Runstensvägen 27

Kimstad, Norrköping Karta & restider

4 200 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Kimstad kyrkby - moderna bostäder på historisk mark.
Boende med livskvalitet för hela familjen, slipp stressen att bygga själv här presenteras ett färdigt paket! På den här tomten presenteras hustyp 204 om 152 kvm med tilläggspriset om 250 000 kr inkluderat (hustyp 203 om 135 kvm är också valbart, totalpris är då 3 950 000 kr). Planerad inflyttning till siste juni 2020.
Passa på, detta är nu sista etappen i Kimstad Kyrkby!

Här presenteras ett ståtligt tvåplanshus av modern design i kombination med de gröna gräsmattorna ger en stilfull och ombonad känsla på samma gång, perfekt för den växande familjen.
Entréplanet erbjuder en tilltalande och välplanerad planlösning där skarpa gränser har suddats ut genom stora glaspartier och öppna utrymmen. Husets hjärta, kök, matplats och vardagsrum samt allrum är i ett stort utrymme där ni kan umgås, laga mat, slappa eller göra läxorna. Helt enkelt tillåtande och luftiga ytor där allt man förknippar med ett gott boende får plats. Dessutom finns ett sovrum, helkaklat duschrum och en praktisk tvättstuga/groventré.
En trapp upp finner du sovrumsdelen med tre sovrum, sällskapligt allrum, som kan delas av för ytterligare ett sovrum, med utgång till terrassen och ett helkaklat bad-/duschrum. Gott om förvaring genom både klädkammare och garderober. Lättskött tomt.

Området omkring Kimstad kyrkby har många fördelar. För några år sedan byggdes pendeltågsstationen, som enkelt tar dig till flera städer. Den ligger på promenad- och cykelavstånd från Kimstad kyrkby. Orten har redan flera förskolor och skolor, dessutom bygger kommunen en helt ny förskola precis vid ditt nya område. Kimstad har en idrottsanläggning med flera fotbollsplaner och ett upplyst motionsspår i skogen. Bara några kilometer bort ligger Skärblacka med matbutik, vårdcentral, bageri, gym och flera matställen.
Låt din familj bli en del av Kimstad kyrkby!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
152 m²
Tomtarea
908 m² tomt
Antal rum
6 rum
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Runstensvägen 27 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 200 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 302
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 97 dagar sedan, den 15 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips