Mäklare Maria Cavels

Maria Cavels

Om mig

Maria är social och engagerad med stor servicekänsla och sinne för de små detaljerna. Hon har arbetat inom branschen sedan 2016 och har en bakgrund där hon vet hur viktigt det är att arbeta långsiktigt och med hög servicenivå. Maria har ett brinnande intresse för inredning och försäljning vilket också visar sig med goda resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnmarcksgatan 2, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 18:00
Björnmarcksgatan 2, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Björnmarcksgatan 2, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Björnmarcksgatan 2

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 245 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/4
5 196 kr/mån
27 716 kr/m²

I anrika Olympias gamla kvarter med historiska anor och vackra byggnader hittar man Björnmarcksgatan. Här bor du med vy över takåsarna och det höga läget gör bostaden privat utan nämnvärd insyn och man bjuds på en glimt av Öresund och Ven i horisonten. Fastigheten är byggd 1930 och har renoverats med omsorg för de fina originaldetaljerna på såväl utsidan som insidan. Den genomgående lägenheten med öppen planlösning samt vackert ljusinsläpp går i ljusa färger. Rummen präglas av ett underbart ljus som framförallt är tacksamt på årets mörka månader. Charmiga attribut såsom fiskbensparkett, snedtak, vackra fönster, skafferi och tidstypiska garderober ger fin karaktär åt bostaden. Planlösningen är väldisponerad och genomgående. Det större sovrummet är verkligen generöst där man lätt får plats med ett skrivbord samt dubbelsäng med tillhörande möblemang. Vardagsrummet/ köket har fönster mot den vackra innergården och rummets utformning ger plats för ett stort matbord samt soffgrupp. Köket erbjuder även en väl tilltagen köksö där man samlas runt vid tillställningar samt ett sött skafferi. I anslutning till hallen ligger badrummet, helkaklat i ljusa toner med en tvättmaskin. Från trapphuset finns gemensamma balkonger och en stor gemensam innergård som är helt magisk där man kan grilla med familj och vänner. Med 500 meter till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har man alltid nära hem. Från lägenhetens lugn, befinner man sig dessutom endast 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. Runt hörnet finner man även välsorterade Coop Konsum. Varmt välkomna att boka er privata visning!

  • Premium
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kvarnholmsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kvarnholmsgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 595 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/4
4 385 kr/mån
25 317 kr/m²

Med gröna och mysiga omgivningar samt ett stort utbud av caféer, restauranger och affärer finner ni denna trevliga tvåa i Tågaborgs framkant. Huset uppfördes på 1930 talet och tillhör bevarandeprogrammet i Helsingborg. Välkomna in till denna stilrena tvåa en halvtrappa upp med utsikt över den grönskande gården. Lägenheten blev totalrenoverad 2014 och har sedan dess blivit uppdaterad i badrummet med nytt handfat och kommod. Genomgående fina trägolv och ljusa väggar med samtliga fönster inåt gården. Köket har vita skåpsluckor med arbetsbänk i laminat samt vitt kakel ovan. Maskinparken består av integrerad kyl/frys, häll, ugn, fläkt och diskmaskin. Trevlig hall med plats för avhängning samt gott om förvaring i form av två generösa garderober. I källaren finner ni ett generöst förråd. Hjärtligt välkomna på visning av denna pärla!

  • Premium
  • Hiss
Rya Fritidsby stuga 39, Rya, Helsingborgs kommun
Rya Fritidsby stuga 39, Rya, Helsingborgs kommun, bild 2
Rya Fritidsby stuga 39, Rya, Helsingborgs kommun, bild 3

Rya Fritidsby stuga 39

Fritidshus
Rya, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 650 000 kr
40 m²
2 rum
200 m² tomt

Rya fritidsboende ligger nära alla de attributen man kan önska sig såsom omåttligt populära Rya golfbana, vackra stränder och närhet till Helsingborg! Modern och vinterbonad stuga med allt man kan önska sig. Öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum med högt i tak och stora fönsterpartier som ger ett digert ljusinsläpp. Modernt kök i vitt med praktisk laminatskiva och trevlig mosaik ovan. Maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin, häll, ugn samt fläkt. För medlemskapet krävs bland annat svenskt medborgarskap men inte att du är folkbokförd i Helsingborgs kommun. Läs stadgar för att få en uppfattning om vilka regler som gäller. Ej belåningsbart hos låneinstitut. Arrende till 2039. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. En plats där hav och golf ligger på nära avstånd och kan avnjutas större delen av året. Här är din chans att äga en kolonilott utöver det vanliga. Hjärtligt välkomna på visning samt att kontakta mig Maria Cavels 0701-641935.

  • Premium
Bältebergavägen 270, Vallåkra, Helsingborgs kommun
Bältebergavägen 270, Vallåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Bältebergavägen 270, Vallåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Bältebergavägen 270

Villa
Vallåkra, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
5 495 000 kr
240 + 190 m²
10 rum
2 555 m² tomt

Välkomna till denna vackra tegelvilla från 1929 som har blivit omgjort till ett Bed and breakfast ställe samt ett privatboende men funkar lika bra för den stora familjen där alla kan ha sitt och där det finns rum för aktiviteter och hobbys. Barnfamiljer bor precis intill och skolbussen går 20 m från huset. Huset som är ett 1 1/2 plans hus med inredd vind samt källare och inrymmer hela åtta sovrum samt åtta badrum. Mycket charm i detta hus där säljaren satt sin prägel men det går att utveckla ännu mer. Finns gott om plats för att bygga garage för den som kanske har bilar som intresse. Attefallshus finns på tomten samt en underbar vinterträdgård med ett trädäck utanför. Nuvarande ägare har bott i fastigheten sedan 2016 och verkligen förändrat denna pärla. Boytan mäter imponerande 240 kvm med härliga umgängesytor. De går alltså enkelt att dela upp eller nyttja på annat vis. Utvändigt har huset trevliga umgängesytor och här finns ett trevligt Attefallshus. Trädäck med spa och fina vyer som tagen ur en film. Invändigt har man ett kök från Ikea 2018 i stilrent grått samt genomgående uppdaterade badrum och ytskikt. På första plan finner ni ett sovrum, sociala ytor, kök, badrum, WC samt gästkök med utgång till vinterträdgården. Idag är där fem sovrum med vackra detaljer såsom lunettfönster och trägolv på ovanvåningen samt fem tillhörande badrum. Vinden som är inredd innefattar sovplatser idag men kan så klart utvecklas mer. Utemiljön är minst sagt sagolik med vinterträdgård, spa och där det finns utrymme att kunna förverkliga sin hobby eller verksamhet. Finns möjlighet i dagsläget att hyra paddock hos grannen. Huset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel, protokoll finns att tillgå. Att få möjligheten till ett eget bed and breakfast ställe samt att bo i en sådan här sagomiljö är få förunnat . Varmt välkomna att boka en tid för privatvisning. Maria Cavels 0701-641935

  • Premium
Frejagatan 6 ( Lokal nr 2), Högasten, Helsingborgs kommun

Frejagatan 6 ( Lokal nr 2)

Villa
Högasten, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 699 000 kr
72 m²
1 rum

Väntan är över, äntligen kan Egenlokal presentera sitt första projekt i Helsingborg! På Frejagatan 9, del av fastigheten Påfågeln 9 kommer Egenlokal att uppföra en huskropp med sjutton (17) lokaler om ca 72 kvm där varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger. Slipp dyra hyreskostnader – ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal! Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris för standardenhet: 1 699 000 kr Pris för gavelenhet: 1 899 000 kr Angiven köpeskilling är inkl. moms. I det fall du köper som företag och verksamheten är momsregistrerad finns möjlighet att lyfta tillbaka moms på byggnadskostnaden! Förväntat tillträde: Kvartal 3, 2025 Varje fastighet är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter vid nock. Varje lokal har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fyra fönster enligt standard i port för bra ljusinsläpp och en dörr i ett av vikbladen. I lokalen högra hörn finns det indraget med inkommande vatten, avloppsrör, elcentral uppsäkrad till 16A och tomrör för fiber. Utöver detta kommer det finnas golvbrunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller med dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor: Maria Cavels, [email protected], 0701-64 19 35 Kajsa Lindmark, [email protected], 0722- 25 68 60 På https://www.egenlokal.se/projekt/hogasten finns ytterligare information.

  • Nyproduktion
Fyrhögagatan 24, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Fyrhögagatan 24

Lägenhet
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 195 000 kr
110 m²
4 rum
8 806 kr/mån
10 864 kr/m²

Välkomna in på Fyrhögagatan 24 där du från hallen tar dig till samtliga rum på entréplan. Till höger ligger köket som har utsikt mot lekplatsen. Köket går i stilrent grått och vitt och det finns plats för matbord. Maskinparken består av diskmaskin, häll, ugn, mikrovågsugn, kyl och frys. Tvättstugan har en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk grovvask. Badrummet på nedre plan är halvkaklat med plastmatta på golvet och är utrustat med WC, handfat och dusch. Ett av sovrummen finner ni på entéplan som vetter in mot baksidan. Vardagsrummet är lättmöblerat och har utgång till den inglasade uteplatsen. Lummig trädgård med gröning utanför. På övre plan har ni de två övriga sovrummen samt ett fint badrum, dusch med glasvägg, WC, handfat med vit kommod, stor spegel samt vägghängt skåp. Varmt välkomna på visning! Maria Cavels 0701-641935

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6