Fastighetsbyrån Ängelholm

Fastighetsbyrån Ängelholm

Mäklare

Liljegatan 41, Bäckadal, Ängelholms kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00
Liljegatan 41, Bäckadal, Ängelholms kommun, bild 2
Liljegatan 41, Bäckadal, Ängelholms kommun, bild 3

Liljegatan 41

Lägenhet
Bäckadal, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

1 195 000 kr

48,7 m²

1.5 rum

4 044 kr/mån

24 538 kr/m²

Nu presenteras chansen att förvärva denna kvadratsmarta markplanslägenhet i trevligt område! Lägenheten om ca 49 kvm erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett separat sovutrymme med tillhörande klädkammare samt ett helkaklat badrum. Den moderna lägenheten har renoverats och är bekvämt utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Du har dessutom en trevlig, stenlagd uteplats att njuta på! Här bor du i ett lugnt, trivsamt bostadsområde med närhet till det mesta. Välkommen till Liljegatan 41!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Ölandsgatan 8, Rebbelberga, Ängelholms kommun
 • Lör 4 feb kl 11:00

Ölandsgatan 8

Villa
Rebbelberga, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

2 895 000 kr

103 m²

5 rum

1 126 m² tomt

På Ölandsgatan 8 ligger denna 1-plansvilla och väntar på sin nya ägare. Nuvarande familj byggde huset och flyttade in 1963. Nu är det dags att gå vidare. Här är en stor härlig tomt som gjord för barnspring. Fritids och skola ligger bara några minuter bort!

 • Plus
 • Uteplats
Kallenbergsgatan 9A, Villan, Ängelholms kommun

Kallenbergsgatan 9A

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

995 000 kr

56,5 m²

2 rum

3 915 kr/mån

17 611 kr/m²

Vi erbjuder nu denna 2:a med hörnläge på Villan i välskött förening! Här har man nära till allt. Sätt din egen prägel i samband med renovering. Lägenheten är välhållen men behöver modernisering. Balkong med morgonsol. Tillträde kan ske omgående om så önskas! Välkommen på visning!

Strövelstorpsvägen 25, Strövelstorp, Ängelholms kommun

Strövelstorpsvägen 25

Villa
Strövelstorp, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

2 495 000 kr

117 m²

1 120 m² tomt

På Strövelstorpsvägen 25 finner vi denna familjevilla med stora möjligheter! Tomten är hela 1 120 kvm och på den finns härliga grönytor, bra plats för att parkera och verkstadsutrymme. Boningshuset är 117 kvm och erbjuder hall, kök, matplats, vardagsrum, badrum, två sovrum samt en ovanvåning med ett mindre kök, WC samt två rum.

Hjärnarpsvägen 39, Hjärnarp, Ängelholms kommun
Hjärnarpsvägen 39, Hjärnarp, Ängelholms kommun, bild 2
Hjärnarpsvägen 39, Hjärnarp, Ängelholms kommun, bild 3

Hjärnarpsvägen 39

Villa
Hjärnarp, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

1 895 000 kr

82 m²

4 rum

1 174 m² tomt

1,5-plansvilla med närhet till skog och fina vyer! Nu ska en ny ägare få möjligheten att flytta in på Hjärnarpsvägen 39 och forma sitt eget boende. Här föreligger ett visst renoveringsbehov så här kommer nästa ägare ha möjligheten att skapa sin bostadsdröm! Bostadens entréplan erbjuder ett renoverat kök, badrum, entréhall samt ett vardagsrum. På övre plan finner vi ett allrum samt bostadens sovrum medan källarplanet idag innefattar grovutrymmen som tvättstuga och matkällare. Tomten är 1174 kvm och här finns en härlig trädgård med trädäck i sydvästläge. Här finns ett stort garage med dubbla portar, för dig som söker arbetsytor eller vill bedriva verksamhet hemifrån. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Brisgatan 6D, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun

Brisgatan 6D

Lägenhet
Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

1 595 000 kr

63,5 m²

2 rum

5 060 kr/mån

25 118 kr/m²

Säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna till Brisgatan 6D och denna trevliga bostad i enplan som nu står redo för en ny lycklig ägare! Bostaden är i visst uppfräschningsbehov och här finns verkligen möjlighet att skapa ett fantastiskt fint hem efter eget smak och tycke. Utomhus njuter man av utemiljöerna med framsidans stora stensatta uteplats, och kvällens middag dukar man med fördel upp på baksidans uteplats med insynsskyddad miljö. På baksidan finns dessutom alldeles egen gräsmatta. Här bor man med tydlig villakänsla samtidigt som man får bostadsrättens alla fördelar. Bilen parkeras på behagligt ”matkassavstånd” i det egna garaget och inne på området är det lugnt och bilfritt. Ni blir en del av en omtyckt HSB-förening, Brf Rönne. Föreningen har en festlokal och idrottshall som är bokningsbara för medlemmar, samt tennisbana, boulebana, fotbollsplan och lekplatser. Som boende på lugna och barnvänliga Nya Kungsgården har man allt man kan tänkas behöva i närområdet med gång- och cykelavstånd till Ängelholms centrum med sitt fina utbud av restauranger, caféer och butiker. Dessutom nås även Brännborn center med stormarknad, gym och allt det har att erbjuda endast drygt två kilometer bort. Närhet till busshållsplats, flygplats och E6 gör även pendling åt alla riktningar i landet otroligt smidig. Varmt välkommen på visning med mäklare Elin Nilsson!

Höja byaväg 104, Höja, Ängelholms kommun
Höja byaväg 104, Höja, Ängelholms kommun, bild 2
Höja byaväg 104, Höja, Ängelholms kommun, bild 3

Höja byaväg 104

Villa
Höja, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

5 250 000 kr

222 m²

6 rum

1 198 m² tomt

Nu har vi den här rymliga familjevillan till salu. Bostaden som är i bra skick med bland annat renoverat kök, två helkaklade badrum och fräscha ytskikt. Fastigheten har en stor härlig insynsskyddad trädgård i söderläge men en äng som ena grannen och ligger på ett lugnt och barnvänligt område. Skolbussen ligger bara ett par minuters promenad från tomtgränsen. Idag finns det tre stycken sovrum i bostaden men det skulle enkelt kunna förändras till sex stycken sovrum. Här kan man flytta in direkt och trivas. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
Ripvägen 24, Magnarp, Ängelholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Ripvägen 24, Magnarp, Ängelholms kommun, bild 2
Ripvägen 24, Magnarp, Ängelholms kommun, bild 3

Ripvägen 24

Villa
Magnarp, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

4 295 000 kr

151 m²

5 rum

720 m² tomt

Äntligen kan vi presentera denna 1,5-plans villa på unikt läge i attraktiva Magnarp! Här bor man i lugn och ro längst in på en mysig återvändsgränd med närhet till hav och bad endast några hundra meter bort. Bostaden som haft samma ägare sedan byggnationen är välbehållen men till stort i originalskick. Här finns nu en unik chans att forma sitt eget drömboende på detta svårslagna läge. Bostaden disponeras över två våningar. På entréplanet finns en rymlig entréhall, två sovrum, vardagsrum, kök, badrum och tvättstuga. Här finns även ett garage med ingång utifrån. Tar vi klivet upp till övre plan hittar vi i dagsläget ett sovrum, gäst-Wc, dubbla klädkammare samt ett härligt allrum med stort fönsterparti därifrån havet kan skymtas. Bostadens behagliga utemiljö tillhandahåller ett stort uterum, en härlig och fin trädgård i solläge samt ett förråd. Som ägare till Ripvägen 24 finns goda kommunikationsförbindelser med bland annat cirka 15 minuter till Ängelholms flygplats och 20 minuter till Ängelholm stadskärna. Ta chansen innan någon annan hinner före! Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

 • Premium
 • Uteplats
Yrvädersstigen 18, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
Yrvädersstigen 18, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun, bild 2
Yrvädersstigen 18, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun, bild 3

Yrvädersstigen 18

Radhus
Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

4 500 000 kr

145 m²

5 rum

183 m² tomt

Fantastiskt rofyllt läge ut mot grönområde, lyxigt totalrenoverat badrum med hotellkänsla samt låga driftkostnader tack vare fjärrvärme - detta är bara några av fördelarna man får ta del av som boende i detta fina hem på Yrvädersstigen 18. Här njuter man av lugn och ro med stilla kvällar på den stora terassen på baksidan samtidigt som närheten med gångavstånd in till centrum med dess trevliga utbud av caféer, restauranger och butiker består. Hemmet är verkligen anpassat för umgänge och härliga middagar. Vardagsrummet har fina ljusinsläpp från de stora fönsterna ut mot grönskan. Vidare finner vi renoverat kök med gott om förvaring i över- och underskåp samt bra arbetsytor, tvättstuga i anslutning till den rymliga hallen och gästtoalett, separat klädkammare och givetvis det rymliga vardagsrummet med plats för soff- och matgrupp. På övre plan finns tre sovrum med möjlighet till fyra och den fina tillbyggnaden man låtit bygga ut mot baksidan med panoramafönster öppnar upp för extra utrymme för hemmakontor. Idag huserar övre plan rymlig walk in closet, stort vardagsrum med kontorsdelen samt två sovrum. Badrummet andas hotellkänsla med takfönster och marmor från golv till tak! Välkommen att kontakta mäklare Lotta Hellzén för mer information och att boka en privat visning!

 • Premium
Violgatan 46, Rebbelberga, Ängelholms kommun

Violgatan 46

Villa
Rebbelberga, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

3 995 000 kr

160 m²

6 rum

340 m² tomt

Här har man under 2022 smakfullt renoverat med en modern känsla till ett trivsamt boende. Helkaklat badrum från 2013 i svartvitt. Fönster och tak har setts över men inte bytts ut. Här finns även ett uterum för att förlänga vår och höstsäsongen. Fin trädgård på baksidan för både grillning och lek samt ett uterum som förlänger säsongerna. Här finns närheten till skola enkelt via cykelvägar och även naturen med skog och hav finns runt knuten. Välkommen att boka dig för visning redan nu. kontakta mäklaren för mer information!

Kallenbergsgatan 8B, Villan, Ängelholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kallenbergsgatan 8B

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

1 195 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 509 kr/mån

20 427 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda denna välskötta lägenhet på 58,5 kvm med helkaklat badrum och inglasad balkong på första våningen. Bostaden erbjuder även ett ljust och fräscht kök samt en trivsam planlösning. Här bor man i ett omtyckt område bara en kort promenad från centrum och en cykeltur från havet. Brf Violen är en otroligt omtyckt och välskött föreningen. Föreningen har god ekonomi och tar väl hand om sina fastigheter. På taken finns det solceller, elen säljs sedan till medlemarna. Föreningen tittar även på att installera laddstolpar. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan nu!

Abborrgränd 7, Nyhem/Ängavången, Ängelholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Abborrgränd 7

Villa
Nyhem/Ängavången, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

3 595 000 kr

115 m²

4 rum

500 m² tomt

På barnvänliga Nyhem ligger denna välskötta villa. Trevlig planlösning med delvis högt i tak i vardagsrum. Vidbyggt uterum med direktaccess till lättskött trädgård. Garage har man i gemensamhetslänga. Från Nyhem har man bara någon/några minuters gångväg till skola och fritids. Välkommen på visningen!

Bärnstensvägen 1, Strövelstorp, Ängelholms kommun
Bärnstensvägen 1, Strövelstorp, Ängelholms kommun, bild 2
Bärnstensvägen 1, Strövelstorp, Ängelholms kommun, bild 3

Bärnstensvägen 1

Villa
Strövelstorp, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

2 995 000 kr

91 m²

3 rum

1 506 m² tomt

På en stor och insynsskyddad tomt centralt i Strövelstorp hittar vi den här trevliga fastigheten med ett mysigt 1,5 plans hus, stort dubbelgarage och en fullt utrustad gäststuga/lägenhet. Perfekt att hyra ut eller som tonårsbostad. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Höja landsväg 297, Höja, Ängelholms kommun

Höja landsväg 297

Villa
Höja, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

3 750 000 kr

149 m²

5 rum

1 504 m² tomt

Välkomna till Höja Landsväg 297, här har vi nu den här rymliga och trevliga familjevillan till salu. Ett välplanerat hus med stora öppna sociala ytor och tre stycken sovrum där du enkelt med en skiljevägg kan få till ett eller två sovrum till. På fastigheten finns också ett garage, uterum och ett gammalt hönshus som kanske kan bli ett fint Attefallshus i framtiden. Allt detta på en ovanligt stor tomt i Höja som också kan skapa olika möjligheter.

Öster Värn 4, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun

Öster Värn 4

Villa
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

2 895 000 kr

160 m²

6 rum

2 608 m² tomt

I lugna och härliga Munka-Ljungby finns nu detta charmiga hus med stor tomt ute till försäljning. Öster Värn 4 är det perfekta boendet för dig som vill bo familjärt i ett stort hus med närhet till det mesta. Bostaden disponeras över tre våningar. Entréplanet som har drygt 250 cm i takhöjd erbjuder en välkomnande hall, ett rustikt och charmigt kök samt ultimata sällskapsytor genom sitt vardagsrum och dubbla allrum. Här finns även utgången till bostadens uterum i härligt söderläge att njuta i stora delar av året. På övre plan finner vi flertalet sovrum samt ett badrum. Källarplanet är i sin tur uppdelat i två delar. I bostadens ursprungsdel finner vi grovutrymmen som tvättstuga, pannrum och matkällare. Den tillbyggda delens källare har ett stort inrett rum som går att använda till bland annat hobbyrum eller sovrum. Här finns även en gästtoalett. Perfekt för ungdomen som vill ha sitt ''egna'' space! Med en stor tomt på hela 2608 kvm finns här också gott om plats att utforma denna på sitt eget sätt. Här finns plats för barnen att springa runt likväl som det finns plats till att uppfylla sina trädgårdsdrömmar. Detta hus ska upplevas på plats, varmt välkommen att anmäla ditt intresse! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

 • Uteplats
Umeågatan 18 e, Errarps Ängar, Ängelholms kommun
Umeågatan 18 e, Errarps Ängar, Ängelholms kommun, bild 2
Umeågatan 18 e, Errarps Ängar, Ängelholms kommun, bild 3

Umeågatan 18 e

Lägenhet
Errarps Ängar, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

1 750 000 kr

55 m²

2 rum

3 240 kr/mån

31 818 kr/m²

Magisk utemiljö på bästa solläge! Söker ni ett bekymmersfritt och bekvämt boende men inte vill tumma på utemiljö så är detta definitivt boendet för er! Här på lugna och omtyckta Umeågatan står nu detta boende redo för en ny lycklig ägare. Bostaden huserar ytterst välplanerade kvadratmeter med välkomnande hall, ett stort sovrum, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt fint och rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Under sommarhalvåret förlängs dessutom bostadens sociala avdelning ytterligare när man öppnar upp dörren från vardagsrummet ut till det mysiga trädäcket i västerläge. Här finns givetvis även egen gräsmatta! På attraktiva och omtyckta Errarps Ängar bor ni i barnvänliga omgivningar med närhet till alla bekvämligheter. Här har man allt man kan tänkas behöva i närområdet med Ängelholms centrum och sitt fina utbud av restauranger, caféer och butiker samt Brännborn Center med stormarknad, gym och allt det har att erbjuda. Med läget mellan Ängelholm och Skälderviken nås dessutom natur, hav och strand inom knappt 10 minuters cykelavstånd. Närhet till busshållsplats, flygplats och E6 gör även pendling åt alla riktningar i landet otroligt smidig. Egen parkeringsplats ingår i avgiften kostnadsfritt och har man elbil finns parkeringsplats med laddmöjlighet mot en avgift på 100 kr/mån. Bo Klokt i bostadsrättsradhus på fina Errarps Ängar! Varmt välkommen att boka dig för visning redan nu med mäklare Lotta Hellzén!

 • Premium
 • Uteplats
Hjärnarpsvägen 29, Hjärnarp, Ängelholms kommun
 • Tis 31 jan kl 19:00
Hjärnarpsvägen 29, Hjärnarp, Ängelholms kommun, bild 2
Hjärnarpsvägen 29, Hjärnarp, Ängelholms kommun, bild 3

Hjärnarpsvägen 29

Villa
Hjärnarp, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

2 750 000 kr

130 m²

4 rum

2 040 m² tomt

Här kan du skapa ditt drömboende! Huset ligger i en stillsam miljö med milsvid utsikt mot Skälderviken och Kullaberg och har kohagen som granne. Hemmet är smakfullt renoverat och här har du fortfarande möjlighet att sätta din egen prägel både invändigt och utomhus. I populära Hjärnarp bor du nära naturen och har närheten till både E6 och Ängelholms flygplats. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Nyfiken? Hör av dig till mäklare Lotta Hellzén för en privat visning.

 • Premium
Heagårdsvägen 202, null, Ängelholms kommun

Heagårdsvägen 202

Gård/Skog
Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

3 500 000 kr

159 m²

4 rum

7 637 m² tomt

På fritt och enskilt läge som en idyll bland åkrarna ligger denna mysiga gård med utsikt mot Söderåsen och Hallandsåsen. I den separata stallbyggnaden finns möjlighet att bygga stallboxar och skapa den idealiska mindre hästgården. Eller varför inte skapa utrymme för egen verksamhet? På fastigheten finns dessutom ytterligare en sidobyggnad där det i dagsläget ligger en frisörsalong, som förslagsvis skulle kunna göras om till en lägenhet. Här finns även ett garage med möjlighet att öppna upp i tak och även en större lada vägg i vägg. Möjligheterna är många! Det trevliga boningshuset erbjuder 159 välplanerade kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. På bottenplan finner vi charmigt kök i lantlig stil, badrum med dusch, förråd, hall, allrum med matplats samt vardagsrum. På övre plan finns två sovrum, förråd samt gästtoalett. Med luft/vattenpump samt någon elradiator bjuder dessutom huset på låga driftkostnader! Sammantaget en fantastiskt fin fastighet som med boningshus, sidobyggnad, stallbyggnad och sin härliga trädgård i söderläge verkligen är en pärla. - Fastigheten säljs med friskrivningsklausul - Det innebär att ett villkor tas med i köpekontraktet där köparen avsäger sig möjligheten att rikta anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister samt möjligheten för att åberopa säljarens ansvar för dolt fel i fastigheten. Säljaren ansvarar i normalfallet annars för dolda fel i 10 år. Fastigheten är förbesiktigad. Kontakta ansvarig mäklare Lotta Hellzén för att ta del av detta samt för att boka din privata visning.

Sockerbruksgatan 7 B, Centralt, Ängelholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sockerbruksgatan 7 B

Lägenhet
Centralt, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

2 000 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 934 kr/mån

26 490 kr/m²

Snart kan du sitta på den inglasade balkongen och se höstsolen gå ner över Kronoskogen. Här finns denna välplanerade trerummare där bland annat hushållselen ingår i avgiften! Sockerbruksgatan är ett mycket omtyckt och populärt område där bostadsrättsföreningen Vågmästaren finns som 2020 vann Årets Hållbarhetsförening inom Riksbyggen. Här finns även en mindre takterrass att njuta av som tillhör bostadsrättsföreningen. Nyfiken? Vänligen boka dig för visning redan idag eller kontakta mäklaren Lotta Hellzén.

 • Balkong
 • Hiss
Fyrvägen 1, Stavershult, Ängelholms kommun

Fyrvägen 1

Villa
Stavershult, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

2 995 000 kr

178 m²

4 rum

2 938 m² tomt

Nu har vi detta trevliga enplanshus På Gång. En välrenoverad bostad placerad naturkskönt med en stor fin tomt och en bra utsikt mot bokskogen. Huset har blivit genomgående renoverat och tillbyggt och här finns blandannat ett superläckert badrum med marmorgolv, fräscht Ikeakök, ett härligt vardagsrum med en stor täljstenskamin samt en isolerad gäststuga. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Vejbyslätts stationsväg 23, Vejbystrand/vejbyslätt, Ängelholms kommun

Vejbyslätts stationsväg 23

Villa
Vejbystrand/vejbyslätt, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

4 459 000 kr

102,4 m²

3 rum

1 100 m² tomt

Nu erbjuder Varbergshus två stora tomter på Vejbyslätts stationsväg! Byn har en gammal historia och har en bullerbykänsla. Milsvid utsikt mot Hallandsåsen och böljande ängar. Det finns en cykelväg som tar dig till andra sidan byn. Positivt förhandsbesked finns på tomten på ett 1,5 planshus med byggarea om ca 160 kvm och ett enkelgarage om ca 30kvm. Förtur på tomten till dem som vill bygga enligt förhandsbeskedet. Vi föreslår Villa Ängaviken. Villa Ängaviken är perfekt för dig som nöjer dig med ett mindre hus nu men som kan göras om till en 1,5 plansvilla tack vare sina ramverkstakstolar. Detta hus går att få som växavilla med ett steg närmre färdigbyggt 1,5 plan och som nyckelfärdigt 1,5 plans hus. Nyfiken? Kontakta mäklare Lotta Hellzén. För mer information om hustyper vänligen kontakta Annika Kroon på Varbergshus 0431-491649. Mailadress: [email protected]

Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbystrand/vejbyslätt, Ängelholms kommun

Vejbyslätts stationsväg 21

Tomt
Vejbystrand/vejbyslätt, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

1 250 000 kr

1 100 m² tomt

Nu erbjuder Varbergshus två stora tomter i Vejbyslätts stationsväg! Byn har en gammal historia och har en bullerby känsla. Milsvid utsikt mot Hallandsåsen och böljande ängar. Det finns en cykelväg som tar dig till andra sidan byn. Positivt förhandsbesked finns på tomten på ett 1,5 planshus med byggarea om ca 160 kvm och ett enkelgarage om ca 30kvm. Förtur på tomten till dem som vill bygga enligt förhandsbeskedet. Nyfiken? Kontakta mäklare Lotta Hellzen. För mer information om hustyper vänligen kontakta Annika Kroon på Varbergshus 0431-491649. Mailadress: [email protected]

Rönnebodavägen , null, Ängelholms kommun

Rönnebodavägen

Tomt
Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

1 995 000 kr

951 m² tomt

Äntligen finns det möjlighet att köpa en tomt med lantlig känsla endast några minuters bilväg in till Ängelholms centrum! Här kan man bygga sitt drömhus och sitta och njuta av rapsfält och sol på bästa läge! Tomten har ett positivt förhandsbesked på ett 1,5 planshus i vinkel, byggarea 200 kvm samt garage på 40 kvm. Förhandsbeskedet gäller i två år från 2022-07-11. Kommunalt vatten och avlopp finns i gatan, ej anslutet. Köparen bekostar tillfartsväg, VA anslutning samt dagvattenhantering. Tomten mäter ca 37,5 m x 28,5m. Vänligen kontakta mäklare Lotta Hellzén för mer information.

Rönnebodavägen , null, Ängelholms kommun

Rönnebodavägen

Tomt
Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

1 995 000 kr

1 054 m² tomt

Äntligen finns det möjlighet att köpa en tomt med lantlig känsla endast några minuters bilväg in till Ängelholms centrum! Här kan man bygga sitt drömhus och sitta och njuta av rapsfält och sol på bästa läge! Tomten har ett positivt förhandsbesked på ett 1,5 planshus i vinkel, byggarea 200 kvm samt garage på 30 kvm. Förhandsbeskedet gäller i två år från 2022-07-11. Tomten mäter ca 37,5 m x 28,5m. Kommunalt vatten och avlopp finns i gatan, ej anslutet. Köparen bekostar VA anslutning samt dagvattenhantering. Vänligen kontakta mäklare Lotta Hellzén för mer information.

 • Plus
Ishallsvägen 8, null, Ängelholms kommun

Ishallsvägen 8

Villa
Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

2 995 000 kr

140 m²

7 rum

952 m² tomt

Nu har vi denna trevliga familjevilla i 1 plan På Gång! Bostaden är 140 kvm som fördelat på hall, 6 sovrum och ett genomgångsrum, modernt kök med nyare kapitalvaror, vardagsrum, badrum med tvättmaskin och helkaklad WC. Stor härlig tomt på 952 kvm, på tomten finns en stuga samt ett garage. Här bor ni nära bra kommunikationer, ishallen, matbutik samt en promenad från centrum och havet. Varmt välkommen att kontakta mäklaren redan nu för mer information!

 • Plus

Visar alla 25