Kommande

Litorinavägen 20

Lidingö Gåshaga, Lidingö kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
164 m²
Biarea
91 m²
Tomtarea
698 m²
Byggår
2002
Driftkostnad
63 071 kr/år
Kommande

Välkomna till en genomgående ljus villa i attraktiva bostadsområdet Gåshaga Strand. Mycket trivsamt planerad med stora fönster med mycket ljusinsläpp, kamin och högt i tak. I anslutning till vardagsrummet ligger matplatsen. Kök med stora arbetsytor, gott om förvaring och plats för matbord.

Bostaden erbjuder en stor terrass och en härlig altan med vattenutsikt. Det är rofyllda sovrum med plats för dubbelsäng och walk in closet för lyxig förvaring. Fräscha badrum (varav det ena med bastu) samt en egen tvättstuga/ groventré.

Närområdet med det marina i centrum gör detta till en härlig miljö att bo i. Det är trevligt att ha Restaurang Bryggan ett kort ankarkast bort med deras aktiviteter, såsom seglingstävlingar och kvällsaktiviteter.

Gåshaga Strand är ett lugnt och trevligt bostadsområde alldeles vid havet med närhet till stora grönområden och naturreservat, golfbana och skidbacke, lekplatser och bollplan.
Området präglas av närheten till vatten med en egen båtklubb med möjlighet till egen båtplats ett stenkast från bostaden, på insidan av Lidingös sydöstra spets. Där Hustegafjärden möter Höggarnsfjärden.

Området erbjuder även en badholme för både små och stora samt lekplatser vilket är utmärkt för barnfamiljer. Närheten till Lidingöbanan och båttrafiken vid Gåshaga brygga gör det enkelt att förflytta sig ut i skärgården och mot stan. Här bor du med närhet till bra kommunikationer, förskolor, skolor, mataffärer och gym.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Sara Wiksell

Notar
Mäklare Sara Wiksell, Notar
0708-67 70 23
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.