Nylundsgatan 3

Mariebo, Jönköpings kommun Se på karta

6 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
162 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
809 m²
Byggår
1983

Arkitektritad enplansdröm av arkitekt Bert Norlander. Huset har totalrenoverats mellan 2011 och 2022 med allt från kök till totalrenoverade badrum och har även byggts till med stor omsorg tagen till arkitekturen. JUST NU PÅGÅR BERGVÄRMEINSTALLATION som kommer köparen till gagn.

Välplanerad tomt i söderläge där morgonsolen i öster strålar mot en trevlig frukost-altan för att senare hamna
mot det stora altandäck med delvis tak i västerläge där man till sist kan njuta med fin kvällssol. Med andra ord sol hela dagen.

Utöver en mycket trivsam och praktisk planlösning och en underbar utemiljö hör det stora fina köket med underbar matplats i stort burspråk som ger mycket ljus samt en trivsam eldstad som förhöjer mysfaktorn ruggiga höst och vinterkvällar.

I området händer en del framöver vilket kommer innebära att såväl skola som barnomsorg kommer finnas tillgängliga på mycket kort gångavstånd.

Huset är ett s.k. REDO hus vilket innebär att ägarna planerar att ha visning på huset under mitten av augusti men redan nu kan du anmäla ditt intresse till handläggande fastighetsmäklare på 0708-172220. Notera att ägarna kan komma att avsluta affären redan innan den planerade öppna visningen. Ägarna kan erbjuda mycket snabbt tillträde för den som önskar flytta snabbt.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Peter Nelzen

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Peter Nelzen, SkandiaMäklarna Jönköping
0708172220