Mäklare Mats Wahlbäck

Mats Wahlbäck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosenhagen enplanshus i bostadsrättsform, 55+ boende - Lev livet på ett plan i Fjärås, null, Kungsbacka kommun

Rosenhagen enplanshus i bostadsrättsform, 55+ boende - Lev livet på ett plan i Fjärås

Radhus
Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
4 550 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/1
5 867 kr/mån
41 364 kr/m²

I samband med säljstart erbjuder Derome 12 avgiftsfria månader när man köper en bostadsrätt i Brf Rosengården. Gäller dig som tecknar bokningsavtal innan 30 november 2023. Vill du ha ett hus som är som gjort för trevliga middagar, lugna hemmakvällar och det helt vanliga vardagsstöket? Det här kedjehuset i ett plan om fyra rum och kök har en öppen planlösning som gör det lätt att umgås även om en fixar kvällsfika i köket och den andra läser en bok i soffan. För dig som är frusen eller bara vill ha det extra myset kan du välja till en braskamin. Hur skönt är det inte att lägga upp fötterna på soffbordet och njuta av lågornas spel och eldens värme? Genom skjutpartiet i vardagsrummet blickar du ut över den privata och vindskyddade innergården. Här finns ett stort trädäck och pergola och om du vill kan du lyxa till det och välja till ett inglasat uterum här. Med tre sovrum och dubbla badrum finns det gott om plats för dig själv och övernattande gäster. Kanske inreder du det mindre sovrummet till ett arbetsrum? Eller har du alltid drömt om ett hobbyrum? Det är din tid att skina och här kan du göra plats för dina drömmar. Huset kläs med stående slät träpanel i en behaglig grå nyans, och har en omsorgsfullt utformad entré i svart. På taket fångar solcellerna solens strålar, och omvandlar dem till lägre elkostnader och hållbar energiförsörjning. Skönt för både plånboken och magkänslan. Till varje hus hör ett förråd och en carport, och har du elbil kan du välja elbilsladdare som tillval. Ett par steg från carporten så är du inne i huset igen, dörren till klädvården är strategiskt placerad för både regniga dagar och de gånger du har mycket att bära. Från den dagen som huset blir ditt är det bara att flytta in. Väggarna är målade, vitvarorna är på plats och den lättskötta trädgårdsytan med innergård är klar - så bekvämt som det kan bli! I Vallbyn finns plats för hela livet. Här är alltid någon hemma och med närhet till service är det enkelt att få ihop vardagen här. I Fjärås centrum, som du har på cykelavstånd, finns matbutik, vårdcentral, bibliotek och restaurang. Brf Rosenhagen är utformat speciellt för dig som är 55 år och äldre. Det betyder att en person i hushållet ska fylla minst 55 år det året som du flyttar in i kvarteret. Något som också står inskrivet i bostadsrättsföreningens stadgar. Fri månadsavgift i ett år! Just nu bjuder vi på månadsavgiften i 12 månader för dig som köper ett hus i brf Rosenhagen innan den 30 november 2023. Tillsammans med Nordea har vi tagit fram ett förmånligt erbjudande för dig som köper hus i Rosenhagen. En smidig lösning för finansiering med möjlighet till 5 års amorteringsfrihet, personlig rådgivning och rabatt på listräntan.

  • Nyproduktion
FJÄRÅS VALLBYN, TOMT 2, Fjärås, Kungsbacka kommun

FJÄRÅS VALLBYN, TOMT 2

Tomt
Fjärås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
1 860 000 kr
801 m² tomt

Drömmer du om att bo mellan hav och skog med närhet till både fritidsanläggning och skola? Låt Vallbyn bli din trygga punkt, där barnen springer mellan husen och gemenskapen flödar. I grannskapet är det alltid någon hemma, här finns plats för hela livet. Med närhet till service och det stora utbudet av fritidsaktiviteter är det enkelt att få ihop vardagen här. I Fjärås centrum, som du har på cykelavstånd, finns matbutik, vårdcentral, bibliotek och restaurang. Vi på VarbergHus anpassar huset efter dig och din familjs behov. Till tomterna i Vallbyn kan du välja och vraka bland alla våra husmodeller! I Vallbyn bygger Derome nyproduktion av ca 150 bostäder. Villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. Varbergshus är en del av Derome och i Derome ingår även Derome Bostad och A-hus. Det är vi tillsammans som kommer att bygga området Vallbyn. Varbergshus erbjuder villatomter där du kan bygga ett eget hus. Kontaktperson på Varbergshus är Rustan Stockman, 0300-56 23 80. [email protected]

Rosenhagen enplanshus i bostadsrättsform, 55+ boende - Lev livet på ett plan i Fjärås, Fjärås, Kungsbacka kommun

Rosenhagen enplanshus i bostadsrättsform, 55+ boende - Lev livet på ett plan i Fjärås

Radhus
Fjärås, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
fr. 4 490 000 kr
110 m²
4 rum
5 867 kr/mån

I samband med säljstart erbjuder Derome 12 avgiftsfria månader när man köper en bostadsrätt i Brf Rosengården. Gäller dig som tecknar bokningsavtal innan 30 november 2023. Vallbyn i Fjärås växer vidare. Här bygger Derome 21 enplanshus, varav 9 st i andra etappen, i familjär och modern gårdsmiljö. Brf Rosenhagen är drömmen för dig som fyllt 55. Här kan du leva livet i ett smidigt enplanshus på 97 eller 110 kvadratmeter med plats för både hemmakontor och övernattande gäster och där middagen serveras på den alldeles egna innergården. Du måste inte älska att lata dig, men i Rosenhagen får du ett skönt liv med tid över för annat. Allt i bekväm bostadsrättsform. Husens formspråk är enkelt och tydligt med influenser från Danmark. De kläs med stående slät träpanel i olika grå nyanser och får omsorgsfullt utformade entréer. På taket fångar solcellerna solens strålar, och omvandlar dem till lägre elkostnader och hållbar energiförsörjning. Skönt för både plånboken och magkänslan. För enkelhetens skull parkerar du både bil och cykel i carporten direkt utanför dörren. Den härliga magkänslan infinner sig också när du stiger in i ditt nya hus. Här har du chansen att ta ut svängarna med inredning som du drömt om men inte tidigare vågat. Du väljer själv om golvet ska vara ljust eller mörkt och vilka handtag du vill ha i köket. Genom vardagsrummets skjutpartier ser du ut över den vindskyddade och privata innergården med stort trädäck och pergola. Vill du, kan du välja till ett inglasat uterum här. Hur lyxigt är inte det? Är du i fixartagen men saknar just det där verktyget? Ja, då kan du låna det i delningsförrådet, för visst är det bra att kunna dela på grejer som används sällan. Och det skapar ju mer plats i det egna förrådet. Ett smidigt och smart sätt att leva på. En annan skön grej är att du inte behöver ha stora festen i ditt eget hem. I Lokalen, som är Rosenhagens gemensamma gårdshus kan du bjuda in grannar, vänner och familj - på samma gång. För här finns det gott om plats både ute och inne. Innan efterrätten utmanar ni varandra i ett parti boule. Brf Rosenhagen är utformat speciellt för dig som är 55 år och äldre. Det betyder att en person i hushållet ska fylla minst 55 år det året som du flyttar in i kvarteret. Något som också står inskrivet i bostadsrättsföreningens stadgar.

  • Nybyggnadsprojekt
Kuggavägen 6, Åsa, Kungsbacka kommun

Kuggavägen 6

Villa
Åsa, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
5 988 000 kr
100 m²
3 rum
1 003 m² tomt

Ett stenkast från Kuggavikens bad- och båtplats ligger denna mysiga villatomt om ca 1 003 kvm som vi nu kan erbjuda med ett Varbergshus. Här bor ni med soligt läge ett, stenkast från västerhavet med fantastisk natur och härliga badställen runt knuten. Missa inte denna möjligheten att förverkliga er dröm om att bygga ett lösvirkeshus med Varbergshus vid havet. Med en kort promenad når ni Kuggavikens bad- och båtplats, Passa på att åka ut och kika på tomten och området. Ta gärna med situationsplanen/tomtkarta så underlättar det för er på plats. Adressen för att hitta till tomten är Kuggavägen 6. Möjlighet finns att byta hustyp, se paketpris nedan: -Villa Vejby, pris 5 988 000:- -Villa Udden, pris 6 479 000:- -Villa Viken, pris 6 604 000:- -Villa Ölmanäs, pris 6 634 000:- Kontaktperson på Varbergshus är Rustan Stockman, 0300-56 23 80. [email protected] Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka in er på visning.

  • Nyproduktion
Mariedalsvägen 236, Onsala, Kungsbacka kommun

Mariedalsvägen 236

Övrigt
Onsala, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
2 300 000 kr
635 m² tomt

Välkommen till denna affärsfastighet om ca 110 kvm belägen på ett attraktivt läge i Onsala! Här är fastigheten belägen utmed en vältrafikerad led som ger goda skyltningsmöjligheter. Lokalen är i gott skick och har fram till idag inhyst en butik för braskaminer. Vi finner ett större rum direkt när vi kliver in med gott om fönster ut mot gatan. Detta utrymme fungerar fint som butikslokal med en vacker öppen spis direkt framför entren. Här finns även en toalett för kunder. I de bakre utrymmena finns kök, utrymmen för kontorsplatser samt en toalett med tvättstuga. Därtill goda förrådsutrymmen invändigt samt utvändigt. Detta är en god möjlighet att förvärva en lokal i bra läge med många möjligheter. Här finns gott om parkeringsplatser och ett optimalt läge på en plats under utveckling. Möjligheten finns att köpa fastigheten i bolagsform tomställd. Varmt välkommen att anmäla ert intresse och möjlighet till visning av lokalen.

Visar alla 5