Södra Mosvägen 23

Kumla, Kumla kommun Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
126 m²
Biarea
96 m²
Tomtarea
866 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
58 942 kr/år

Välkomna hem!
Drömmer ni om att hemma ska vara platsen där ni återhämtar er, har sociala tillställningar och njuter av sol och bad? Då har ni precis hittat er drömbostad. Här erbjuds nämligen en praktisk familjevilja med plats för hela familjen, komfortabel bergvärme för god driftsekonomi och en härlig oas på baksidan. Ett praktiskt hus, en fantastisk oas med både pool och pergola på baksidan samt ett läge som gör att ni på 10 minuter är inne i Örebro.
Den otroliga baksidan ligger i bästa söderläge för sol eller bad som en känsla av utomlands. Poolen om 4x6 meter har ny liner från 2022 och värms med hjälp av en värmepump.

Huset har en delvis öppen planlösning mellan kök, matplats och det tillbyggda vardagsrummet med en maffig murad eldstad som värmer gott dem kyliga vinterdagarna. Under sommartid skapar dörrpartierna och dem stora fönsterpartierna som vetter mot poolområde och pergolan en utsuddning mellan ute och inne. På entréplanet finns tre bra sovrum, ett badrum och en toalett. I källaren har ni förvaringsutrymmen, pannrum, tvättrum, dusch och även perfekta tonårsrum, kontor eller gästrum.

Välkomna att anmäla er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Charlotte Björkgren

Lejons Mäkleri
Mäklare Charlotte Björkgren, Lejons Mäkleri
0708882995