Lövängsvägen 32

Laröd, Helsingborg Se på karta

7 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
211 m²
Tomtarea
649 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
28 423 kr/år

Mitt i hjärtat av Laröd ligger denna vackra villa med rymliga sällskapsytor och stora sovrum. Den generösa takhöjden på båda planen i kombination med gedigna materialval ger en känsla av rymd och kvalitet. Ett lättskött boende med mycket låg driftskostnad!

Planlösningen möjliggör upp till fem sovrum för dig som behöver. Bottenvåningen har idag en rymlig entré med gästtoalett. Ett bibliotek och vardagsrum där du från båda rummen kommer ut i trädgården. Köket är väl tilltaget och har stora arbetsytor och en generös matplats. Vidare finns även köksentré samt duschrum och tvättstuga. En trappa upp kommer du till allrummet med fina halvmåneformade takkupor. Här finns idag tre sovrum varav det ena tidigare bestått av två och det går enkelt att dela av igen om du behöver då dörren finns bevarad. Badrummet har också halvmåneformad takkupa samt badkar och dusch.

Tomten är lättskött med vackra rabatter, stenlagda uteplatser och gångar.

Huset ligger perfekt i byn då du har nära till affär, bibliotek, vårdcentral och busshållplats.

Laröd - nära hav och skog

Här finns både lummiga bokskogar och tallskogar, perfekta för vackra löprundor och promenader. I Laröd finns också Sofiero Slottsträdgård med Sofiero Slottsrestaurang, båda med mycket gott renommé. Bara en kort promenad nedför landborgen finns ett flertal badställen med både sandstrand och bryggor.

Två bra skolor, F-9, och ett flertal förskolor. Det finns gott om cykelbanor och lekplatser. Ett rikt utbud av idrottsaktiviteter för både barn och vuxna såsom fotboll, gymnastik, ridning, windsurfing och gym. Vidare finns vårdcentral med BVC, bibliotek, matbutik och pizzeria.

Laröd är beläget fem kilometer från Helsingborgs centrum med goda bussförbindelser både norr- och söderut. Med bil kommer du snabbt ut på motorvägen med 25 minuter till Ängelholms flygplats och drygt en timme till Köpenhamn.

Läs mer hos mäklaren