Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

Mäklare

Klarinettgatan 19, Ruddalen, Göteborgs kommun

Klarinettgatan 19

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

2 350 000 kr

66,5 m²

3 rum

4 209 kr/mån

35 338 kr/m²

Välkommen på visning av en fin och ombonad gavel trea med underbart läge på omtyckta Klarinettgatan. Bostaden nyttjas idag som en två-rummare med ett stort genomgående vardagsrum och ljusinsläpp från tre väderstreck. Insynsskyddad lägenhet som har balkong åt sydväst med sol från lunch till sen kväll. Vitt kök med matplats vid stort fönster mot grönska och bergspartier samt öppen planlösning mot vardagsrummet. Fräscht badrum med helkaklade vita väggar och klinker med behaglig golvvärme. Stabil och välskött förening med låg belåningsgrad. Här bor du fritt från biltrafik, nära spårvagnshållplats, cykelavstånd till hav och bad samt Ruddalens vackra grönområde runt hörnet. En bit bort ligger Frölunda Torg med sitt rika utbud av affärer, närservice, restauranger och caféer.

 • Balkong
Gitarrgatan 1, Ruddalen, Göteborgs kommun

Gitarrgatan 1

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

1 850 000 kr

57,4 m²

2 rum

4 546 kr/mån

32 230 kr/m²

Välkommen till en trivsam och välplanerad hörnlägenhet belägen i omtyckta Ruddalen. Här erbjuds en stor och inglasad balkong i söderläge med många sköna soltimmar. Hall med goda förvaringsmöjligheter och rymligt vitt kök med matplats vid fönster åt söder. Härligt vardagsrum med fönster åt två väderstreck, vacker fiskbensparkett och utgång till balkongen. Ljust och fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och tvättmaskin. Här bor du nära spårvagnshållplats, cykelavstånd till hav och bad samt Ruddalens vackra grönområde runt hörnet. En bit bort ligger Frölunda Torg med sitt rika utbud av affärer, närservice, restauranger och caféer.

 • Balkong
 • Hiss
Uggleberget 12, Hovås, Göteborgs kommun

Uggleberget 12

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

4 750 000 kr

79,5 m²

3 rum

5 001 kr/mån

59 748 kr/m²

Bli den första som flyttar in med tillträde som kan ske från den 29 mars. Brf Galleriet är nyproduktion byggd av Skanska i ett lugnt läge i Nya Hovås med närheten till havet. Föreningens gemensamma innergård ramas in fint av husen. Lägenheten på våning 4/7 har genomgående inredning i ljusa färger och parkettgolvet är vit pigmenterat. Sociala ytor där kök och vardagsrum samspelar. Den väl tilltagna balkongen i väster som vetter mot innergården har eftermiddags- och kvällssol. I lägenheten har flera påkostade tillval valts, (se separat PDF). Köket har sandfärgade luckor och grå kompositsten. Vitvarorna från Siemens är integrerade och kyl/frys är i fullhöjd. Badrummet är utrustat med golvvärme och takdusch, tvättmaskin och torktumlare från Siemens. För förvaring finns flera skjutdörrsgarderober. Ta del av den spännande stadsdelen som växer fram med ett rikt utbud av affärer, goda kommunikationer, havet, golfbana, restauranger och caféer. Lägenheten säljs på ritning och visning interiört är inte möjligt. Ni är välkomna till vårt kontor på Topasgatan 1 för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Silvermyntsgatan 3, Högsbo, Göteborgs kommun

Silvermyntsgatan 3

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

2 195 000 kr

55 m²

2 rum

4 349 kr/mån

39 909 kr/m²

Äntligen finns denna ljuvliga 50-talstvåa i populära Högsbo som det bara är att flytta in i. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong med härlig sol från morgon till sen eftermiddag som förhöjer känslan av bostaden. Stabil förening med god ekonomi. Bra läge nära spårvagnskommunikationer och nära Axel Dahlströms Torg med sitt utbud av butiker, mataffär och gym mm. Cykelavstånd till Göteborgs innerstad, Linné och Slottsskogen. Välkommen att anmäla er till visning.

 • Balkong
Mandolingatan 5, Ruddalen, Göteborgs kommun

Mandolingatan 5

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

1 475 000 kr

31,5 m²

1 rum

1 915 kr/mån

46 825 kr/m²

Välkommen på visning av en fin och kvadratsmart lägenhet belägen i en stabil och omtyckt förening. Smakfullt vitt kök med kakel i grå ton och ekbänkskivor. Vardagsrum med ekparkett och rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och takspotlights. Perfekt första bostad med låg månadsavgift. Från Musikvägens närliggande spårvagnshållplats går det snabbt och enkelt att ta sig till centrala Göteborg eller ut till havet i väster. Ruddalens grönområde för motion eller sköna promenader finns inpå knuten.

 • Hiss
Södra Saltsjönäsvägen 37, Näset, Göteborgs kommun

Södra Saltsjönäsvägen 37

Villa
Näset, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

12 500 000 kr

200 m²

6 rum

1 346,3 m² tomt

Varmt välkommen till villan med extra allt. En bostad för familjen som söker ett vackert och toppmodernt hem med havet runt knuten. Härifrån når du Göteborgs innerstad efter en 15 minuter lång bilresa. Busshållplats ligger bara 100 meter bort och du har gångavstånd till såväl hamn som fina badplatser. Solceller på taket för lägre driftkostnad.

 • Plus
Fredagstomten 39, Påvelund, Göteborgs kommun

Fredagstomten 39

Villa
Påvelund, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

7 950 000 kr

217 m²

7 rum

910,8 m² tomt

Omgivet av häckar och uppvuxna lövträd ligger en tegelvilla från 1973 som snart kan bli er. 217 kvadratmeter boyta fördelat över två våningsplan ger gott om plats för hela familjen och husets placering på tomten ger utrymme för både lek och spring på den stora gräsmattan och lugna stunder på den skyddade altanen på baksidan. I området Påvelund finns allt du kan tänkas behöva för en smidig vardag. Ett stenkast bort nås såväl kollektivtrafik som skola och service, men den största fördelen är väl ändå det kustnära läget i kombination med citypulsen på behändigt avstånd.

Holmbacken 4, Skintebo, Göteborgs kommun

Holmbacken 4

Lägenhet
Skintebo, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

2 600 000 kr

74 m²

2.5 rum

4 875 kr/mån

35 135 kr/m²

Härlig 2:a ombyggd till 3:a med balkong i idyllen Skintebo. Fint läge i huset längst ner på loftgången med en egen entré med grind vilket gör att man kan nyttja även loftgången som uteplats med ett härligt västerläge. Trivsam bostad med fräscht kök och fräckt badrum. En rymlig walk in closet löser förvaringen på ett snyggt och praktiskt sätt. Garageplats ingår i avgiften.

 • Balkong
Guldringen 12, Norra Tynnered, Göteborgs kommun

Guldringen 12

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

2 195 000 kr

81 m²

3 rum

5 593 kr/mån

27 099 kr/m²

Väl tilltagen trea belägen på omtyckta Guldringen. Lägenheten har en stor balkong med utgång från vardagsrummet med sol på eftermiddagen/kväll. Lägenheten är den sista i loftgången och har därför en balkong i anslutning till entrén med sol på förmiddag och tidig eftermiddag. Föreningen har genomfört reling i badrummet 2022. Visst renoveringsbehov föreligger genomgående i lägenheten. Här bor du lugnt och skönt nära alla nödvändigheter. Nära kommunikationer, buss 50 tar dig snabbt och lätt till Frölunda Torg, Göteborg eller ut till kusten. Promenadavstånd till Fiskebäck och havet. Brf. Guldringen är en omtyckt förening med trevlig arkitektur kring gröna och öppna bilfria innergårdar. Välkommen att kontakta mig för mer information.

 • Balkong
Kapplandsgatan 112, Högsbo, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kapplandsgatan 112

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

2 595 000 kr

66 m²

3 rum

4 294 kr/mån

39 318 kr/m²

Ljus genomgångstrea i en populär HSB-förening med bra ekonomi vilket avspeglar sig i avgiften. Helkaklat stambytt badrum och från vardagsrummet nås balkongen med trevligt söderläge mot innergården. Genomgående bra ytskikt och fin fiskbensparkett i vardagsrummet. För förvaring finns en rymlig klädkammare. I avgiften ingår bredband. Föreningen har fina innergårdar med grillplatser och lekplatser. Övernattningslägenhet och samlingslokal finns att hyra i föreningen. Nära till grönområden såsom Slottsskogen och Änggårdsbergen. Cykelavstånd till havet och till centrum. Från Marklandsgatans närliggande hållplats nås Linnéstaden på endast 4 minuter. Välkommen att kontakta mig för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Ängholmsgatan 1, Långedrag, Göteborgs kommun

Ängholmsgatan 1

Villa
Långedrag, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

13 000 000 kr

195 m²

6 rum

600 m² tomt

Detta är en otrolig möjlighet för dig som vill bo vid Saltholmens älskvärda skärgårdsmiljö intill färjan som tar dig vidare ut på öarna. Här finner ni denna 275 kvadratmeter stora villa i stort renoveringsbehov, men med lite kärlek kan få ett nytt liv. På den ena sidan halvön sträcker havet ut sig och på den andra sidan erbjuder viken ett lugnare vatten med ett flertal båtplatser, vilket innebär att ni lika enkelt kan ta er ut till skärgården som in till centrala Göteborg och Frölunda.

Munspelsgatan 24, Frölunda, Göteborgs kommun

Munspelsgatan 24

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

2 195 000 kr

39 m²

2 rum

2 988 kr/mån

56 282 kr/m²

Välkommen till en väldisponerad 2-rummare nyproducerad 2020. Här erbjuds ett fint kök från Marbodal med vitvaror från Siemens samt ett rymligt och stilrent badrum med egen tvätt utrustning. Bostaden har kök och vardagsrum i öppen planlösning, en stor balkong på cirka 6,4 kvm och genomgående fina ytskick i grå nyans. Sovrummet är rymligt med en skjutdörrsgarderob för förvaring. I föreningen finns gym och bastu att nyttja. På gångavstånd ligger Frölunda Torgs rika utbud av affärer, restauranger, butiker och god närservice. Cykelavstånd till hav och bad. Goda kommunikationer finns på Frölunda Torg!

 • Balkong
 • Hiss
Johns Gata 1, Näset, Göteborgs kommun

Johns Gata 1

Villa
Näset, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

9 750 000 kr

188 m²

7 rum

1 215,9 m² tomt

Fantastiskt belägen på höjden med en underbar naturtomt och magnifik altan finner du denna rymliga och välvårdade villa. Med närhet till hav och salta bad är detta en riktig pärla till bostad som nu finns tillgänglig att förvärva.

 • Balkong
Famngatan 10 lägenhet 2273-1510, Högsbo, Göteborgs kommun

Famngatan 10 lägenhet 2273-1510

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

1 800 000 kr

29 m²

1 rum

1 733 kr/mån

62 069 kr/m²

Projekt Flatås Alléer ligger i stadsdelen Högsbo alldeles i utkanten av Göteborg centrum. Hus 2B förväntas stå klart under slutet av september 2022 och hus 2A under slutet av oktober 2022! Bostadsrätterna är utformade för unga vuxna och består av mindre och väldigt yteffektiva lägenheter. Unga vuxna innebär ålderskategorin 18-35 år. Samtliga lägenheter håller en god standard på både materialval och vitvaror. Lägenheterna kommer ha helkaklade badrum och parkett i övriga rum. Hela projektet projekteras och byggs för att kunna hålla en mycket låg energiförbrukning. Ambitionen är att klara kravet för passivhusstandard. Detta medverkar till låga energikostnader och mindre klimatpåverkan, vilket följer vår vision om ett klimatsmart tänk som vi eftersträvar i samtliga våra projekt. Alldeles intill husen ligger spårvagnshållplatsen, Nymilsgatan, där 3 olika linjer, med täta intervall tar dig antingen in till city eller ut till havet på några minuter. Med cykel tar det endast 10 minuter till Linnéplatsen och massvis med trevliga caféer och restauranger. Änggårdsbergen och slottsskogen med dess fantastiska natur ligger också endast några minuter från Flatås. För att se bostadsväljaren kan du besöka denna länk: https://studio3d.se/bostadsvaljaren/?id=1b72b9f0-876a-4859-aec0-7c4133d11fae

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Jullestigen 5, Långedrag - Käringberget, Göteborgs kommun
Jullestigen 5, Långedrag - Käringberget, Göteborgs kommun, bild 2
Jullestigen 5, Långedrag - Käringberget, Göteborgs kommun, bild 3

Jullestigen 5

Villa
Långedrag - Käringberget, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

8 950 000 kr

126 m²

7 rum

529,3 m² tomt

Väldigt trevlig och barnvänlig familjevilla om totalt 224 kvadratmeter med gott om plats för hela familjen både inne och ute. I vardagsrummet ryms stora sällskap framför den mysiga braskaminen. Rymliga umgängesytor och dessutom finns möjlighet till uthyrning av den separata lägenhet med egen ingång i källarplanet. Den inredda vinden ger möjlighet till både sällskapsyta, arbetsplats och gästrum. Den soliga altanen erbjuder generösa ytor för gemenskap och trädgården är lättskött. Villan är lugnt belägen med närhet till hav, båtliv, restauranger, och det mysiga lilla affärscentret vid Käringberget. Jullestigen är en liten undangömd tvärgata där du slipper genomfart. Huset ligger där solens strålar når fram under hela dagen. Vid entrén finns det möjlighet att parkera fem bilar och garage finns invid. Med havet som granne och all tänkbar service i närheten finns det många skäl att förvärva denna gedigna fastighet.

 • Premium
Fältskärsgatan 4, Långedrag, Göteborgs kommun

Fältskärsgatan 4

Villa
Långedrag, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

11 500 000 kr

141 m²

6 rum

810,2 m² tomt

Välkommen till Långedrag och denna välbevarade villa med gott om plats för både familj och vänner! Husets totalt 213 kvadratmeter består av fyra rymliga sovrum och ett modernt nyrenoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, vars vackra parkettgolv skapar en både hemtrevlig och elegant atmosfär. Dessutom finns en nyrenoverad matsal.

Basungatan 32, Ruddalen, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:45

Basungatan 32

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

1 890 000 kr

65 m²

3 rum

4 169 kr/mån

29 077 kr/m²

Välkommen på visning av en 3-rummare belägen på omtyckta Basungatan. Här erbjuds en stor och inglasad balkong i härligt sydvästläge med många soltimmar. Vardagsrum med originalparkett i fiskbensmönster, stort ljusinsläpp och utgång till balkongen. Fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Inre fond på 24 439 kr finns att nyttja. Stabil och välskött förening med låg belåningsgrad. Här bor du nära spårvagnshållplats, cykelavstånd till hav och bad samt Ruddalens vackra grönområde runt hörnet. En bit bort ligger Frölunda Torg med sitt rika utbud av affärer, närservice, restauranger och caféer.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Nya Varvsallén 13 B, Kungssten, Göteborgs kommun

Nya Varvsallén 13 B

Villa
Kungssten, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

10 840 000 kr

154,9 m²

5 rum

664,4 m² tomt

På en höjd med utsikt över uppvuxna alléträd ligger denna fina naturtomt i soligt sydvästläge där en sluttningsvilla från Trivselhus planeras som smälter in vackert i villakvarteren. Modellen heter Villa Kullavik och här finns möjlighet att göra egna tillval. Inflyttning beräknas till vintern 2023/2024. Omtyckta Nya Varvet, ligger i ett lugnt och rofyllt kvarter med skola, mataffär och kollektivtrafik ett stenkast bort. En kort promenad tar er till hamnen där diverse aktiviteter och restauranger ligger i fin miljö. Trivselhus har tagit fram husförslaget, i köpet finns dock inget krav på en specifik husleverantör.

Beryllgatan 66, Norra Tynnered, Göteborgs kommun

Beryllgatan 66

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

1 790 000 kr

48,8 m²

2 rum

3 343 kr/mån

36 680 kr/m²

Välkommen på visning av en mycket smakfull och välplanerad 2-rummare belägen på omtyckta Beryllgatan. Här erbjuds en balkong med eftermiddags- kvällssol och utsikt mot föreningens odlingar. Bostaden har ett fint vitt kök och ett stilrent badrum med behaglig golvvärme, takspotlights och tvättmaskin. Ljust och härligt vardagsrum med utgång till balkongen. Rymlig hall med mycket goda förvaringsmöjligheter. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Här bor du nära kommunikationer som snabbt tar dig in till centrum, nära Frölunda Torg med sitt rika utbud samt nära flera badplatser och havet. Snabb inflytt möjlig!

 • Balkong
Purpurgatan 41, Näset, Göteborgs kommun

Purpurgatan 41

Radhus
Näset, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

5 200 000 kr

124 m²

5 rum

176,9 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera ett radhus med gavelläge på populära Purpurgatan. Med en totalyta på 132kvm bjuder huset bjuder på tre sovrum, ett stort härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt en härlig altan i soligt läge. Läget är perfekt för barnen med närhet till skola och aktivitetsområden. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Bildradiogatan 8B, Järnbrott, Göteborgs kommun

Bildradiogatan 8B

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

1 950 000 kr

34 m²

1 rum

2 486 kr/mån

57 353 kr/m²

En trappa upp nås denna smakfulla etta som stod klar 2020. Här finner ni ett optimalt mindre boende med fullutrustat grått kök med utgång till bostadens balkong samt ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Här bor ni med närhet till Frölunda Torg som erbjuder shopping och kommunikationer runt Göteborg. Via cykelavstånd nås havet och även Änggårdsbergen med trevliga promenadstigar.

 • Balkong
 • Hiss
Famngatan 10 lägenhet 2263-1410, Högsbo, Göteborgs kommun

Famngatan 10 lägenhet 2263-1410

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

1 725 000 kr

29 m²

1 rum

1 733 kr/mån

59 483 kr/m²

Projekt Flatås Alléer ligger i stadsdelen Högsbo alldeles i utkanten av Göteborg centrum. Hus 2B förväntas stå klart under slutet av september 2022 och hus 2A under slutet av oktober 2022! Bostadsrätterna är utformade för unga vuxna och består av mindre och väldigt yteffektiva lägenheter. Unga vuxna innebär ålderskategorin 18-35 år. Samtliga lägenheter håller en god standard på både materialval och vitvaror. Lägenheterna kommer ha helkaklade badrum och parkett i övriga rum. Hela projektet projekteras och byggs för att kunna hålla en mycket låg energiförbrukning. Ambitionen är att klara kravet för passivhusstandard. Detta medverkar till låga energikostnader och mindre klimatpåverkan, vilket följer vår vision om ett klimatsmart tänk som vi eftersträvar i samtliga våra projekt. Alldeles intill husen ligger spårvagnshållplatsen, Nymilsgatan, där 3 olika linjer, med täta intervall tar dig antingen in till city eller ut till havet på några minuter. Med cykel tar det endast 10 minuter till Linnéplatsen och massvis med trevliga caféer och restauranger. Änggårdsbergen och slottsskogen med dess fantastiska natur ligger också endast några minuter från Flatås. För att se bostadsväljaren kan du besöka denna länk: https://studio3d.se/bostadsvaljaren/?id=1b72b9f0-876a-4859-aec0-7c4133d11fae

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Famngatan 10 lägenhet 2273-1511, Högsbo, Göteborgs kommun

Famngatan 10 lägenhet 2273-1511

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

1 825 000 kr

29 m²

1 rum

1 733 kr/mån

62 931 kr/m²

Projekt Flatås Alléer ligger i stadsdelen Högsbo alldeles i utkanten av Göteborg centrum. Hus 2B förväntas stå klart under slutet av september 2022 och hus 2A under slutet av oktober 2022! Bostadsrätterna är utformade för unga vuxna och består av mindre och väldigt yteffektiva lägenheter. Unga vuxna innebär ålderskategorin 18-35 år. Samtliga lägenheter håller en god standard på både materialval och vitvaror. Lägenheterna kommer ha helkaklade badrum och parkett i övriga rum. Hela projektet projekteras och byggs för att kunna hålla en mycket låg energiförbrukning. Ambitionen är att klara kravet för passivhusstandard. Detta medverkar till låga energikostnader och mindre klimatpåverkan, vilket följer vår vision om ett klimatsmart tänk som vi eftersträvar i samtliga våra projekt. Alldeles intill husen ligger spårvagnshållplatsen, Nymilsgatan, där 3 olika linjer, med täta intervall tar dig antingen in till city eller ut till havet på några minuter. Med cykel tar det endast 10 minuter till Linnéplatsen och massvis med trevliga caféer och restauranger. Änggårdsbergen och slottsskogen med dess fantastiska natur ligger också endast några minuter från Flatås. För att se bostadsväljaren kan du besöka denna länk: https://studio3d.se/bostadsvaljaren/?id=1b72b9f0-876a-4859-aec0-7c4133d11fae

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lönndalsvägen 19 B, Södra Skärgården - Brännö, Göteborgs kommun

Lönndalsvägen 19 B

Lägenhet
Södra Skärgården - Brännö, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

3 950 000 kr

75 m²

3 rum

3 625 kr/mån

52 667 kr/m²

PRISSÄNKT! Modernt boende på skärgårdsidyllen Brännö som verkligen erbjuder livskvalitet med dess höga byggnadstekniska standard i ett soligt läge med den vackra naturen som granne. På Brännö bor du på en levande skärgårdsö med förskola, grundskola, butiker och värdshus. Den naturnära miljön erbjuder fina vandringsleder samt att du snabbt hittar dina egna smultronställen i form av klippor och vikar att bada ostört i. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning av detta trivsamma hem på underbara Brännö!

 • Uteplats
Briljantgatan 91, Tynnered, Göteborgs kommun

Briljantgatan 91

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

1 330 000 kr

34 m²

1 rum

2 241 kr/mån

39 118 kr/m²

Välkommen på visning av en smakfull och väldisponerad bostad med praktisk sovalkov. Här erbjuds ett lugnt läge med enskild entré på första våning. Lägenheten har ett vitt kök med bänkskivor i grå ton, moderna vitvaror och diskmaskin. Stilrent badrum med helkaklade väggar, klinker med behaglig golvvärme, takspotlights och tvättpelare. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Här bor man nära havet, kommunikationer och Frölunda Torg med dess rika utbud.

Cypressgatan 11, Långedrag - Käringberget, Göteborgs kommun
Cypressgatan 11, Långedrag - Käringberget, Göteborgs kommun, bild 2
Cypressgatan 11, Långedrag - Käringberget, Göteborgs kommun, bild 3

Cypressgatan 11

Villa
Långedrag - Käringberget, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

7 900 000 kr

177 m²

7 rum

533,1 m² tomt

Med en glimt av Göteborgs hamninlopp ligger denna villa från 1937 och ombyggd 2016. Här finner du en villa med sol hela dagen och totalt 200 kvadratmeter med viss utsikt över Göta älv. Med trevligt kök och stort vardagsrum med utgång till den stora samt underbara altanen. På mellanplanet finns fem sovrum. Välkommen att boka in er på visningen.

 • Premium
Valthornsgatan 6, Frölunda, Göteborgs kommun

Valthornsgatan 6

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

2 150 000 kr

44 m²

2 rum

2 794 kr/mån

48 864 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna tvåa med exklusiva materialval och lyxen av generös inglasad balkong. Bostaden har ett fantastiskt läge på våning 9 med vidsträckt och vacker vy mot takåsar och grönska. Här skapas ett ypperligt boende med optimal planering av boytan med gott om förvaring genom garderober i hallen och sovrum samt goda ytor i både kök och badrum. Gedigna ekgolv sträcker sig genom hela lägenheten och skapar en lyxig och ljus helhetskänsla. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger plats för matbord och härligt socialt umgänge.

 • Hiss
Hackspettsvägen 4A, Kullavik, Kungsbacka kommun

Hackspettsvägen 4A

Villa
Kullavik, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

11 600 000 kr

260 m²

9 rum

701 m² tomt

Den här ljusa och luftiga villan ligger på en lugn återvändsgata med ett fåtal hus och bara ett stenkast från havet, nära Kullaviks hamn. Husets utformning ger en planlösning med många spännande vinklar och vackert ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här bor du på hela 260 kvadratmeter med flera sovrum, stora sociala ytor både inne och ute samt eget gym med bastu.

Norra Grinnekärrsvägen 32A , Hovås, Göteborgs kommun

Norra Grinnekärrsvägen 32A

Tomt
Hovås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

8 995 000 kr

2 197 m² tomt

Välkommen till en naturskönt tomt beläget med utsikt över Askimsviken och golfbanan får du här mesta möjliga tillgång till såväl hav som grönska och alla förutsättningar för en aktiv fritid.

Hovås Oxbärsgång 4, Hovås, Göteborgs kommun

Hovås Oxbärsgång 4

Villa
Hovås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

5 995 000 kr

114 m²

5 rum

248 m² tomt

Välkommen till Hovås Oxbärsgång 4 och detta 1-planshus med lättskött atrium trädgård. Här bor ni ett lugnt och tryggt område nära både skog, hav samt Nya Hovås goda serviceutbud. Garage i länga 50 meter från huset gör din vardag enkel.

 • Plus
 • Uteplats
Lilla Marconigatan 13, Frölunda Torg - Cityhusen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Lilla Marconigatan 13, Frölunda Torg - Cityhusen, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Marconigatan 13, Frölunda Torg - Cityhusen, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Marconigatan 13

Lägenhet
Frölunda Torg - Cityhusen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

3 575 000 kr

86 m²

3 rum

4 299 kr/mån

41 570 kr/m²

Fin trea med högt läge i Cityhuset vid Frölunda Torg nyproducerad av Skanska 2013! Fin vy och fri från insyn med balkong i väster. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en luftig och rymlig känsla med utgång till balkongen. Modernt kök med bra förvaring och avlastningsytor. Stilrent badrum med golvvärme och tvätt/torktumlare. Hiss och garageplats finns. Kommunikationer och all tänkbar service finns runt knuten. Välkommen och kontakta mig för mer information

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lysholmsvägen 4, Särö, Kungsbacka kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lysholmsvägen 4

Radhus
Särö, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

7 800 000 kr

162 m²

6 rum

335 m² tomt

Här på lugna och attraktiva Lysholmsvägen presenteras detta gedigna parhus på 1 1/2 plan i sten med kontinental känsla. Huset som uppfördes 2007 erbjuder bland annat takhöjd upp till nock på 4,5 meter, ett sovrum med en-suite och braskamin. Den stensatta utemiljön på framsidan är lättskött med fint planterad växtlighet och bilen ställer du i carporten. På baksidan har du även lite gräsmatta utöver den stensatta altanen och plats för en studsmatta. Närheten till havet och badplats är en sann vardagslyx där du kan ta på dig badrocken och gå dit på några minuter. Detta trevliga hem passar perfekt för den aktiva familjen som vill ha cykelavstånd till Särös alla fritidsaktiviteter i form av golf, fotboll, tennis, ridsport och segling.

 • Uteplats
Verktumsgatan 6, Flatås, Göteborgs kommun

Verktumsgatan 6

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

1 495 000 kr

28 m²

1 rum

1 716 kr/mån

53 393 kr/m²

Trevlig 1:a med fritt läge. Renoverat kök och helkaklat badrum. Föreningen är stabil och har flera hyresrätter kvar som kommer att bli ett kassatillskott den dag de säljs på den öppna marknaden. På innergården finns en trevlig uteplats med grillmöjligheter. Läget i hjärtat av Flatås nära gränsen till Högsbo är mycket bra. Här har du goda kommunikationer, cykelavstånd till hav och bad samt närhet till Änggårdsbergen. En bit bort ligger Frölunda Torg med sitt rika utbud. Parkeringsplats finns för cirka 200 kr i månaden. Välkommen!

Förö Tärnväg 11 - Stora Förö, Södra Skärgården - Stora Förö, Göteborgs kommun

Förö Tärnväg 11 - Stora Förö

Fritidshus
Södra Skärgården - Stora Förö, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

5 800 000 kr

35 m²

3 rum

1 300,7 m² tomt

Att höra tystnaden och se ut över havet i 180 grader ger en lisa för själen. Nu finns en sällsynt möjlighet att förvärva en av de bästa lägena på Stora Förö med makalös havsutsikt och stor tomt med både solig altan och odlingsmöjligheter. Med braskamin, inglasat uterum med isolerat golv och värme genom luft/luftvärmepump kan denna fritidsdröm användas även under kallare årstid.

Stora Förö A08, SÖDRA SKÄRGÅRDEN – Stora Förö, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stora Förö A08

Fritidshus
SÖDRA SKÄRGÅRDEN – Stora Förö, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

2 500 000 kr

28 m²

1 rum

Nu är äntligen en av Stora Förös bästa arrendestugor till salu där havet alltid är närvarande. På klipporna närmast havet ligger denna moderna vitmålade arrendestuga i skyddat läge. Här har du uteplatser för sommarens alla soltimmar och till och från stugan tar du din egna båt och lägger till vid din bryggplats knappt 100 meter bort. När sommarvärmen kommer tar du bara några steg västerut och du har en fantastisk badplats med sandbotten som bara du och dina närmsta grannar vet om. Här njuter du av av det bästa som Göteborgs södra skärgård kan uppbringa i form av naturupplevelser och fritidsaktiviteter med enkelhet som ledord. En sann fritidsdröm! Här äger du ingen mark, men tar hand om miljön runt stugan, som mest består av bergknalle och lättskötta buskar. Observera att det inte går att belåna arrendehus med pantbrev då huset är på så kallad ofri grund.

 • Uteplats
Norra Grinnekärrsvägen 32A , Hovås, Göteborgs kommun

Norra Grinnekärrsvägen 32A

Villa
Hovås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

20 000 000 kr

290 m²

7 rum

2 197 m² tomt

Välkommen till en bostad utöver det vanliga, formgiven för det goda livet. Entréplanet ser till vardagens behov av funktionalitet och mys och andra våningsplanet tillhandahåller vardagslyx med underbara ytor för allt från glamourösa middagar till släktkalas. Naturskönt beläget med utsikt över Askimsviken och golfbanan får du här mesta möjliga tillgång till såväl hav som grönska och alla förutsättningar för en aktiv fritid.

 • Nyproduktion
Tjärtoftevägen 19, Södra Skärgården - Asperö, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Tjärtoftevägen 19

Radhus
Södra Skärgården - Asperö, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

3 750 000 kr

66 m²

2 rum

252 m² tomt

Välkommen till trevliga Asperö där vi nu har detta friköpta enplansradhus på 2 rum och kök till salu. Det vita trähuset med rött tegeltak är en perfekt bostad för dig som vill ha en smidigt skärgårdshem på ett plan med lättskött trädgård. Här bor du i fin skärgårdsmiljö nära lokala lanthandeln samt tar dig snabbt till och från skärgårdsbåten vid Asperö Norra.

Gamla Särövägen 399 A-E, Kullavik, Kungsbacka kommun

Gamla Särövägen 399 A-E

Villa
Kullavik, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

20 000 000 kr

360 m²

7 rum

3 669 m² tomt

Vi är väldigt stolta att kunna presentera denna sällsynta chans att förvärva helt unikt objekt i natursköna Kullavik. På ett privat läge längst in på Gamla Särövägen väntar en stor och modern en/tvåfamiljsvilla på hela 360 kvm, ett extra hus med 2 fullt utrustade lägenheter (70 resp. 54 kvm) samt en kommersiell fastighet (160 kvm). Fastigheten ligger insynsskyddat omgiven av vackra bergsklippor och grönskande skog med vidsträckt utsikt över landskapen. Med utpräglad känsla för arkitektur har man här skapat en ljuvlig trädgård med uteplatser på olika nivåer i flera väderstreck, utomhuskök, ingjuten pool med hopptorn och en liten damm. Låga driftkostnader och bra hyresintäkter (75 000/månad) ger bra möjligheter till inkomster och billigt boende för de nya ägaren. Bångsbo 1:39 – tomt 3669 kvm

 • Balkong
 • Uteplats
Nya Varvsallén 13 B, Kungssten, Göteborgs kommun

Nya Varvsallén 13 B

Tomt
Kungssten, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

5 500 000 kr

664,4 m² tomt

Tomten är terrasserad och har ett högt soligt sydväst-läge med stora möjligheter. Det är en oas, skiljt ifrån stadens brus med närhet till det historiska Nya Varvet och den levande hamnen. Staden är nära, med bara några minuters gångväg till både spårvagnar och bussar och vackra cykelbanor längs med älven. Ett stenkast från mataffär och dagis, ja tom ålderdomshem. Tomten passar bra för ett suterränghus.

Visar alla 39