Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mor Charlottas Väg 3, Björkris, Kungsbacka kommun

Mor Charlottas Väg 3

Lägenhet
Björkris, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 200 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/4
4 982 kr/mån
41 558 kr/m²

Välkommen till denna härliga trea högst upp i huset där ljusinsläppet och utsikten är något ni kommer njuta av varje dag! En välplanerad genomgångslägenhet med öppna ytor, välplanerad planlösning och stor balkong. Lägenheten är belägen högst upp i huset, på våning 4. Hiss finns i huset. Här får man båda delar av det goda - utsikt från sovrummen mot de fria omgivningarna och utsikt från sällskapsutrymmen mot föreningens lummiga innergård. Ett riktigt bra läge med eftermiddag- och kvällssol på den väl tilltagna balkongen. En mycket trivsam, halvöppen planlösning, vid sällskapsutrymmen som vardagsrum och kök med rymlig matplats utgör. Hemtrevligt och praktiskt kök utrustat med ugn/spis, inbyggd mikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffhörna, tv-möbel och ytterligare möblemang efter önskemål. Tidlöst helkaklat badrum med stor duschhörna och klädvårdsdel samt två bra sovrum varav ett med egen klädkammare. En våning upp finns det tillhörande vindsförrådet - perfekt att få undan de saker ni inte vill ha i bostaden. Björkris är för dig som vill ha ut det bästa av både naturens lugn och stadens möjligheter. I området finns alla tänkbara bekvämligheter som gym, skola, dagis, ICA Maxi, pizzeria, lekplatser, promenadvägar och gott om parkeringar för de som kommer med bil. Dessutom tar ni er in till Göteborg på bara 20 minuter med pendeln som finns på behagligt gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Stallmästarevägen 4, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Lör 23 mar kl 11:00
Stallmästarevägen 4, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 2
Stallmästarevägen 4, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 3

Stallmästarevägen 4

Radhus
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 350 000 kr
140 m²
5 rum
380 m² tomt

På en återvändsgata i populära och barnvänliga Hede finner ni detta trivsamma och genomgående renoverade hem. Ett 1,5-plans hus med väl genomtänkt planlösning där ni på entréplan finner sällskapsytor i form av ett kök med väl tilltagen matplats där ni kan sitta 12 personer runt bordet. I ena delen av kökets matplats finns en klädvårdsdel stilfullt dolt i vad som ser ut att vara köksskåp och arbetsbänk. Angränsande till köket finns ett lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för både soffa, tv-möbel och andra möbler utifrån era önskemål. Från både vardagsrum och kök har ni utgång till husets baksida med uteplats och gräsmatta. På entréplan finns även två stora sovrum, bägge rummen är stora nog att rymma dubbelsäng. Här finns också ett av de två badrummen, detta med badkar. I den välkomnande hallen finns goda avhängningsmöjligheter i öppen förvaring liksom i garderober. Dessutom finns ett praktiskt förråd under trappan. En trappa upp finner ni ytterligare två rymliga sovrum, bägge med angränsande klädkammare. Rummen sammanbinds av en möblerbar hall som lämpar sig utmärk som barnens allrum med plats för soffa eller loungemöbler. Från övre hallen nås även det andra badrummet, detta med duschhörna. Sammantaget är hela huset i genomgående fint skick såväl invändigt som utvändigt. Omfattande renoveringar har gjorts mellan 2015-2023. Även husets utsida är väl genomtänkt där ni kan njuta av hela dagens solstrålar på de två uteplatserna. På framsidan finns en härlig altanen och på baksidan finns en stensatt uteplats och en trädgård i lagom storlek. Här finns plats både för lek och odlingar. I direkt anslutning till huset finns ett garage som rymmer en bil och även har gott om plats för förvaring. Utanför, på den asfalterade uppfarten finns plats för ytterligare två bilar att parkera. Vid uppfarten finns el-bilsladdare installerad. Hede är ett område som ligger nära allt Kungsbacka har att erbjuda inklusive pendelstationen som nås på några minuters promenad. I den direkta omgivningen ligger tre förskolor samt en grundskola (förskoleklass-åk 9). I området finns även motionsslingor, flera lekplatser och goda busskommunikationer. Detta hus är perfekt för såväl paret som barnfamiljen, välkomna att uppleva huset på någon av visningarna!

  • Premium
Koningsbakkae - Björkris Etapp 2A, Kungsbacka - Björkris, Kungsbacka kommun
  • 31 lediga bostäder

Koningsbakkae - Björkris Etapp 2A

Lägenhet
Kungsbacka - Björkris, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
fr. 1 775 000 kr
35-84 m²
1-4 rum
2 942 kr/mån

Som högresta tallar, med sin skyddande bark och ombonade inre, står de två huskropparna majestätiskt med skogen som fond. Här är vardagsäventyret som närmast och skogen ligger bokstavligen utanför dörren. Koningsbakkae med 114 lägenheter fördelat i två punkthus om nio respektive tio våningar är först ut i etapp 2 av Björkris. Bostadsrättslägenheterna kommer uppföras i storlekar mellan 1-5 rok och samtliga lägenheter kommer ha balkong eller uteplats, vissa lägenheter kommer till och med ha två balkonger. Boende i husen kommer erbjudas möjlighet till garageplats och hiss direkt från garaget upp till det våningsplan man bor på. Husen, som kommer miljömärkas med Svanen, blir de första bostadshusen i den nya delen av Björkris och det är Tengbom Arkitekter som fått äran att rita. Namnet Koningsbakkae har sitt ursprung i Kungsbackas historia och är den medeltida benämningen på staden då Kungsbacka var en dansk gränshandelsplats. Koningsbakkae kommer även vara beläget vid foten av den enda backen i Kungsbacka som har en krona på toppen, utkiksplatsen. Husen blir en vacker fond i Björkris och utsikten från lägenheterna blir enastående. Björkris etapp 2A kommer att bli en helt ny stadsdel som, förutom cirka 650 bostäder, bland annat kommer att innehålla skola för årskurs 4-9 som kommer inrymma 660 elever och beräknas vara klar hösten 2023, förskola, café och restaurang, en idrottshall samt ett stort motions- och rekreationsområde. Inflyttning preliminärt Q2, 2025.

  • Nybyggnadsprojekt
Kolla Backe 3 lgh 1001, null, Kungsbacka kommun

Kolla Backe 3 lgh 1001

Lägenhet
Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 750 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/4
4 611 kr/mån
49 107 kr/m²

Varmt välkommen till Kolla Backe 3! Här erbjuds en fin lägenhet på entréplan med mängder av bekvämligheter man alltid önskat sig av sitt boende. Fina sällskapsytor och öppen planlösning i kök och vardagsrum som har gott om plats till stor soffgrupp och media. Gemytligt och ljust sovrum med gott om garderober och stor plats för såväl en dubbelsäng som nattduksbord. Gott om förvaring och smarta lösningar är ett genomgående tema. Stort helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning med egen tvättmaskin och torktumlare. Den inglasade uteplatsen ligger i ett härligt hörn läge där man med lätthet förlänger sommarmånaderna. Uterummet har likt lägenhet gott om plats och egna persienner för skydd av ljusinsläpp och insyn. Till lägenheten finns även ett praktiskt förrådsutrymme och carport för bilen. Här bor du i en välskött och ansvarsfull förening som följer underhållsplan och erbjuder de boende ett tryggt medlemskap. Bostaden ligger centralt i Kungsbacka i en härlig miljö med gröna parker, fina promenadvägar och trevliga kvarter. Nära till allt det som gör livet enkelt, bekvämt och behagligt. I området hittar du bland annat mataffär (Coop), vårdcentral, spelbutik och en pizzeria samt flera olika snabbmatsrestauranger så som Lilla Laxen och Asian Food. Hela Kolla har verkligen fått en fin tillväxt under de senaste åren och blivit ett populärt område att bo i för alla åldrar! Förutom områdets egna fördelar bor du med kort promenadavstånd in till Kungsbackas innerstad med sitt rika utbud av shopping, bio och restauranger samt pendelstationen som snabbt tar dig in till Göteborg.

  • Uteplats
  • Hiss
Höglandavägen 120A, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Höglandavägen 120A

Villa
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
4 995 000 kr
191 + 30 m²
9 rum
1 452 m² tomt

Stor suterrängvilla med vidsträckt vy över öppet åkerlandskap ända till Björkris och Hede. Huset, som haft samma ägare de senaste 50 åren, har ett inbyggt garage och bostaden är för tillfället uppdelad i två bostadsdelar men kan med enkla medel och på fler än ett sätt ändra planlösning för att passa beroende på vilka ytor man önskar i sitt hem - ett bekvämt boende med fina möjligheter till generationsboenden, äldre barnen, egen verksamhet eller till uthyrning. Här finns alla möjligheter! De två bostäderna i huset har varsina adresser (120A och 120B) separata ingångar och egna uteplatser. Bostadsdelen 120A som utgör huvuddelen av huset har på suterrängplan en välkomnande och rymlig entréhall, ett badrum med badkar, separat tvättstuga och två sovrum. En trappa upp finns kök och vardagsrum i social och öppen planlösning med flera trevliga möbleringsalternativ. På detta våningsplan finns inte mindre än tre sovrum varav två mycket rymliga rum och ett mindre. Här finns även ett badrum med duschhörna. Från detta plan har ni utgång både till den avskilda och mycket natursköna uteplatsen mot trädgården på husets baksida och även utgång till den för de båda lägenheterna gemensamma balkongen på framsidan varifrån ni har vidsträckt utsikt över det öppna landskapet som omger fastigheten. Trädgården hör naturligt till denna del av bostaden och här finns en vackert uppvuxen och färgsprakande trädgård i flera etage som fått oändliga timmar kärlek genom åren och nu ramar in huset på ett effektfullt sätt. I trädgården finns en bod för trädgårdsredskap och en äldre lekstuga. Lägenheten 120B som renoverades 2013 har ett stort allrum med arbetskök och vardagsrum i öppen planlösning på suterrängplan. I rummet finns en öppen spis med spiskassett som ger hög mysfaktor. På detta plan finns också ett badrum. En trappa upp finns två väl tilltagna sovrum, det ena med utgång till den gemensamma balkongen. På husets gavel finns en skyddad uteplats till lägenheten. Här finns möjlighet att köpa en väl underhållen och stor villa med uthyrningsmöjligheter, generationsboende eller kanske öppnar ni upp hela övervåningen för att få en större bostad i 120A. Samtidigt som ni skulle kunna ta bort trappan i denna del och har kvar kök och badrum i nedre plan på 120B vilket skulle skapa en perfekt kontorslokal för verksamhet eller en separat studio för ungdomen som är på väg att flytta hemifrån eller varför inte skämma bort långväga gäster med en välutrustad gästlägenhet. Som ni märker finns alla möjligheter att forma huset efter de egna behoven och önskemålen. Säljarna som har bott i huset sedan det byggdes skriver: "När vi flyttade hit för ca 50 år sedan såg vi endast några få ljuspunkter i Varlaområdet. Staden har kommit närmare undan för undan. Att vi skulle kunna gå till en tågstation i Hede var från början en utopi! Idag går vi dit på ca 10 minuter och är i centrala Göteborg på knappt 30 minuter. Dessutom finns affärer av alla slag inom bekvämt räckhåll. Ändå bor vi på landet med skogen intill." Läget i Höglanda/Voxlöv är verkligen att bo med naturen inpå husknuten men ändå ha en kort bit till skolor, pendling och butiker. Det bästa av flera världar. Varmt välkomna att höra av er redan idag vid intresse.

  • Plus
Bekväma bostadsrätter i Fjärås, Fjärås Vallbyn, Kungsbacka kommun
  • 7 lediga bostäder

Bekväma bostadsrätter i Fjärås

Lägenhet
Fjärås Vallbyn, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
fr. 2 060 000 kr
54-91 m²
2-4 rum
3 993 kr/mån

Det familjära bostadsområdet Vallbyn i Fjärås växer och nu planerar vi för ytterligare 18 bostadsrätter om 2 till 4 rum och kök i brf Humlestigen. Här kan du leva ett bekvämt och avkopplande liv där grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. Brf. Humlestigen består av två lågbyggda flerbostadshus i två plan. De byggs i trä med liggande träpanel och röda betongpannor på taket. Lägenheterna finns i tre olika storlekar - 2, 3 och 4 rum och kök på 54, 68 och 91 kvadratmeter. De är genomgående med ljusinsläpp från två håll och har inglasad balkong i skönt söderläge. Några av lägenheterna i markplan får också en liten uteplats att sköta om. På plan två når du din lägenhet via en trappa. Här har de flesta lägenheterna en liten entrébalkong med plats med det lilla cafébordet till morgonkaffet. På taket fångar solcellerna solens strålar, och omvandlar dem till lägre elkostnader och hållbar energiförsörjning. Skönt för både plånboken och magkänslan. På den gemensamma gården kan du njuta av en trevlig grillkväll med vännerna eller pyssla om dina grönsaker och blommor som spirar i någon av föreningens odlingslådor. Till lägenheten hör också ett praktiskt förråd. I Vallbyn finns plats för hela livet. Här är alltid någon hemma och med närhet till service är det enkelt att få ihop vardagen här. I Fjärås centrum, som du har på cykelavstånd, finns matbutik, vårdcentral, bibliotek och restaurang. Räntegaranti! Du som ska bo i brf. Humlestigen kommer dessutom att omfattas av Deromes räntegaranti. Den skyddar dig som köpare från höjda månadsavgifter till föreningen på grund av bostadsrättsföreningens stigande räntor. Denna trygghet innebär att Derome kompenserar bostadsrättsföreningen för den del av räntan som överstiger 4% under de första 3 åren. Är räntan exempelvis 4,70% så kompenserar Derome med 0,70%.

  • Nybyggnadsprojekt
Fjärås Björkväg 2, Fjärås, Kungsbacka kommun

Fjärås Björkväg 2

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
4 500 000 kr
180 + 25 m²
6 rum
899 m² tomt

Centralt i Fjärås på en fin hörntomt, Fjärås Björkväg 2 finns ett härligt 1,5 plans hus med riktigt stora sällskapsutrymmen. En och samma ägare med fyra generationers firanden, fester och familjemys har detta hus gett så mycket kärlek till hela familjen - alla har alltid älskat Björkvägen och villan där, där man har fått bara vara, snickra i verkstaden, odla eller påta i trädgården, läsa i biblioteket, laga mat ute vid uteköket eller inne - här hittar alla sin egen plats. Här uppe på Måberget har det alltid varit nära till riktiga pulkabackar och vid riktigt kalla vintrar så har man åkt skridskor vid sjön Lygnern. En riktig familjevilla om totalt sex rum och kök, varav fyra sovrum med möjlighet till hela sex sovrum om så önskas. Idag finner vi stora härliga sällskapsutrymmen i båda våningsplanen och även sovrummen är fördelade till båda våningsplanen. Ett klassiskt kök med en trevlig kökshalvö som ger en naturlig avgränsning mellan själva köket och matplatsen. Här finns även gott om skåpsförvaring och fina arbetsytor. Badrum och bastu med dusch finner vi på entréplan och toalett på övre plan. Bastun är inredd till ett praktiskt skafferi. Praktisk grovingång byggdes slutet av 70-talet mellan huset och garaget, detta har nyttjats flitigt och har varit stor tillgång speciellt då barnen var små. Garagebyggnaden som byggdes ut samtidigt som grovingången fick även en riktig verkstadsdel, här har det snickrats i generationer. En fantastisk tillgång både praktiskt men även inspirationsmässigt. Detta går givetvis att använda som vanligt förråd om så önskas med riktigt bra utrymmen. Och, investeringen med solpaneler som gjordes 2019 har gett lägre driftskostnader. Högt beläget med nära gångavstånd till Fjärås centrum som har ett riktigt bra serviceutbud såsom vårdcentral med apotek, flera förskolor och två grundskolor. På torget finner du restauranger, konditori och livsmedel. En alldeles egen fritidsanläggning med bl.a. simhall, idrottshall, gym och så även utomhus finns motionsspår och fotbollsplaner. Fjärås som de flesta känner till präglas enormt av den fina natur som vi har runt Fjärås Bräcka och sjön Lygnern med fantastiska promenadvägar och otroligt fina badställen runt sjön. Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Skördevägen 87, Tölö, Kungsbacka kommun

Skördevägen 87

Lägenhet
Tölö, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
4 090 000 kr
121 m²
5 rum
vån 1/1
6 577 kr/mån
33 802 kr/m²

Varmt välkommen till detta hemtrevliga bostadsrättsradhus som erbjuder en öppen och genomtänkt planlösning vilket skapar ett naturligt och harmoniskt flöde mellan kök, matplats och vardagsrum. Varje kvadratmeter tas tillvara på. Här finner du hall med klädkammare och fyra rymliga sovrum varav ett "master sovrum" som idag används till husets hemmakontor. Här finns också två helkaklade badrum, ett större med badkar och ett med dusch. I anslutning till det större badrummet finns bostadens tvättstuga utrustad med både tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Belägen på en härlig hörntomt som badar i solsken från lunch till långt in på kvällen under de ljusa sommarmånaderna vilket skapar de perfekta förutsättningar för avkopplande dagar och stämningsfulla grillkvällar med nära och kära. Uterummet på baksidan som enkelt nås både via köket och även via vardagsrummet och är ett rymligt uterum som ger plats till större matbord. Under de varmaste dagarna öppnar du upp skjutdörrarna till den trevlig altanen. Altanen blir en perfekt plats för loungegruppen, här kan du och familjen njuta av gott umgänge under bar himmel. Gavelläget ger också gott om gräsyta, idealisk för barnens lekar och bus vilket blir ett mervärde för familjer som söker ett hem där utomhuslivet kan tas tillvara till fullo. I anslutning till bostaden ligger även ett stort kallförråd och carport. Sammantaget är detta ett mycket bekvämt boende där ni kan njuta av alla fördelar med att bo i ett enplanshus utan att behöva tänka på att sköta det yttre underhållet. Varmt välkommen till Skördevägen 87! Här bor ni i ett familjevänligt, lugnt, naturnära och samtidigt centralt läge med närhet till bl.a. skola, matbutiker, padelbanor, golf, bra kommunikationer till både Hede och Kungsbacka tågstation med pendeltåg som tar dig till Göteborg på 25 min - dessutom "egen" förskola och lekplatser inom området. Promenad- och cykelavstånd till Hede Fashion Outlet, Kungsmässan med dess shopping och restauranger och Kungsbackas innerstad med affärer, restauranger och kaféer.

Åsa Bäckväg 95A, Åsa, Kungsbacka kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00

Åsa Bäckväg 95A

Radhus
Åsa, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
4 200 000 kr
108 m²
5 rum
157 m² tomt

Ett smakfull renoverat radhus med inredd vind på bästa gavel läge i centrala Åsa. Varmt välkommen till Åsa Bäckväg 95A! Husets entréplan och alla ytskikt genomgick en totalrenovering år 2019 och resultatet har blivit ett modernt och mycket smakfullt ombonat familjehus. Här möjliggörs en social samvaro för både familj och vänner. Vad sägs om ett rymligt och trivsamt kök, ett stort vardagsrum samt en fantastisk utemiljö med både spabad och generösa altaner. Vidare på entréplan finner du även husets tvätt- och teknikrum, badrum med dusch och en rymlig hall. I anslutning till hallen ligger ett omgjort förrådsrum som kan användas som ett gästsovrum alternativt ett kontor eller en walk-in-closet beroende på familjens behov. Övre plan är också renoverat och ombonat och erbjuder tre generösa sovrum varav ett används som kontor/gästrum samt mellan sovrummen finns ett badrum med badkar. Från övre finns en trappa upp till den inredda vinden. Här finns gott om plats till förvaring samt ett extra sovrum som passar perfekt till tonåringen eller till övernattande gäster. Här kan du vakna upp, springa din morgonrunda längs med havet och uppleva Åsas fantastiska natur för att sedan köpa färska frallor på bageriet och sen hem och äta en god frukost med familjen på altanen. Efter det tar du ett dopp i spabadet och sen är du redo för dagens alla uppdrag, detta är livsglädje och kvalité! Här bor du med ett centralt läge i Åsa med promenadavstånd till det mesta du behöver, havet och salta bad. Åsa är en mysig äldre badort som vuxit till sig under åren och nu blivit många familjers drömort. Runt om i orten hittar du flera mysiga badvikar, promenadvägar och fina naturområden. I Åsa centrum finns en stor matbutik (Ica), flera olika restauranger, pizzeria, Dahls hembageri och flera butiker. Här finns också den service du behöver så som skola, förskola, vårdcentral och tandläkare. Cykelavstånd till Åsa station och pendeltåget som tar dig till Göteborg, Kungsbacka som Varberg. I närheten hittar du också flera gårdsbutiker och Tjolöholms Slott.

  • Plus
  • Uteplats
Badviksvägen 5A, Åsa, Kungsbacka kommun
Badviksvägen 5A, Åsa, Kungsbacka kommun, bild 2
Badviksvägen 5A, Åsa, Kungsbacka kommun, bild 3

Badviksvägen 5A

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 995 000 kr
173 m²
6 rum
691 m² tomt

Redan när du kör in på Badviksvägen infinner sig en hemtrevlig känsla och du ser havet framför dig. Här bor du med närhet till havet och den fantastiska naturen som Åsa erbjuder. Du kommer fram till huset och parkerar bilen på uppfarten och går upp till entrén för att i nästa steg kliva in till den inbjudande hallen. Samtidigt som du tar av dig skorna fångar den gedigna öppna spisens sken din uppmärksamhet och lockar dig till att utforska mer av detta fantastiska hem. Vidare in uppenbarar sig hjärtat i huset, ytan av kök, matplats och vardagsrum knyts samman i den trevliga och delvis öppna planlösningen. Här skapas utrymme för hela familjen att umgås och timmarna vid spisen kan lätt kombineras. Köket är smakfullt renoverat och utrustat med allt som behövs för att påbörja nya matlagningsäventyr. Rymlig matplats bekvämt belägen mellan köket och vardagsrummet skapar en härlig plats för stora middagar tillsammans med familj och vänner. Den inbyggda spiskassetten gör sig alltid påmind och sprider behaglig värme på nedervåningen samtidigt som den ger den där härliga mysfaktorn. Vidare så erbjuder vardagsrummet gott om plats för både soffgruppen och mysfåtöljen, utmärkt för långa kvällar med nära och kära. Längs med ytterväggen sitter stora fönsterpartier som tar in det fantastiska dagsljuset i rummet och via ett Hajomparti kommer du ut till den härliga altanen i västerläge. Här umgås du och familjen och grillar under de härliga sommarmånaderna. Innan maten kanske du tar på dig badrocken och går ner till havet för ett svalkande dopp eller varför inte passa på att ta en tennismatch på tennisplanen som ligger på andra sidan gatan. En trappa upp till övre plan möts du av ett ljust och luftigt allrum som har plats till en större soffgrupp, media och övrigt möblemang. Här ligger också mastersovrum med klädkammare, ett sovrum med garderober och ett badrum med dusch. Allrummet har flera fönster i olika väderstreck, alla försedda med markiser med solsensorer, vilka ger gott om ljusinsläpp och fin utsikt mot havet. Detta är ett mycket ljust och hemtrevligt rum med vitmålade väggar och dörrar samt ett fint parkettgolv. Idag används rummet både som tv-rum och som hemmakontor. De två sovrummen ligger på andra sidan och har båda målade väggar i ljusgrå nyans och i det ena ligger det parkett och i mastersovrum ett fint skeppsgolv. Tankarna på det havsnära läget gör sig påmind igen. Badrummet på detta plan är också stilrent helkaklat i vitt och svart. Här finns dusch, kommod, toalett och ett fint extra skåp i samma stil. Från övre plan finns en trappa upp till den inredda vindsvåningen. Vindsvåningen erbjuder två stora rum som båda idag används som gästsovrum. Varje rum har gott om plats till både dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns också mycket smarta förvaringsskåp intill väggarna som kan ingå i köpet om så önskas. Hela vindsvåningen är genomgående ombonat och ljust med vitmålade väggar och parkettgolv samt ett fönster på varje gavel och från fönstret mot havet får du en fantastisk havsutsikt. Huset ligger ståtligt beläget på en lättskött trädgårdstomt med fina växter och träd som även pryder tomten vintertid. På baksidan av huset har du en härlig altan i öster läge för morgonsolen och på framsidan både altan och gräsmatta i västerläge. Vid sidan om huset finns det gott om förråd för all trädgårdsredskap och en uppfart för 3-4 bilar. Här bor du centralt i Åsa med promenadavstånd till havet och salta bad. Åsa är en mysig äldre badort som vuxit till sig under åren och under senare år blivit många familjers drömort. Runt om i orten hittar du flera mysiga badvikar, naturstråk och fina naturområden. I Åsa centrum finns en stor matbutik (Ica), restauranger, pizzeria, och Dahls hembageri samt flera olika butiker. Här finns också den service du behöver så som skola, förskola, vårdcentral och tandläkare. Cykelavstånd till Åsa station och pendeltåget som tar dig till såväl Göteborg, Kungsbacka som Varberg. I närheten hittar du också flera g

  • Premium
Horsadalsvägen 66, Frillesås, Kungsbacka kommun

Horsadalsvägen 66

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
4 550 000 kr
162 m²
6 rum
1 262 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och moderna 1,5 plansvilla. Nybyggd från 2020 och erbjuder en bra boendekomfort. Fastigheten omfattar en generös boarea på 162 kvm där det finns gott om plats för den stora familjen att trivas och växa. Tillsammans med sex stora och rymliga rum, varav 5 sovrum. Ett nybyggt garage, som skyddar din bil och bidrar till extra förvaringsutrymme. Dessutom har huset en smart planlösning som maximerar utrymmet och skapar en öppen och luftig atmosfär. Belägen på en friköpt tomt om 1262 kvm i ett lugnt och avskilt område, ger denna fastighet den perfekta kombinationen av naturnära lugn och närhet till bekvämligheter. Vid entréhallen finns det gott om plats för avhängning och tillgång till bra förvaringsutrymmen. Ett modernt och stilfullt kök som är välutrustat med de senaste. En stor och trevlig matsal med möjlighet att ta dig ut till den fantastiska altanen på baksidan av huset med soligt västerläge. Längre in från köket finner vi ett bekvämt tvättrum, även här med inbyggd förvaring, samt tvättmaskin och torktumlare. Vidare till andra sidan av huset finner vi ett av husets badrum som är utrustad med allt man behöver. På Entréplan finner vi även tre stycken sovrum varav ett används idag som TV-rum. På övreplan hittar vi ett allrum, ett kontorsrum, och i varsin del på övervåningen finns det två stora sovrum. I ett av sovrummen finner vi husets andra badrum som även här är utrustad med allt ett badrum behöver. Det finns även en stor och rymlig uteplats belägen på den högsta punkten av fastigheten. Här kan du avnjuta en härlig kväll med ett barhäng tillsammans med dina gäster eller ett avkopplande bubbelbad som en perfekt avslut för dagen. Dessutom med en fantastisk utsikt över dalen mot östra Frillesås. Uteplatsen erbjuder en perfekt och jämn underhållning av majoriteten på året! Huset är strategiskt beläget med sol på från alla sidor, vilket ger dig möjlighet att njuta av naturligt ljus och solsken under hela dagen. Området erbjuder en naturnära livsstil med närhet till såsom ängar och skog. Med cykelavstånd har du närhet till skola och förskola. Sen finns det även flera badplatser inom bekvämt avstånd, vilket gör det enkelt att njuta av sommardagar vid vattnet. Denna villa är den perfekta platsen för dem som söker en harmonisk livsstil i en modern och välskött fastighet. Här kan du koppla av, njuta av den vackra omgivningen och skapa minnen för livet. Säljarens egna beskrivning: "Efter en god natts sömn, finns det inget bättre än att tidigt på morgonen ta med en kopp kaffe upp på altanen, och njuta av soluppgången med den vackra utsikten över dalen. Tacksamheten och glädjen sprider sig när man tittar på huset, trädgården och området med härliga grannar. Lugnet man känner av att bo i ett nytt hus är underbart. Här kan man bara bo, leva och njuta av livet. När man kör på Horsadalsvägen genom skogen kan det kännas lite mörkt, men när man kör upp för backen och möts av ljuset och huset på höjden så är lyckan total. Skogen inbjuder till fantastiska promenader och om man gillar svamp och bär så finns det gott om det. Tystnaden med bara ljudet från fåglarna är fantastiskt efter en dag på jobbet. På bara 5 min når man motorvägen där du kommer till både Varberg och Kungsbacka på 20 min." Tveka inte att kontakta mäklaren för mer information och för visat intresse!

  • Uteplats
Åsa - Stockalid, Åsa, Kungsbacka kommun
  • 5 lediga bostäder

Åsa - Stockalid

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Pris saknas
120-135 m²
6 rum

NYPRODUKTION MED SÄLLAN SKÅDAD STANDARD, ARKITEKTUR OCH MED SOLCELLER Gör din intresseanmälan redan idag för en komplett prislista. Attraktiv prisbild och låga månadsavgifter. Redan till i början av 2025 finns möjlighet att bo och leva i naturfina Åsa – Kungsbacka. Husmodellerna, som upplåts i bostadsrättsform, erbjuds i form av friliggande villor om 120 & 135 kvm, samt parhus om 132 kvm. Samtliga husmodeller optimalt planerade med luftiga, öppna planlösningar och stora fönsterpartier - vackert formspråk och stilren utformning. Bostadsrättsförening med marknadsmässig (hög) kalkylränta och sund belåning! Solceller ingår kostnadsfritt och skapar en mycket fin helhet, ett tillfälle som sällan återkommer. Nyproduktion med design, kvalité och standard utöver det vanliga, solcellspaneler och BRF med låg belåning och sund kalkylränta! Välkommen till en bostadsbyggare som tänker nytt! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär. Bostadsrättsförening med 17 friliggande villor/parhus uppförs på en idyllisk plats med direkt närhet till allt du behöver. Panghus erbjuder hus med en genomgående mycket hög standard och kvalité – Bl.a. stora fönster från golv till tak av danska Velfac och högkvalitativt trägolv. Vidare erbjuder bostäderna stilrent snickeribyggt kök med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktiva Franke. Ett badrum på vardera planen, med industriell touch med grå klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. Planlösningen i bostäderna är mycket effektiv och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop med den öppen planlösning och underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna – som skapar härlig genomsikt och stor rumskänsla. 4 sovrum (möjlighet till 5) och allrum på båda våningsplanen! Det som är standard i ett Panghus är ofta dyra tillval hos andra. Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkerhet och med stora fönsterpartier. Tradition, modernism, funktionalitet och kvalitet i en harmonisk och personlig förening. Tillträde beräknas till slutet av 2024. VIP-säljstart planeras till januari 2024 – Anmäl ditt intresse omgående för att säkra din plats i VIP-kön. Bostäderna fördelas strikt enligt kölistan vid VIP-säljstarten. OBS, sidan kommer uppdateras med ytterligare information fortlöpande.

  • Nybyggnadsprojekt
Stenkullavägen 2, Åsa, Kungsbacka kommun

Stenkullavägen 2

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
6 850 000 kr
234 m²
8 rum
900 m² tomt

Här presenterar vi en helt underbar familjevilla med badrocksavstånd till havet och salta bad i omtyckta Åsa. Denna vackra 30-talsvilla har under åren blivit omsorgsfullt och smakfullt renoverad samt till- och ombyggd av nuvarande ägare och resultatet har blivit en fantastisk planlösning som passar familjens både önskemål och behov. En villa som erbjuder en perfekt kombination av äldre charm i New England stil med moderna bekvämligheter på båda plan. Varmt välkommen till Stenkullavägen 2! På entréplan finner vi stora öppna sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum sammanstrålar på ett mycket trivsamt sätt. Här är det lätt att umgås och bjuda in till middagar för nära och kära. Centralt står en braskamin som ger skön mysvärme under den kallare årstiden. Vidare in så finner vi två generösa sovrum, ett väl tilltaget badrum och vid entréhallen ligger tvättstugan. På övre plan åt vänster finner vi ett större sovrum med plats till dubbelsäng, hall och badrum samt åt andra hållet ligger ett större kontorsrum med takfönster, ett rymligt allrum för alla kompisar och ytterligare två sovrum. Totalt åtta fantastiska rum varav fem sovrum vilket ger gott om plats till hela familjen samt en källare med extra förvaringsutrymmen. Uppvuxen insynsskyddad trädgårdstomt som ger gott om plats till spring och lek samt lätt access till den rymliga altanen i sydvästligt läge, perfekt för sommarens trevliga ute/ grillkvällar. På tomten finns också ett fristående garage, uppfart för flera bilar och en friggebod. Till fastigheten finns även möjlighet till båtplats. Här bor hela familjen med ett perfekt läge, nära hav och naturreservat och med cykelavstånd till Åsas stora utbud av service, ICA matbutik, pizzerior, restauranger och sommartid även populära Strandbaren vid Hvita Sand. I närheten ligger också Freadals Gård med restaurang, tillställningar och Bed & Breakfast samt Tjolöholms slott med egen gårdsbutik. För den som gillar att basta finns tillgång till Bråtavikens badförening. I Åsa erbjuds också två grundskolor och flera förskolor som är mycket omtyckta av de boende. Mycket bra kommunikationer med buss till pendeltåget som snabbt tar dig in till Kungsbacka och Göteborg inom 30 minuter. Buss 747 och skolbuss går i närheten av bostaden.

  • Plus
Hus i Fjärås som växer med familjen, Fjärås Vallbyn, Kungsbacka kommun
  • 6 lediga bostäder

Hus i Fjärås som växer med familjen

Radhus
Fjärås Vallbyn, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
fr. 4 725 000 kr
87 m²
3 rum
444 m² tomt

I visningshuset kan du få inspiration och se på möjliga materialval. Huset har en annan planlösning än husen i Blomsterängen men kan ge dig en känsla av hur ett hus från Derome är byggt. Adress: Åkerövägen 38, Fjärås I Blomsterängen, i Fjärås nya bostadsområde Vallbyn, bygger Derome 11 kedjehus för dig som drömmer om ett nytt och flexibelt hem. Här kan du själv välja att inreda ett eller två plan beroende på vilket behov du har just nu. Ett nyproducerat hem som kan växa med familjen, helt enkelt. Mycket låga driftstkostnader endast 2 833 kWh/år köpt energi och befrielse från fastighetsavgift/-skatt i 15 år samt 5 års amorteringsfritt bolån ger en behaglig månadskostnad under många år framöver. Blomsterängens växahus finns i två snarlika varianter. Husens entréplan på 87 kvadratmeter är välplanerade och har alla funktioner som behövs. Här finns kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uteplats och trädgård i skönt söder- eller västerläge. På entréplan hittar du även badrum, tvättstuga och två sovrum. Ett av husen har istället ett sovrum, ett gästrum och ett praktisk förråd här. I standardutförandet köper du Blomsterängens hus med entréplanet färdigställt och med oinredd övervåning. Väljer du att köpa huset med en inredd övervåning får du en total boyta på 140 kvadratmeter. Där finns det plats för ytterligare tre sovrum, ett allrum, förråd och badrum. För dig som själv vill färdigställa din övervåning finns det ytterligare ett alternativ - du kan köpa huset med förberedd övervåning. Är du händig kan du bygga klart den själv eller ta in snickarhjälp. Kedjehusen i Blomsterängen byggs i trä och får gröna träfasader och grå takpannor. Sedumtak på carportar och utvändiga förråd gör att de smälter fint in i den lantliga miljön. På taket fångar solcellerna solens strålar, och omvandlar dem till lägre elkostnader och hållbar energiförsörjning. Skönt för både plånboken och magkänslan. I Vallbyn är det lätt att slå rot. Förutom att ha naturen runt knuten byggs det också en helt ny förskola i området. Du har cykelavstånd till skola, matbutik, vårdcentral, bibliotek och restauranger. Vad sägs om en promenad till det lokala bageriet för att köpa morgonfrallor och något gott till eftermiddagsfikan?

  • Nybyggnadsprojekt
Fixhultsvägen 86, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Fixhultsvägen 86

Gård/Skog
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
6 975 000 kr
103 m²
3 rum
41,3 ha tomt

Lantbruksfastighet i Fixhult med fina markområden, både skog och åkermark. Otroligt fina möjligheter både för den som vill ha skog men även för den som önskar egna ängsmarker för ev. djurhållning. Gården har familjen haft och nyttjat till åretruntboende men även torpet som har använts till sommarboende. Här har hela släkten samlats under somrarna för fina midsomrar och underbar ledighet i en härlig lantlig miljö i Fixhult, precis som i Astrid Lindgrens värld "Katthult" med samma känsla. Den stora fördelen har givetvis varit närheten till Kungsbacka stad med snabb förbindelse inom 15 min, men även kommunikationer som bussförbindelse till Kungsbacka har varit oslagbar. Fixsjön har nyttjats till både bad och fiske men också närheten till havet har varit nära till hands. På gården finns flera byggnader, alla nyttjats till sitt ändamål. Huvudbostaden, ett modernt 1 plans hus från 1990 om 103 kvm med bra standard. Vi finner två bra sovrum, ett stort vardagsrum som till fördel går att dela av till ytterligare sovrum om så önskas. Ett trevligt kök med fin matplats, grovkök eller tvättstuga med bra avslastningsytor. Ett helkaklat badrum med dusch. En fin fördel är tillbyggnaden, ett inglasat uterum. Terrassen är väl tilltagen och har ett riktigt fint läge med otrolig utsikt över sina åkermarker som man tidigare arrenderat ut hästhagar. Här sitter man gärna och njuter av sina ägor. Torpet har nyttjats flitigt genom åren speciellt på somrarna. Här har tiden delvis stannat på ett charmigt sätt med fint bevarade detaljer som man gärna behåller såsom spegeldörrar, spröjsade fönster, vedspis och mycket mer. - Det är själva känslan av att såhär var det förr och att detta vill man gärna bevara och underhålla. Sedan så har vi "snickarboan" som blev ett gästhus då släkten blev allt större och fler sovplatser behövdes. Här finns fina möjligheter att göra om till generationen som gärna vill vara för sig själva, ungdomarna som hushåller på sitt sätt och samtidigt inte stör de vuxna. En annan fin möjlighet är givetvis ett ytterligare sommarboende till att tex. hyra ut. Även garaget har tillkommit senare dock aldrig riktigt färdigt, vilket ger fina möjligheter för nya familjen att ta vid och utveckla till sitt. Här kanske den nya snickarboan växer fram eller varför inte en egen ateljé alt. hönshus eller se möjligheterna till ev. stall. - Här finns alla möjligheter! Fina markområden med både skog och åker-/ängsmarker. En fantastisk möjlighet för den som vill intressera sig för skog, här har ägarna dessutom ordnat en skogsbruksplan att hålla vid. Men även fantastiska jaktmarker, för den som önskar att jag på sin egna egendom alt, ansluta till jaktlaget. Jakträtten är inte utarrendera utan följer med gården. Vad gäller åkermarken eller ängsmarken som mynnar i en fin dalgång precis utanför gårdsplanet, otroligt vackert att bara beskåda. Här har markerna periodvis varit uthyrda till hästhagar men även dessa marker lämnas över till nya ägaren att nyttja fullt ut. Vi får heller inte glömma den fantastiska bäcken som till stora delar markerar även tomtgränsen och som tidigare har nyttjats till otaliga mattvättar i bäcken men här har även barnen badats och tvättats - inte undra på att detta skapat fina minnen i livet! Sällan har vi haft dessa möjligheter att erbjuda, så nära Kungsbacka stad men ändå på riktiga landet! Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Hjärtligt välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
Åsa Bäckväg 113C, Åsa, Kungsbacka kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00

Åsa Bäckväg 113C

Radhus
Åsa, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 650 000 kr
101 m²
4 rum
122 m² tomt

På Åsa Bäckväg 113C hittar ni detta smakfulla, trivsamma och välplanerade radhus som passar de flesta. Radhuset ligger i ett mycket omtyckt och barnvänligt område med lekplats i området och gångavstånd till skolor och flera fina stränder. Huset har genomgående ljus färgsättning och modern interiör. Entréplan erbjuder väl tilltagna sällskapsytor kring kök och vardagsrum. Köket har inredning i ek och uppdaterad maskinell utrustning i rostfritt utförande med spris/ugn och diskmaskin från 2024 samt kyl/frys med ismaskin från 2019. Intill kökets stora fönster finns en naturlig matplats för 6 personer. Vardagsrummet är lättmöblerat för både soffgrupp och middagsbord och har tack vare det stora fönsterpartiet generöst ljusinsläpp. Härifrån når ni den stora altanen på husets baksida. Här finns plats för hela familjen att njuta av lugn såväl som lek. Delar av altanen skyddas av ett skärmtak, perfekt för att skapa skugga under varma sommardagar eller söka skydd om regnet faller. På entréplan finns dessutom en helkaklad wc som renoverades 2016, separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare och förvaringsmöjligheter samt entréhall med skjutdörrsgarderob. Intill hallen finns ett praktiskt förråd. Förrådet skulle även kunna användas som kontor eller sovrum, era behov avgör. En trappa upp ligger de tre sovrummen privat avskilt från sällskapsytorna. Från ena sovrummet skymtar ni havet och kan njuta av fantastiska färgspel över himlen när solen går ner om kvällarna. Från den övre hallen nås även det helkaklade badrummet med duschhörna. Garageplats finns i intilliggande garagelänga. Här bor ni i en havsnära miljö med flera förskolor och två grundskolor (åk F-6 och åk F-9) på gångavstånd från huset. Bara några meter från huset finns busshållplats med goda kommunikationsmöjligheter. Pendelstationen ligger ca 1,5 km bort med upplyst gång- och cykelbana hela vägen. Så vare sig man tar bilen eller väljer buss/tåg så går det snabbt att ta sig till både Kungsbacka, Göteborg eller söderut mot Varberg, Halmstad m.fl. Trivsamt kvarter med radhus och villor och med grannar och barn i blandade åldrar. Närområdet erbjuder vackra promenadstråk och härliga badplatser. I Åsa centrum finns allt ni kan behöva såsom Ica-butik, fiskhandel, bageri, pub, restauranger, inredningsbutiker, frisörer, florister, järnhandel, färghandel osv. I Åsa finns dessutom två gym och två padelbanor. Detta är en bostad med perfekt läge i hjärtat av Åsa med närhet till hav- och båtliv, här är det lätt att trivas. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Astrakanvägen 37, Fjärås, Kungsbacka kommun

Astrakanvägen 37

Radhus
Fjärås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 500 000 kr
149 m²
6 rum
316 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade 2-plansvilla på Astrakanvägen 37 i kvarteret Äppelgården i Vallbyn – det nya bostadsområdet i Fjärås. Här kan du leva ett modernt gårdsliv mellan hav och sjö. Lugna gårdsgator låter barnen hoppa hage och lära sig cykla. Grönområden blandar upp bebyggelsen och skapar en småskalig bykänsla. Med sina 149 kvm har huset en mycket tilltalande planlösning. På entréplan ligger köket som vänder sig mot gatan. Här finns gott om plats för middagar med vänner och familj runt matbordet. Från köket når du det rymliga vardagsrummet som tack vare det stora fönsterpartiet är ljust och trivsamt. Via den glasade altandörren nås trädgården och den härliga uteplatsen i soligt västerläge med pergola. På den stora uteplatsen ges möjlighet till goda middagar i den sköna eftermiddags/kvälls-solen. På entréplan finns även ett stort sovrum med garderober som även kan passa som lekrum. Här finns också ett större badrum med badkar samt tvättstuga med en egen utgång till carporten. En trappa upp ligger den mer privata delen med sovrum, badrum med komfortvärme och ett stort allrum. Det finns tre sovrum på övervåningen varav ett större med flertalet garderober. De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg och är lika stora till ytan. På tomten finns det även ett isolerat förråd som skapar bra förvaringsmöjligheter. Detta är ett klimatsmart hus med solpaneler om 3,2 kWh vilket genererar låg energiförbrukning (beräknad besparing ca. 4000kWh). Husets totala energiförbrukning (uppvärmning + hushållsel) för 2022 var rekordlåga 6 123 kWh. Huset är bara två år gammalt och är garantibesiktigat. Vid carporten finns laddbox med lastbalanserare och parkeringsmöjlighet för två bilar.

  • Energieffektiv
Kålgårdsvägen 36, Frillesås, Kungsbacka kommun
Kålgårdsvägen 36, Frillesås, Kungsbacka kommun, bild 2
Kålgårdsvägen 36, Frillesås, Kungsbacka kommun, bild 3

Kålgårdsvägen 36

Gård/Skog
Frillesås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
29 700 000 kr
525 + 140 m²
8 rum
6,4 ha tomt

Underbar herrgårdsliknande gård på Kålgårdsvägen 36 om ca 6 hektar mark bestående av betesmark, tomtmark och skog. Gården består av ett stort bostadshus på 525 kvm boarea och 140 kvm biarea, en inomhuspool (11x5 meter) i ett poolhus om ca 250 kvm, en isolerad och uppvärmd maskinhall om ca 200 kvm, dubbelgarage om ca 80 kvm, gästlägenhet med 5 rok om ca 130 kvm samt ytterligare ett garage. Allt är mycket påkostat och smakfullt byggt för att hålla en riktigt hög boendestandard. Marken är till stor del betesmark som fn. snarare är gräsmatta. Dessutom finns ett skogsparti med parkkänsla bakom gårdsbyggnaderna som säljarna har jobbat mycket med. Här finns nu upplysta promenadvägar. Från 2012 och framåt har ägarna skapat mycket av det gården idag erbjuder såväl i bostadshuset som byggnation av komplementbyggnader och skapande av utomhusmiljön. På fastigheten har man säkrat upp med ett reservaggregatet för elen som är tillräckligt kraftig för att förse hela fastigheten med el utan att göra avkall på någonting om det skulle krävas. Drömmer ni om att driva företag på hemmaplan? Varför inte göra en verksamhet med poolen och boendet i lägenheten som utgångspunkt att bygga vidare på. Eller kanske ni i framtiden önskar ha stall för hästar eller annan djurhållning? Önskar ni bygga stallbyggnad eller liknande behöver ni givetvis undersöka möjligheterna med Länsstyrelsen och Kungsbacka Kommun. Här bor ni med naturen inpå husknuten med ett lugn och med omgivningar som erbjuder fina skogspromenader, svampstigar och löparsträckor! Sammantaget en gård med många möjligheter för olika verksamheter och/eller enbart för den som vill bo lantligt och naturskönt men med endast ca 25 min till Kungsbacka stad och ca 9 km till centrala Frillesås. Inom 10 min bilfärd är ni i centrala Frillesås där ni har tillgång till såväl matbutik, restauranger, inredningsbutik, flera förskolor, grundskola åk F-9 som flera fina badvikar! Dessutom finns här fina pendlingsmöjligheter med snabb åtkomst till E6, busskommunikation mot både Kungsbacka och Varberg samt tågstation i Åsa där Öresundståget stannar. Låter detta intressant är ni varmt välkomna att höra av er för en privat visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Koningsbakkae, null, Kungsbacka kommun

Koningsbakkae

Lägenhet
Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 345 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/10
3 900 kr/mån
45 096 kr/m²

Äntligen har säljstarten börjat för dessa fantastiskt trevliga lägenheter om 2 rum och kök. Boytan är 52 kvm och fördelar sig på kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till underbar balkong i västerläge med naturen utanpå knutarna. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och 3 garderober för praktisk förvaring. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Välplanerad hall med plats för garderob och klädvård. Inflyttning planeras till hösten 2025.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Joels väg 2, Åsa, Kungsbacka kommun

Joels väg 2

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Pris saknas
146 + 10 m²
5 rum
1 175 m² tomt

Ett av Åsas fantastiska lägen - Hästholmen, ute på udden med havet nästan 360 grader runt om - Ett par stenkast från vattnet! Här får man dessutom närheten till eller om man nu vill säga badrocksavstånd till fantastiska havsbad från närmaste sandstrand, likaså till tennisbanan och båthamnen som ligger inom ett par hundra meter. Angränsande till den egna tomten finns även en anlagd damm. Ett välhållet 1 plans hus med fina sociala ytor. Idag finner vi tre bra sovrum med möjlighet till ett fjärde om så önskas, ett av sovrummen har bl.a. egen utgång till altanen. Stort härligt vardagsrum med en separat allrumsdel där vi finner bl.a. en riktig fin öppen spis med insats. Från vardagsrummet kommer vi även ut till den stora träaltanen som får ett fint insynsskyddat läge och ligger delvis under tak, perfekt för de riktigt varma sommardagarna. Ett trevligt kök med stora härliga fönsterpartier i burspråket och gott om skåpsförvaring. Vitvarorna är delvis utbytta på senare år. Vi finner även två badutrymmen eller ett större badrum med badkar, dusch och bastu samt separat toalett med dusch. Tvättstugan är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare, bra med avlastningsytor och skåpsutrymmen samt praktisk grovingång. Klädkammaren hamnar intill tvättstugan och husets värmeanläggning styrs härifrån. Fristående garagebyggnad, lika välhållen om ca 33 kvm. En härlig trädgårdstomt som passar utmärkt för den trädgårdsintresserade likväl för den som föredrar mer lättskött, med ett fint bergsparti och stora plana gräsytor. Mycket eftertraktat läge intill fantastiska havsbad och med nära gångavstånd till både för- och grundskola, affärer, butiker, vårdcentral, gym, utomhus padel och gång-/cykelavstånd till pendeltåg. Öresundståget tar dig till Göteborg city på 30 min eller söderut ända till kontinenten Köpenhamn med vissa avgångar. För prisinformation vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Södra Karsegårdsvägen 4B, Onsala, Kungsbacka kommun

Södra Karsegårdsvägen 4B

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
10 500 000 kr
165 + 40 m²
6 rum
1 786 m² tomt

Drömmer ni om ett läge där ni kan känna havets salta vindar i trädgården, där ni har badrocksavstånd till bad och "skottkärreavstånd" till småbåtshamn? Nu kan era drömmar besannas på denna ljuvliga plats, ca 400m från badstrand, i omåttligt populära Stora Enen! Här på Södra Karsegårdsvägen 4 stoltserar ett riktigt drömhus från 1920 med snickarglädje, genuint hantverk och vacker vy över havet och områdets takåsar. Villan präglas av välbevarad charm från byggåret 1920. De senaste åren har huset byggts till och varsamt renoverats. Viktigt vid denna renovering och byggnation var att bevara charmen och skapa samma själ och känsla i den nya delen som originalhuset utstrålar. Interiören är elegant moderniserad och planlösningen är anpassad för familjens alla behov, allt i fin samklang med originalkaraktären. Huset har tre våningsplan. På entréplan finns ett stort, tidlöst vackert och påkostat kök med matplats där ni enkelt bjuder stora middagssällskap till bords. Invid matplatsen finns en öppenspis och den är enkelt att föreställa sig de hjärtliga stunderna i detta kök. Köket är centralt placerat på entréplan och blir en naturlig samlingsplats i huset. Intill köket finns det inre hallen där en ståtlig trätrappa leder upp till övervåningen. Från den inre hallen nås vardagsrummet som ger plats för både soffgrupp och middagsbord eller bibliotekshörna med loungegrupp. Rummet stoltserar med en vacker öppenspis som tillsammans med den rymliga takhöjden, listverk och de kopplade, spröjsade fönstren i två väderstreck ger rummet sin vackra karaktär. Från den inre hallen når ni även ett rum som idag är ett sovrum men som även skulle passa utmärkt som kontor eller kanske tv-rum. På detta våningsplan finns även en entréhall, ett helkaklat och mycket smakfullt badrum (från 2019) samt en separat tvättstuga/groventré. Denna delen av huset är den som byggdes till 2017. En trappa upp når ni en övre hall som är stor nog för att rymma en 3-sitssoffa, fåtölj och tv-möbel. På övervåningen finns tre sovrum varav två är mycket väl tilltagna i storlek och det tredje något mindre. I alla rum finns goda förvaringsmöjligheter och en stor dos charm med sina vackra spegeldörrar, snedtak och fina golv. Här finns även ett stort helkaklat badrum som renoverades 2020. Om inte dessa ytor vore nog så finns även en källare som renoverades 2021 med förvaringsytor, spalounge och ett badrum. Loungeytan och badrummet är perfekt i samband med badstunderna i swimspat. Runt huset finns en vackert uppvuxen trädgårdstomt med lekvänliga gräsytor och gott om uteplatser för middagsbord, soffgrupper och solsängar. På fastigheten finns en stuga om ca 30 kvm, fullt utrustad med kök, helkaklat badrum, allrum och sovloft. I allrummet finns en öppenspis som i dagsläget inte är eldningsbar. Denna behöver åtgärdas och godkännas innan den får användas. Stugan är perfekt som generationsboende, långväga gäster eller som uthyrningsmöjlighet. Nuvarande ägare har till stor del hyrt ut stugan och gör så även idag. Ytterligare en stuga finns på fastigheten, denna är i renoveringsbehov. Sammantaget ett unikt 1920-talshus, högt beläget med havsutsikt och vackra detaljer. Här samsas den äldre charmen med de moderna behoven. Helt enkelt ett hus och läge som måste upplevas, varmt välkomna att lämna intresse redan idag!

  • Plus
Landavägen 38, Åsa, Kungsbacka kommun

Landavägen 38

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
3 500 000 kr
129 m²
5 rum
1 110 m² tomt

Varmt välkommen till Landavägen 38 i Åsa! Här kan du njuta av närheten till havet och få möjlighet att skapa ditt hem efter dina och familjens önskemål. Villan har en genomtänkt planlösning om 129 kvm fördelat på fem rum och kök varav hela fyra generösa sovrum. Två helkaklade badrum med dusch, klädkammare, tvättstuga med groventré och pannrum. Omringad av en härlig utemiljö som erbjuder ett inglasat uterum, två altaner, växthus och en stor gräsmatta för lek och spring samt gott om plats till egen odling. Garage och uppfart till flera bilar. Förråd som byggts om till hemma spa med både dusch och bastu. Flera ute förråd och kommunalt V/A. Här bor du med promenadavstånd till havet och salta bad och nära till Åsa centrum. Åsa är en mysig äldre badort som vuxit till sig med åren och nu blivit många familjers drömort. Runt om i orten hittar du flera fina badvikar och naturområden. Åsa centrum erbjuder bland annat en stor matbutik (ICA), flera restauranger, pizzeria, butiker och bageri. Här finns också all service du behöver så som vårdcentral, tandläkare, förskola och skolor. I närheten hittar du också flera gårdsbutiker där du kan köpa färska grönsaker, ägg och kött, Sjögärde Golf klubb och Tjolöholms Slott. Promenadavstånd till busshållsplatsen där du kan ta bussen till Åsa station och pendeltåget som tar dig till såväl Göteborg, Kungsbacka som Varberg.

  • Uteplats
Lunnavägen 80, Vallda, Kungsbacka kommun

Lunnavägen 80

Villa
Vallda, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
8 500 000 kr
350 + 129 m²
12 rum
5 260 m² tomt

På kort avstånd från såväl Vallda som Kungsbacka och med naturen som närmsta granne ligger denna stora fastigheten som stoltserar med ett unikt hus ifrån tidigt 1900-tal! För närvarande är huset uppdelat i två stora lägenheter. En på entréplan och en på övre plan. Trappan upp till den övre lägenheten är belägen i svalen och utgör ett avskilt trapphus. Den invändiga trappan finns kvar men har satts igen provisoriskt, det kan enkelt öppnas upp mellan våningsplanen igenom om man önskar använda hela huset som ett enfamiljshus. Huset omges av en grönskande och uppvuxen trädgård och vackra vyer över åkrar och ängar. Huset präglas av genuin och välbevarad originalcharm. Huset har tre våningsplan, två bostadsplan och ett källarplan. På entréplan finns idag en lägenhet bestående av 5 sovrum, 2 allrum, ett badrum samt ett stort kök med platsbyggda köksskåp och ett charmigt gammeldags skafferi, en dröm för många. Man når även enkelt ut på den härliga altanen som är belägen åt sydväst. På altanen har ni en otrolig utsikt över de omgivande åkrarna och här har ni sol tills den går ner om kvällarna och färgar himlen i ett färgsprakande konstverk, perfekt för umgänge, grillning och långa ljumma sommarkvällar. Allrummen, det stora köket och altanen blir en given plats för att samla familj och vänner för trevliga middagar och festligheter. Hela lägenheten har genomgående vackra originalträgolv, hög takhöjd, höga listverk, spegeldörrar och höga vackra kopplade och spröjsade fönster med munblåst glas. Originaldetaljerna är många och väldigt dekorativa. En trappa upp finns lika mycket yta och här består stora delar av våningsplanet av sociala ytor där kök och vardagsrummet möts i öppen planlösning som hjärtat i lägenheten. Förutom sällskapsytor finns tre sovrum, en kammare, ett badrum, en tvättstuga, som skulle utgöra ett perfekt fjärde sovrum. Dessutom finns en hall, förråd och utgång till en balkong. Denna lägenhet har underbara detaljer såsom synliga takstolar, gjutjärnskamin och öppningsbara takfönster. Källarplanet erbjuder stora praktiska ytor av hobbyrum, förråd, pannrum, tvättstuga och torkrum. Runt huset finns en frodig och grönskande trädgårdstomt med gott om plats för lek och odling. Här samsas den äldre charmen i bostaden med det moderna behovet. Låter detta som er dröm? Välkomna att visa intresse redan idag, detta hus som måste upplevas!

Brearedsvägen 570, Frillesås, Kungsbacka kommun

Brearedsvägen 570

Tomt
Frillesås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 000 000 kr
2 086 m² tomt

Lantligt belägen tomt mellan Gällinge och Sjögärde golfbana med vacker utsikt över ängar och öppet landskap. Här finns möjligheten tillsammans med VarbergsHus att skapa ett riktigt drömhem. Börjar barnens rum bli tomma? Har du utrymmen som står och dammar? Lev livet i ett smidigt enplanshus med plats för både hemmakontor och övernattande gäster. Vi hjälper dig att utforma huset efter just dina behov. I ett nytt Varbergshus bor du enkelt, med låga driftskostnader och minimalt med underhåll så att du får mer tid över till fritid, vänner och familj. Kanske är ett garage viktigt för dig? Nedan ser du produktionskostnadskalkyler för Villa Vejby, Villa Vejby med garage. Kontaktperson på Varbergshus är Rustan Stockman, 0300-56 23 80. [email protected]

  • Nyproduktion
FJÄRÅS VALLBYN, TOMT 5, Fjärås, Kungsbacka kommun

FJÄRÅS VALLBYN, TOMT 5

Villa
Fjärås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
6 410 000 kr
161,4 m²
5 rum
670 m² tomt

Tomtvisning torsdag 21/3 kl 17-18. Drömmer du om att bo mellan hav och skog med närhet till både fritidsanläggningar och skola? Låt Vallbyn bli din trygga punkt, där barnen springer mellan husen och gemenskapen flödar. Vi anpassar huset efter dig och din familjs behov. Kanske är du tidigt i din huskarriär och söker ett prisvärt hus där det finns möjligheter att färdigställa övervåningen i takt med att familjen växer? Då erbjuder vi växavilla, som du kan läsa mer under länkar nedan. Villa Ängalyckan (hus+tomt) kostar med oinredd övervåning 6 015 000 kr och nyckelfärdigt med inredd övervåning 6 410 000 kr. Till tomterna i Vallbyn kan du välja och vraka bland alla våra husmodeller! Nedan ser du produktionskostnadskalkyler på Villa Ängalyckan, både som växavilla och nyckelfärdigt på båda plan. I Vallbyn bygger Derome nyproduktion av ca 150 bostäder. Villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. Varbergshus är en del av Derome och i Derome ingår även Derome Bostad och A-hus. Det är vi tillsammans som kommer att bygga området Vallbyn. Varbergshus erbjuder villatomter där du kan bygga ett eget hus. Kontaktperson på Varbergshus är Rustan Stockman, 0300-56 23 80. [email protected]

Visar 1 - 25 av 34