Stenkullavägen 6

Kungsbacka Karta & restider

5 700 000 kr
VillaVilla

Har ni länge önskat ett boende där man kan känna de salta vindarna från havet, där man kan promenera ner till båthamnen för att ta sin båt ut på havet eller där barnen kan leka i havet samtidigt som ni sitter på sandstranden och njuter av solen? Eller är det kanske ett värmande bastubad intill strandkanten som lockar? Då har ni hittat rätt!

Här på Stenkullavägen 6 bor man nämligen ett stenkast från Bråtaviken i Åsa och boendet ger er möjligheter som verkligen sätter guldkant på vardagen! Den rymliga villan, som stod klart 1997 ger plats till hela familjen och har stora sociala ytor - både inne och ute.

Det finns mycket att berätta om huset och dess fördelar men ett av det första man slås av när man stiger in i huset är känslan av rymd - inte minst i vardagsrummet där taket når ända upp i nock och stora fönster öppnar upp sig mot terrassen på baksidan. Sen har vi köket, som många gånger blir en samlingsplats för både familj och vänner, vilket noggrant planerats med arbetsytor och förvaring vilket uppskattas både vid matlagning och middagar.

Fyra bra sovrum finns att nå i entréplanet men det finns också ett härligt rum på övre plan. Perfekt för sovrum men också till kontor så som det används till idag. Två badrum samt gott om förvaringsmöjligheter i bostaden både vad gäller förråd, källare och stor vind.

Uteplatserna är väl tilltagna och under de varma månaderna flyttar man gärna ut middagarna till terrassen på baksidan, här sitter man alldeles ostört och solen gör er sällskap fram till kvällen.

Utöver fördelarna med bostadshuset har vi garaget som, oavsett om du är bilintresserad eller inte, uppskattas för dess storlek och möjligheter. Trädgården är plan och lättskött och för er som gillar odling eller vill ha plats för barnens lek finns det gott om utrymme!

Välkommen till Bråtaviken och Stenkullavägen 6!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
159 m²
Tomtarea
1 483 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
31 350 kr/år
Byggår
1997
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stenkullavägen 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 700 000 kr
Driftkostnad
31 350 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 182
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 16 dagar sedan, den 7 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips