Mäklare Jennie Karlsson

Jennie Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hasselvägen 6, Nygård, Lilla Edets kommun

Hasselvägen 6

Villa
Nygård, Lilla Edets kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
2 700 000 kr
134 + 29 m²
6 rum
981 m² tomt

I denna enplansvilla i Nygård, bara 40 minuter från Göteborg, hittar du ett perfekt hem med alla bekvämligheter. Här möts du av en rymlig entré som leder dig in i det ljusa och luftiga vardagsrummet, som vilar i en charmig vinkel med en öppen planlösning mot matsalen. Köket lockar med en praktisk layout som bidrar till smidig matlagning och här erbjuds även utrymme för matplats. Den lättskötta tomten omfamnar huset och bjuder in till soliga dagar från morgon till kväll. Ett vidbyggt garage erbjuder inte bara plats för fordon utan också gott om förvaringsmöjligheter. Huset har möjlighet till fyra rymliga sovrum, varav ett kan användas som ett multifunktionellt utrymme tack vare ett valv som för närvarande förbinder det med ett annat sovrum. Badrummet är utrustat med en dusch, men det finns gott om plats för att installera ett badkar om så önskas. Dessutom finns en separat tvättstuga med tvättmaskin och tvättbänk för att göra hushållssysslorna enklare och här finns även husets värmesystem, vilket ger extra bekvämlighet. Området erbjuder en skön atmosfär med närhet till både förskola och grundskola 1-6, som ligger i närliggande Lödöse. För de som pendlar finns det goda kommunikationsmöjligheter med tågförbindelser från Lödöse södra, vilket tar dig till Göteborg på endast 25 minuter och till Trollhättan på under 15 minuter.

  • Uteplats
Hildas väg 4, Västerlanda, Lilla Edets kommun

Hildas väg 4

Villa
Västerlanda, Lilla Edets kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
1 950 000 kr
90 + 20 m²
4 rum
1 090 m² tomt

Välkommen till Hildas väg 4, Västerlanda – ditt framtida hem med närhet till natur och bad! Detta charmiga mindre enplanshus är beläget på Hildas väg 4 i natursköna Västerlanda. Med ett perfekt läge nära Västersjöns badplats erbjuder denna bostad en harmonisk livsstil där du kan njuta av lugnet och skönheten i omgivande natur samtidigt som du har bekvämt avstånd till allt du behöver. Huset är omsorgsfullt utformat och inrett för att skapa en trivsam atmosfär. Den öppna planlösningen ger en luftig och ljus känsla, där vardagsrum, kök och matplats samspelar i en enhetlig yta. Trädgården är en fridfull oas där du kan koppla av och njuta av lata dagar utomhus. Här kan du odla egna grönsaker, skapa en blomstrande trädgård eller bara sitta ner med en bok och en kopp kaffe medan du lyssnar på fågelsången. Den närbelägna badplatsen inbjuder till härliga dagar med simning, sol och avkoppling vid vattnet. Området kring Västersjön bjuder på fantastiska möjligheter till både fiske och vackra naturpromenader längs stranden eller i skogen. Fastigheten är en del av en aktiv och trevlig samfällighet med god gemenskap och grannsamverkan. Samfälligheten tillhandahåller gemensamhetsytor såsom en stor äng, boulebana, båtplats samt badbrygga. På den stora ängen kan alla i området samla sitt trädgårdsavfall som blir till en trevlig brasa varje Valborg där man samlas tillsammans med grannar och vänner. Utöver denna gemensamma aktivitet (frivilligt förstås) så har väg- och vattenföreningen arbetsdagar ett par gånger om året där man tillsammans rensar, röjer och gör fint på strand och bryggor. Ett tillfälle att träffa goda grannar över gemensamt arbete och en kopp kaffe. Här på ängen finns även äldre äppelträn som blommar magiskt på våren och vars frukt lämpar sig fint till äpplemoset. På vinterhalvåret när snön ligger gnistrande vit så passar ängen perfekt för skid- och pulkaåkning. Detta hus är det perfekta valet för dig som söker en harmonisk livsstil med närhet till bad, natur och samtidigt vill ha bekvämligheterna inom räckhåll, endast 10 minuter ifrån Lilla Edet och 20 minuter från Stenungsund. I området finns även busshållplats för dig som åker kollektivt. Välkommen till ditt nya hem!

Klintvägen 15, Trollhättan, Trollhättans kommun

Klintvägen 15

Lägenhet
Trollhättan, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
1 725 000 kr
62 m²
3 rum
vån 2/2
3 000 kr/mån
27 823 kr/m²

Välkommen till denna charmiga trea (2,5 enligt BRF) i toppskick! Välkommen till ditt nya drömhem i hjärtat av Trollhättan. Denna fantastiska trerumslägenhet är en sällsynt pärla på bostadsmarknaden och erbjuder en bekväm och harmonisk livsstil för såväl singlar som par och små familjer. Redan när du kliver över tröskeln i till lägenheten möts du av en känsla av hemtrevnad. Högt i tak och med ljusinsläpp ifrån tre väderstreck är bara två av alla fördelar med detta hem. En välskött bostad som bevarats med den äldre charmen - här går det att bara flytta in och börja bo. Den låga månadsavgiften ligger på endast 3000 kr/mån och innefattar el, vatten, värme och parkering. Lägenhetens centrala läge här i Trollhättan gör att du har nära till det mesta såsom: kollektivtrafik, skolor, restauranger, affärer och stadskärnans bekvämligheter. Hjortmossen är ett lugnt och trivsamt område med närheten till vacker natur och trevliga grönområden. Bostadsrättsföreningen Älgen 6 är en mindre, välskött förening som erbjuder en personlig och familjär atmosfär och med en god granngemenskap. Här finns en gemensam innergård där du har möjlighet att grilla, njuta av en fika i solen eller i skuggan av trädet, eller varför inte odla i pallkragar om odlingsintresse finns. Fördelarna med en mindre förening är många, med färre medlemmar har du generellt sett större inflytande i föreningens beslut och framtida planer och du kan vara mer delaktig i att påverka hur föreningen sköts och förbättras. Sammanfattningsvis kan en bostad i en liten bostadsrättsförening i Trollhättan erbjuda en bekväm och intim boendemiljö med flera fördelar för dem som föredrar en mindre och mer sammanhållen gemenskap och du får en mer villakänsla. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visningsmöjligheter. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att hitta ditt nya hem här i Trollhättan!

Larsered 318, Larsered, Lilla Edets kommun
Larsered 318, Larsered, Lilla Edets kommun, bild 2
Larsered 318, Larsered, Lilla Edets kommun, bild 3

Larsered 318

Villa
Larsered, Lilla Edets kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
1 950 000 kr
75 m²
4 rum
1 739 m² tomt

*NYTT LÄGRE PRIS* Välkommen till Larsered 318! Ett permanentboende med semesteridyllkänsla och egen båtplats. Närheten till 45:an och Göteborg gör att läget är perfekt för dig som önskar en lugn tillvaro efter jobbet. Här är det nära till skog och badsjö som inbjuder till både svamp och bärplockning och bad. Huset har genomgått stor renovering + att ägarna har byggt ut till ca. 75 kvm. Nu finns det 4 rum och kök. Natur och trädgårdstomt med gäststuga och nybyggd altan. Här finns goda odlingsmöjligheter för dig som gillar att odla och påta i trädgården.

  • Premium
  • Uteplats
EDET TINGBERG 2:37 , Lilla Edet, Lilla Edets kommun

EDET TINGBERG 2:37

Tomt
Lilla Edet, Lilla Edets kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lilla Edet
350 000 kr
1 880 m² tomt

Tomt att bygga ditt drömhem! Denna tomt är belägen i ett lugnt och naturskönt område men med närheten och pendlingsavstånd till Göteborg. Här erbjuds chansen att skapa ditt eget drömhem precis som du alltid har föreställt dig det. En av de mest förtjusande aspekterna med denna tomt är dess mångsidighet. Oavsett om du drömmer om att bygga en mysig stuga omgiven av skog och natur, en modern villa, eller kanske en trädgård full av blommor och grönska, är detta platsen där din vision kan bli verklighet. Denna tomt har potentialen att bli mer än bara en plats att bo. Det kan bli en plats där du skapar minnen med familj och vänner, där du njuter av solnedgångar och stjärnklara nätter, och där du hittar ro och harmoni i naturens omfamning. Ge dig själv möjligheten att förverkliga dina drömmar genom att utforska möjligheterna som denna tomt har att erbjuda. Här finns chansen att bygga ditt eget hem, precis så som du vill ha det, och skapa din egen unika plats i världen. Förhandsbesked har funnits men ansökningstiden har nu gått ut (november 2023). Det går bra att åka förbi tomten och titta och hör av er till ansvarig mäklare om ni har några funderingar.

Solberga Kohagen 4, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Solberga Kohagen 4

Tomt
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
600 000 kr
1,2 ha tomt

Passa på att köpa en naturskönt belägen tomt i Solberga Kohagen, Sjuntorp! Perfekt för dig som drömt om en egen mindre gård. Här finns det även möjlighet att odla och skapa en grönskande trädgård. Här finns ett förhandsbesked med möjlighet att bygga ett enbostadshus på 150 kvm med en magisk utsikt över Sjuntorps nejder. Ett fantastiskt läge att bo på landet, men ändå med närhet till staden, ca 10 min bilresa in till centrala Trollhättan. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan du väljer själv hur du vill bygga. På tomten får enskilt V/A anläggas. Anslutningsavgift el tillkommer och fiber finns i området. Vid intresse går det bra att åka förbi och titta på tomten, har ni frågor eller funderingar är det bara att kontakta ansvarig mäklare!

Visar alla 6