Mäklare Viktor Lundin

Viktor Lundin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Breviksvägen 10, null, Tibro kommun
  • Lör 2 nov kl 11:00

Breviksvägen 10

Villa
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 095 000 kr
115 + 155 m²
9 rum
1 876 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa på 1 1/2 plan med källare i charmiga Tibro, perfekt för den stora familjen eller för dig som vill ha gott om utrymme! Med en generös boyta på 115 kvm och en imponerande biarea på 155 kvm finns här hela 9 rum, varav 7 sovrum-ett sällsynt tillfälle för dig som värdesätter både funktion och komfort. Källaren ger extra möjligheter, oavsett om du drömmer om en hemmaverkstad, ett gym eller förvaringsutrymme. Villan är placerad i ett lugnt och barnvänligt område, nära skolor, service och vacker natur. Här bor man i ett populärt område med närhet till skolor och Tibros alla idrottsanläggningar som ishall, sporthall, tennishall, fotbollsplaner, actionpark m.m. Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Plus
Säbygatan 2A, Söder, Hjo kommun

Säbygatan 2A

Villa
Söder, Hjo kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
3 675 000 kr
224 + 25 m²
6 rum
995 m² tomt

Välkommen hem till detta rymliga och charmiga 1 1/2-planshus om hela 224 kvm, med ytterligare 25 kvm biarea! Beläget på en hörntomt i ett lugnt och familjevänligt område, erbjuder detta hem både stil och funktion för den moderna familjen. Här bor du ostört, med insynsskydd och en tomt som inbjuder till avkoppling och privatliv. Huset är smakfullt planerat med stora sociala ytor och ett härligt vinterbonat uterum som ger extra utrymme för året-runt-användning. Perfekt för middagar, mysiga kvällar och umgänge med vänner oavsett väder. Utomhus finner du en fräsch bastu med tillhörande dusch, perfekt för avkoppling och en svalkande dusch under stjärnhimlen. Här får du en riktig spa-känsla i ditt eget hem, och bastun blir snabbt en favoritplats under både sommar och vinter. Förutom detta underbara hus har du i området både närhet till förskola, skola, idrottsplats och centrum, samtidigt som du bor med en privat och skyddad känsla. Varmt välkommen att anmäla intresse!

Furuhällsvägen 16, Lidköping, Villa Giocamina, Lidköpings kommun
Furuhällsvägen 16, Lidköping, Villa Giocamina, Lidköpings kommun, bild 2
Furuhällsvägen 16, Lidköping, Villa Giocamina, Lidköpings kommun, bild 3

Furuhällsvägen 16, Lidköping

Radhus
Villa Giocamina, Lidköpings kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 795 000 kr
105 m²
4 rum
6 723 kr/mån
17 095 kr/m²

Välkommen till Furuhällsvägen 16, ett charmigt radhus om 105 kvm i hjärtat av Stenhammar, Lidköping! Detta ljusa och välplanerade hem erbjuder 4 rum och kök, varav tre rymliga sovrum, perfekt för den växande familjen. Här finns två fräscha toaletter, vilket underlättar vardagen för hela familjen. Med närhet till natursköna Villa Giacomina-parken har du alltid tillgång till grönska och rekreation runt hörnet, perfekt för barnfamiljer eller den naturälskande motionären. Där återfinns fina promenadstråk längs Vänerns kant. Dessutom ligger bostaden i ett lugnt och populärt område med närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer in till centrala Lidköping. Här får du det bästa av två världar, ett hem i ett attraktivt bostadsområde med tillgång till både natur och stadsliv. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende på Furuhällsvägen 16! Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Premium
Skräddaregården Backvägen, null, Skövde kommun

Skräddaregården Backvägen

Villa
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
3 775 000 kr
110 + 32 m²
3 rum
5 677 m² tomt

Letar du efter en plats på landet med stor potential, då är du varmt välkommen att spana in Skräddaregården Backvägen! Här erbjuds du en bostadsbyggnad på 110kvm fördelat på tvåplan. Utöver det så finns det en inglasad altan med golvvärme på 32 kvm där stora bjudningar för nära och kära inte är något bekymmer. Varför inte bjuda hem vänner för en trevlig kväll med hemmabakad pizza direkt från tillhörande pizzaugn? På tomten som är 5 677 kvm så finns det ett garage på 240 kvm med tillhörande vind i samma storlek, inuti garaget har du en tvätthall med oljeavskiljare, så en skinande ren bil alltid är möjligt! Det finns även golvvärme, toalett, verkstad och ett kontor i byggnaden. Är du trädgårdsintresserad finns det ett växthus för dina grönsaker och precis intill finns det en damm där du med fördel kan avnjuta morgonkaffet och beakta fiskarna som njuter i vattnet. Varmt välkommen att anmäla intresse!

Edsgatan 3, Hörnebo, Tibro kommun

Edsgatan 3

Tomt
Hörnebo, Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
345 000 kr
1 499 m² tomt

Nu erbjuds du denna tomt på 1499 kvm i trevliga Hörnebo! Här har du möjligheten att skapa ditt drömboende. Det finns färdiga ritningar och tekniska detaljer för ett enplanshus. Bygglov finns och är godkänt, det är bara att sätta igång byggprocessen. Varmt välkommen att svänga förbi eller kontakta mig för mer information!

  • Plus
Nyckelpigevägen 98, Södra Ryd, Skövde kommun

Nyckelpigevägen 98

Lägenhet
Södra Ryd, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 250 000 kr
109,5 m²
5 rum
7 268 kr/mån
11 416 kr/m²

Välkommen till Nyckelpigevägen 98! Denna fina bostad erbjuder fyra sovrum, ett stort vardagsrum och 109,5 kvadratmeter fördelat på två plan. Med uteplatser på både baksidan och framsidan kan du njuta av många soltimmar. Här hittar du ett kök med god förvaring och tack vare utgången till tralldäcket, som ligger i söderläge, så får du ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är stort och rymligt och här finns även utgång till baksidans uteplats. Bostaden har en hemtrevlig känsla och är ett perfekt boende för barnfamiljen. Det finns två badrum, ett på vardera våningsplan varav övervåningens badrum är utrustat med ett badkar. På Nyckelpigevägen bor du i ett barnvänligt område med bland annat lekplatser, skolor, fina naturområden med promenadstråk och mataffärer. Här finns det bra bussförbindelser in till Skövde centrum där du hittar diverse butiker och restauranger med mera. Välkommen att anmäla dig till visning!

Kinnekulle Gustavsberg 1, null, Götene kommun

Kinnekulle Gustavsberg 1

Villa
Götene kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
875 000 kr
90 + 15 m²
3 rum
1 288 m² tomt

Välkommen hem till Kinnekulle Gustavsberg 1, en trevlig villa på 90kvm som är fördelat på två plan. Detta är en plats för er som drömmer om ett liv på landet i en oas fylld av harmoni och fågelsång. Invändigt får du ett entréplan som är nyrenoverat (2020) med genomgående fräscha och moderna materialval. Med närhet till Kinnekulle har du slående natur och charmiga skogspromenader nära till hands. Missa inte heller Kinnekulles stenbrott för ett svalkande dopp i sommarvärmen. Med andra ord erbjuds här ett helt inflyttningsklart hus som bara är till att njuta av allt huset och omgivningen har att erbjuda. Välkommen att anmäla intresse!

Visar alla 7