Anemonvägen 4

Mölnlycke - Solsten, Härryda Se på karta

7 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
157 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
607 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
30 764 kr/år
Antal besök
5 463
Dagar på Hemnet
12

Belägen på lugn återvändsgata i barnvänliga Övre Solsten, ligger denna gedigna villa om 257 kvm. Här är de flesta stora renoveringar utförda de senaste åren och interiören på entréplan bjuder på en optimal planlösning med ljusa, sociala ytor, ett modernt kök, matsal med tillhörande sittgrupp med kamin och renoverat badrum. Här finns även tre bra sovrum i planet, perfekt för barnfamiljen!
Övervåningen, med helglasad gavel åt öster, balkong åt väster och högt till tak ger en fantastisk rymd och öppnar upp för många möbleringsalternativ som vardagsrum, lekyta, arbetsrum mm.
Välplanerat källarplan med renoverat ljust sällskapsrum med många möjligheter som gästrum, spelrum mm. Det underbara Spa rummet, med bubbelbadkar, glasad bastu och toalett ger plats för avkoppling. Tvättstuga, matkällare och garage ryms också i planet och ger goda förvaringsmöjligheter.
Ute kan man njuta av en välskött trädgård där större delen är plan och skyddad gräsmatta som inbjuder till lek och spel. Här finns även en uteplats med blomrabatt som ger plats för de största utegruppsmöblerna. Under sommarhalvåret blir uteplatsen en underbar plats att vara på då solen skiner här i söderläge från morgonen och hela dagen. På sena kvällar kan man njuta av solen på altanerna i väster.
Bilen parkeras bekvämt i garaget, framför finns plats för ytterligare två bilar.
Här bor familjen lugnt och skönt med flera lekplatser i området och med närhet till grönområden med motionsspår, förskola runt hörnet, bilfri cykelväg till skolan bara några minuter från bostaden. Kommunikationerna är mycket bra då Grön Express endast tar 10 min in till Korsvägen. Mölnlycke Centrum med sitt breda serviceutbud ligger även det med promenadavstånd från huset.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Härryda

Kontakta mäklaren

Henrik Basmanji

Bjurfors Härryda
0708832061