Kremlavägen 39

Malmköping, Flen Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
77 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
2 099 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
37 510 kr/år

Längst upp på Kremlavägen saluförs nu denna villa om 77 kvadratmeter. Ett året runt hus med fritt läge i populära Fornbo för er som vill bosätta sig permanent eller för er som söker ett extraboende att nyttja oavsett årstid. Man har här ett boende med tre till fyra sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två altaner samt en inredd källare med tvättstuga, allrum med platsbyggda förvaringsmöjligheter, extra rum samt en groventré.

Huset har en äldre standard och i viss behov av renovering men med de nödvändiga moderna bekvämligheterna som diskmaskin och tvättmaskin. Den öppna och moderna planlösningen på Kremlavägen gör det här till möjligheternas hus för er som söker ett boende med plats för vänner och familj. Helt enkelt ett hus både för er som är nöjda och bara vill flytta in och för er som gillar att renovera och ser möjligheter.

Fastigheten ligger med närhet till sjön Nedingen, där finner man badmöjligheter samt föreningens gemensamma tennisbana för den sportige. Fornbo fritidshusområde är beläget ca 1,5 timme från Stockholm. In till pittoreska Malmköping som erbjuder livsmedelsbutiker, trevliga matställen såsom Värdshuset, Plevnagården och snabbmatsställen som pizzerior är det ca 10 minuters bildfärd och till Flen som är huvudorten tar det ca 15 minuter där man finner livsmedelsbutiker, byggvaru/ blomster- samt möbel och heminredningsbutik.

Framtida planer i området på kommunalt vatten och avlopp (kontakta mäklaren för kostnader angående det). Idag har fastigheten vatten genom föreningens gemensamma vatten och egen avloppsanläggning.

Varmt välkomna på visningen, vi ses där!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malmköping