Mäklare Carlos Vasquez

Carlos Vasquez

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Frösund, null, Östersunds kommun
  • 3 lediga bostäder

Frösund

Lägenhet
Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
fr. 1 690 000 kr
59-128 m²
2-4 rum
3 540 kr/mån

Vi presenterar härmed stolt vårt spännande projekt Frösund som ligger med centralt och behagligt läge på Frösön. Bostäderna finner ni på Hornsgatan 15 och Rådmansgatan 12 och här kommer 22 stycken arkitekt ritade bostäder med stilrena och vackra inrednings val att växa fram under 2024. I två byggnader kommer ni finna 1:or, 2:or, 3:or och 4:or i olika storlekar ritade i smakfulla och spännande planlösningar. Är du student eller skall flytta hemifrån? Eller är du trött på din villa och vill ha det bekvämt? Eller håller familjen på att utökas? Här finns lägenheter för livets alla skeden. Här garanteras de boende en reducerad månadsavgift de 3 första åren så här kan man med ro sig veta att det under den perioden inte blir någon avgiftshöjning på grund av omförhandling av räntesats av föreningens lån. Dessutom kommer du som köper att vara befriad att betala månadsavgiften under hela 2024. Det finns ett fint priserbjudande för 3:orna på Hornsgatan, skynda dig att göra en bra affär för livet. Tillträde från och med 2024 och vidare fram till Q2 2024. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Carlos Vasquez eller fastighetsmäklare Jennie Pålsson. Varmt välkomna!

  • Nybyggnadsprojekt
Hornsgatan 15A, Frösön, Östersunds kommun

Hornsgatan 15A

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
3 490 000 kr
128 m²
4 rum
vån 3/3
5 990 kr/mån
27 266 kr/m²

Vi presenterar härmed denna totalrenoverade 4:a på hela 128 kvadratmeter i vårt nya projekt Brf Frösund. Lägenheten finner ni på Hornsgatan 15A och här skapas nu 22 arkitekt ritade lägenheter med stilrena och noga utvalda utföranden. Bostadens öppna planlösning skapar en social och modern atmosfär med öppen yta mellan kök och vardagsrum, 4 sovrum, gäst wc, helkaklat badrum samt egen tvättstuga. Här garanteras de boende en reducerad månadsavgift de 3 första åren så här kan man med ro sig veta att det inte blir någon avgiftshöjning på grund av det. Dessutom kommer du som köper att vara befriad att betala månadsavgiften under hela 2024. Tillträde omgående och fram mot Q2 2024. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Carlos Vasquez eller fastighetsmäklare Jennie Pålsson. Varmt välkomna!

  • Nyproduktion
  • Balkong
Storsjöstråket 22, Centrala Östersund, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Storsjöstråket 22

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
3 095 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/2
7 822 kr/mån
34 011 kr/m²

Vi presenterar härmed denna fantastiska och hemtrevliga 4:a med egen ingång. Bostaden finner ni på Storsjöstråket 22, ett attraktivt och lugnt läge intill Storsjöns strandkant och med absolut närhet till strövområden och stadens puls. Bostaden erbjuder en hög standard och trevliga interiörs val. Här välkomnas du till ett modernt och stilrent boende med enhetligt golv i ljus askparkett och golvvärme som ger en bekväm och lyxig känsla. Stora fönster och takhöjd om 2,70 ger både ett härligt ljusinsläpp och skapar rymd. Vidare erbjuder bostaden 3 sovrum och ett rymligt badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Ett fullutrustat kök från Ballingslöv där det sociala står i fokus med öppna ytor mellan köket och vardagsrummet. Ett av sovrummen funkar ypperligt som gästrum då det är smart planerat med förvaring och egen toalett. Under delar av året blir bostadens stora inglasade uterum den naturliga samlingspunkten för familj och vänner. Härifrån skymtar du Storsjön och kan sitta från tidig vår till sen höst. Föreningen har ett eget strandhus med övernattningsmöjligheter, lokal för festligheter och relax med bastu där du sedan kan ta en uppfriskande bad i Storsjön. Hur bra låter inte det här? För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

  • Plus
  • Balkong
Hornsgatan 15A, Frösön, Östersunds kommun

Hornsgatan 15A

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 690 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
3 990 kr/mån
24 493 kr/m²

Vi presenterar härmed denna totalrenoverade 3:a i vårt nya projekt Brf Frösund. Lägenheten finner ni på Hornsgatan 15A och här skapas nu 22 arkitekt ritade lägenheter med stilrena och noga utvalda utföranden. Bostaden erbjuder en modern och trevlig atmosfär med social och öppen yta bestående av bostadens kök, 2 sovrum, vardagsrum och balkong, som gjort för umgänge med familj och vänner. Här garanteras de boende en reducerad månadsavgift de 3 första åren så här kan man med ro sig veta att det inte blir någon avgiftshöjning på grund av det. Dessutom kommer du som köper att vara befriad att betala månadsavgiften under hela 2024. Tillträde från och med Q2 2024 och framåt. För mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Carlos Vasquez eller fastighetsmäklare Jennie Pålsson. Varmt välkomna!

  • Nyproduktion
  • Balkong

Visar alla 4