Mäklare Maria Cavels

Maria Cavels

Om mig

Maria är social och engagerad med stor servicekänsla och sinne för de små detaljerna. Hon har arbetat inom branschen sedan 2016 och har en bakgrund där hon vet hur viktigt det är att arbeta långsiktigt och med hög servicenivå. Maria har ett brinnande intresse för inredning och försäljning vilket också visar sig med goda resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Donationsgatan 31B, Stattena, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 2 jun kl 10:00
Donationsgatan 31B, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 2
Donationsgatan 31B, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 3

Donationsgatan 31B

Lägenhet
Stattena, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 295 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/4
3 963 kr/mån
31 014 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna pärla på populära Stattena! En ljus och smakfull lägenhet med gott om förvaring och mysig balkong. Genomgående ljus parkett och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket har en grå kulör som blir en fin kontrast mot den vita arbetsbänken. Vardagsrummet har härliga ytor med plats för soffgrupp och matgrupp med utgång till balkongen. Stilrent helkaklat badrum med toppmatad tvättmaskin. En fantastisk lägenhet som verkligen är smart planerad. Här bor ni i ett trevligt och lugnt område med närhet till affärer och serviceutbud vid både Ringstorp, Tågaborg och Stattena och City. Ni har även närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog. Staden och havet och allt vad vackra Helsingborg har att erbjuda finner ni på ett kort promenadavstånd. Varmt välkommen att kontakta mäklare Maria Cavels för visning!

  • Premium
  • Balkong
Rya Fritidsby stuga 39, Rya, Helsingborgs kommun
Rya Fritidsby stuga 39, Rya, Helsingborgs kommun, bild 2
Rya Fritidsby stuga 39, Rya, Helsingborgs kommun, bild 3

Rya Fritidsby stuga 39

Fritidshus
Rya, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 795 000 kr
40 m²
2 rum
200 m² tomt

Rya fritidsboende ligger nära alla de attributen man kan önska sig såsom omåttligt populära Rya golfbana, vackra stränder och närhet till Helsingborg! Modern och vinterbonad stuga med allt man kan önska sig. Öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum med högt i tak och stora fönsterpartier som ger ett digert ljusinsläpp. Modernt kök i vitt med praktisk laminatskiva och trevlig mosaik ovan. Maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin, häll, ugn samt fläkt. För medlemskapet krävs bland annat svenskt medborgarskap men inte att du är folkbokförd i Helsingborgs kommun. Läs stadgar för att få en uppfattning om vilka regler som gäller. Ej belåningsbart hos låneinstitut. Arrende till 2039. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. En plats där hav och golf ligger på nära avstånd och kan avnjutas större delen av året. Här är din chans att äga en kolonilott utöver det vanliga. Hjärtligt välkomna på visning samt att kontakta mig Maria Cavels 0701-641935.

  • Premium
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 2 jun kl 11:00
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kvarnholmsgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/4
4 385 kr/mån
28 492 kr/m²

Med gröna och mysiga omgivningar samt ett stort utbud av caféer, restauranger och affärer finner ni denna trevliga tvåa i Tågaborgs framkant. Huset uppfördes på 1930 talet och tillhör bevarandeprogrammet i Helsingborg. Välkomna in till denna stilrena tvåa en halvtrappa upp med utsikt över den grönskande gården. Lägenheten blev totalrenoverad 2014 och har sedan dess blivit uppdaterad i badrummet med nytt handfat och kommod. Genomgående fina trägolv och ljusa väggar med samtliga fönster inåt gården. Köket har vita skåpsluckor med arbetsbänk i laminat samt vitt kakel ovan. Maskinparken består av integrerad kyl/frys, häll, ugn, fläkt och diskmaskin. Trevlig hall med plats för avhängning samt gott om förvaring i form av två generösa garderober. I källaren finner ni ett generöst förråd. Hjärtligt välkomna på visning av denna pärla!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 3