Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rosenhagen enplanshus i bostadsrättsform, 55+ boende - Lev livet på ett plan i Fjärås, null, Kungsbacka kommun

Rosenhagen enplanshus i bostadsrättsform, 55+ boende - Lev livet på ett plan i Fjärås

Radhus
Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

4 150 000 kr

97 m²

3 rum

5 173 kr/mån

42 784 kr/m²

I samband med säljstart erbjuder Derome 12 avgiftsfria månader när man köper en bostadsrätt i Brf Rosengården. Gäller dig som tecknar bokningsavtal innan 30 juni 2023. Vallbyn i Fjärås växer vidare. Här bygger Derome 21 enplanshus, varav 9 st i andra etappen, i familjär och modern gårdsmiljö. Vill du ha ett hus som är som gjort för trevliga middagar, lugna hemmakvällar och det helt vanliga vardagsstöket? Det här kedjehuset i ett plan om fyra rum och kök har en öppen planlösning som gör det lätt att umgås även om en fixar kvällsfika i köket och den andra läser en bok i soffan. För dig som är frusen eller bara vill ha det extra myset kan du välja till en braskamin. Hur skönt är det inte att lägga upp fötterna på soffbordet och njuta av lågornas spel och eldens värme? Genom skjutpartiet i vardagsrummet blickar du ut över den privata och vindskyddade innergården. Här finns ett stort trädäck och pergola och om du vill kan du lyxa till det och välja till ett inglasat uterum här. Med tre sovrum och dubbla badrum finns det gott om plats för dig själv och övernattande gäster. Kanske inreder du det mindre sovrummet till ett arbetsrum? Eller har du alltid drömt om ett hobbyrum? Det är din tid att skina och här kan du göra plats för dina drömmar. Huset kläs med stående slät träpanel i en behaglig grå nyans, och har en omsorgsfullt utformad entré i svart. På taket fångar solcellerna solens strålar, och omvandlar dem till lägre elkostnader och hållbar energiförsörjning. Skönt för både plånboken och magkänslan. Till varje hus hör ett förråd och en carport, och har du elbil kan du välja elbilsladdare som tillval. Ett par steg från carporten så är du inne i huset igen, dörren till klädvården är strategiskt placerad för både regniga dagar och de gånger du har mycket att bära. Från den dagen som huset blir ditt är det bara att flytta in. Väggarna är målade, vitvarorna är på plats och den lättskötta trädgårdsytan med innergård är klar - så bekvämt som det kan bli! I Vallbyn finns plats för hela livet. Här är alltid någon hemma och med närhet till service är det enkelt att få ihop vardagen här. I Fjärås centrum, som du har på cykelavstånd, finns matbutik, vårdcentral, bibliotek och restaurang. Brf Rosenhagen är utformat speciellt för dig som är 55 år och äldre. Det betyder att en person i hushållet ska fylla minst 55 år det året som du flyttar in i kvarteret. Något som också står inskrivet i bostadsrättsföreningens stadgar. Fri månadsavgift i ett år! Just nu bjuder vi på månadsavgiften i 12 månader för dig som

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Kålgårdsvägen 36, Frillesås, Kungsbacka kommun

Kålgårdsvägen 36

Gård/Skog
Frillesås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Pris saknas

525 m²

8 rum

6,4 ha tomt

Underbar herrgårdsliknande gård på Kålgårdsvägen 36 om ca 6 hektar mark bestående av betesmark, tomtmark och skog. Gården består av ett stort bostadshus på 525 kvm boarea och 140 kvm biarea, en inomhuspool (11x5 meter) i ett poolhus om ca 250 kvm, en isolerad och uppvärmd maskinhall om ca 200 kvm, dubbelgarage om ca 80 kvm, gästlägenhet med 5 rok om ca 130 kvm samt ytterligare ett garage. Allt är mycket påkostat och smakfullt byggt för att hålla en riktigt hög boendestandard. Marken är till stor del betesmark som fn. snarare är gräsmatta. Dessutom finns ett skogsparti med parkkänsla bakom gårdsbyggnaderna som säljarna har jobbat mycket med. Här finns nu upplysta promenadvägar. Från 2012 och framåt har ägarna skapat mycket av det gården idag erbjuder såväl i bostadshuset som byggnation av komplementbyggnader och skapande av utomhusmiljön. På fastigheten har man säkrat upp med ett reservaggregatet för elen som är tillräckligt kraftig för att förse hela fastigheten med el utan att göra avkall på någonting om det skulle krävas. Drömmer ni om att driva företag på hemmaplan? Varför inte göra en verksamhet med poolen och boendet i lägenheten som utgångspunkt att bygga vidare på. Eller kanske ni i framtiden önskar ha stall för hästar eller annan djurhållning? Önskar ni bygga stallbyggnad eller liknande behöver ni givetvis undersöka möjligheterna med Länsstyrelsen och Kungsbacka Kommun. Här bor ni med naturen inpå husknuten med ett lugn och med omgivningar som erbjuder fina skogspromenader, svampstigar och löparsträckor! Sammantaget en gård med många möjligheter för olika verksamheter och/eller enbart för den som vill bo lantligt och naturskönt men med endast ca 25 min till Kungsbacka stad och ca 9 km till centrala Frillesås. Inom 10 min bilfärd är ni i centrala Frillesås där ni har tillgång till såväl matbutik, restauranger, inredningsbutik, flera förskolor, grundskola åk F-9 som flera fina badvikar! Dessutom finns här fina pendlingsmöjligheter med snabb åtkomst till E6, busskommunikation mot både Kungsbacka och Varberg samt tågstation i Åsa där Öresundståget stannar. Låter detta intressant är ni varmt välkomna att höra av er för en privat visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Gamla Göteborgsvägen 45, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Gamla Göteborgsvägen 45

Villa
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

4 650 000 kr

130 m²

5 rum

1 458 m² tomt

Lantlig, charmigt och centralt i Kungsbacka. På en lugn återvändsgata i utkanten av Östra Villastaden ligger denna härliga fastighet där du får ett mycket centralt läge med en lantlig känsla. Varmt välkomna till Gamla Göteborgsvägen 45! På tomten står ett äldre charmigt hus med anor från 1910 som renoverats 2015 på insidan inklusive nya vatten- och avloppsrör. Resultatet ger familjen en riktigt fin planlösning om 130 kvm fördelat på fem rum och kök. På entréplan finner du ett stort kök, vardagsrum, matsal, badrum och tvättrum. Utgång till en härlig altan i soligt sydvästligt läge. Övre plan erbjuder tre generösa sovrum varav ett är master med mindre klädkammare och toalett samt flera förvaringsutrymmen. Utgång till balkong med morgonsol. Pannrum vid sidan om huset med nyare värmepanna och plats till trädgårdsverktygen och planteringskrukorna. Huset ligger på en härlig trädgårdstomt i en lantlig miljö mitt i centrala Kungsbacka med kort promenadavstånd till pendelstationen och innerstaden. Dessutom erbjuds ett mysigt gästhus om 35 kvm om två rum och kök som renoverats år 2019-20. Gästhuset kan hyras ut om man så önskar och ge extra goda inkomster. Grusad uppfart med plats till flera bilar. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till bland annat flera lekplatser och fina grönområden. Granne med Tölöberg och det gamla vattentornet, Kungsbackas första, från 1897 som är en fantastisk utsiktsplats i centrala Kungsbacka. Bara en kort promenad in till Kungsbackas innerstad med hela dess utbud av restauranger och affärer, Kungsmässan och Kungsbacka tåg- och pendelstation som snabbt tar dig in till Göteborg eller söderöver. Ett centralt och charmigt boende i mysiga Östra Villastaden. Varmt välkommen till visning!

Sporthallsvägen 9, Vallda, Kungsbacka kommun

Sporthallsvägen 9

Lägenhet
Vallda, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

3 350 000 kr

80,3 m²

3.5 rum

4 645 kr/mån

41 719 kr/m²

I populära Vallda har vi äran att erbjuda en av de populära 3,5 rums lägenheterna med insynsskyddat och perfekt solläge med sol från morgon till sen kväll. En perfekt lägenhet för den som vill ha det lilla extra såsom möjlighet till ett extra sovrum, extra matplats i vardagsrummet, två riktigt fina altaner och extra parkering . Ett bekvämt boende centralt i Vallda med promenad/cykelavstånd till havet, ett stort antal golfbanor och Kungsbacka stad. Välplanerad gavellägenhet med två stora sovrum, riktigt bra klädförvaring, rymligt vardagsrum med gott om plats även till matsalsmöbel samt två härliga altaner i bästa solläge. Ett fint kök med gott om skåpsutrymmen likväl avlastningsytor. Separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare med riktigt bra förvaring och ett rymligt badrum med badkar. Dessutom så har lägenheten ett extra rum som till fördel kan användas som hemmakontor, sov- eller barnkammare, lekrum, eller ett lyxigt walk in closet. Ett lugnt och tryggt boende i en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och fin grannsämja. I området finns även ett flertal lekplatser och fantastiska grönområden. Nära gångavstånd till affärer och butiker, för- och grundskola utan att korsa större väg! Inom området finns bl.a. egen förskola. Vallda är mycket populärt med sina fantastiska badställen runt Vallda Sandö och Lerkil, här finns även två större båthamnar med allt vad båtliv har att erbjuda och otroliga naturreservatsområden att strosa i . Även golf är mycket populärt, inte mindre än tre golfbanor inom närområdet, närmaste inom kort promenad - går utmärkt att dra golfbagen med sig. Här erbjuds även god service med välrenommerad Ica butik och fiskhandel, vårdcentral, idrottsanläggning med tennis och paddel banor. Vallda ligger mycket strategiskt placerat med snabb förbindelse via 158:an till västra Göteborg alt. E6:an och för de som gärna tar tåget från Kungsbacka går det bussar som ansluter till stationen kontinuerligt. Hjärtligt välkomna att boka tid för visning!

Pistolvägen 11, Åsa, Kungsbacka kommun

Pistolvägen 11

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

2 300 000 kr

95 m²

1 364 m² tomt

Huset ligger beläget på en grönskande tomt med närhet till Åsa centrum. Planlösningen innefattar kök, vardagsrum, uterum, tre sovrum. På fastigheten finns flera extra byggnader bland annat ett f.d. hönshus, friggebod med bastu och förråd. I huset kliver man in i en rymlig hall med plats för avhängning. Vidare in i huset nås badrummet med duschkabin och sedan köket. Det är ett ljust kök med ljusinsläpp från två väderstreck, vita luckor och plats för matbord invid trevligt fönsterparti. Den maskinella utrustningen består av ugn och micro i rostfritt placerade i ergonomisk arbetshöjd, diskmaskin, kyl och frys samt spis och fläkt. På entréplan finns också ett vardagsrum, ett sovrum och ett uterum. En trappa upp finns två stycken sovrum. Enda utgången till balkongen som finns är via fönstret i sovrummet. Försäljning på offentlig auktion enligt samäganderättslagen. Denna försäljning kommer att ske genom offentlig auktion, som hålls av en sk god man som är förordnad av tingsrätten med stöd av lag (1904:48 s.1) om samäganderätt. En fastighet som ägs av två eller flera gemensamt, kan säljas på offentlig auktion om någon av delägarna begär det, vilket skett i detta fall. Till följd av att försäljningen sker samäganderättslagen har fastighetsmäklaren inte ett lika omfattande uppdrag som vid en sedvanlig förmedling utan kommer i huvudsak vara delaktig i följande delar, -marknadsföring av bostad,- anvisning av köpare, - upprättande av objektsbeskrivning, - visning av bostad på öppen visning (inga förhandsvisningar kommer att genomföras). Mäklaren kommer inte att hålla i någon budgivning utan bud lämnas direkt vid den auktion som genomförs av den gode mannen. Efter visning kommer auktion, kontraktsskrivning och tillträde att skötas av den gode mannen. Av tingsrätten förordnad god man: advokat Robert Mjösén, Advokatfirman Credo AB Norra Strandvägen 5, 473 34 Henån Korsgatan 3, 411 16 Göteborg Telefon: 031 - 711 35 50 Telefax: 031 - 711 38 50 E-post: [email protected] Info gällande offentlig auktion och eventuella villkor för köpet: Handpenning tio procent (10%) vid klubbslaget. Personlig närvaro eller befullmäktigat ombud personligen närvarande. Kontrakt skrivs omedelbart efter auktionen. Auktionen kommer att hållas i Svensk Fastighetsförmedlings lokaler på Gymnasiegatan 16, Kungsbacka den 16/6 13:00. Anmäl ert intresse till auktionen till [email protected]

Stuvvägen 185, Frillesås, Kungsbacka kommun

Stuvvägen 185

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

3 495 000 kr

70 m²

3 rum

1 127 m² tomt

Låt oss presentera ett hus som är någonting alldeles extra, på en plats med dramatisk natur som lätt kan tas för mer exotiska breddgrader med sina böljande lövskogsvyer. Här kliver ni in i ett hem som är som taget ur vilket tidningsmagasin som helst. Här blandas och kompletteras färger till komplett harmoni! Med en otrolig känsla för detaljer, helhet, färger och material har man skapat ett hus som man inte vill slita sig ifrån. Bostaden har en perfekt, och unik, kombination av ett lugn och en riktig wow-faktor. Huset som är i ett plan har sitt främsta fokus kring de öppna sällskapsytorna i köket och vardagsrummet. Mellan de båda rummen tronar en braskamin som förhöjer mysfaktorn, inte minst under årets mörkare och kallare månader, då brasan gärna får brinna varje kväll. Centrerat i köket finns en stor matplats, perfekt för ett runt bord där ni kan duka upp till goda middagar med vänner och familj. Vinet kyler ni givetvis i vinkylen och maten förbereds enkelt vid någon av de väl tilltagna bänkytorna. Även den mest ovana matlagaren torde uppskatta att laga mat i detta tilltalande kök. I vardagsrummet kryper man gärna upp i soffan för en bok eller film. Här finns plats för stor soffa eller kanske en social lösning med både soffa och fåtöljer. Från vardagsrummet nås husets ena sovrum och från köket nås det andra sovrummet. I hallen finns plats att hänga av sig ytterkläderna och här finns också en praktisk klädkammare/förråd för kläd- och skoförvaring samt torktumlare. När ni öppnar dörren till badrummet möts ni av lösningar och materialval som antagligen får er att aldrig vilja ha ett annat badrum än just detta. Det är en helt fantastisk kombination av terrakottafärgad microcement på väggarna och klinkerplattor i marockanskt mönster i dovt orange ton. Givetvis är både tak, dörr och foder målat i matchande ton till badrummets övriga färger. Bakom de vackra pardörrarna från Bali som smyckar rummet döljer sig klädvård med tvättmaskin samt varmvattenberedaren. Längs husets ena långsida löper en stor altan med en uppvärmd pool, utekök och gott om plats för loungemöbler, middagsbord m.m. Det är enkelt att se att detta blir den givna platsen att umgås under sommarhalvåret. När det plaskas i poolen, maten ligger på grillen och middagsbordet dukas. Att solen gör er sällskap från tidig förmiddag tills den försvinner ner bakom trädtopparna strax innan den går ner vid horisonten om kvällarna är såklart en bidragande faktor till det fantastiska med altanen. Runt huset finns härliga gräsytor som inbjuder till planteringar och lek. För er som drömmer om att odla finns här redan en köksträdgård i pallkragar, fruktträd, blomster som växlande blommar under hela säsongen och som pricken över i:et finns här ett underbart växthus som passar sig lika bra för växter och odling som för en stunds paus i vardagen. I ena änden av fastigheten finns en gäststuga som gör det enkelt att låta gästerna övernatta. Här bor ni med naturen inpå husknuten med ett lugn och med omgivningar som erbjuder fina skogspromenader, svampstigar och löparsträckor! Med ett naturskönt läge är huset beläget ca 8 km utanför centrala Frillesås. Inom 10 min bilfärd har ni tillgång till såväl matbutik, restauranger, inredningsbutik, flera förskolor, grundskola åk F-9 som flera fina badvikar! Dessutom finns här fina pendlingsmöjligheter med snabb åtkomst till E6, busskommunikation mot både Kungsbacka och Varberg samt tågstation i Åsa där Öresundståget stannar. Detta hus står redo att ta dig med storm, varmt välkomna!

 • Uteplats
Brf Konings Bakkae, Björkris, Kungsbacka kommun

Brf Konings Bakkae

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

2 995 000 kr

65 m²

3 rum

4 531 kr/mån

46 077 kr/m²

Som högresta tallar, med sin skyddande bark och ombonade inre, står de två huskropparna majestätiskt med skogen som fond. Här är vardagsäventyret som närmast och skogen ligger bokstavligen utanför dörren. Koningsbakkae med 114 lägenheter fördelat i två punkthus om nio respektive tio våningar är först ut i etapp 2 av Björkris. Besök www.koningsbakkae.se för mer information om projektet och vilka lägenheter som finns till salu. Bostadsrättslägenheterna kommer uppföras i storlekar mellan 1-5 rok och samtliga lägenheter kommer ha balkong eller uteplats, vissa lägenheter kommer till och med ha två balkonger. Boende i husen kommer erbjudas möjlighet till garageplats och hiss direkt från garaget upp till det våningsplan man bor på. Husen, som kommer miljömärkas med Svanen, blir de första bostadshusen i den nya delen av Björkris och det är Tengbom Arkitekter som fått äran att rita. Namnet Koningsbakkae har sitt ursprung i Kungsbackas historia och är den medeltida benämningen på staden då Kungsbacka var en dansk gränshandelsplats. Koningsbakkae kommer även vara beläget vid foten av den enda backen i Kungsbacka som har en krona på toppen, utkiksplatsen. Husen blir en vacker fond i Björkris och utsikten från lägenheterna blir enastående. Björkris etapp 2A kommer att bli en helt ny stadsdel som, förutom cirka 650 bostäder, bland annat kommer att innehålla skola för årskurs 4-9 som kommer inrymma 660 elever och beräknas vara klar hösten 2023, förskola, café och restaurang, en idrottshall samt ett stort motions- och rekreationsområde. Inflyttning preliminärt Q2, 2025.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Konings Bakkae, Björkris, Kungsbacka kommun

Brf Konings Bakkae

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

4 095 000 kr

84 m²

4 rum

5 537 kr/mån

48 750 kr/m²

Som högresta tallar, med sin skyddande bark och ombonade inre, står de två huskropparna majestätiskt med skogen som fond. Här är vardagsäventyret som närmast och skogen ligger bokstavligen utanför dörren. Koningsbakkae med 114 lägenheter fördelat i två punkthus om nio respektive tio våningar är först ut i etapp 2 av Björkris. Besök www.koningsbakkae.se för mer information om projektet och vilka lägenheter som finns till salu. Bostadsrättslägenheterna kommer uppföras i storlekar mellan 1-5 rok och samtliga lägenheter kommer ha balkong eller uteplats, vissa lägenheter kommer till och med ha två balkonger. Boende i husen kommer erbjudas möjlighet till garageplats och hiss direkt från garaget upp till det våningsplan man bor på. Husen, som kommer miljömärkas med Svanen, blir de första bostadshusen i den nya delen av Björkris och det är Tengbom Arkitekter som fått äran att rita. Namnet Koningsbakkae har sitt ursprung i Kungsbackas historia och är den medeltida benämningen på staden då Kungsbacka var en dansk gränshandelsplats. Koningsbakkae kommer även vara beläget vid foten av den enda backen i Kungsbacka som har en krona på toppen, utkiksplatsen. Husen blir en vacker fond i Björkris och utsikten från lägenheterna blir enastående. Björkris etapp 2A kommer att bli en helt ny stadsdel som, förutom cirka 650 bostäder, bland annat kommer att innehålla skola för årskurs 4-9 som kommer inrymma 660 elever och beräknas vara klar hösten 2023, förskola, café och restaurang, en idrottshall samt ett stort motions- och rekreationsområde. Inflyttning preliminärt Q2, 2025.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Konings Bakkae, null, Kungsbacka kommun

Brf Konings Bakkae

Lägenhet
Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

1 775 000 kr

35 m²

1 rum

2 942 kr/mån

50 714 kr/m²

Som högresta tallar, med sin skyddande bark och ombonade inre, står de två huskropparna majestätiskt med skogen som fond. Här är vardagsäventyret som närmast och skogen ligger bokstavligen utanför dörren. Koningsbakkae med 114 lägenheter fördelat i två punkthus om nio respektive tio våningar är först ut i etapp 2 av Björkris. Besök www.koningsbakkae.se för mer information om projektet och vilka lägenheter som finns till salu. Bostadsrättslägenheterna kommer uppföras i storlekar mellan 1-5 rok och samtliga lägenheter kommer ha balkong eller uteplats, vissa lägenheter kommer till och med ha två balkonger. Boende i husen kommer erbjudas möjlighet till garageplats och hiss direkt från garaget upp till det våningsplan man bor på. Husen, som kommer miljömärkas med Svanen, blir de första bostadshusen i den nya delen av Björkris och det är Tengbom Arkitekter som fått äran att rita. Namnet Koningsbakkae har sitt ursprung i Kungsbackas historia och är den medeltida benämningen på staden då Kungsbacka var en dansk gränshandelsplats. Koningsbakkae kommer även vara beläget vid foten av den enda backen i Kungsbacka som har en krona på toppen, utkiksplatsen. Husen blir en vacker fond i Björkris och utsikten från lägenheterna blir enastående. Björkris etapp 2A kommer att bli en helt ny stadsdel som, förutom cirka 650 bostäder, bland annat kommer att innehålla skola för årskurs 4-9 som kommer inrymma 660 elever och beräknas vara klar hösten 2023, förskola, café och restaurang, en idrottshall samt ett stort motions- och rekreationsområde. Inflyttning preliminärt Q2, 2025.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Brf Konings Bakkae, Björkris, Kungsbacka kommun

Brf Konings Bakkae

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

3 345 000 kr

72 m²

3 rum

4 902 kr/mån

46 458 kr/m²

Som högresta tallar, med sin skyddande bark och ombonade inre, står de två huskropparna majestätiskt med skogen som fond. Här är vardagsäventyret som närmast och skogen ligger bokstavligen utanför dörren. Koningsbakkae med 114 lägenheter fördelat i två punkthus om nio respektive tio våningar är först ut i etapp 2 av Björkris. Besök www.koningsbakkae.se för mer information om projektet och vilka lägenheter som finns till salu. Bostadsrättslägenheterna kommer uppföras i storlekar mellan 1-5 rok och samtliga lägenheter kommer ha balkong eller uteplats, vissa lägenheter kommer till och med ha två balkonger. Boende i husen kommer erbjudas möjlighet till garageplats och hiss direkt från garaget upp till det våningsplan man bor på. Husen, som kommer miljömärkas med Svanen, blir de första bostadshusen i den nya delen av Björkris och det är Tengbom Arkitekter som fått äran att rita. Namnet Koningsbakkae har sitt ursprung i Kungsbackas historia och är den medeltida benämningen på staden då Kungsbacka var en dansk gränshandelsplats. Koningsbakkae kommer även vara beläget vid foten av den enda backen i Kungsbacka som har en krona på toppen, utkiksplatsen. Husen blir en vacker fond i Björkris och utsikten från lägenheterna blir enastående. Björkris etapp 2A kommer att bli en helt ny stadsdel som, förutom cirka 650 bostäder, bland annat kommer att innehålla skola för årskurs 4-9 som kommer inrymma 660 elever och beräknas vara klar hösten 2023, förskola, café och restaurang, en idrottshall samt ett stort motions- och rekreationsområde. Inflyttning preliminärt Q2, 2025.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Koningsbakkae - Björkris Etapp 2A, Kungsbacka - Björkris, Kungsbacka kommun
 • 4 lediga bostäder

Koningsbakkae - Björkris Etapp 2A

Lägenhet
Kungsbacka - Björkris, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

fr. 1 775 000 kr

35-84 m²

1-4 rum

2 942 kr/mån

Som högresta tallar, med sin skyddande bark och ombonade inre, står de två huskropparna majestätiskt med skogen som fond. Här är vardagsäventyret som närmast och skogen ligger bokstavligen utanför dörren. Koningsbakkae med 114 lägenheter fördelat i två punkthus om nio respektive tio våningar är först ut i etapp 2 av Björkris. Bostadsrättslägenheterna kommer uppföras i storlekar mellan 1-5 rok och samtliga lägenheter kommer ha balkong eller uteplats, vissa lägenheter kommer till och med ha två balkonger. Boende i husen kommer erbjudas möjlighet till garageplats och hiss direkt från garaget upp till det våningsplan man bor på. Husen, som kommer miljömärkas med Svanen, blir de första bostadshusen i den nya delen av Björkris och det är Tengbom Arkitekter som fått äran att rita. Namnet Koningsbakkae har sitt ursprung i Kungsbackas historia och är den medeltida benämningen på staden då Kungsbacka var en dansk gränshandelsplats. Koningsbakkae kommer även vara beläget vid foten av den enda backen i Kungsbacka som har en krona på toppen, utkiksplatsen. Husen blir en vacker fond i Björkris och utsikten från lägenheterna blir enastående. Björkris etapp 2A kommer att bli en helt ny stadsdel som, förutom cirka 650 bostäder, bland annat kommer att innehålla skola för årskurs 4-9 som kommer inrymma 660 elever och beräknas vara klar hösten 2023, förskola, café och restaurang, en idrottshall samt ett stort motions- och rekreationsområde. Inflyttning preliminärt Q2, 2025.

 • Nybyggnadsprojekt
Onsala Jättegrytsstig 4, Onsala, Kungsbacka kommun

Onsala Jättegrytsstig 4

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

2 700 000 kr

53 m²

3 rum

1 469 m² tomt

Vill du bo trendigt, lantligt och ändå nära till det mesta? Välkommen till Onsala Jättegrytsstig 4! Här finner du en mysig timmerstuga om 53 kvm och ett gästhus om 17 kvm som ligger på en stor fin hörntomt i fina Norra Hagen. Storstugan erbjuder en bra planlösning med ett smakfullt renoverat kök (-16), rymlig matplats, vardagsrum, sovrum, toalett med dusch (-12) och en mindre klädkammare. Från vardagsrummet finner du också en utgång till ett inglasat uterum där du kan sitta vår/sommar som de ljuvliga höstkvällarna och bara njuta av fågelsången efter en lång arbetsdag. Den gedigna gäststuga har gott om plats till dubbelsäng och möblemang och tak upp till nock. Båda husen har varsin luftvärmepump för uppvärmning och i storstugan finns även en öppen spis med inbyggd spiskassett samt i köket står en fungerande vedspis. Stor hörntomt i ett soligt söderläge med en jättefin rhododendron buske, blommor, fruktträd och gott om plats till lek och spring samt till egen odling. Kommunalt V/A. Här bor du mitt i Onsala och natursköna Norra Hagen intill Gräppås GK, hästhagar och ett rikt djurliv. På Gräppås GK finns Gräppås gårdscafé som erbjuder en fin lunchmeny. Du har nära till både Vallda centrum som erbjuder en stor matbutik, affärer och gym samt Onsala centrum som bland annat har vårdcentral, apotek, Hemköp och frisör. Onsala erbjuder också flera fina badplatser och båthamnar, mysiga restauranger, caféer och Åsa hembageri. Här finns ett stort utbud av olika fritidsaktiviteter, tennis, segling, yoga och flera nya padelbanor. Bekvämt cykelavstånd till kommunikationer med buss in till Kungsbacka och tågstationen där du enkelt tar dig vidare med pendeltåget in till Göteborg eller söderöver. Varmt välkommen till visning!

 • Plus
 • Uteplats
Lilla Vassbäcksvägen 1, Åsa, Kungsbacka kommun

Lilla Vassbäcksvägen 1

Fritidshus
Åsa, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

550 000 kr

80 m²

4 rum

1 000 m² tomt

Med badrocksavstånd till salta hav och havsbrisen ända upp till huset ligger denna arrendefastighet bebyggd med ett enklare sommarhus om ca 80 kvm i all sin stillsamhet i omtyckta Vassbäck. Sedan 50-talet har ursprungsstugan funnits här som sedan har byggts till ett par gånger runt 60- och 70-talet. Sedan strax efter att stugan ursprungligen byggdes har arrendet nyttjas av samma familj i flera generationer. Tidigare var hela grannskapet bebyggt med fritidshus, idag utgörs området främst av åretruntbostäder, men en och annan sommarbostad finns ännu kvar. På fastigheten som har en plan gräsmatta med häckar, grönska och berg i dagen finns den röda sommarstugan med sina två allrum, två sovrum och två enkla kök. Utifrån, strax intill entrédörren, nås Wc med mulltoa. Tidigare har man haft en utedusch, idag finns ingen anordning för detta. Området är populärt och många av de äldre fritidshusen har gjorts om till stora moderna villor - här trivs alla! Promenera ner till Kuggaviken eller Krokvik och bada från badstege eller sandstranden. Varför inte ett morgondopp eller njuta av varma bastubad året om. Här finns även områdets båthamn och en bastubyggnad med egen bastuförening. - Så varför inte passa på att skaffa den där båten som ni alltid drömt om? Inte långt ut kan man beskåda hela sälkolonier och en och annan tumlare. Till Åsa centrum är det en kort cykeltur på cykelväg eller en behaglig promenad på strandpromenaden längst med havet. Här finns bl.a. en välsorterad Ica, bageri, järnhandel, klädaffär, mataffär, restauranger, vårdcentral, apotek och mycket mer. Pendeltåget, Öresundståget tar dig till Göteborg på 30 min eller varför inte pendla söderut ända ner till Halmstad med samma tåg. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Katjavägen 16, Fjärås, Kungsbacka kommun

Katjavägen 16

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

5 352 400 kr

102,4 m²

4 rum

801 m² tomt

Just nu pågår försäljningen av tomt 2 och 3 (tomt 1 är såld) i populära Vallbyn för dig som är 55+ eller är en barnfamilj som letar "ert" drömhus. Här kan ni välja valfritt nyckelfärdigt huspaket från VarbergsHus. På tomt nr 2 har vi tagit fram ett exempel med Villa Ängaviken som kostar från 5 352 400 kr inklusive tomt. Mer information om Varbergshus finns på www.varbergshus.se. När du bor i Vallbyn har du nära till det mesta. Omgiven av ängar och gårdar är naturen ständigt närvarande, samtidigt som staden inte är långt bort. Här bor du i det unika läget precis mittemellan hav och sjö som båda erbjuder skönt häng och badmöjligheter. Grönområden blandar upp bebyggelsen och skapar en småskalig bykänsla. Här har vi tagit fram olika förslag planlösningar som du kan välja mellan, allt för att passa olika familjestorlekar och behov. Husets konstruktion ger dig möjlighet att bygga en övervåning i framtiden, en väldigt smart lösning om familjen växer. Stilen på just detta hus är modern, vilket innebär en indragen takfot och stående panel som ger ett stramare uttryck. Huset finns även i traditionell stil men kan såklart anpassas efter dina önskemål. Är du intresserad utav Ängavikens planlösning men önskar en övervåning redan nu, antingen som växavilla eller helt färdig så är Villa Ängalyckan rätt för dig eftersom detta hus är likadant fast 1,5-plan. Preliminär inflyttning våren 2024. Möjlighet finns att byta till valfri hustyp, se paketpris exempel nedan: -Villa Solviken, 1 plan om 135 kvm, pris 5 767 122:- -Villa Malö, 2 plan om 140 kvm, pris 5 989 204:- För mer information om Varbergshus utbud och priser går det bra att Kontakta Rustan Stockman på 0300-56 23 80 alternativt på mail: [email protected]

 • Nyproduktion
Lerkilsvägen 18E, Vallda, Kungsbacka kommun

Lerkilsvägen 18E

Lägenhet
Vallda, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

2 600 000 kr

72 m²

3 rum

5 107 kr/mån

36 111 kr/m²

Vill ni bo bekvämt, lantligt med odlingsmöjligheter och med havet som granne men ändå lättillgängligt till Kungsbacka stad och bra pendlingsmöjligheter till Göteborg. - Då är detta boende perfekt för er! Varmt välkomna till denna trivsamma och välplanerade hörnlägenhet om 72 kvm. Tilltalande planlösning och belägen med en grönskande gård och med västerhavet, Lerkils fina båthamn och fantastiska havsbad inom nära gångavstånd! Ljus och öppen planlösning med uteplats i sydväst. Väl tilltagna sällskapsytor där vardagsrum, kök och matplats har en trevlig öppen planlösning med fina möjligheter till avdelning med tex. köksö om så önskas. Två bra sovrum varav ett med egen klädkammare. Helkaklat badrum med dusch samt tvättavdelning med bl.a. linneskåp. Föreningens grönskande gård erbjuder en odlingslott till respektive lägenhet, så här kan ni odla och skörda som om ni hade en egen trädgårdstäppa. På gården finns också sittgrupper och gräsytor med lekplats för barnen att leka på. Under hela året är Lerkil med dess fantastiska natur en vacker plats och under sommarhalvåret blomstrar det verkligen! Det är underbart att promenera eller cykla ner till Lerkilsbadet eller strosa i småbåtshamnen. Natursköna promenader njuter ni av året om! Här har ni det bästa av två världar. Lugnet, naturen och havet samtidigt som det inte är mer än 15 minuter in till Kungsbacka stad. Varmt välkomna att boka tid för visning!

Rydetvägen 133A, Onsala, Kungsbacka kommun

Rydetvägen 133A

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

5 700 000 kr

147 m²

4 rum

1 046 m² tomt

I populära Rydet har vi nu fått äran att erbjuda ett otroligt välhållet och välplanerat 1 plans hus med garagebyggnad. Huset får en härlig arkitektur med bl.a. högt till tak sällskapsutrymmen såsom kök, vardagsrum och även i det fina uterummet. En helt fantastisk trädgård - som klippt och skuren från en trädgårdstidning! Välplanerat med tre bra sovrum varav ett med egen klädkammare och i de övriga två finns garderober. Ett stort badrum med bl.a. dusch, badkar, dubbla handfat här finns även plats till avkoppling eller extra förvaring. Ett stort och härligt kök med gott om skåpsutrymmen, fina avlastningsytor och en härlig matplats vid det stora fönsterpartierna. Köket är från 2016 likväl de flesta av vitvarorna med bl.a. varmluftsugn med inbyggd micro. Likaså som från hallen så kommer man även från köket in till det fina vardagsrummet, även här stora härliga fönsterpartier och en en riktigt fin kakelugn som har använts mestadels till myseldning då driftskostnaderna har varit låga som de är med den vattenburna golvvärmen. Från vardagsrummet kommer vi även ut till den helt fantastiska uterummet - helt klart ett extra rum som kan nyttjas året runt om så önskas. Här finns ett praktiskt klinkergolv med golvvärme samt indraget vatten ifall man tex. vill ha beväxtlighet eller varför inte blivande ute-/innekök.? I huset finner vi även en separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare, frånluftsvärmepump och en bra tvättho med tillhörande överskåp till bra förvaring samt gästtoalett. Sällan beskådat ett så otroligt välhållet hus med en fantastisk trädgård. Likaså även trädgården minst lika välskött och välplanerad med "olika rum" såsom köksträdgård, orangeriet, grillplats, frukostaltan - här får alla sin favoritplats, framförallt orangeriet som ger en stor glädje för hela familjen med både odlingar och trevliga middagar i denna fina paviljong. Även den välordnade köksträdgården som hjälper till med självhushållning och ger en stor mängd primörer från egen odling. Allt redan färdigt - bara att ta vid och utveckla till sitt eget. Nästan halva året har man i princip bott utomhus och njutit av denna fantastiska trädgård. Lugnt och barnvänligt område med närhet till härliga naturområden med fina promenadvägar. Trevligt med en liten cykeltur till havet och Gottskärs hamn, även västerhavet präglar med sina fina solnedgångar i horisonten med otåliga fina ställen även på denna sidan. Fotbollen och Rydets fotbollsplaner ligger också nära till hands, många Onsalabarn som har fått sina fotbollserfarenheter härifrån som har en aktiv verksamhet idag. Inom promenadavstånd centralt i Onsala finns mycket god service som affärer, restauranger, grundskola med högstadium, vårdcentral med apotek och mycket mer. Goda kommunikationer med buss till Kungsbacka och vidare till med pendeltåg till Göteborg på ca 25 min. Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att boka tid för visning!

Granbacken 4, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Granbacken 4

Villa
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

2 890 000 kr

44 m²

3 rum

3 199 m² tomt

Bara 8 minuter från centrala Anneberg och 14 minuter från Kungsbacka finner ni en högt belägen ljuvlig fastighet med många möjligheter i direkt anslutning till skog och natur! På tomten finns ett fritidshus om 44 kvm, byggt 1963, samt ett attefallshus om 25 kvm och en gäststuga om 15 kvm byggda 2019. Är ni intresserade av att förverkliga er husbyggardröm och bygga nytt där fritidshuset står idag och under tiden bo bekvämt i de två andra husen eller kanske letar ni fritidshus för flera generationer? Forma ert boende efter era drömmar! Fastigheten har varit i samma ägo sedan fritidshuset byggdes och platsen har alltid varit mycket älskad. Här har somrar och numera även vintrar spenderats och många fina minnen blivit till. I omgivningarna finns en hänförande vacker skog att förgylla promenaderna med. Både i den närbelägna skogen och på tomten växer bär av olika slag och mängder med svamp. Inom 10 minuters bilfärd finns flera härliga badsjöar att välja bland. Den stora tomten som totalt uppgår till 3199 kvm delas naturligt av med en skogsväg som leder in till ena grannens fastighet. All bebyggelse finns på den nedre delen av fastigheten, på ena sidan om vägen. På den övre delen av fastigheten, ovanför vägen, består fastigheten av skogs- och naturtomt Varmt välkomna att visa intresse redan idag!

 • Uteplats
Rosenhagen enplanshus i bostadsrättsform, 55+ boende - Lev livet på ett plan i Fjärås, null, Kungsbacka kommun

Rosenhagen enplanshus i bostadsrättsform, 55+ boende - Lev livet på ett plan i Fjärås

Radhus
Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

4 550 000 kr

110 m²

4 rum

5 867 kr/mån

41 364 kr/m²

I samband med säljstart erbjuder Derome 12 avgiftsfria månader när man köper en bostadsrätt i Brf Rosengården. Gäller dig som tecknar bokningsavtal innan 30 juni 2023. Vallbyn i Fjärås växer vidare. Här bygger Derome 21 enplanshus, varav 9 st i andra etappen, i familjär och modern gårdsmiljö. Vill du ha ett hus som är som gjort för trevliga middagar, lugna hemmakvällar och det helt vanliga vardagsstöket? Det här kedjehuset i ett plan om fyra rum och kök har en öppen planlösning som gör det lätt att umgås även om en fixar kvällsfika i köket och den andra läser en bok i soffan. För dig som är frusen eller bara vill ha det extra myset kan du välja till en braskamin. Hur skönt är det inte att lägga upp fötterna på soffbordet och njuta av lågornas spel och eldens värme? Genom skjutpartiet i vardagsrummet blickar du ut över den privata och vindskyddade innergården. Här finns ett stort trädäck och pergola och om du vill kan du lyxa till det och välja till ett inglasat uterum här. Med tre sovrum och dubbla badrum finns det gott om plats för dig själv och övernattande gäster. Kanske inreder du det mindre sovrummet till ett arbetsrum? Eller har du alltid drömt om ett hobbyrum? Det är din tid att skina och här kan du göra plats för dina drömmar. Huset kläs med stående slät träpanel i en behaglig grå nyans, och har en omsorgsfullt utformad entré i svart. På taket fångar solcellerna solens strålar, och omvandlar dem till lägre elkostnader och hållbar energiförsörjning. Skönt för både plånboken och magkänslan. Till varje hus hör ett förråd och en carport, och har du elbil kan du välja elbilsladdare som tillval. Ett par steg från carporten så är du inne i huset igen, dörren till klädvården är strategiskt placerad för både regniga dagar och de gånger du har mycket att bära. Från den dagen som huset blir ditt är det bara att flytta in. Väggarna är målade, vitvarorna är på plats och den lättskötta trädgårdsytan med innergård är klar - så bekvämt som det kan bli! I Vallbyn finns plats för hela livet. Här är alltid någon hemma och med närhet till service är det enkelt att få ihop vardagen här. I Fjärås centrum, som du har på cykelavstånd, finns matbutik, vårdcentral, bibliotek och restaurang. Brf Rosenhagen är utformat speciellt för dig som är 55 år och äldre. Det betyder att en person i hushållet ska fylla minst 55 år det året som du flyttar in i kvarteret. Något som också står inskrivet i bostadsrättsföreningens stadgar. Fri månadsavgift i ett år! Just nu bjuder vi på månadsavgiften i 12 månader för dig som köper ett hus i brf Rosenhagen innan den 30 juni 2023.

 • Nyproduktion
Trålvägen 3, Vallda, Kungsbacka kommun

Trålvägen 3

Villa
Vallda, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

6 850 000 kr

184 m²

6 rum

1 011 m² tomt

Nybyggd villa Newport från Mjöbäcksvillan, vackert belägen på lantlig tomt med utsikt över ängar och hagar men ändå med närhet till havet och salta bad i Lerkil. Detta klassiska 1,5 planshus, har helt anammat stilen från den Amerikanska östkusten. Alla detaljer har anpassats till New Englandstilen, och har fått en typisk ”porch” vid entrén. Köket har en stor köksö och ligger i ett öppet samband med matplats och vardagsrum. Den helprivata familjedelen på övre plan har full takhöjd och mycket ljus i bad och allrum, som också har utgång till generös balkong. Nedan balkongen bjuder den inglasade verandan på utsikt från golv till tak. På övre plan finns det förberett för ett rymligt badrum. Passa på att förvärva ett nybyggt hus med låga uppvärmningskostnader, inget underhåll på många år och fritt från fastighetsavgift i 13 år. Varmt välkomna att boka in er på visning.

 • Plus
Hällingsjövägen 1664, Hällingsjö, Kungsbacka kommun

Hällingsjövägen 1664

Gård/Skog
Hällingsjö, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

3 500 000 kr

68 m²

3 rum

5,4 ha tomt

Ett lantligt läge i Ubbhult med närhet till Kungsbacka, Mölndal och Landvetter ligger denna trevliga gård med stora möjligheter till djurhållning och eller gårdsverksamhet. Ett charmigt 30-talshus som behöver renovering och flera stora ekonomibyggnader med fina möjligheter till att bedriva verksamhet hemifrån samt ladugårdsbyggnad med stor potential. Markerna ca 5,3 ha är till stor del sammanhängande och består främst av lättillgänglig åkermark. - Här är det bara fantasin som sätter gränser! Bostadshuset är ett charmigt 30-talshus i 1,5 plan med råkällare. Huset är i behov av renovering, men för den händiga familjen är det en fröjd att sätta händerna i hus som man ser potentialen på och det gör man här. Att ta fram det charmiga såsom trägolven, pärlsponten, spegeldörrarna, de kopplade tvåglasfönstren, gamla murstocken, matkällaren, naturstensgrunden - ja, ni hör det finns mycket genuint att bevara i detta hus. Ekonomibyggnaderna med ladugårdsbyggnaden ger fina möjligheter till både djurhållning och eller bedriva verksamhet hemifrån. Här finns fantastiska utrymmen för de mesta ändamålen som en gård önskas ha. I ladugården har man haft kor och hästarna hade man i den minde stallbyggnaden. I de övriga byggnaderna bedrev man tidigare sågverk som idag är ur drift, vilket ger otroliga möjligheter till egen verksamhet eller god vinterförvaring. Markerna är till stor del sammanhängande åkermarker, en del vid huset som räcker gott och väl till närliggande hagar. Och, större delen av markerna finner vi alldeles vid andra sidan vägen. Gården har gått i generationer och hela tiden ägts av samma familj, vilket gjort att olika generationer har till och med bott på gården samtidigt. Att haft farmor i samma hus på övervåningen har varit en ynnest. Men, nu är det dags att lämna till nästa familj för att skapa sin egna gårdsdröm. Ubbhult är ju känt för sin fina natur, där sjöarna möter skogen och dessa fina dalgångar och åkermarker så långt ögat kan nå - det är en fröjd att kunna leva och bo på landet men ändå ha närhet till storstaden. Sjöarna är orörda men man kan bada på många platser med fint vatten. Även Jaktlaget har gjort sig till känna i dessa områden med fina naturtillgångar. Egentligen behöver du inte gå längre än till bakgården där du både finner känslan över dalen och hör porlande vatten i en underbar naturmiljö. Dessutom så ligger Ubbhult högt vilket ger vitare vintrar än på de flesta andra håll i området som gör vinterns aktiviteter lite trevligare. Ett fantastiskt ställe för den som vill förverkliga sin gårdsdröm om lantligt boende med möjlighet till djurhållning, egen odling, verksamhet på hemmaplan - ett ställe ni inte får missa! Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Hjärtligt välkomna att boka tid för visning!

Åkerövägen 38, null, Kungsbacka kommun

Åkerövägen 38

Radhus
Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

6 250 000 kr

149 m²

6 rum

379 m² tomt

OBS Endast ett hus kvar. Varmt välkommen in i detta rymliga gavelhus om 149 kvm beläget i familjevänliga Vallbyn. Gavelläget ger dig möjlighet att lätt nyttja trädgården på både fram-och baksidan. På entréplan finner vi stora gemensamma ytor samt kök och vardagsrum med stora fönster som ger härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du ut till terrassen som ligger i soligt västerläge. Förutom badrum och tvättstuga med egen ingång från carporten finner vi även ett stort sovrum med garderober här. En trappa upp ligger den mer privata delen med sovrum, badrum och ett väl tilltaget allrum med gott om plats för hela familjen att umgås. Det finns tre sovrum totalt på övervåning varav ett större sovrum med skjutgarderober. De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg och är utrustade med garderober. Övre plan har en tillvalsplanlösning där man delar av allrummet och får ytterligare ett sovrum. Huset ligger runt en gemensam grön innergård med plats för lek och avkoppling. I grannskapet är det alltid någon hemma, här i Körsbärslunden finns plats för hela livet.

 • Nyproduktion
Rosenhagen enplanshus i bostadsrättsform, 55+ boende - Lev livet på ett plan i Fjärås, Fjärås, Kungsbacka kommun

Rosenhagen enplanshus i bostadsrättsform, 55+ boende - Lev livet på ett plan i Fjärås

Radhus
Fjärås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

fr. 4 120 000 kr

97-110 m²

3-4 rum

5 173 kr/mån

I samband med säljstart erbjuder Derome 12 avgiftsfria månader när man köper en bostadsrätt i Brf Rosengården. Gäller dig som tecknar bokningsavtal innan 30 juni 2023. Vallbyn i Fjärås växer vidare. Här bygger Derome 21 enplanshus, varav 9 st i andra etappen, i familjär och modern gårdsmiljö. Brf Rosenhagen är drömmen för dig som fyllt 55. Här kan du leva livet i ett smidigt enplanshus på 97 eller 110 kvadratmeter med plats för både hemmakontor och övernattande gäster och där middagen serveras på den alldeles egna innergården. Du måste inte älska att lata dig, men i Rosenhagen får du ett skönt liv med tid över för annat. Allt i bekväm bostadsrättsform. Husens formspråk är enkelt och tydligt med influenser från Danmark. De kläs med stående slät träpanel i olika grå nyanser och får omsorgsfullt utformade entréer. På taket fångar solcellerna solens strålar, och omvandlar dem till lägre elkostnader och hållbar energiförsörjning. Skönt för både plånboken och magkänslan. För enkelhetens skull parkerar du både bil och cykel i carporten direkt utanför dörren. Den härliga magkänslan infinner sig också när du stiger in i ditt nya hus. Här har du chansen att ta ut svängarna med inredning som du drömt om men inte tidigare vågat. Du väljer själv om golvet ska vara ljust eller mörkt och vilka handtag du vill ha i köket. Genom vardagsrummets skjutpartier ser du ut över den vindskyddade och privata innergården med stort trädäck och pergola. Vill du, kan du välja till ett inglasat uterum här. Hur lyxigt är inte det? Är du i fixartagen men saknar just det där verktyget? Ja, då kan du låna det i delningsförrådet, för visst är det bra att kunna dela på grejer som används sällan. Och det skapar ju mer plats i det egna förrådet. Ett smidigt och smart sätt att leva på. En annan skön grej är att du inte behöver ha stora festen i ditt eget hem. I Lokalen, som är Rosenhagens gemensamma gårdshus kan du bjuda in grannar, vänner och familj - på samma gång. För här finns det gott om plats både ute och inne. Innan efterrätten utmanar ni varandra i ett parti boule. Brf Rosenhagen är utformat speciellt för dig som är 55 år och äldre. Det betyder att en person i hushållet ska fylla minst 55 år det året som du flyttar in i kvarteret. Något som också står inskrivet i bostadsrättsföreningens stadgar.

 • Nybyggnadsprojekt
Almedalsvägen 141, Frillesås, Kungsbacka kommun
 • Budgivning pågår

Almedalsvägen 141

Tomt
Frillesås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

1 200 000 kr

1 038 m² tomt

Mycket vackert belägen naturtomt om ca 1 038 kvm i västerläge med närhet till centrum men ändå naturen runt knutarna. Nu kan vi erbjuda er möjligheten att bygga en valfri villa på en attraktiv naturtomt med bekvämt avstånd till Frillesås centrum. Härifrån kan barnen cykla säkert till skolan utan att korsa större vägar. Tomten går att köpa fritt utan husleverans för 1 200 000 kr exkl VA. Som exempelhus kan vi erbjuda en Mjöbäcksvilla om 137 kvm boyta med Totalpris 4 890 000 kr för hus och tomt. För mer information om val av hus så kan ni kontakta Mjöbäcksvillan, Magnus Wennerholm på 070-55 47 987. Frillesås har sedan länge varit en uppskattad ort tack vare Kattegatts badvikar och klippor i Torstensvik och i Vallersvik. Förr fanns här pensionat- och "badtåg" som gick från Göteborg till den nu nedlagda Frillesås järnvägsstation vid Västkustbanan. Frillesås har dock delvis återfått järnvägsförbindelse med Göteborg genom bussar som går till och från närbelägna Åsa station. Frillesås har också bussförbindelser med Kungsbacka station och Varberg. Enligt vad politikerna lovar så blir det pendel i Frillesås 2025-2026. Området längs havsbandet inbjuder till härliga promenader längs havet året om. Samhället har varit populärt för semesterfirande stadsbor, boende i egna sommarhus, eller på anläggningen i Vallersvik med camping, pensionats- och konferensrörelse men bebyggelsen har anpassats till året-runt-boende även om invånarantalet fortfarande ökar under sommarmånaderna. Frillesås kommer av namnet Fridhlef. År 1529 nämns orten för första gången i skrift, då skrivs det Fyllissåss och först 1646 som Frillesås. Enligt sägen och folkmun har Frillesås fått sitt namn efter en kung Fridlef, även kallad Frille och Ås i namnet syftar förmodligen på höjdsträckningen norr om kyrkan. I Frillesås bor man i ett lugnt och naturnära samhälle med snabb förbindelse till E6:an i öster och på enbart 30 minuter är man inne i centrala Göteborg med bil. I Frillesås centrum ligger livsmedelsbutik, café, frisör, restauranger och självklart Lantmannabutiken med det mesta som tänkas kan. Strax utanför samhället finns mycket aktiv ridskola , Frillesås ridskola, paddelbanor både inom- och utomhus samt gym. Varför inte hänga på uteträningen som sker flera gånger i veckan, varav en dag per vecka vid stranden i Vallersvik. I Breared och Sjögärde finner vi även en populär golfbana, Sjögärde golfbana med en 18-hålsbana med par 72, och en korthålsbana med 6 hål. Vid golfbanan finns även en restaurang samt ett gym. Om vintrarna åker man längdskidåkning på banan. Grundskolan, Frillesåsskolan är från F-9 men inom nära gångavstånd finns även fler förskolor. Hjärtligt välkomna till Frillesås!

Sätilavägen 379, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Sätilavägen 379

Tomt
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

1 350 000 kr

1 410 m² tomt

Nu finns äntligen chansen att förverkliga just dina egna husdrömmar på denna fina lättbyggda tomt som ligger i det omtyckta området Rygga. Välkommen till Sätilavägen 379! Tomten är vackert belägen med närhet till såväl Fjärås som vackra Lygnern och Fjäråsbräcka för de som verkligen vill sätta harmoni på platsen för sitt nya drömhus. Fastigheten ligger bredvid Petters Gård som har sitt ursprung från 1800-taler med dokumenterad historia och har tidigare används som hästgård. Fastigheten ligger plant och fint för att kunna nyttja tomten på bästa sätt finns stor chans till magiskt utsikt över vackra Lygnern. Fastigheten är ej bunden till någon husleverantör utan ny ägare kan välja helt fritt i sina framtida bostadsdrömmar. Men som förslag så finns både bilder på exempelhus som är framtaget av Vallsjöhus och kostnadskalkyler under dokument. Vill man komma i kontakt med Vallsjöhus för att kika på sitt egna drömboende. Priskalkyler OPTIMA 3 är från 4 845 000 kr Priskalkyler OPTIMA 5 är från 4 637 805 kr Fastigheten har idag ett positivt förhandsbesked för ett enbostadshus. Vi gör endast privata visningar på tomten så vänligen kontakta fastighetsmäklaren för tidsbokning och visning! Fjärås I Fjärås Centrum erbjuds matbutiken Tempo som är det praktiska alternativet mellan storhandlingarna, här hittar du också omtyckta Åsa Hembageri som förgyller många Fjäråsbors mornar och dagar med nybakta frallor samt glass, bakelser och sallader. Fjärås erbjuder även en handfull restauranger såsom, Pizzeria Montana, Mr. Sushi, The thai i Fjärås m.fl. Utöver det ovan nämnda finns också frisör, Helheten Friskvård, vårdcentral med apotek, tandläkare, Hälsocentret Annedisa.se och butiken Dashing dogs. För den som gillar friluftsliv finns naturreservatet Naturum på Fjärås Bräcka med Lygnern intill som är Hallands största sjö. Lygnern har ett flertal fina badställen, de mest välbesökta är belägna vid Fjärås Bräcka och Sätila. Varje år går ett cykellopp kallat Lygnern Runt av stapeln där de anmälda cyklar runt sjön, en sträcka motsvarande 5 mil. Detta är ett uppskattat lopp som ägt rum sedan 1970. I Fjärås har du naturen som närmst och många fina promenadstråk att utforska. Skogarna runt Lygnern och Gällinge är många och ger rikligt med svamp och bär om hösten. Här finner du även många mindre sjöar att bada i under somrarna och som under vintern fryser till is och gör det möjligt för dig att snöra på dig skridskorna och ge dig ut på isen. Skola: Bräckaskolan åk. F-5, Smedingeskolan åk. 6-9 Dessa två skolor ligger i skolupptagningsområdet och erbjuder skolskjuts. Smedingeskolan erbjuder även ett bibliotek som är öppet för allmänheten. Förskola: Runt om i Fjärås finns 11st förskolor och ett flertal dagbarnvårdare. Vad gäller lekplatser finns det en hel del, två av de mest populära är Kyrkängens lekplats där det även finns ett utegym och en boulebana och Måhagas lekplats med dess populära linbana och de stora grönområden för barnen att springa på. Varmt välkomna att visa intresse för denna magiska plats redan idag.

Gamla Gällingevägen 196, Fjärås, Kungsbacka kommun

Gamla Gällingevägen 196

Tomt
Fjärås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

1 175 000 kr

1 671 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva en väl förberedd tomt i natursköna Gällinge. Tomten passar utmärkt för er som söker ett barnvänligt och lugnt område med utmärkt pendlarläge till både Göteborg och Varberg med närhet till E20:an och 158:an. Gällinge ligger med snabb pendlingsavstånd till Fjärås samhälle, E6:an och Kungsbacka stad. Högt och fint beläget med nära gångavstånd till både för- och grundskola upp till femte klass. Den intilliggande skogen bjuder också på ett rikt djurliv och härliga promenadstigar. Inte långt från fastigheten återfinns Äskhults by där olika tillställningar och evenemang hålls året om. Det finns ett positivt förhandsbesked på fastigheten gällande nybyggnation av enbostadshus. Fastigheten är inte knuten till någon husleverantör. Tomten ligger utanför planlagt område. Vid byggnation tillämpar Kungsbacka kommun de generella reglerna dvs 250 kvm byggnadsarea varav 50 kvm får utgöra komplementbyggnad som t.ex. ett garage. Kommunalt V/A finns vid tomtgräns. Kostnad tillkommer. Fiber genom öppen fiber, Kungsbacka fibernät, finns vid tomtgräns. Kostnad tillkommer. Önskar du att bygga nytt så kan LB hus lämna ett kostnadsförslag, ett förslag är Optimal 133 som finns från 3 041 000 kr, se vidare information på deras hemsida; https://www.lbhus.se/vara-hus/lb-optimal-133/. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för privat visning eller känn er fria att åka och titta på tomten på egen hand!

Kuggavägen 6, Åsa, Kungsbacka kommun

Kuggavägen 6

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

5 988 000 kr

100 m²

3 rum

1 003 m² tomt

Ett stenkast från Kuggavikens bad- och båtplats ligger denna mysiga villatomt om ca 1 000 kvm som vi nu kan erbjuda med ett Varbergshus. Här bor ni med soligt läge ett, stenkast från västerhavet med fantastisk natur och härliga badställen runt knuten. Missa inte denna möjligheten att förverkliga er dröm om att bygga ett lösvirkeshus med Varbergshus vid havet. Med en kort promenad når ni Kuggavikens bad- och båtplats, Passa på att åka ut och kika på tomten och området. Ta gärna med situationsplanen/tomtkarta så underlättar det för er på plats. Adressen för att hitta till tomten är Kuggavägen 6. Möjlighet finns att byta hustyp, se paketpris nedan: -Villa Vejby, pris 5 988 000:- -Villa Udden, pris 6.479.000:- -Villa Viken, pris 6.604.000:- -Villa Ölmanäs, pris 6.634.000:- Kontaktperson på Varbergshus är Rustan Stockman, 0300-56 23 80. [email protected] Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka in er på visning.

 • Nyproduktion
Mariedalsvägen 236, Onsala, Kungsbacka kommun

Mariedalsvägen 236

Övrigt
Onsala, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

2 300 000 kr

635 m² tomt

Välkommen till denna affärsfastighet på ett attraktivt läge i Onsala! Här är fastigheten belägen utmed en vältrafikerad led som ger goda skyltningsmöjligheter. Lokalen är i gott skick och har fram till idag inhyst en butik för braskaminer. Vi finner ett större rum direkt när vi kliver in med gott om fönster ut mot gatan. Detta utrymme fungerar fint som butikslokal med en vacker öppen spis direkt framför entren. Här finns även en toalett för kunder. I de bakre utrymmena finns kök, utrymmen för kontorsplatser samt en toalett med tvättstuga. Därtill goda förrådsutrymmen invändigt samt utävndigt. Detta är en god möjlighet att förvärva en lokal i bra läge med många möjligheter. Här finns gott om parkeringsplatser och ett optimalt läge på en plats under utveckling. Möjligheten finns att köpa fastigheten i bolagsform tomställd. Varmt välkommen att anmäla ert intresse och möjlighet till visning av lokalen.

Visar alla 27