Koggegatan 12

Långedrag, Göteborgs kommun Se på karta

7 250 000 kr

7 950 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
142 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
650,2 m²
Byggår
1974

Nu finns chansen att själv sätta prägeln och förädla denna sjuttiotals villa på en av Långedrags mest attraktiva adresser. Ett spännande äventyr där du själv väljer och skapar din invändiga miljö.

Detta kustnära område har allt för dig som gärna fyller fritiden med det härliga som livet har att erbjuda. Båtintresset är Långedrags paradgren. Här möts såväl proffsen som amatörer i härlig kombination med semesterfirare som gör platsen till ett riktigt sommarparadis. Längs dina naturliga promenadstråk passerar du klipphällar och båtbryggor och får uppleva västkustens charmiga havsmiljö på nära håll. För barnfamiljen finns här omtyckta förskolor och skolor varav Långedrags skolan är helt ny. Flera av dessa nås med cykelavstånd. Även aktivitetscentret i Påvelund med handboll-, tennis- och fotbollsklubb nås genom en snabb cykeltur. De senaste åren har området blomstrat och erbjuder flertalet mataffärer, fiskbilar, kvarterskrogar, bageri och skönhetssalonger. Vill du lyxa till det tar ni en promenad ner till Långedrags värdshus för en vällagad måltid med vacker utsikt. Under sommarhalvåret tar du dig lite längre ut till Paradiset, för en drink och vedugnsbakad pizza under bar himmel.
För all tänkbar service är Frölunda torg inte långt bort. Spårvagnen nås en kort bit från huset och ger dig möjlighet att snabbt ta dig till centrala Göteborg och all dess utbud av restauranger och uteliv, eller åt andra hållet istället nå lugnet via Saltholmens färjor och skärgårdens levande landskap.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

Kontakta mäklaren

Anders Mattsson

Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
Mäklare Anders Mattsson, Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
0705-59 62 40
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas