Gamla Dalarövägen 26A

Länna, Huddinge kommun Se på karta

6 775 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
170 m²
Tomtarea
810 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Energiklass
B
Driftkostnad
21 984 kr/år

Möt denna mycket tilltalande och moderna familjevilla från 2016 i naturnära Länna med plan trädgård i soligt söderläge. Här bor ni lugnt och trivsamt i populärt naturnära område intill sjön Drevviken med promenadavstånd till badplats, buss samt förskola och Internationella Engelska skolan.

Entrévåningen välkomnar in i en öppen och rymlig hall och redan från entrén möts man av det fantastiska ljusinsläppet som flödar in genom de stora fönsterpartierna i det öppna och inbjudande sällskapsrummet. Modern planlösning med köket öppet mot matplats och sällskapsrummet, vilket gör detta till bostadens centrala plats som leder ut till generös altan som sträcker sig längs husets baksida och plats för flera möblemang och större sammankomster.

Köket är välplanerat och bra med arbetsytor och förvaring i flera skåp och lådor. Det extra fönstren invid arbetsytorna ger ett extra ljusinsläpp och trivsamt med utsikt utöver tomten och fria vyer. Intill finns en praktisk tvättstuga med groventré till husets gavel. På samma våningsplan finns två rymliga och ljusa sovrum med förvaring i garderober. Även ett större duschrum finns på entréplanet.

Övre plan erbjuder två bra och ljusa sovrum i separat del med ett helkaklat badrum i anslutning. Här finns ett allrum med takkupor och högt läge med utsikt. I andra delen av övervåningen är det helt öppet upp till nock och här finns många möjligheter att inreda efter behov.

Tomten har plana och fina ytor och ligger i soligt söderläge. Här finns plats för både pool och studsmatta. Plats för flera bilar på grusad infart. Möjlighet finns att bygga garage om 50 kvm alternativt carport för den som önskar.

Välkomna att lämna ert intresse så bjuder vi in till visningar!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna

Kontakta mäklaren

Anna Fernandez

Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
Mäklare Anna Fernandez, Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
+46760416777

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.