Mäklare Gabriel Samuel

Gabriel Samuel

Om mig

Det är min bakgrund inom försäljning och över 14 års erfarenhet med väldigt goda resultat som lett mig vidare in i yrket som fastighetsmäklare. Jag trivs väldigt bra med det höga tempot som yrket kräver, samt att vara delaktig i ett utav livets största beslut - att sälja och köpa bostad. Jag står för ett högt engagemang och en stor personlig relation till mina kunder där alla ska känna sig välkomna samt få den bästa möjliga service.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Villestigen 67, null, Skövde kommun

Villestigen 67

Villa
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 300 000 kr
50 m²
1 rum
1 272 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska oas vid Simsjön i Skövde. Här finner du ett fritidshus och/eller ett permanent boende med året-runt standard, vilket gör det möjligt att njuta av denna underbara plats året om. Med sitt otroliga läge, med bara ett grönt parti innan sjön kommer, kan du njuta av enastående utsikt och känna lugnet sprida sig. Bostaden är omsorgsfullt renoverad och det luftiga vardagsrummet ger plats för både matplats och en avkopplande soffhörna. Från det stilrena köket tar du dig ut till den inglasade altanen som med fördel har stora glaspartier så att du kan njuta av den fina utsikten mot vattnet även här ifrån. Missa inte chansen att äga denna unika pärla vid Simsjön. Välkomna att anmäla er för visning.

Fredriksbergsvägen 14D, null, Skövde kommun

Fredriksbergsvägen 14D

Radhus
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 995 000 kr
107 + 4 m²
4 rum
231 m² tomt

Välkommen till detta trevligt renoverade radhus med god standard och smakfulla färgval. Här finner du en optimal bostad i ett plan, vilket ger en fördelaktig och lättskött boendemiljö. Det finns gott om utrymme för hela familjen med tre sovrum, ett rymligt kök och vardagsrum. Den insynsskyddade uteplatsen är ett riktigt trevligt extrarum under sommarhalvåret. Med en stenlagd yta och ett tralldäck med tak, kan du njuta av utomhuslivet oavsett väderlek. Beläget i ett trivsamt kvarter, med närhet till grönområden, lekplatser och bra kommunikationer. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

Lövkullevägen 18, Hasslum, Skövde kommun
  • Idag kl 16:30

Lövkullevägen 18

Villa
Hasslum, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
3 795 000 kr
140 + 41 m²
4 rum
1 110 m² tomt

Upptäck charmen hos Lövkullevägen 18, en tvåplansvilla i det familjära området Hasslum i Skövde! Med baksidan som gränsar mot ett grönt parti får du en känsla av avskildhet och lugn, samtidigt som du har närheten till handelsområden och Skövde City. Njut av den vackra naturen och promenadstråken som finns nära tillhands. Trädgården är en oas med stora gräsytor, en härlig altan och en mysig pergola med spabad. Dessutom finns en charmig lillstuga med två rum på tomten. Villan har renoverats med omsorg och erbjuder fina ytskikt samt ett inbjudande kök. Med tre sovrum och ett badrum på övervåningen, samt källaren, har du gott om utrymme för hela familjen att trivas och leva det bekväma livet på Lövkullevägen 18. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Tungatan 2C, null, Skövde kommun

Tungatan 2C

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
3 922 kr/mån
20 909 kr/m²

Välkommen till din framtida drömlägenhet på Tungatan 2C i hjärtat av Skövde! Denna charmiga bostad på 55 kvadratmeter erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och hemtrevlig atmosfär. Med sina två rum och kök blir detta ditt eget lilla paradis mitt i centrala Skövde. Lägenheten är genomtänkt och smakfullt designad för att maximera utrymmet och skapa ett trivsamt och härligt boende. Lägenheten är ombonad och väl underhållen, vilket ger en trygg och bekväm boendemiljö. Tungatan 2C placerar dig på bekvämt gångavstånd till shopping, restauranger, Högskola och nöjesliv. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
Mjölmossevägen 11A, null, Skövde kommun

Mjölmossevägen 11A

Radhus
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 295 000 kr
115 m²
4 rum
174 m² tomt

Nu saluförs detta trevliga radhus beläget i populära Mjölmossevägen - Södra Ryd i Skövde. Här erbjuds en väldigt fräsch och välbehållen bostad med fina materialval. Du välkomnas in via den inglasade verandan som med fördel ger dig mer utrymme året om. Bostadens totala storlek är 115 kvadratmeter och rymmer fyra rum, vilket ger gott om utrymme för både vardagsliv och umgänge. På ovanvåningen finner du sovrummen som är avskilt och ger möjlighet till privatliv och avkoppling. Bilen parkerar du smidigt i garaget som ligger i anslutning till baksidan. Bostaden totalrenoverades år 2017, här har man även isolerat förrådet på framsidan av bostaden som nås inifrån den inglasade verandan som idag används som ett musikrum. Radhuset ligger i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skön natur, förskola, skola, butik och bra kommunikationer in till Skövde centrum. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska radhus i Södra Ryd. Välkommen att anmäla dig till visning!

Skaraborgsgatan 14A, null, Skövde kommun

Skaraborgsgatan 14A

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 095 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1
4 463 kr/mån
19 554 kr/m²

På Skaraborgsgatan 14A erbjuds du nu en fräsch tvåa om 56kvm med ett trevligt gavelläge. Bostadens fina ytskikt är genomgående och ger en inbjudande och stilren känsla på första våningen. Belägen centralt, erbjuder denna pärla bekvämt tillgång till allt Skövde har att erbjuda från shopping och restauranger till kulturella evenemang. Bredband ingår i månadsavgiften. Välkomna att anmäla er till visning.

Kansligatan 9A, null, Skövde kommun

Kansligatan 9A

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2
4 482 kr/mån
17 283 kr/m²

Beläget i Skövdes centrala delar har du nu chansen att förvärva denna bostadsrätt med optimal planlösning fördelat på 46kvm. Köket är välskött med plats för en matgrupp och lägenhetens badrum är helkaklat med golvvärme. Här erbjuds närhet till högskola, livsmedelsbutiker, restauranger och nöjesliv, vilket gör vardagen både praktisk och underhållande. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Kvarnbäcksgatan 28C, null, Skövde kommun

Kvarnbäcksgatan 28C

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1
5 210 kr/mån
22 905 kr/m²

Välkommen hem till denna ljusa pärla i Trädgårdsstaden. När du öppnar dörren till denna fina bostad möts du av ett härligt ljusinsläpp och öppna ytor. Lägenheten är väl omskött och erbjuder stilrena materialval. För den sociala finns det möjlighet att möblera med både soffgrupp och matplats i det rymliga vardagsrummet. Här ifrån tar du dig även vidare till hemmets mysiga uteplats. I bostadsområdet hittar du bland annat förskola, pizzeria och natur. Här bor du ett stenkast ifrån stallsikens handelsområde som erbjuder livsmedelsbutiker, träningsanläggningar och mycket mer där till. Från Trädgårdsstaden finns det bra kommunikationer in till centrum. På kvarnbäcksgatan bor du i en bra och välskött förening. Här får du som medlem i bostadsrättsföreningen tillgång till den gemensamma poolen för sköna och avkopplande dagar. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Gnistvägen 21D, null, Skövde kommun

Gnistvägen 21D

Radhus
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 675 000 kr
115 m²
5 rum
6 123 kr/mån
23 261 kr/m²

Välkommen Hem till Gnistvägen 21D beläget med mycket bra läge i Hasslum. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär med genomströmmande ljus. Ett av de första rummen du möts av är det vackra och snyggt inredda köket som naturligt smälter samman med vardagsrummet. Detta skapar en perfekt plats för sociala sammankomster och familjära stunder. Den öppna planlösningen ger också en känsla av rymd och möjlighet att njuta av trädgårdens vackra vy även inifrån hemmet. Bilen parkerar du på uppfarten och bara runt hörnet finns det gott om gästparkeringar. I populära Hasslum bor du lugnt och skönt, ett barnvänligt område med närhet till buss, lekplats och cykelvägar. En kort bilfärd bort når du handelsområden och centrum med matbutiker, shopping, restauranger och caféer. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Energieffektiv
Västra Långgatan 98A, Smuleberg, Tibro kommun

Västra Långgatan 98A

Lägenhet
Smuleberg, Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
280 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 138 kr/mån
5 234 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade fräscha tvårummare, lägenheten har stor balkong med eftermiddags/kvällssol och på bekvämt gångavstånd finner ni bra bussförbindelser in till Skövde och Karlsborg. Bekvämt boende med både tvättmaskin och diskmaskin installerad och alldeles runt hörnet finns stadsparken och ytterligare en kort promenad bort ligger Centrum. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong

Visar alla 10