Mäklare Gabriel Samuel

Gabriel Samuel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hönsa Petersborg, null, Tibro kommun

Hönsa Petersborg

Fritidshus
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

280 000 kr

32 m²

1 rum

4 400 m² tomt

Välkommen till Hönsa Petersborg, med ett fridfullt läge i skogen och stor härlig tomt. Här finns ett bostadshus, ett förråd som kan göras till gäststuga, en ladugård och ett uthus. Till tomten hör en bit skog med stigar utöver den stora gräsmattan. Här finns det stora möjligheter för den händiga Välkommen att anmäla dig på visning!

Nyholmsgatan 12, null, Tibro kommun
Nyholmsgatan 12, null, Tibro kommun, bild 2
Nyholmsgatan 12, null, Tibro kommun, bild 3

Nyholmsgatan 12

Villa
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

1 150 000 kr

97 m²

4 rum

794 m² tomt

Välkommen hem till Nyholmsgatan 12 i Tibro! Denna charmiga enplansvilla belägen på en lugn återvändsgata, är perfekt för dig som söker ett hem med en härlig trädgård med fina uteplatser, smart planlösning och närhet till natursköna områden och sportanläggningar. Bostaden erbjuder 97 kvadratmeter fördelat på kök, vardagsrum, badrum, två sovrum och ett hobbyrum som tidigare har varit sovrum. Garaget ger dig också gott om plats att förvara din bil och andra föremål. Detta är verkligen en bostad med stora potentiella möjligheter till att kunna förvandla till ens egna drömbostad. Välkommen att anmäla till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Döbelns gata 2C, null, Skövde kommun
Döbelns gata 2C, null, Skövde kommun, bild 2
Döbelns gata 2C, null, Skövde kommun, bild 3

Döbelns gata 2C

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

1 200 000 kr

64 m²

2 rum

3 269 kr/mån

18 750 kr/m²

På Döbelns Gata 2C i centrala Skövde finner du denna härliga tvåa om 64m² som med fördel ligger på första våning. Här erbjuds en öppen planlösning med goda möjligheter att sätta egen prägel samt bygga upp ytterligare ett sovrum. Rummen är stora och rymliga och det finns bra förvaringsmöjligheter. Föreningen är välskött med god ekonomi och låga avgifter. Här bor du bekvämt med gångavstånd till affärer och kommunikationer. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Hiss
Bukettvägen 8, null, Skövde kommun
  • Sön 18 jun kl 13:00

Bukettvägen 8

Villa
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

3 750 000 kr

132 m²

5 rum

361 m² tomt

Välkommen till Bukettvägen 8! På Billingens vackra sluttning ligger den här välbelägna souterängvillan på en smakfull hörntomt. Här bor du i ett av Skövdes finaste områden med fantastiska vyer över staden. Villan erbjuder 132 välplanerade kvadratmeter med en hemtrevlig planlösning. Från övervåningen når du uteplatserna i västerläge där du kan njuta av den berömda kvällssolen. Bostaden har goda parkeringsmöjligheter med ett garage och uppfart med plats för två bilar. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Västra Långgatan 98A, Smuleberg, Tibro kommun

Västra Långgatan 98A

Lägenhet
Smuleberg, Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

300 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 036 kr/mån

5 607 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade fräscha tvårummare, lägenheten har stor balkong med eftermiddags/kvällssol och på bekvämt gångavstånd finner ni bra bussförbindelser in till Skövde och Karlsborg. Bekvämt boende med både tvättmaskin och diskmaskin installerad och alldeles runt hörnet finns stadsparken och ytterligare en kort promenad bort ligger Centrum. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Fredsgatan 9B, null, Tibro kommun

Fredsgatan 9B

Lägenhet
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

745 000 kr

129 m²

5 rum

9 002 kr/mån

5 775 kr/m²

Välkommen hem till denna två-våningslägenhet i centrala Tibro. Du välkomnas in på första plan av en hall med härligt ljusinsläpp från två håll. Denna rymliga bostad erbjuder totalt fyra sovrum med möjlighet till fem. På första plan har ni ett av sovrummen, ett badrum och ett socialt vardagsrum som sluter sig samman med köket. Från vardagsrummet finns en utgång till en mysig balkong. På övre plan finner ni badrum, tre sovrum samt ett allrum som kan användas som ytterligare ett vardagsrum alternativt ett sovrum. Bostadens planlösningen är smart och uppdelad i två plan, här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund. Fredsgatan ligger mitt i Tibros centrum och har närhet till allt du tänkas behöva. Varmt välkommen att anmäla dig till visning! Följ gärna @maklaregabriel på Instagram för att se kommande bostäder innan Hemnet.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 6