Mäklare Gabriel Samuel

Gabriel Samuel

Om mig

Det är min bakgrund inom försäljning och över 14 års erfarenhet med väldigt goda resultat som lett mig vidare in i yrket som fastighetsmäklare. Jag trivs väldigt bra med det höga tempot som yrket kräver, samt att vara delaktig i ett utav livets största beslut - att sälja och köpa bostad. Jag står för ett högt engagemang och en stor personlig relation till mina kunder där alla ska känna sig välkomna samt få den bästa möjliga service.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarnvägen 2B, null, Tibro kommun

Kvarnvägen 2B

Lägenhet
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
295 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3
3 883 kr/mån
5 619 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga 2:a belägen på Kvarnvägen 2B i Tibro. Här erbjuds en välskött bostadsrätt med en genomgående ljus golvbeläggning som ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Bostaden är fördelad på 52.5 kvadratmeter och består av två rum, vilket ger gott om utrymme för både vardag och avkoppling. Lägenheten har en trevlig balkong där du kan njuta av morgonkaffet och soliga eftermiddagar. Med närhet till Tibro centrum har du alla bekvämligheter inom räckhåll, och bra kommunikationer gör det enkelt att ta sig runt i området.

Rådmansgatan 12D, Norrmalm, Skövde kommun

Rådmansgatan 12D

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 395 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2
2 946 kr/mån
25 135 kr/m²

Välkommen hem till en fantastiskt fin och omsorgsfullt renoverad lägenhet på en eftertraktad adress i Skövde. Med sina ljusa och ombonade färgval känner man direkt att detta är en plats att kalla hemma. Här kan man flytta rakt in och med en yta på 55.5 kvadratmeter finns det gott om utrymme till en bekväm vardag. Köket imponerar med sin stilrena design och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för en matgrupp, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. I sovrummet finner du en rymlig garderob och en utgång till en trevlig balkong, som bjuder på många soltimmar. Balkongen blir en perfekt plats att koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Vardagsrummet erbjuder en mysig atmosfär och är perfekt för avkoppling eller sociala stunder med nära och kära. Varmt välkommen att anmäla intresse!

Häggatorpsgatan 5, null, Tibro kommun

Häggatorpsgatan 5

Villa
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 100 000 kr
160 + 51 m²
7 rum
2 376 m² tomt

Välkommen till Häggatorpsgatan 5 i Tibro! Här erbjuds nu en fin 2-plansvilla med stora ytor och bekväm uppvärmning via bergvärme. Huset är beläget på en lugn återvändsgata och har en stor öppen baksida med gott om ytor för lek och sociala sammankomster. Du får även tre rymliga balkonger i olika väderstreck och inte nog med det finns i markplan en inglasad altan, perfekt för den som gillar att sola eller njuta av en kopp kaffe. I området finns bland annat skolor, idrottsanläggningar och diverse butiker och restauranger. Välkommen att anmäla dig till visning!

Kansligatan 9A, null, Skövde kommun

Kansligatan 9A

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2
4 482 kr/mån
17 283 kr/m²

Beläget i Skövdes centrala delar har du nu chansen att förvärva denna bostadsrätt med optimal planlösning fördelat på 46kvm. Köket är välskött med plats för en matgrupp och lägenhetens badrum är helkaklat med golvvärme. Här erbjuds närhet till högskola, livsmedelsbutiker, restauranger och nöjesliv, vilket gör vardagen både praktisk och underhållande. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Gnistvägen 21D, null, Skövde kommun

Gnistvägen 21D

Radhus
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 675 000 kr
115 m²
5 rum
6 123 kr/mån
23 261 kr/m²

Välkommen Hem till Gnistvägen 21D beläget med mycket bra läge i Hasslum. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär med genomströmmande ljus. Ett av de första rummen du möts av är det vackra och snyggt inredda köket som naturligt smälter samman med vardagsrummet. Detta skapar en perfekt plats för sociala sammankomster och familjära stunder. Den öppna planlösningen ger också en känsla av rymd och möjlighet att njuta av trädgårdens vackra vy även inifrån hemmet. Bilen parkerar du på uppfarten och bara runt hörnet finns det gott om gästparkeringar. I populära Hasslum bor du lugnt och skönt, ett barnvänligt område med närhet till buss, lekplats och cykelvägar. En kort bilfärd bort når du handelsområden och centrum med matbutiker, shopping, restauranger och caféer. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Energieffektiv
Västra Långgatan 98A, Smuleberg, Tibro kommun

Västra Långgatan 98A

Lägenhet
Smuleberg, Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
280 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 138 kr/mån
5 234 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade fräscha tvårummare, lägenheten har stor balkong med eftermiddags/kvällssol och på bekvämt gångavstånd finner ni bra bussförbindelser in till Skövde och Karlsborg. Bekvämt boende med både tvättmaskin och diskmaskin installerad och alldeles runt hörnet finns stadsparken och ytterligare en kort promenad bort ligger Centrum. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong

Visar alla 6