du alla bekvämligheter inom räckhåll, och bra kommunikationer gör det enkelt att ta sig runt i området.

Rådmansgatan 12D, Norrmalm, Skövde kommun

Rådmansgatan 12D

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 395 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2
2 946 kr/mån
25 135 kr/m²

Välkommen hem till en fantastiskt fin och omsorgsfullt renoverad lägenhet på en eftertraktad adress i Skövde. Med sina ljusa och ombonade färgval känner man direkt att detta är en plats att kalla hemma. Här kan man flytta rakt in och med en yta på 55.5 kvadratmeter finns det gott om utrymme till en bekväm vardag. Köket imponerar med sin stilrena design och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för en matgrupp, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. I sovrummet finner du en rymlig garderob och en utgång till en trevlig balkong, som bjuder på många soltimmar. Balkongen blir en perfekt plats att koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Vardagsrummet erbjuder en mysig atmosfär och är perfekt för avkoppling eller sociala stunder med nära och kära. Varmt välkommen att anmäla intresse!

Bergmans gata 8, Hörnebo, Tibro kommun

Bergmans gata 8

Villa
Hörnebo, Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 575 000 kr
126 m²
4 rum
906 m² tomt

Upplev charmen med ett bekvämt och modernt boende på Bergmans Gata 8 i det familjära och trivsamma området Hörnebo i Tibro. Denna enplansvilla om 126 kvm erbjuder en utmärkt planlösning som är praktisk och rymlig, perfekt för både barnfamiljer och par. Bostaden har tre stora sovrum och ett trevligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Här ifrån tar du dig ut till den inglasade altanen där du kan njuta av alla årstider och när sommarvärmen kommer öppnar du upp skjutdörrarna och stiger ut på det härliga tralldäcket. Perfekt plats att bjuda över vänner på härliga grillkvällar. Garaget är praktiskt och erbjuder både förvaringsutrymme och säker parkering, direkt anslutet till huset för maximal bekvämlighet. Beläget på en lugn och familjevänlig gata i Hörnebo har du allt du behöver inom räckhåll. Här finns närhet till idrottsanläggningar, förskola, skola och matbutik, vilket gör vardagslivet enkelt och bekvämt. För den aktiva familjen eller paret erbjuder området både trygghet och trivsel. Med endast 10 minuters cykeltur till centrala Tibro får du även smidig tillgång till stadens utbud av butiker, restauranger och service. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Häggatorpsgatan 5, null, Tibro kommun

Häggatorpsgatan 5

Villa
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 100 000 kr
160 + 51 m²
7 rum
2 376 m² tomt

Välkommen till Häggatorpsgatan 5 i Tibro! Här erbjuds nu en fin 2-plansvilla med stora ytor och bekväm uppvärmning via bergvärme. Huset är beläget på en lugn återvändsgata och har en stor öppen baksida med gott om ytor för lek och sociala sammankomster. Du får även tre rymliga balkonger i olika väderstreck och inte nog med det finns i markplan en inglasad altan, perfekt för den som gillar att sola eller njuta av en kopp kaffe. I området finns bland annat skolor, idrottsanläggningar och diverse butiker och restauranger. Välkommen att anmäla dig till visning!

Torpagatan 8, null, Falköpings kommun

Torpagatan 8

Villa
Falköpings kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 095 000 kr
120 + 72 m²
5 rum
1 093 m² tomt

Centralt beläget i Stenstorp finner du denna rymliga 2plans villa. Med sina 120 kvadratmeter och fem rum finns det tillräckligt med utrymme för att passa alla livsstilar. Bostaden har fyra sovrum, perfekt för den större familjen eller för att kunna ta emot gäster. Den inglasade altanen blir som ett extra rum och vid varmare dagar kan du njuta av det stora tralldäcket. Bilen parkerar du smidigt i dubbelgaraget eller på garageuppfarten. På Torpagatan 8 bor du med närhet till skola, livsmedelsbutiker och bra kommunikationer. Här kan du njuta av den vackra naturen och promenadstråken som finns nära tillhands. Missa inte chansen att äga denna välplanerade villa. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Lotsvägen 7, Almedal, Hjo kommun

Lotsvägen 7

Villa
Almedal, Hjo kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
4 295 000 kr
250 m²
8 rum
1 259 m² tomt

Nu erbjuds du en representativ villa med allt och lite till. En imponerande bostad på 250 kvm i tre plan och en källare på 60 kvm. Njut av fantastisk utsikt över Vättern från den charmiga balkongen. Den inglasade altanen är en perfekt plats för avkoppling eller stora familjemiddagar. Bostadens trädgården bjuder på vackra gräsytor, ett idylliskt lusthus och ligger i ett familjevänligt område med närhet till Vättern, den vackra stadsparken och hamnen. Trots sin generösa storlek har villan låga driftskostnader med den effektiva bergvärmepumpen. Det stora nyrenoverade badrummet på övre plan har en härlig bastu med ett aggregat som även bjuder på en ång-funktion så här kan du spendera många timmar och vårda kropp och själ. Till villan finns en rymlig uppfart med bra parkeringsmöjligheter en praktisk carport. Upptäck harmonin och bekvämligheten i detta hem, perfekt beläget med närhet till allt Hjo har att erbjuda i form av affärer, restauranger, cafeér och den mysiga hamnen. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Valnötsstigen 31, null, Mariestads kommun

Valnötsstigen 31

Lägenhet
Mariestads kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
195 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
5 009 kr/mån
3 197 kr/m²

Välkommen hem till denna ljusa och trevliga tvårummare i området Bråten i Mariestad. Bostaden är i gott skick och här kan du flytta in direkt och känna dig som hemma. Under varmare dagar kan du njuta av frisk luft och trevliga stunder på den rymliga balkongen. På Valnötsstigen bor du i ett lugnt och fint område med närhet till det mesta, livsmedelsbutiker, skolor, förskolor, bra kommunikationer och naturområden. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Oskar Hovling!

  • Plus
Gröna vägen 60A, null, Skövde kommun

Gröna vägen 60A

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
960 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
4 100 kr/mån
16 842 kr/m²

Välkommen hem till Gröna vägen 60A! Med smakfulla materialval, behagliga färger och en hög standard är detta en plats att kalla hemma. Nu får du möjligheten att förvärva denna pärla i Brf Vallsängen! Rakt fram i hallen hittar du en rymlig klädkammare med bra förvaring. Genom det mysiga sovrummet når du balkongen i västerläge där du kan njuta av kvällssolen. Bostadens vardagsrum är stort och rymligt och vidare härifrån tar du dig till köket. Här får du ett stilrent och modernt kök med mycket förvaring och utrymme för matbord. I Hentorp har du närhet till förskola, skola och mataffär samt bra kommunikationer till Skövdes centrum. Här bor du i en bra förening med god ekonomi som erbjuder ett gym, relax, solarium, mekgarage och biltvätt. Välkommen att anmäla dig till visning!

Stenbacksvägen 13, null, Götene kommun

Stenbacksvägen 13

Tomt
Götene kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
685 000 kr
1 986 m² tomt

Denna tomt ligger i ett eftertraktat och familjevänligt villaområde. Området erbjuder närhet till skolor, livsmedelsbutik, båthamn och lekplatser, vilket gör det till den perfekta platsen för familjeliv. Även närhet till kommunikationer. Med natursköna omgivningar och bekvämligheter runt hörnet är detta en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem precis vid vattnet. Avgift för anslutning av avlopp och vatten är redan betalt.

Västra Långgatan 100A, null, Tibro kommun
  • Lör 3 aug kl 14:30

Västra Långgatan 100A

Lägenhet
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
335 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2
4 138 kr/mån
6 262 kr/m²

Välkommen hem till denna trevliga tvåa med balkong på Västra Långgatan 100A i Tibro. En väl omhändertagna bostadsrätt med en praktisk planlösning om två rum och kök som erbjuder gott om utrymme för både vardagsliv och avkoppling. Här finns ett ljust och rymligt vardagsrum samt ett separat sovrum som ger möjlighet till avskildhet. Lägenheten är genomgående välskött och inbjudande. Det helkaklade badrummet med klinkergolv ger en fräsch känsla och är lätt att underhålla. Balkongen är en härlig plats att njuta av sommarens solstrålar eller för att ta en kopp kaffe i lugn och ro. Läget är fördelaktigt med närhet till allt du kan tänkas behöva. Du har även närhet till goda kommunikationsmöjligheter. Sammanfattningsvis är detta en trivsam tvåa med balkong, bra planlösning och väl omhändertagen inredning. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Oskar Hovling!

  • Plus
Styrmansstigen 17, Simsjön, Skövde kommun

Styrmansstigen 17

Villa
Simsjön, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 195 000 kr
52 m²
3 rum
830 m² tomt

Välkommen hem till denna sommaridyll vid Simsjön i Skövde. Här finner du ett charmigt fritidshus fördelat på 52 mycket väl planerade kvadratmeter och med sitt fantastiska läge erbjuder denna fastighet en perfekt plats för avkoppling och njutning. Bostaden erbjuder två mysiga sovrum och en inredd vind som kan användas som ett extra sovrum. Den trevliga storstugan ger plats för både matgrupp och myshörna, här ifrån når du det rymliga köket med bra förvaringsmöjligheter. Här på Styrmanstigen 17, finns det gott om plats för hela familjen att umgås på, både inne som ute. På tomten finns även en gäststuga, perfekt för vänner och familj som kommer på besök. För den händige finns en verkstadsbod där projekt kan genomföras. Upplev den omslutande naturen vid denna fastighet, där ena sidan öppnar sig mot en frodig skog, vilket inte bara ger totalt insynsskydd utan också en känsla av ro. Med inga framtida planer för ytterligare bebyggelse kan du vara säker på att behålla denna naturliga oas som din egen privata reträtt. Under varma sommardagar kan det vara skönt att svalka sig och då finns det en smidig gångväg längst grannfastigheten som tar dig snabbt och enkelt ner till sjön. Denna pärla är det perfekta sommarboendet och erbjuder en rogivande atmosfär i vacker natur. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Lundenvägen 33C, null, Skövde kommun

Lundenvägen 33C

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
970 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 538 kr/mån
14 923 kr/m²

Välkommen till denna välskötta bostadsrätt i lugna Lunden, Skövde. Med en yta på 65 kvadratmeter erbjuder bostaden gott om utrymme för en bekväm vardag. Här finns ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp & matgrupp, ett välutrustat kök och ett lugnt sovrum. Balkongen som du når via vardagsrummet, ger extra utrymme och här kan du njuta av det vackra ljuset och frisk luft året runt. Lägenheten präglas av en väl omhändertagen atmosfär, vilket gör den till en perfekt plats att kalla hemma. Här finner du en bekväm 2a i ett område med närhet till allt du kan tänkas behöva. Med bra kommunikationer är det enkelt att ta sig till övriga delar av staden. BRF Växthuset är en välskött förening och här har man tillgång till tvättstuga, bastu och gym. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus
Kansligatan 9A, null, Skövde kommun

Kansligatan 9A

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2
4 482 kr/mån
17 283 kr/m²

Beläget i Skövdes centrala delar har du nu chansen att förvärva denna bostadsrätt med optimal planlösning fördelat på 46kvm. Köket är välskött med plats för en matgrupp och lägenhetens badrum är helkaklat med golvvärme. Här erbjuds närhet till högskola, livsmedelsbutiker, restauranger och nöjesliv, vilket gör vardagen både praktisk och underhållande. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Stigstaholmsvägen 32, Hörnebo, Tibro kommun

Stigstaholmsvägen 32

Övrigt
Hörnebo, Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
4 195 000 kr
3 500 m² tomt

Söker du en välbelägen industri- och verkstadsfastighet? Då är Stigstaholmsvägen 32 i Tibro ett perfekt objekt med ett ypperligt läge och gott skick. Den ligger strax utanför centrala Tibro i ett industriområde med goda möjligheter för större fordon att enkelt ta sig till och från. Fastigheten erbjuds utan en hyresgäst, redo för tillträde från 2024-01-01. Fastigheten lämpar sig gott för många olika verksamheter. Den innefattar en välplanerad kontorsdel med reception, kontorsrum, lunchrum och omklädningsrum, en stor tvätthall med fri höjd på 4,30m och med 3 portar på 4,30, en verkstadslokal med en frihöjd på cirka 5,25 meter och en port på cirka 4,50 meter. Framför fastigheten finns en stor asfalterad yta om 1000m² för parkering/uppställning och bakgården om 1500m² är säkert inhägnad med stängsel och grind. Fastigheten säljs i bolagsform.

Gnistvägen 21D, null, Skövde kommun

Gnistvägen 21D

Radhus
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 675 000 kr
115 m²
5 rum
6 123 kr/mån
23 261 kr/m²

Välkommen Hem till Gnistvägen 21D beläget med mycket bra läge i Hasslum. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär med genomströmmande ljus. Ett av de första rummen du möts av är det vackra och snyggt inredda köket som naturligt smälter samman med vardagsrummet. Detta skapar en perfekt plats för sociala sammankomster och familjära stunder. Den öppna planlösningen ger också en känsla av rymd och möjlighet att njuta av trädgårdens vackra vy även inifrån hemmet. Bilen parkerar du på uppfarten och bara runt hörnet finns det gott om gästparkeringar. I populära Hasslum bor du lugnt och skönt, ett barnvänligt område med närhet till buss, lekplats och cykelvägar. En kort bilfärd bort når du handelsområden och centrum med matbutiker, shopping, restauranger och caféer. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Energieffektiv
Flygelgatan 46, null, Tibro kommun

Flygelgatan 46

Villa
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
3 495 000 kr
128 m²
5 rum
1 138 m² tomt

NYPRODUKTION! Nu finns möjlighet att flytta in i ett nyckelfärdigt Hjältevadshus. Förslaget är framtaget på husmodellen Vitsippan som är ett populärt enplanshus som passar de flesta familjer. Med en öppen och ljus planlösning med stora fönster får man en trevlig känsla och huset känns rymligt och stort. Huset har en hög standard med tex. golvvärme i hela huset samt värmepump ifrån Nibe. Husen byggs energieffektiva vilket gör att man får en låg driftkostnad och ett billig boende. Huset på bilden är endast en illustration av ett färdigställt hus. Visning av husmodellen finns att tillgå på annan plats i Tibro. Kontakta mäklare för mer information. Även andra husmodeller ifrån Hjältevadshus kan byggas på denna tomt. Mer information om huset Vitsippan finner ni på: https://hjaltevadshus.se/hus/vitsippan

Visar 1 - 25 av 26