Saturnusvägen 7

Mjöbäck, Svenljunga Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Biarea
98 m²
Tomtarea
1 004 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1981
Energiklass
B
Driftkostnad
34 818 kr/år
Antal besök
1 305
Dagar på Hemnet
6

Vi har nu fått förmånen att lära känna ännu ett hem i Mjöbäck, denna gång en väl omhändertagna familjevilla som ligger med ett tryggt läge på återvändsgata. Här har nuvarande ägare trivs i alla år men nu önskar dom ge dig chansen att skapa hemmet du alltid drömt om här.

Interiört väntar ett hem om tre våningsplan med en bostadsyta på 140 + 98 m². På entréplanet huserar kök, vardagsrum, badrum och tre sovrum. En trappa upp finns ett stort allrum, ytterligare ett sovrum och likaså ett badrum. Källaren ger utmärkta förvaringsmöjligheter och ett stort hobbyrum finns att tillgå här.
På baksidan av hemmet finns en altan att njuta av. På altanen ges du kvällssol och en härlig vy över trädgården som inte bara är otroligt välskött, den har kapacitet att ge goda odlingsmöjligheter och erbjuder fina ytor till barnen med spring i benen. I trädgården kommer du bland annat kunna se fram emot magnolians blomning där dess grenar översållas med stora blommor, vinrankan som växer frodigt utmed huset och prydnadsträdet på framsidans praktfulla blomning under vårkanten. Att du här får en ljuvlig trädgård råder det inga tvivel om!

Den lilla byn Mjöbäck ligger naturskönt längst väg 154 och här finns det mängder av små sjöar och genom orten rinner Högvadsån. Det finns ett antal små och stora företag i bygden. Gnosjöandan har säkert många hört talas om men här i bygden kallar vi det för Mjöbäcksandan och i orten finns bland annat en lång tradition av husbyggare och träsnidare.
Här bor du inte långt från den lokala ICA-handlaren, den kombinerade pizza- och lunchrestaurangen eller den lilla sandstranden vid Korrasjöns badplats där du kan grilla och hoppa från bryggan.

Låter detta som ett hem för dig? Välkommen att anmäla ditt intresse så tar vi kontakt med dig när visning närmar sig.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Visningstider

  • 1
    aug
    Sön 1 aug kl. 10:00–11:20
    På grund av rådande läge fördelar vi visningsgäster glesare. Vi ber er även att komma max två personer i sällskapet. Vid önskemål av enskild visning, ta kontakt med mäklaren för tidsbokning. Tack för visad hänsyn och varmt välkommen att anmäla dig till visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.