Åkerstigen 19

Lilla Edet, Lilla Edets kommun Se på karta

2 475 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
128 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
773 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1965
Energiklass
E
Driftkostnad
49 001 kr/år
Antal besök
5 239
Dagar på Hemnet
27

Nu ges möjligheten att förvärva denna trivsamma bostad med kanonläge. Här är det nära till allt du behöver, centrum endast en kort promenad bort, 45:an kopplar du på inom ett par minuter och likaså busshållplats där bussen tar dig ner till Lödöse södra. Till Göteborg är det inte mer än 35-40 minuter, det finns med andra ord otroligt goda pendlingsmöjligheter till Göteborg.

Här erbjuds en souterrängvilla med gott om plats för hela familjen och dess vänner. Vad sägs om ett stort garage för bil och verkstadsdel, en härlig och lättskött trädgård som erbjuder både gräsmatta, redskapsbod samt en stenlagd uteplats med pool och jaccuzzi. Inom synhåll från trädgården finns även en lekplats passande för de mindre barnen i familjen. I soligt västerläge finns även en balkong där du kan njuta utav kvällssolen. Läget är centralt men är ändå ett lugnt område passande perfekt för den växande familjen. Ett stort och ljust hem med sociala ytor och stor trädgård som inbjuder till både lek och sociala aktiviteter. Här kan du koppla av i solen, se barnen leka eller för dig med gröna fingrar och trädgårdsintresse finns här goda odlingsmöjligheter.

Lilla Edet är en mycket trivsam och populär förort till Göteborg. Här omges du av naturens lugn, men med närheten till flera större städer med dess utbud. Lilla Edet centrum har du endast ett stenkast från huset och här finns all den dagliga samhällsservice du behöver. För den aktiva finns här både tennishall och padelbana, fotbollsplan, ishall, elljusspår, gym som är öppet 24/7, museum, friidrottsförening, bowlingklubb och sist men inte minst vårt kända laxfiske. En kort promenad bort hittar du även Göta älv med vackra promenadstråk. Här har du helt enkelt nära till det vardagen kräver och samtidigt stora möjligheter till utevistelser och uteliv. I området finns dessutom både förskola och skola med cykelväg hela vägen.

Närheten till centrum, skola, barnomsorg samt kommunikationer gör att det mesta man behöver finns i närområdet.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet

Kontakta mäklaren

Jennie Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
Mäklare Jennie Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
+46721600049