Lavettvägen 25

Margretelund, Österåker Karta & restider

5 950 000 kr

6 595 000 kr -10%

VillaVilla

Med optimalt högt läge på lugn återvändsgata i populära Margretelund ligger denna väl underhållna villa. Samtliga rum är generöst tilltagna och planlösningen är mycket bra. Totalt fyra sovrum och om du behöver ett extra delar du bara av vardagsrummet som redan är väl tilltaget. Genom en öppning till köket via bardel och stolar har du här också ett mycket trevligt socialt hus som gjort för stora fester och släktkalas.

Två helkaklade badrum, det ena med skön bastu kalla vinterdagar. Allrum på övre plan då familjens medlemmar har svårt att samsas över kanalerna på TV:n. Två riktigt bra altaner, den ena med skönt utespabad-där njuter du den sena kvällssolen. Friggebod om 15 m² för extra plats för dina saker, dessutom - männens önskemål ett rymligt isolerat garage med elektrisk port samt isolerat förråd i bakkant.

Här går du genom skogen till Lanthandeln Favoriten och Margretelunds Centrum med affärer, restaranger, vårdcentral och apotek. Direktbussar till Stockholm nära tillhands, förskolor och skolor också i närområdet. Vändplanen har många små barnfötter kört Bobby Car och spelat bandy, kojbygge i den angränsande skogen där blåbärsplock är väldigt uppskattat. På vintern promenerar du ner till Sätterfjärden för skridskoåkning. På sommaren når du Fiskartorpets badplats på promenadvänligt avstånd. Ring för bokad visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
170 m²
Tomtarea
821 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
34 659 kr/år
Byggår
1990
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lavettvägen 25 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 950 000 kr
Driftkostnad
34 659 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 627
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 34 dagar sedan, den 22 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips