Kaprifolvägen 32

Lysekil, Lysekils kommun Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
156 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1973
Driftkostnad
33 257 kr/år
Antal besök
6 226
Dagar på Hemnet
29

Nu kan vi presentera detta trevliga radhus på populära och barnvänliga Kaprifolvägen. Ett ypperligt boende, med bra läge i området på Raskekullen. Bostaden erbjuder en mycket väldisponerad och flexibel planlösning med 4-5 sovrum, allrum, kök, badrum, toalett samt tvättstuga. Här kan man på ett enkelt sätt skapa fler rum eller mer sociala ytor, allt efter önskemål och behov.

Exteriört finns ett stort och härligt trädäck på entrésidan där man har sol större delen av dagen. Bostaden kompletteras dessutom ytterligare med en balkong med vacker vy mot Gullmarsfjorden och Lysekils stad samt en stensatt uteplats på baksidan av huset som vetter mot ett insynsskyddat grönområde. Till bostaden finns även ett friliggande isolerat förråd samt garage i länga och en parkeringsplats.
Här bor du i ett lugnt och tryggt område med närhet till fina promenadstråk och naturområden. Från huset är det gång-/cykelbana till förskola, låg- och mellanstadieskola och på ca 10 minuters promenad når du Lysekils centrum.
Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil

Kontakta mäklaren

Josefine Franzén

Fastighetsbyrån Lysekil
Mäklare Josefine Franzén, Fastighetsbyrån Lysekil
0766-440811

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.