Långjökelgatan 46

Kistahöjden, Stockholm Se på karta

8 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
175 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
494 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Driftkostnad
23 212 kr/år
Antal besök
6 402
Dagar på Hemnet
18

-Nybyggd 2018, friköpt lyxvilla i hörnläge på Kista höjdens absolut bästa läge med massiva markplattor och uppställningsplats för ca 4 bilar.

Välkommen till denna sagolika, friköpta villa som erbjuder en upplevelse både när det gäller arkitektur och design. Detta fantastiska hem ligger i absolut bästa läget på populära Kistahöjden som erbjuder en vacker utsikt över natur och grönska. En smart planlösning, materialval av hög klass samt både snygga och funktionella lösningar med modern touch ger ett hem, i två plan, på hela 175 kvm.

Fastigheten består av två byggnader. Här finns en väl tilltagen altan och två uteplatser varav en uteplats är möblerbar. Direkt från huvudentrén där ett smart lås öppnar dörren kliver du in i en glamorös bostad med stort, lyxigt stavparkett i ek på golv i hela nedre plan samt övre plan. Från hallen på nedre plan nås ett badrum, Gäst-WC, tvättrum, gästrum, stort vardagsrum med täljstenskamin samt fullutrustat kök från Ballingslöv med Siemens studio line, en känsla för design och detaljer. Ek trappan i hallen leder upp till övre plan med genomgående lyxigt två stavparkett i ek och ljusa väggar. Här har du ett sällskapsrum med fransk balkong för socialt umgänge, tre sovrum, ett stort badrum, Gäst-Wc, förråd samt klädkammare. Bostaden har totalt två badrum, två separat Gäst-WC där alla fyra är i granit, marmor och kakel.

Bostaden har golvvärme i både nedre samt övre plan genom vattenburet system och stora Elit fönster som är smutsavvisande och energieffektiva. WC-stolarna i de två badrummen är av Duravit sensowash som styrs av fjärrkontroll för värme och dusch. Samtliga vitvaror i köket och i tvättstugan kan styras via App. Dörrarna i bostaden är massiva med mjuk stängning och magnet låshus.

På uteplatserna har du sol från morgon till kväll och på husets baksida har du planterade fruktträd. Runt huset har du fasad och trädgårdsbelysning som styrs via App. Ett avancerat och professionellt övervakningssystem med inspelning och live övervakning finns även tillgängligt via App. Larmsystem inkluderar även det externa förrådet som är isolerat och har el samt golvvärme.

En friköpt villa och ett hem för den kräsne, varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kista