Öster Värn 4

Munka-Ljungby, Ängelholms kommun Se på karta

2 895 000 kr

3 195 000 kr -9 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
2 608 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1945
Driftkostnad
59 143 kr/år

I lugna och härliga Munka-Ljungby finns nu detta charmiga hus med stor tomt ute till försäljning. Öster Värn 4 är det perfekta boendet för dig som vill bo familjärt i ett stort hus med närhet till det mesta.

Bostaden disponeras över tre våningar. Entréplanet som har drygt 250 cm i takhöjd erbjuder en välkomnande hall, ett rustikt och charmigt kök samt ultimata sällskapsytor genom sitt vardagsrum och dubbla allrum. Här finns även utgången till bostadens uterum i härligt söderläge att njuta i stora delar av året. På övre plan finner vi flertalet sovrum samt ett badrum. Källarplanet är i sin tur uppdelat i två delar. I bostadens ursprungsdel finner vi grovutrymmen som tvättstuga, pannrum och matkällare. Den tillbyggda delens källare har ett stort inrett rum som går att använda till bland annat hobbyrum eller sovrum. Här finns även en gästtoalett. Perfekt för ungdomen som vill ha sitt ''egna'' space!

Med en stor tomt på hela 2608 kvm finns här också gott om plats att utforma denna på sitt eget sätt. Här finns plats för barnen att springa runt likväl som det finns plats till att uppfylla sina trädgårdsdrömmar.

Detta hus ska upplevas på plats, varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ängelholm

Kontakta mäklaren

Adam Kullenberg

Fastighetsbyrån Ängelholm
Mäklare Adam Kullenberg, Fastighetsbyrån Ängelholm
070-551 17 52