Mäklare Peter Nelzen

Peter Nelzen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöbovägen 21, Berghalla, Jönköpings kommun
Sjöbovägen 21, Berghalla, Jönköpings kommun, bild 2
Sjöbovägen 21, Berghalla, Jönköpings kommun, bild 3

Sjöbovägen 21

Villa
Berghalla, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
Pris saknas
158 + 19 m²
5 rum
2 325 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus beläget i Berghalla, med enastående läge vid Jungfruviken och endast 50 meter från en härlig badplats. Här kan du njuta av en strålande utsikt över Vättern, vilket är en av husets absolut bästa egenskaper. När du kliver in i detta charmiga hus möts du av en varm och inbjudande atmosfär. De stora fönstren i vardagsrummet ger rikligt med naturligt ljus och ger dig möjlighet att njuta av den spektakulära utsikten över Vätterns vidsträckta vatten. Köket är rymligt och modernt, utrustat med högkvalitativa apparater och gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga läckra måltider samtidigt som du beundrar den vackra omgivningen. Husets sovrum är bekväma och inbjudande, med gott om plats för avkoppling och vila. Vakna upp varje morgon till den magnifika utsikten över Vättern och känna den friska sjöluften. Trädgården är väl underhållen och erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar, ha grillfester med vänner och familj eller bara koppla av med en bok medan du lyssnar på vågornas brus. Detta hus har verkligen allt man kan önska sig när det gäller läge och utsikt. Att ha möjlighet att vakna upp och se den vidsträckta Vättern framför dig är något som få kan uppleva. Tveka inte att ta chansen att bo i denna pärla vid Jungfruviken i Berghalla.

  • Premium
Kaptensbogatan 1B, Kaptensbo, Jönköpings kommun

Kaptensbogatan 1B

Tomt
Kaptensbo, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
4 695 000 kr
822 m² tomt

Välkommen till Kaptensbo, där din dröm om det perfekta hemmet kan bli verklighet! Vi erbjuder dig en enastående möjlighet att förvärva en byggklar tomt på Vättens västra sida, endast 2 km från stadens puls. Den här tomten har alla fördelar du kan tänka dig, och mer därtill! Låt oss börja med det mest uppenbara - bekvämligheten. När du bosätter dig här behöver du inte längre ta dig iväg för att njuta av den vackra bryggan och den förtrollande badplatsen. De finns bokstavligen bara några steg bort, endast 20 meter från tomten. Du kan ta ett uppfriskande dopp när du vill eller koppla av vid vattnet och njuta av den natursköna omgivningen. Det är som att ha ditt eget privata paradis precis utanför dörren! Men det finns mer. Den här tomten har en oslagbar plats. Med bara 2 km till stadens centrum har du alla bekvämligheter och tjänster inom räckhåll. Du kan enkelt ta dig till affärer, restauranger, kaféer, och allt annat som staden har att erbjuda. Samtidigt får du fördelen av att bo i en lugn och fridfull miljö, bort från stadens liv och rörelse när du önskar det. När det gäller byggmöjligheter är potentialen oändlig. Du kan skapa ditt drömhem precis som du alltid har velat ha det. Med en byggklar tomt kan du utforma och anpassa huset efter dina egna önskemål och behov. Skapa en plats som speglar din stil, personlighet och livsstil. Det är din chans att förverkliga dina visioner och skapa ett hem som du och din familj kommer att älska i många år framöver. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska tomt i Kaptensbo. Här får du det bästa av två världar - närheten till staden och samtidigt det avkopplande lugnet vid vattnet. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och låt oss hjälpa dig att göra din dröm till verklighet

Skolgatan 24, Egnahem, Jönköpings kommun

Skolgatan 24

Tomt
Egnahem, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
3 000 000 kr
919 m² tomt

Fantastiska tomt med en magisk utsikt! Tänk dig att bo på en plats där du kan njuta av den fantastiska utsikten över Huskvarna, Jönköping och Vättern varje dag och samtidigt ha möjlighet att koppla av i kvällssolen. Nu har du möjlighet att förvärva en hörntomt på Egnahem, belägen på Huskvarnas höjder. Denna tomt är en av de mest attraktiva i området, med närhet till både skola och barnomsorg. Tomten är enorma 919 kvm stor, vilket ger dig gott om utrymme att bygga ditt drömhus. Du kan skapa en fantastisk trädgård eller bygga en stor altan där du kan njuta av den vackra utsikten med vänner och familj samtidigt som du kopplar av i kvällssolen. Du har möjlighet att designa ditt eget hus och skapa en unik miljö som passar din livsstil. Egnahem är ett av de mest eftertraktade områdena i Huskvarna, och den här tomten är särskilt speciell eftersom den ligger på ett hörn, vilket ger dig extra avskildhet och utrymme. Du kan känna dig trygg i att veta att du investerar i en fastighet som bara kommer att öka i värde. Så om du vill uppleva det bästa av både stads- och lantliv, är det här en chans du inte vill missa. Kontakta oss nu för att lära dig mer om denna fantastiska hörntomt på Egnahem och ta steget mot att bygga ditt drömhem och samtidigt njuta av den fantastiska utsikten och kvällssolen på Huskvarnas höjder.

  • Plus

Visar alla 3