Betstigen 5

Klippans kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
118 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
1 559 m²
Byggår
1998
Driftkostnad
23 960 kr/år
Antal besök
3 273
Dagar på Hemnet
6

Vi har nöjet att presentera ett gediget och välhållet hus som andas kvalitet i härliga Klippan. Ett en- och halvplanshus med nymålad träfasad och vackra spröjs. Du välkomnas i entrén som känns öppen och luftig där du vidare tar dig in till resten av huset. På första plan hittar du det stora gedigna köket, det praktiska grovköket, sovrum, stort badrum samt ett mindre sovrum som idag används som en generös walk in closet. Från vardagsrummet kommer man ut till det vackra uterummet med högt i tak. På andra våningen har du ett stort vardagsrum som är öppet upp i nock och med ett vackert panoramafönster som ger ett digert ljusinsläpp. Här finner du även två sovrum samt ett badrum och en klädkammare. Trädgården har fått mycket kärlek och här finns flera sällskapsytor, odlingslådor och samt en väl tilltagen pergola.

Den extra lyxen i detta boende finner man i en separat byggnad där du har relaxavdelning, ångbastu samt att du tar dig ner via en vacker trappa till vinkällaren och det mysiga rummet där ni kan ha tillställningar och avsmakning.

Garaget är utöver det vanliga och perfekt för bilälskaren samt jägaren. Här finner du det ena garaget med en billyft och det andra med ett ventilationssystem som gör att du kan lackera. För jägaren har du en stor kyl samt ett slaktrum.

Detta är ett hus som måste upplevas så kontakta mäklaren Maria Cavels(0701-641935) för visning!

Hjärtligt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg Norr

Kontakta mäklaren

Maria Cavels

Bjurfors Helsingborg Norr

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.