Mäklare Catharina Olsheden

Catharina Olsheden

Om mig

Jag heter Catharina Ohlsheden och jag är mäklare på Valvet Mäklarfirma. Valvet förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och mina fokusområden är Laröd, Hittarp och Mariastaden. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att alla mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär. Har du funderingar på att sälja eller köpa en bostad i någon av dessa områden är du varmt välkommen att kontakta mig på 0708 -48 16 16. Mvh Catharina Ohlsheden

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ankarliden 11, Hittarp, Helsingborgs kommun
 • Tis 21 maj
Ankarliden 11, Hittarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Ankarliden 11, Hittarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Ankarliden 11

Villa
Hittarp, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
22 900 000 kr
273 + 141 m²
7 rum
1 094 m² tomt

Den uppmärksammade och prisbelönta arkitektduon Chahrour och Huhtilainen har ritat om kartan och uttrycket för den här villan och skapat en fantastisk bodröm både interiört och exteriört. Villan genomsyras av stilrena material där varm valnöt möter sten, glas och metall på ett väl avvägt sätt. Köksinredning från Bulthaupt, fönster från Schüco och platsbyggd garderobs- och rumsinredning från Inredo är några av de attribut som tilltalar. Här finns även vinkällare, spa-avdelning och garage. Utomhus finns flertalet uteplatser där man gjort terrasser i nivåer för att skapa olika rum i trädgården. Pool, spa-bad dolt under trädäck som skjuts under ett av de befintliga trädäcken, eldgrop med platsbyggda bänkar och utedusch vid spa-avdelningens bastu. Entréplan har stora sociala ytor med öppen planlösning där den vackra eldstaden från Brummer är central mellan kök, matplats och vardagsrum. Stora skjutbara glaspartier ger access till trädgårdens poolområde och uteplatser. Vidare finns här två separata sovrum varav ett med intilliggande tv-rum. Ett badrum samt ytterligare en spa-avdelning med bland annat bastu och utgång till utedusch. En våning upp finns ett stort allrum med hög takresning och utgång till balkong. Från detta rum har men fin utsikt över Hittarp och Öresund. Två sovrum varav ett med rymlig walk-in-closet och stort badrum ensuite. I källaren finns allrum med plats för både tv-hörna och vinprovning i samband med vinkällaren. Här finns även en väl tilltagen tvättstuga, gästrum med tillhörande badrum och flertalet förråd. En kort promenad bort når du både Kulla Gunnarstorps naturreservat med underbara promenadstråk och stranden med flertalet badbryggor. I Hittarp är naturen ständigt nära och avger en rofylld atmosfär i såväl trädgård som interiört. Ankarliden 11 är en bodröm som bäst beskrivs med ord som perfektion, stilsäker och sober elegans.

 • Premium
 • Energieffektiv
Törnsångaregatan 29, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Törnsångaregatan 29, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Törnsångaregatan 29, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Törnsångaregatan 29

Radhus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 800 000 kr
155 + 12 m²
5 rum
450 m² tomt

Med fritt läge längst in på återvändsgränd som övergår i grönområde ligger det här välskötta hörnradhuset med generös planlösning och en härlig insynsskyddad trädgård. Detta hus skiljer sig från mängden på många sätt. Läget är exceptionellt då hörnan ger både en större trädgård och ett mer insynskyddat och friare läge. Bottenvåningens vardagsrum har en vinkel som ger både mer rymd och gör så att trädgårdens grönska blir än mer synlig inomhus. Trappan upp till andra våningen har försätts med ett glasräcke och skapar ett bättre ljusflöde mellan våningsplanen till hallen. Modernt, snyggt och stilrent helt enkelt! Ovanvåningens planlösning som idag består av tre rymliga sovrum och ett allrum går att bygga om till hela fem sovrum om behovet skulle finnas. Två av sovrummen har egna klädkammare och i hallen finns ytterligare en. Mariastaden Området ligger naturskönt vid den vackra skogen som leder både mot havet via Pålsjö och norrut mot Laröd. Här finns flertalet skolor, livsmedelsbutik, gym med mera. Bra kommunikationer med buss till Helsingborgs centrum och gott om cykelvägar både inom området, till centrum, Laröd och Allerum.

 • Premium
Diakongatan 5, Pålsjö, Helsingborgs kommun
Diakongatan 5, Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Diakongatan 5, Pålsjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Diakongatan 5

Lägenhet
Pålsjö, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 745 000 kr
118 m²
3 rum
vån 2/5
9 008 kr/mån
31 737 kr/m²

Nybyggd rymlig 3-rumslägenhet med balkonger i två väderstreck. Nu finns möjlighet att förvärva den här alldeles nyproducerade våningen i 55+-föreningen Brf Pålsjöro med tillträde till hösten 2023. Våningen har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till två balkonger. Två fina sovrum och två kakelklädda badrum varav ena har en tvättavdelning. Extra fina tillval såsom bänkskiva i kvartskomposit och halkfri klinker i badrummen. Fint läge intill Pålsjö skog med underbara promenadstråk, närhet till havet och bra bussförbindelser till centrum. Till lägenheten hör ett förråd. Vidare finns en övernattningslägenhet, gemensamhetslokal, garage och parkeringsplatser (att hyra, kösystem tillämpas) samt plats för cyklar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Rosenvägen 17, Laröd, Helsingborgs kommun
Rosenvägen 17, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 2
Rosenvägen 17, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 3

Rosenvägen 17

Villa
Laröd, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
7 795 000 kr
170 m²
6 rum
495 m² tomt

Välskött villa med insynsskyddad vacker trädgård i söderläge. Här finns gott om sociala umgängesytor framför allt på bottenvåningen med kök som har öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrum i vinkel, ett fint uterum som ger känslan av att sitta mitt i trädgårdens grönska samt en skyddad uteplats på trädäck inramat av pergola belägen för att fånga kvällens sista solstrålar. Ovanvåningen är mer privat med fyra sovrum där nuvarande ägare gjort om ett av dem till walk-in-closet, allrum och badrum. Till huset hör ett rymligt garage som nås inifrån huset och ett förråd. Laröd - nära hav och skog Här finns både lummiga bokskogar och tallskogar, perfekta för vackra löprundor och promenader. I Laröd finns också Sofiero Slottsträdgård med Sofiero Slottsrestaurang, båda med mycket gott renommé. Bara en kort promenad nedför landborgen finns ett flertal badställen med både sandstrand och bryggor. Två bra skolor, F-9, och ett flertal förskolor. Det finns gott om cykelbanor och lekplatser. Ett rikt utbud av idrottsaktiviteter för både barn och vuxna såsom fotboll, gymnastik, ridning, windsurfing och gym. Vidare finns vårdcentral med BVC, bibliotek, matbutik och pizzeria. Laröd är beläget fem kilometer från Helsingborgs centrum med goda bussförbindelser både norr- och söderut. Med bil kommer du snabbt ut på motorvägen med 25 minuter till Ängelholms flygplats och drygt en timme till Köpenhamn.

 • Premium
Trastvägen 11, Laröd, Helsingborgs kommun

Trastvägen 11

Radhus
Laröd, Helsingborgs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 900 000 kr
108 m²
4 rum
5 921 kr/mån
45 370 kr/m²

Modernt och praktiskt 1-plansradhus med trädgård åt sydväst, uterum och garage. I den mycket populära 55+ bostadsrättsföreningen Svalan kan vi nu erbjudan den här fina bostaden. Det är den större av de två storlekarna och har 2-3 sovrum, rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, gästtoalett, badrum och tvättstuga. Utemiljön är praktisk och lättskött då man har lagt trädäck på hela ytan och tomten omgärdas av buskar. Ett rymligt uterum förlänger sommarsäsongen och har skjutbara glaspartier. Stort garage med plats för ytterligare förvaring tillhör huset. Alltså, alla bekvämligheter som ett större hus har men i praktiskt format för den som vill lägga energi på annat än underhåll och trädgårdsskötsel. Laröd - nära hav och skog Här finns både lummiga bokskogar och tallskogar, perfekta för vackra löprundor och promenader. I närområdet finns också Sofiero Slottsträdgård med Sofiero Slottsrestaurang, Brödkultur och Kulla Gunnarstorps Gårdsbutik. Bara en kort promenad nedför landborgen finns ett flertal badställen med både sandstrand och bryggor. På gångavstånd finns vårdcentral, bibliotek, matbutik och pizzeria. Laröd är beläget fem kilometer från Helsingborgs centrum med goda bussförbindelser både norr- och söderut. Med bil kommer du snabbt ut på motorvägen med 25 minuter till Ängelholms flygplats och drygt en timme till Köpenhamn.

 • Uteplats

Visar alla 5