Solstensvägen 31

Kimstad, Norrköping Se på karta

3 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
979 m²

Kimstad kyrkby - moderna bostäder på historisk mark.
Boende med livskvalitet för hela familjen, slipp stressen att bygga själv här presenteras ett färdigt paket! På den här tomten presenteras hustyp 203 om 135 kvm. För tilläggspriset om 350 000 kr är det möjligt att välja den störrehustypen, 204, om 152 kvm. Planerad inflyttning till kvartal 2-3 2020.
Passa på, detta är nu sista etappen i Kimstad Kyrkby!

Här presenteras ett ståtligt tvåplanshus av modern design i kombination med de gröna gräsmattorna ger en stilfull och ombonad känsla på samma gång, perfekt för den växande familjen.
Entréplanet erbjuder en tilltalande och välplanerad planlösning där skarpa gränser har suddats ut genom stora glaspartier och öppna utrymmen. Husets hjärta, kök, matplats och vardagsrum är i ett stort utrymme där ni kan umgås, laga mat, slappa eller göra läxorna. Helt enkelt tillåtande och luftiga ytor där allt man förknippar med ett gott boende får plats. Dessutom finns ett sovrum, helkaklat duschrum och en praktisk tvättstuga/groventré.
En trapp upp finner du sovrumsdelen med tre sovrum, sällskapligt allrum, som kan delas av för ytterligare ett sovrum och ett helkaklat bad-/duschrum. Gott om förvaring genom både klädkammare och garderober. Lättskött tomt.

Området omkring Kimstad kyrkby har många fördelar. För några år sedan byggdes pendeltågsstationen, som enkelt tar dig till flera städer. Den ligger på promenad- och cykelavstånd från Kimstad kyrkby. Orten har redan flera förskolor och skolor, dessutom bygger kommunen en helt ny förskola precis vid ditt nya område. Kimstad har en idrottsanläggning med flera fotbollsplaner och ett upplyst motionsspår i skogen. Bara några kilometer bort ligger Skärblacka med matbutik, vårdcentral, bageri, gym och flera matställen.
Låt din familj bli en del av Kimstad kyrkby!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping