Gullringsbovägen / Götebo 1:56

Lerum - Stålebo, Lerum Se på karta

4 736 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Tomtarea
1 200 m²
Nyproduktion 

Nu erbjuds möjlighet att utforma ditt eget boende tillsammans med Varbergshus i de otroligt vackra omgivningarna mellan Jonsered och Lerum. Det finns nu bara en av de lättbebyggda tomterna kvar.

Omgivningarnas svagt kuperade terräng, med lummig lövskog och vackra beteshagar, gör att platsen av många anses vara en av regionens allra vackraste. Trots detta befinner du dig bara 15 minuter från Göteborg.

I annonsen föreslås Villa Ängaviken som du kan läsa mer om på https://www.varbergshus.se/vara-hus/bosmart/angaviken-modern . Villa Ängaviken är en så kallad växavilla som ingår i serien BoSmart, en serie hus med extra smarta lösningar som håller nere prislappen för dig som kund. Växavilla innebär att du kan starta på 102,4 m² och sluta på 172,2 m². Om du inte redan från början behöver överplanets alla rum så kan du med fördel bo i entréplanet som innehåller två eller tre sovrum, vardagsrum och kök. Väljer du att bygga färdigt har Varbergshus föreslagit en planlösning där du får ytterligare tre sovrum och ett rymligt allrum som du kan komplettera med en takkupa.

Mäklarens uppdrag omfattar endast förmedling av tomt. En förutsättning för att köpa tomten är att ett entreprenadavtal avseende uppförande av ett bostadshus ingås mellan Varbergshus/Derome Hus AB och köparen. Mäklaren förmedlar således inte entreprenaden.

Gå gärna in på Varbergshus hemsida och se vilka möjligheter som erbjuds www.varbergshus.se.
Eller kontakta ansvarig säljare på Varbergshus - Emelie Hamnes.
[email protected]
telefon: 031-334 15 91

Läs mer om bostaden
Bjurfors Lerum