Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Magnus Forsberg

Magnus Forsberg

Om mig

Jag förmedlar främst fastigheter från Hovås till Särö samt i vår fantastiska Södra skärgård.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vassdalsvägen 12A, Södra Skärgården - Brännö, Göteborgs kommun

Vassdalsvägen 12A

Lägenhet
Södra Skärgården - Brännö, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
4 500 000 kr
90 m²
4 rum
4 342 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkomna till detta välplanerade "skärgårdsradhus" i den välskötta bostadsrättsföreningen Brännö Utkiken. Lägenheten är registrerad som en 3:a men används som en 4:a idag. Från balkongen har du utsikt över Brännö och kan ana havet mellan träden och du har även en egen uteplats i härligt solläge! Egnahemsbolaget byggde dessa 14 lägenheter i en genuin skärgårdskaraktär med vit träfasad, rött tegeltak och takkupor i form av parhus eller radhus med lägenheter i sutterängplan. Tar du och går uppför trätrappan på gården kommer du till en mysig utsiktspunkt mot Göteborg. Sätt dig gärna på en av de röda bänkarna med en god bok och koppla av och njut av tystnaden. Vill du ha magisk utsikt över skärgården tar du dig bara uppför berget till Utkiken. Missa inte detta hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Halsviksvägen 26, Södra Skärgården - Styrsö, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30

Halsviksvägen 26

Villa
Södra Skärgården - Styrsö, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
4 850 000 kr
104 + 63 m²
4 rum
750 m² tomt

Mitt på Styrsö, placerat nästan mitt emellan Bratten och Tången, ligger denna fina tidstypiska 50-talsvilla och väntar på sin nya ägare. Här bor du på en solig trädgårdstomt en kort promenad till Halsviksbryggan i väster och matbutiken Coop på någon minuts gångväg. Huset har de senaste åren används som en målarateljé och nu är det dags för en ny ägare till detta omtyckta hus.

  • Plus
Ganlevägen 50, Önnered, Göteborgs kommun
Ganlevägen 50, Önnered, Göteborgs kommun, bild 2
Ganlevägen 50, Önnered, Göteborgs kommun, bild 3

Ganlevägen 50

Villa
Önnered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
41 000 000 kr
492 + 76 m²
10 rum
1 064 m² tomt

Missa inte chansen att förvärva detta enastående exklusiva boende med helt fritt utsiktsläge mot havet. Över inte mindre än 568 kvadratmeter och tio rum och tillhörande 1064 kvadratmeter tomt erbjuder denna treplansvilla ett boende som är något alldeles extra. Via egen infart med grindar bor du lugnt och tyst, i stort sett helt avskilt, med en praktfull utsikt över Göteborgs södra skärgård. Du når både Rörviksbadet och Ganlets badplats via en kort promenad nedför berget och föredrar du att hellre svalka dig på hemmaplan utan att missa den storslagna vyn finns både en mosaikbeklädd pool samt jacuzzi.

  • Premium
Svante Orells väg 22C, Södra Skärgården - Styrsö, Göteborgs kommun
Svante Orells väg 22C, Södra Skärgården - Styrsö, Göteborgs kommun, bild 2
Svante Orells väg 22C, Södra Skärgården - Styrsö, Göteborgs kommun, bild 3

Svante Orells väg 22C

Lägenhet
Södra Skärgården - Styrsö, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
2 950 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
3 342 kr/mån
55 660 kr/m²

Nu erbjuds ni chansen att förvärva denna under året (2023) nyproducerade bostadsrätt på Styrsö i Göteborgs södra skärgård. På berget intill Styrsö Skäret finner ni denna nybyggda förening med ljusa och stilrena bostäder. Här erbjuds ett modernt boende där kontrasten mellan arkitekturens rena linjer och dess karga omgivning förstärker skönheten hos dem båda. Perfekt för dig som söker både det lugna ö-livet och ett funktionellt hem.

  • Premium
Skäretvägen 55, Södra Skärgården - Styrsö, Göteborgs kommun

Skäretvägen 55

Lägenhet
Södra Skärgården - Styrsö, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
4 450 000 kr
82,2 m²
3 rum
vån 4/4
6 240 kr/mån
54 136 kr/m²

Välkommen till Brf Äppelbo där havsbris, genomtänkta materialval och skärgårdslyx är ledorden. Samtliga lägenheter erbjuder en fantastisk utsikt med havet som granne och generösa fönster som flödar in vackert ljus. Dessa välplanerade och stilfullt inredda bostäder är utrustade med högkvalitativa detaljer som skapar en harmonisk atmosfär. Färgpaletten förmedlar en klassisk, sofistikerad och varm känsla - det perfekta hemmet eller fritidsresidenset att längta till. Med vackra trägolv och ett elegant kök som smälter väl in i den skärgårdsmiljö som omger dig. Denna underbara vindsvåning med två sovrum erbjuder ljusinsläpp från flera takfönster samt ett stort gavelfönsterparti med fin havsutsikt och ett stort härligt kök med köksö. Känslan av vardagslyx är total. Skärgårdsbåten lägger till ett par minuters promenadväg bort och tar dig till fastlandet på 15 minuter. Perfekt för pendlaren. Välkommen till ditt nya hem!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5