Norrstigen 25

Lännersta, Nacka kommun Se på karta

7 500 000 kr

7 900 000 kr -5 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
100 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
1 810 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1936
Energiklass
G
Driftkostnad
14 800 kr/år

Äntligen kommer chansen att förvärva en underbar fastighet i Lännersta - fastigheten ligger i söderläge med hörnläge och en stor naturtomt.

Fastigheten har varit i familjens ägo sedan 1936 och byggdes då av en timmerman med ändamål att brukas som en fritidsfastighet. 1963 byggdes den om till en vinterbostad. Nu kan drömmen bli din att rusta och renovera efter eget tycke och smak eller kanske vill man bygga nytt?! Här har säljarna sett sina barn växa upp, busa och leka, plocka frukt och bär på tomten, promenera till sjön för bad och pick-nic. Här är det lugnt och tryggt. Huset har under åren byggts ut och består idag av kök, vardagsrum med öppen spis - här är utgången till terrassen, badrum och tre sovrum på övre plan. I källaren har man gillestuga/sovrum, hobbyrum tvättstuga och garage. Ute finns plats för två bilar att stå.

I närområdet ligger Lännerstaskolan (F-6) och på promenadavstånd finns mataffären Hemköp samt Boo Gårds skola (F- 6, blivande F-9) och Johannes Petri skola (F-9) samt ett flertal förskolor (Johannes Petri, Lännersta, Bagarsjön, Smörblomman)

Bagarsjön är en naturlig samlingsplats för de boende i området och här samlas man sommartid för att bada och vintertid för skridskoåkning på den plogade banan. Det är också nära till Tollare Naturreservat där det finns ett elljusspår för löpning och promenader. Där ligger även utkiksberget Stockholmsberget varifrån ni kan se hela vägen bort till Globen. Vid Lännerstasundet finner vi den välrenommerade restaurangen The Old Smokehouse som erbjuder fantastiska rätter och en sjönära atmosfär. Det finns även flera båtklubbar i området samt nyrenoverade Boo Badet som erbjuder bad i havet. Vill man segla så finns seglarklubb och seglarskola på Mjölkudden

Länk till detaljplan finns i annonsen så för utförlig fakta läs den och prata gärna med Nacka kommun.
Placering
Friliggande huvudbyggnad skall placeras minst 6 m från tomtgräns. Uthus och garage får placeras 2 m från tomtgräns där så prövas lämpligt
B II "Högst antal våningar, därutöver får inredningsbar vind ej uppföras."
friliggande hus
z "Område för anpassning av vägslänt"
e1 "den största sammanlagda byggnadsarean för uthus och garage får ej överstiga 40kvm/fastigehet, varav den största 30 kvm."
Genomförande tid
a1
Administrativa bestämmelser
n2

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Carolina Ramsten

Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Carolina Ramsten, Svensk Fastighetsförmedling Nacka
08 556 184 34

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.