Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Knarrholmen Studio 58, Södra Skärgården Knarrholmen, Göteborgs kommun
 • Kommande

Knarrholmen Studio 58

Lägenhet
Södra Skärgården Knarrholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
Pris saknas
34 + 20 m²
1 rum
743 kr/mån

Snart ges möjligheten att förvärva en av de mest eftertraktade fritidsbostäderna på idylliska Knarrholmen i Göteborgs södra skärgård. Med utsikt mot havet har vi nu äran att sälja en exklusiv studiolägenhet med sovloft som är det närmaste en hotellsvit du kan komma i skärgården. Ett verkligt högklassigt årstidsboende med hög kvalitet och med ett omsorgsfullt arkitektoniskt uttryck med största möjliga miljöhänsyn i ett sannerligen unikt läge. På terrassen har du sol från morgon till kvällen då du får njuta av de magiska solnedgångarna. Den moderna arkitekturen med fokus på ett skandinaviskt avskalat utförande har stora fönsterpartier som bjuder på rofylld utsikt mot det glittrande havet. Den härliga rymden och den väl tilltagna takhöjden skapar en behaglig atmosfär. En stor altan fantastiska utsikten över skärgården. Fastighetens placering är anpassad efter tomtens formspråk och havets position, så att ni ska kunna njuta av vackra vyer vart ni än befinner er. För att bostaden ska smälta in med naturen är material och färg valt med omsorg. Studions rejäla fönsterpartier samt dörrar i glas suddar ut känslan mellan inne och ute. Knarrholmen erbjuder det goda livet med den välrekommenderad restaurangen med sitt helt oslagbara läge med möjlighet att lägga till med båt vilket gör den till en given och helt fantastisk mötesplats, både för båtburna gäster och de fast bosatta. Njut av ett glas gott vin på takterrassen eller ät en minnesvärd middag med utsikt som slår det mesta! Bostadsrättsföreningen Knarrholmen 1 är obelånad. I föreningen ges bland annat möjlighet att boka festlokal och hyra övernattningsrum och på ön finns både padelbana utomhusgym, bastu och joggingspår. Knarrholmen är sannerligen en plats för avkoppling, som nås snabbt och enkelt från centrala Göteborg. Med egen båt åker ni över på 10 minuter från exempelvis Långedrag, Fiskebäck och Hovås. Ni kan även välja att ta skärgårdsbåten och turen från Saltholmens brygga tar endast 15 minuter. Skärgårdsbåtarna avgår varje dag under året med ökad turtäthet på sommaren.

Östra Särövägen 288, Särö, Kungsbacka kommun
 • Kommande

Östra Särövägen 288

Villa
Särö, Kungsbacka kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
6 250 000 kr
147 m²
6 rum
821 m² tomt

Välkommen till Östra Särövägen 288, och detta familjevänliga 1,5-planshus med ett separat garage. Detta LB-hus byggdes 2001 av nuvarande ägare och passar perfekt för en familj som letar efter gott om utrymme och bekvämligheter. Läget är perfekt, med närhet till Sandsjöbacka Naturreservat, vilket ger möjligheter till naturupplevelser och friluftsliv. Dessutom är det lätt att ta sig till Göteborg eller Kungsbacka via väg 158 eller E6:an, vilket gör pendling smidigt och bekvämt. Den upplysta cykelbanan gör det enkelt att ta sig runt även utan bil, till affärer, skolor och förskolor.

 • Plus
 • Uteplats
Amundövik , null, Göteborgs kommun
 • Kommande
Amundövik , null, Göteborgs kommun, bild 2
Amundövik , null, Göteborgs kommun, bild 3

Amundövik

Tomt
Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
20 000 000 kr
2 400 m² tomt

Nu har vi den stora glädjen att kunna erbjuda möjligheten att förvärva en tomt om 2 400 kvadratmeter i eftertraktade Amundvik. Tomten är högt belägen och erbjuder en hänförande utsikt över det glittrande havet och Amundön. Endast ett stenkast från badmöjligheter och småbåtshamn finner du här en plats utöver det vanliga, samtidigt som storstadens puls finns inom behagligt avstånd. Hur drömmer du om att bo? Storleken och läget på denna unika plats öppnar för stora planer.

 • Premium
Askims Kyrkåsväg 13A, Askim, Göteborgs kommun
 • Kommande

Askims Kyrkåsväg 13A

Villa
Askim, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
9 000 000 kr
173 + 80 m²
7 rum
754 m² tomt

Välkomna till Askims Kyrkåsväg 13A och detta hemtrevliga 30-talshus beläget i lugnt och barnvänligt område. Totalt 250 kvm i tre plan. Villan är placerad på en höjd med lummig, insynsskyddad trädgård och natur utanför husknuten. Njut av rymliga sociala ytor i öppen planlösning, upp till fem sovrum och en underbar träbelagd altan i flera sollägen. Här bor ni på bekvämt avstånd från såväl stadspuls som Göteborgs golfklubb, populära Hovåsbadet och Hovås Båthamn, vilket ger alla förutsättningar för en aktiv livsstil.

Skalldalsbacken 3, Hovås, Göteborgs kommun
 • Kommande

Skalldalsbacken 3

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Väster
2 650 000 kr
35 m²
1 rum
vån 6
2 624 kr/mån
75 714 kr/m²

Högst upp i huset på våning 6 har vi nu möjlighet att presentera denna nyproducerade lägenhet om 35 kvm! Hovås Höjd bjuder på det bästa av två världar, lugnet av storslagen natur med ståtlig skog och glänsande hav, samt smidig pendling till stadspulsen i Göteborgs centralare delar. Lägenheten i öppen planlösning karakteriseras av kvalitativa materialval och en modern standard där den rena arkitekturens inredning och utrustning andas kvalitet och omsorg om detaljerna. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 5