Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Annedalsgatan 7, Snuggen, Mariestads kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Annedalsgatan 7, Snuggen, Mariestads kommun, bild 2
Annedalsgatan 7, Snuggen, Mariestads kommun, bild 3

Annedalsgatan 7

Villa
Snuggen, Mariestads kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
3 295 000 kr
135 m²
5 rum
862 m² tomt

Välkommen till denna trevliga bostad om 135 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök. Här får du en rymlig enplansvilla belägen i populära och sjönära Snuggen. Bostaden är välskött och har genomgått renoveringar och underhåll under åren. Sovrummen är ljusa och rymliga, köket är praktiskt med gott om förvaring och yta, här ifrån tar du dig ut på trädäcket som passar perfekt för att avnjuta morgonkoppen. I vardagsrummet är det gott om sociala ytor och dessutom finns här en väldigt trevlig braskamin som bidrar till uppvärmningen i huset. I vardagsrummet finns även här en utgång till ett trädäck med tak, perfekt under sommardagar med nära och kära. Under de varma dagarna finns poolen nära till hands för att svalka sig. Men även Vänerns strandkant ligger på bekvämt promenadavstånd. Annedalsgatan 7 är ett bekvämt och lättskött boende välbeläget i Mariestad. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till skola och förskola, centrum som erbjuder bland annat butiker, restauranger och caféer samt härliga Vänern. Kort och gott finns alla förutsättningar för att trivas. Välkommen att anmäla intresse!

  • Premium
Lundenvägen 33C, null, Skövde kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Lundenvägen 33C

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
970 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 538 kr/mån
14 923 kr/m²

Välkommen till denna välskötta bostadsrätt i lugna Lunden, Skövde. Med en yta på 65 kvadratmeter erbjuder bostaden gott om utrymme för en bekväm vardag. Här finns ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp & matgrupp, ett välutrustat kök och ett lugnt sovrum. Balkongen som du når via vardagsrummet, ger extra utrymme och här kan du njuta av det vackra ljuset och frisk luft året runt. Lägenheten präglas av en väl omhändertagen atmosfär, vilket gör den till en perfekt plats att kalla hemma. Här finner du en bekväm 2a i ett område med närhet till allt du kan tänkas behöva. Med bra kommunikationer är det enkelt att ta sig till övriga delar av staden. BRF Växthuset är en välskött förening och här har man tillgång till tvättstuga, bastu och gym. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus
Kinne-Vedum Myggeberg 1, null, Götene kommun

Kinne-Vedum Myggeberg 1

Gård/Skog
Götene kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 475 000 kr
139 m²
6 rum
3,5 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska hästgård omgiven av vidsträckta marker och landsbygdens lugn. Här får du inte bara en imponerande villa, utan även en investeringsmöjlighet som kan ge dig extra intäkter. Ett stort stall erbjuder sex rymliga boxar som du enkelt kan hyra ut till hästälskare. Förutom stall finns även ett praktiskt garage och en carport för att skydda dina fordon. Den välbyggda villan erbjuder generösa ytor och möjligheter att skapa ditt drömboende. Beläget på landet kan du njuta av naturens skönhet och lugn. Så missa inte chansen att äga denna unika hästgård med enastående möjligheter. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Gransikagatan 6C, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 6C

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 725 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3
4 765 kr/mån
20 536 kr/m²

Här kan du flytta rakt in och känna dig som hemma på en gång. Lägenheten har ett neutralt och professionellt uttryck, vilket ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel på inredningen. Här finns gott om potential för den som vill skapa sitt drömhem. Med ett nylagt ljust laminatgolv genom samtliga rum och en nyrenoverad balkong från 2022 är detta ett tilltalande val för den som söker en modern och bekväm bostad. Ta chansen att bli ägare till denna attraktiva bostad och upplev allt som staden har att erbjuda. Kontakta oss för mer information och boka visning redan idag! Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Västra Långgatan 96A, null, Tibro kommun

Västra Långgatan 96A

Lägenhet
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
369 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
4 755 kr/mån
5 591 kr/m²

Välkommen hem! Här får du en hemtrevlig gavellägenhet med behagliga och jordnära färger som ger en ombonad känsla. Bostaden erbjuder en bra planlösning med rymliga rum och en balkong i bästa söderläge. Den inre hallen ger extra luftighet och förvaring i form av en klädkammare. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för middagar eller andra sociala sammankomster med familj eller vänner. I köket finns gott om förvaring och även plats för ett matbord. Utrymmet gör att köket känns som ett till rum, vilket är väldigt skönt och praktiskt när till exempel frukosten ska avnjutas på morgonen. Läget på Västra långgatan är lugnt och skönt, men ändå nära centrum. Välkommen att anmäla intresse!

Brunnsvägen 25, Igelstorp, Skövde kommun

Brunnsvägen 25

Villa
Igelstorp, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 200 000 kr
105 + 105 m²
4 rum
888 m² tomt

Träd in i Brunnsvägen 25 och upptäck denna funktionella enplansvilla med källare och garage, belägen strax utanför Skövde. Med sina 105 + 105 kvadratmeter och välplanerade utrymmen erbjuder detta hem en god grund för att skapa en bekväm livsstil. På entréplanet finns tre sovrum och ett kök, samt ett vardagsrum med en öppen spis för mysiga stunder. I källaren finns ett inrett hobbyrum och ett förrådsrum. Brunnsvägen 25 är belägen i det lugna området Igelstorp med skola och förskola i närheten. Med en kort bilresa når du även Skövde med dess varierade utbud av restauranger, caféer och butiker. Välkommen att utforska möjligheterna och anmäl ditt intresse idag! Välkommen att anmäla intresse!

  • Energieffektiv
Tränggatan 4A, null, Skövde kommun

Tränggatan 4A

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 700 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
4 068 kr/mån
22 078 kr/m²

Välkommen till Tränggatan 4A! Här får du en fin lägenhet i ett populärt och eftertraktat område i Skövde. Väl beläget med närhet till högskolan, centrum och köpcentrumet Elins esplanad. Lägenheten har genomgående fräscha materialval som skapar en hemtrevlig känsla. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp och matbord, vilket gör det perfekt för trevliga sammankomster med familj och vänner. Köket är ljust och luftigt och har en inbjudande atmosfär, och dessutom kan du här ifrån ta dig ut till en härlig balkong där du kan njuta av frisk luft och utsikt.

Visar alla 7