Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Mäklare Sara Wiksell

Sara Wiksell

Om mig

Lite kort om mig. Jag är en målmedveten mäklare som ständigt strävar efter att göra dig så nöjd som möjligt i din bostadsaffär. Jag har jobbat som mäklare sen 2007 och har jobbat på Notar Östermalm/Gärdet /Hjorthagen sedan 2009 som jag driver tillsammans med mina kollegor. Med stora kunskaper och med ett genuint intresse av sälj, kundkontakt och service får du en kunnig & erfaren mäklare med enorm lokalkännedom. På återseende!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östhammarsgatan 69, Östermalm - Gärdet, Stockholms kommun
Östhammarsgatan 69, Östermalm - Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Östhammarsgatan 69, Östermalm - Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Östhammarsgatan 69

Lägenhet
Östermalm - Gärdet, Stockholms kommun
Notar
4 595 000 kr
62 m²
2 rum
4 963 kr/mån
74 113 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! RING FÖR VISNING! Belägen med ett lugnt och fridfullt läge finner man denna mycket välplanerade hörntvåa med en total golvytan om 62 kvm samt stor privat uteplats om ca 16 kvm. Då lägenheten ligger med souterräng delas bo- och biarea upp enligt mätbevis (40 kvm boarea och 22 kvm biarea) och nyttjas som en mycket yteffektiv tvåa om 62kvm. Lägenheten är genomgående i gott skick med stora sociala ytor, fräscha materialval samt har en stor uteplats. Via en rejäl säkerhetsdörr når man lägenhetens mycket charmig entré som har tillgång till garderober samt avställningsyta för ev barnvagn eller liknande. Vidare in via en trappa når man vardagsrummet. Här får man med enkelhet plats med både soffhörna, arbetsplats samt tvhörna. Tillgång till kontor alternativt klädkammare. Vid intresse av att skapa en trea/fyra se alternativ planlösning. I anslutning till vardagsrummet når man köket som är mycket smakfullt renoverat och med utgång till stor privat uteplats om ca 16 kvm. Stort och smakfullt badrum med duschhörna, wc samt tvättpelare. I närområdet kan du promenera längst vattnet, ta en picknick i Tessinparken, njuta av Östermalm, Kungliga Tennishallen, Gärdesfälten och Djurgården. Nära avstånd till Karlaplan med dess galleria Fältöversten där ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service erbjuds. Fastigheten ligger på en lugn gata, full av grönska med öppna ytor mellan husen. Trevlig förening med tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och torkrum och även cykelförråd och en takterrass. Tunnelbana Gärdet hittas en kort promenad bort och en populär ICA-butik finns ett stenkast från huset samt ett ICA-kvantum med generösa öppettider. Flertalet olika restauranger och caféer finns i kvarteren och du hittar både SATS, Friskis & Svettis samt Gärdets utomhusgym runt hörnet. Väldigt bra bussförbindelser med 1:ans och 72:ans buss i princip utanför porten

  • Premium
  • Uteplats
Sandelsgatan 38, Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun

Sandelsgatan 38

Lägenhet
Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun
Notar
5 900 000 kr
61 m²
3 rum
vån 0,5
4 445 kr/mån
96 721 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga lägenhet i mycket gott skick. Lägenheten är genomgående vilket ger dig ett fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck. Takhöjd på ca 2,85! Bägge sovrummen vetter mot lugn och lummig gård. Stora sociala ytor med en mysig öppen spis som ger lägenheten den lilla extra trivselfaktorn. Renoverat badrum. Förberett för tvättmaskin. Förening med stor och fin takterrass. Se alternativ planlösning för möjligheter. Två stycken förråd disponeras till lägenheten. Här får du som köpare ett idylliskt läge på nedre gärdet invid Tessinparken. Går man bara genom parken är man redan på några minuter vid uppgången till Karlaplans T-bana och nära busstationer. Över Valhallavägen ligger sedan ingången till Fältöversten med matbutiken Sabis och flertalet affärer, restauranger, apotek och systembolag. Inom ett par minuter når man Gärdesfälten som är perfekt för motion och picknick. På bara en kort promenad når du Östermalmstorg, Strandvägen och Djurgården. Välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 2