Kommande

Smultronvägen 12

Krokoms kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
147 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
802 m²
Byggår
1985
Driftkostnad
39 621 kr/år
Kommande

Prydlig stenläggning och välskött trädgård omfamnar denna trivsamma familjevilla på lugna och mysiga Smultronvägen. Här möts du av väldisponerade ytor med en hemtrevlig känsla och fina ytskikt. Husets kvm erbjuder bl.a. fantastiska sociala ytor på övre plan med kök och väl tilltaget vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp. Härifrån nås även altanen som sträcker sig längs med husets gavel och långsida vilket binder ihop ute och inne på ett trevligt sätt.

Huset inrymmer totalt 4 sovrum varav 2 på övre plan. Badrum med golvvärme finns praktiskt planerat på båda våningsplanen. Hela nedervåningen där ytskikt och badrum renoverats, med enhetliga golv och sobra färgsättningar. Tvättstugan som nås från hallen på nedre plan totalrenoverades -22, i samband med detta så installerades även en Bergvärmepump som sörjer för god energiprestanda.

En lättskött tomt med odlingsmöjligheter och äppelträd som blommar vackert om våren. Perfekta förutsättningar för dig som dyrkar soltimmar. Här finner du den rymliga altanen som fångar solens alla strålar för sommarens grillfester, och det stora inglasade uterummet där man kan njuta ostört. Gott om förvaringsutrymmen genom flertalet förråd, ett garage med plats för en bil samt en generös asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Ett rymligt hus med bra planlösning för familjen att växa i eller för den stora familjen att umgås i.

Här bor du naturnära i charmigt bostadskvarter - Krokom är naturskönt och har nära till både bra fiske och skog och är mycket omtyckt bland friluftsmänniskor. Indalsälven som inte alls ligger långt från fastigheten erbjuder dessutom vackra vyer och fina promenadstråk. Här får man lugnet utanför stadsstressen med bra bussförbindelser. Krokom är centralorten i kommunen och erbjuder både skolor, förskolor och ett aktivt föreningsliv.

Välkomna att visa ert intresse för mer information.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Östersund

Kontakta mäklaren

Carlos Vasquez

HusmanHagberg Östersund
Mäklare Carlos Vasquez, HusmanHagberg Östersund
0706662900

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.