Jungmansgatan 7

Kvisthamra, Norrtälje kommun Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
104 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
810 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
51 699 kr/år
Antal besök
6 843
Dagar på Hemnet
30

På Jungmansgatan 7 ligger en välskött villa på lagom avstånd till både skola, skidbacke och stadskärna. För att inte tala om den korta promenad som krävs för att vara nere vid vattnet och Kärleksuddens badplats.
Husets totalarea om 199 kvm är fördelat på entréplan med rymlig hall försedd med läckra fönster mot trädgården, kök med gott om plats för matlagning och fina sociala ytor vägg i vägg. Vardagsrum med braskamin och flera olika möjligheter för möblering. Matrummet ligger precis i anslutning och är en av de delar som byggdes ut 2004 och har precis som hallen, fina fönsterpartier som ger en lyxig känsla och ett magiskt ljusinsläpp. Tak öppet upp i nock och utgång till uteplatsen.
Källarplan bjuder på två rejäla sovrum, pannrum/förråd, biorum samt ett större badrum (2000) med tvättutrustning och rejäl bastu .
Huset är i fint skick och de stora renoveringarna utfördes 2004. Utbyggnad, takomläggning, nya fönster, installation av bergvärme mm.
Förutom det fina solgula huset har fastigheten en fin trädgård i alldeles lagom storlek. Parkering (med laddare för elbil) i ena hörnan och enklare redskapsförråd. God plats för lek och bollspel på resten av tomten. Den stenlagda uteplatsen har sol från morgon till eftermiddag.

Detta är en kommande försäljning. Huset besiktigas 2021-12-08 och efter det finns protokoll att få vid kontakt med ansvarig mäklare. Vid stort intresse, slå en signal!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Norrtälje

Kontakta mäklaren

Matilda Tengheden

MOHV Norrtälje
Mäklare Matilda Tengheden, MOHV Norrtälje
0703-89 65 75