Fastighetsbyrån Ängelholm

Fastighetsbyrån Ängelholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gammelgårdsvägen 18B, Hjärnarp, Ängelholms kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00
Gammelgårdsvägen 18B, Hjärnarp, Ängelholms kommun, bild 2
Gammelgårdsvägen 18B, Hjärnarp, Ängelholms kommun, bild 3

Gammelgårdsvägen 18B

Lägenhet
Hjärnarp, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 895 000 kr
83,1 m²
3 rum
vån 1/1
6 700 kr/mån
22 804 kr/m²

På Gammelgårdsvägen bor ni med naturen som närmsta granne i ett modernt och bekymmersfritt boende. Bostaden erbjuder genomtänkta och stilrena materialval, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två toaletter och två sovrum. Utvändigt erbjuds uppfart med plats för två bilar, friliggande förråd och en trädgård med trädäck i soligt läge. Här kommer ni garanterat att trivas!

 • Premium
Planteringsvägen 48D, Villan, Ängelholms kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00
Planteringsvägen 48D, Villan, Ängelholms kommun, bild 2
Planteringsvägen 48D, Villan, Ängelholms kommun, bild 3

Planteringsvägen 48D

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
4 031 kr/mån
20 603 kr/m²

Varmt välkomna till Planteringsvägen och denna charmiga 2a! Lägenheten är belägen på tredje våningen med balkong. Nuvarande ägare har renoverat köket och fräschat upp bostadens ytskikt, hela lägenheten har en fin och varm känsla, här kommer nästa ägare garanterat att trivas! På området Villan bor ni endast en kort promenad från Ängelholms centrum och allt vad det har att erbjuda. Välkomna att anmäla ert intresse redan nu!

 • Premium
Kallenbergsgatan 7B, Villan, Ängelholms kommun
 • Ons 6 mar kl 16:30

Kallenbergsgatan 7B

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 350 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/4
3 358 kr/mån
23 276 kr/m²

På Villan i en välskött förening med låg månadsavgift samt låg belåning finner ni denna 2:a i gott skick. Härlig inglasad balkong i västerläge blir som ett extra rum på den varma delen av året! Tillträde går att få relativt omgående om så önskas. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Finn för visning!

 • Plus
 • Balkong
Munka Ljungbyvägen 42, Gamla Kungsgården, Ängelholms kommun
Munka Ljungbyvägen 42, Gamla Kungsgården, Ängelholms kommun, bild 2
Munka Ljungbyvägen 42, Gamla Kungsgården, Ängelholms kommun, bild 3

Munka Ljungbyvägen 42

Villa
Gamla Kungsgården, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
4 695 000 kr
186 m²
5 rum
860 m² tomt

Denna villa är helrenoverad under 2022/23. Här finns gott om plats då man har nästan 190 kvm boyta inrymmande bl.a 4st sovrum samt 3st badrum. Strategiskt bra läge med bara några minuters gångväg till skola/fritids samt mataffär. Luft/Vattenvärmepump för optimal drift! Vidbyggt garage. Bara att flytta in! Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Starby landsväg 349, 349A, Starby, Ängelholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 3 mar kl 15:00

Starby landsväg 349, 349A

Villa
Starby, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
3 995 000 kr
163 + 15 m²
5 rum
4 829 m² tomt

På rofyllt läge med fina vyer har vi nu glädjen att presentera detta fantastiska boende på Starby landsväg 349. Här bor du i vacker natur med massor av möjligheter för familjen eller varför inte företagaren!? Smakfullt renoverat boningshus med stora sociala ytor. Nyrenoverat badrum, kök samt uterum. Utöver detta hittar vi 3 sovrum samt 2 badrum. Lägenhet på hela 96kvm vilket ger bra möjligheter till en extra inkomstkälla. Dubbelgarage samt verksamhetslängan består av en lägenhet på 100kvm, toalett, kök samt lokal på 160kvm. Välkommen på visning!

 • Plus
Härnösandsgatan 19 g, Errarps Ängar, Ängelholms kommun

Härnösandsgatan 19 g

Lägenhet
Errarps Ängar, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 500 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 759 kr/mån
27 273 kr/m²

Med egen ingång och ljuvlig stor balkong på soligt läge finner ni denna klockrena tvåa med stor social avdelning och stilrena materialval. Ett läckert boende fördelat på 55 kvm - modernt, bekymmersfritt och bekvämt - byggår 2020! Omtyckta Errarps Ängar, med härlig arkitektur och generösa grönytor, är det perfekta området för barnfamiljer. Beläget endast några kilometer från såväl centrala Ängelholm som skog, hav, strand och stormarknad har man allt man kan tänkas behöva i närområdet. Här finns skola med årskurs 1-6, förskolor m.m. Cykelväg till Errarps och Rebbelbergas skola. Närheten till busshållsplats och E6 gör även pendling åt alla riktningar i landet otroligt smidig.

 • Plus
Byggesvägen 9, Lerbäckshult, Ängelholms kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Byggesvägen 9, Lerbäckshult, Ängelholms kommun, bild 2
Byggesvägen 9, Lerbäckshult, Ängelholms kommun, bild 3

Byggesvägen 9

Villa
Lerbäckshult, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
2 395 000 kr
94 + 9 m²
3 rum
1 242 m² tomt

Längtar du efter skogens lugn och naturen in på knuten men samtidigt vill känna att du har grannar och närheten till både mataffär, skola och bad? Detta hus rymmer två mindre sovrum, kamin och härlig uteplats. Här finns lusthus, vedbod och en vacker och välskött trädgård som har fått mycket kärlek genom åren! På tomten finns även ett mindre gästhus. I omtyckta Lerbäckshult har du närhet till både Västersjön och Hallandsåsens fantastiska natur och inte minst områdets populära poolområde där det även finns tennisbanor.

 • Premium
Rönnebodavägen 28, null, Ängelholms kommun
Rönnebodavägen 28, null, Ängelholms kommun, bild 2
Rönnebodavägen 28, null, Ängelholms kommun, bild 3

Rönnebodavägen 28

Tomt
Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 400 000 kr
993 m² tomt

Äntligen finns det möjlighet att köpa en tomt med lantlig känsla endast några minuters bilväg in till Ängelholms centrum! Här kan man bygga sitt drömhus och sitta och njuta av rapsfält och sol på bästa läge! Positivt förhandsbesked finns. Kommunalt vatten och avlopp finns i gatan, ej anslutet. Kommunen bekostar VA anslutning, se under fliken "Dokument och länkar". Vänligen kontakta mäklare Lotta Hellzén för mer information.

 • Premium
Kallenbergsgatan 11C, Villan, Ängelholms kommun

Kallenbergsgatan 11C

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 490 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 568 kr/mån
20 000 kr/m²

På 3:e våningen hittar vi denna välplanerade 3:a i nyskick. Ljus och trevlig lägenhet med det mesta renoverat i en välskött förening med stabil ekonomi. Här är det möjligt med omgående tillträde! Välkommen att anmäla dig till kommande visning!

 • Plus
 • Balkong
Gammelgårdsvägen 8B, Svenstorp, Ängelholms kommun
 • Lör 9 mar kl 10:00
Gammelgårdsvägen 8B, Svenstorp, Ängelholms kommun, bild 2
Gammelgårdsvägen 8B, Svenstorp, Ängelholms kommun, bild 3

Gammelgårdsvägen 8B

Villa
Svenstorp, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 895 000 kr
83,1 m²
3 rum
6 700 kr/mån

I naturnära Svenstorp på Hallandsåsens sydsluttning kan vi erbjuda detta parhus i så gott som nyskick! Bostaden har ett fördelaktigt läge och en modern öppen planlösning med vardagsrum och kök med härlig takhöjd. I söderläge har man ett stort tralldäck för varma sommardagar! Det finns plats för 2st bilar på den tillhörande parkeringen. På plussidan är också att man har ett stort badrum men även en separat Gäst WC.

 • Premium
 • Uteplats
Garvaregatan 4B, Centrum, Ängelholms kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Garvaregatan 4B, Centrum, Ängelholms kommun, bild 2
Garvaregatan 4B, Centrum, Ängelholms kommun, bild 3

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
4 500 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/5
4 605 kr/mån
57 692 kr/m²

Välkomna till Garvaregatan och denna ljusa lägenhet på fjärde våningen med utsikt över Rönneå. Lägenhetens planlösning är genomtänkt och de 78 kvadratmeterna har strategiskt fördelats på hall, kök och vardagsrum, två sovrum och ett badrum. Planlösningen är ljus och öppen med ett stort vardagsrum som ligger i öppen planlösning med köket, från vardagsrummet nås även den inglasade balkongen. Badrummet är helkaklat och de två sovrummen har generösa förvaringsmöjligheter. Föreningen är belägen på gamla badhustomten och huskropparnas placering är genomtänkt och man har tagit hänsyn till siktlinjer och solläge. I öster har man utsikt mot Rönneå och i väster mot de grönskande villaträdgårdarna. Fasaderna är av handslaget danskt tegel, fönsterprofiler och balkongräcken i mässingsfärgad plåt och gröna sedumtak. Husens trapphus är välkomnande och har känsla av en hotellobby, varje våningsplan har heltäckningsmatta på golvet. Parkeringsmöjlighet finns under huset i låst parkeringsgarage med möjlighet till elbilsladdare. Det finns även en gästlägenhet och en konferenslokal. På Garvaregatan bor ni i ett modernt och bekymersfritt boende med närhet till Ängelholms centrum och Rönneå. Här kommer ni garanterat att trivas!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Råbockavägen 101 Stuga 37, Havsbaden, Ängelholms kommun
Råbockavägen 101 Stuga 37, Havsbaden, Ängelholms kommun, bild 2
Råbockavägen 101 Stuga 37, Havsbaden, Ängelholms kommun, bild 3

Råbockavägen 101 Stuga 37

Fritidshus
Havsbaden, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
2 095 000 kr
35 m²
3 rum
100 m² tomt

Här finns det nu en unik möjlighet att köpa sin egna lilla stuga nere vid havet i Havsbaden! Längtar du efter ett nybyggt, fräscht och lättskött boende som du kan nyttja året runt där du både kan ta kvällsdopp på sommaren och sköna skogspromender på hösten så är en stuga i Strandbyn det perfekta boendet för dig! Stugan köps med ett arrende och här ingår det tillgång till tvättstuga, butik och restaurang. Det är en välplanerad stuga och med terrassen på hela 55 kvm som blir ytterligare ett rum under sommarmånaderna. Här bor du enkelt så nära stranden du nästan kan komma! När du kliver ut från stugan har du 1 minut till skogen, 2 minuter till stranden, och 3 sekunder på dig att koppla av! Det är tillåtet att hyra ut stugan! Välkommen att boka dig för en privat visning! ************* Here is now a unique opportunity to buy your own little cottage down by the sea in Havsbaden! If you long for a newly built, fresh and easy-to-maintain accommodation that you can use all year round, where you can both take an evening dip in the summer and nice forest walks in the autumn, then a cabin in Strandbyn is the perfect accommodation for you! The cottage is bought with a lease and this includes access to laundry, shop and restaurant. It is a well-planned cabin and with a terrace of 55 square meters that becomes another room during the summer months. Here you easily live as close to the beach as you can almost get! When you step out of the cabin, you have 1 minute to the forest, 2 minutes to the beach, and 3 seconds to relax! It is permitted to rent out the cottage! Welcome to book a private viewing!

 • Premium
Råbockavägen 101 Stuga 29, Havsbaden, Ängelholms kommun
Råbockavägen 101 Stuga 29, Havsbaden, Ängelholms kommun, bild 2
Råbockavägen 101 Stuga 29, Havsbaden, Ängelholms kommun, bild 3

Råbockavägen 101 Stuga 29

Fritidshus
Havsbaden, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
2 095 000 kr
35 m²
2 rum
100 m² tomt

Här finns det nu en unik möjlighet att köpa sin egna lilla stuga nere vid havet i Havsbaden! Längtar du efter ett nybyggt, fräscht och lättskött boende som du kan nyttja året runt där du både kan ta kvällsdopp på sommaren och sköna skogspromender på hösten så är en stuga i Strandbyn det perfekta boendet för dig! Stugan köps med ett arrende och här ingår det tillgång till tvättstuga, butik och restaurang. Det är en välplanerad stuga och med terrassen på hela 55 kvm som blir ytterligare ett rum under sommarmånaderna. Här bor du enkelt så nära stranden du nästan kan komma! När du kliver ut från stugan har du 1 minut till skogen, 2 minuter till stranden, och 3 sekunder på dig att koppla av! Det är tillåtet att hyra ut stugan! Välkommen att boka dig för en privat visning! **************** Here is now a unique opportunity to buy your own little cottage down by the sea in Havsbaden! If you long for a newly built, fresh and easy-to-maintain accommodation that you can use all year round, where you can both take an evening dip in the summer and nice forest walks in the autumn, then a cabin in Strandbyn is the perfect accommodation for you! The cottage is bought with a lease and this includes access to laundry, shop and restaurant. It is a well-planned cabin and with a terrace of 55 square meters that becomes another room during the summer months. Here you easily live as close to the beach as you can almost get! When you step out of the cabin, you have 1 minute to the forest, 2 minutes to the beach, and 3 seconds to relax! It is permitted to rent out the cottage! Welcome to book a private viewing!

 • Premium
Espehögsgatan 65, Epadalen, Ängelholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 3 mar kl 14:00

Espehögsgatan 65

Villa
Epadalen, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
3 395 000 kr
115 + 44 m²
4 rum
388 m² tomt

Välkomna till barnvänliga och populära Epadalen! På ett bra och lugnt läge finner ni detta trivsamma boende på hela 115 +44 kvadratmeter. Välkomnande hall, kök med separat matplats, vardagsrum, allrum, tre sovrum , generösa förvaringsmöjligheter samt badrum och wc. Från det mysiga biblioteket når man enkelt det lummiga uterummet och den mysiga trädgården som tar dig ut till ett axplock av grönskande bär och frukter under sommarmånaderna. Varmt välkomna på visning !

 • Plus
Kv. Kust, Fridhem, Ängelholms kommun
 • 72 lediga bostäder

Kv. Kust

Lägenhet
Fridhem, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
fr. 1 395 000 kr
35-122 m²
1-4 rum
2 529 kr/mån

I naturnära Ängelholm finns både hav och skog på gångavstånd. Kvarteret Kust ligger i lugna Fridhem och här formar Wästbygg Våra Hem just nu ditt nya hem. Husen gestaltas på ett modernt sätt med varierande material inspirerat från naturen. Här kommer vi erbjuda mindre ettor till större fyror – alla med väl genomtänkta planlösningar! I den fina stadskärnan finns gott om härliga fikaställen, restauranger och mysiga butiker. Paddla i ån mitt i stan eller jogga längs med havet. Ta en shoppingtur på stan och en gofika på vägen hem. Lev ett lugnt liv med ett rikt utbud av aktiviteter. Wästbygg Våra Hem erbjuder stora takterrasser och balkonger för umgänge och avkoppling med fin utblick mot den gröna gården. Här finns naturlekplats för barnen och bekväma sittplatser under pergolan för fika och umgänge bland grönska och odlingslådor. Vill man ta sig till större städer finns goda kommunikationer både för allmänna kommunikationer, bil samt flyg. I kvarteret Kust lever du i harmoni – med naturen, havet och staden. Allt ligger nära. Du har möjlighet till ett aktivt liv som ger ett rikt liv! Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Nybyggnadsprojekt
Kullavägen 32 B, Epadalen, Ängelholms kommun
 • Lör 9 mar kl 11:00
Kullavägen 32 B, Epadalen, Ängelholms kommun, bild 2
Kullavägen 32 B, Epadalen, Ängelholms kommun, bild 3

Kullavägen 32 B

Lägenhet
Epadalen, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 295 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/2
4 695 kr/mån
23 125 kr/m²

Nu har vi den här fräscha tvåan till salu. Det är en genomgående och fint renoverad 2:a med bra planlösning och balkong i söderläge i en stabil bostadsrättsförening. Här kan du flytta rakt in och trivas direkt. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Växthusvägen 11, Munka-ljungby, Ängelholms kommun

Växthusvägen 11

Lägenhet
Munka-ljungby, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 695 000 kr
112,8 m²
5 rum
6 866 kr/mån
15 027 kr/m²

Fräscht och välplanerat bostadsrättsparhus i två plan om 5 rum och renoverat kök med fina ytskikt och ett härligt träddäck i söderläge. Belägen i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till såväl skola som affär. Carport ingår i avgiften. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Balkong
Utslagsplatsen, Kulltorp, Ängelholms kommun
 • 12 lediga bostäder

Utslagsplatsen

Villa
Kulltorp, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
fr. 4 600 000 kr
93-129 m²
3-5 rum
460 m² tomt

Första kvarteret i det nya bostadsområdet Vegeljung är kvarteret Utslagsplatsen. I en mysig klubbformad kvarterstruktur samsas tre hustyper: ett växahus och två varianter av kedjehus. Från att vi sätter bollen i rullning och fram till inflyttningsdagen går vi rundan tillsammans. Vi är caddie hela vägen och hjälper dig genom processen. De nyproducerade husen finns i tre olika utföranden. Är du på väg att ge dig ut på din första runda på bostadsmarknaden eller är du en erfaren spelare? Oavsett vilket finns något för alla. Gemensamt för husen är att de är byggda i trä, får naturliga kulörer och uteplatser för härligt sommarhäng. Kvarteret Utslagsplatsen består av 26 hus och vi säljer 13 i den första etappen. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Ängelholm, Vegeljung, Ängelholm, Ängelholms kommun

Ängelholm, Vegeljung

Villa
Ängelholm, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
5 150 000 kr
129 m²
4 rum
316 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade hus om 129 kvm med gott om plats för familjehäng eller för att bjuda hem gäster. Det separata vinkelköket med plats för matplats och vardagsrummet med dörrar ut mot terrassen är entréplanets hjärta. Gott om plats för familjehäng eller för att bjuda hem gäster. Utgången till terrassen förlänger och bjuder in trädgården i vardagsrummet. På entréplanet finns också ett rymligt sovrum och badrum med plats för badkar, samt en tvättstuga. På övre plan finns den mer privata delen med två rejäla sovrum och ett badrum. Från trappan möts du av hallen, där du kan installera en arbetsplats med skrivbord eller kanske en lekhörna för barnen? Det finns en tillvalsplanlösning där ett av sovrummen delas av till två mindre. Du får då tre sovrum istället för två. Huset byggs i trä och går i en klassisk stil med ett modernt uttryck. Färgsättningen går i sandtoner med ljusare plåtdetaljer och grått tak. Till huset hör också ett yttre förråd och det finns möjlighet till laddningsstolpe vid din egen uppfart. När området är klart kommer det bli en boplats utöver det vanliga för de som gillar aktiviteter, sport, golf och natur. Du som bor här har närhet till staden utan att bo mitt i den. Vardagsservice finns nära och vill du ha större utbud ligger Helsingborg på bekvämt pendlingsavstånd. Välkommen till Vegeljung – ett vardagsliv att längta hem till.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Ängelholm, Vegeljung, Ängelholm, Ängelholms kommun

Ängelholm, Vegeljung

Villa
Ängelholm, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
4 600 000 kr
93 m²
3 rum
402 m² tomt

Ett flexibelt hus som kan växa med familjen. Här kan du själv välja att inreda ett eller två plan beroende på vilket behov du har just nu. Du kan välja på tre olika varianter – oinredd-, förberedd- eller en övervåning som är helt klar. Husets entréplan om 93 kvadratmeter är välplanerat och har alla funktioner som behövs. Här finns kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till vindskyddad uteplats i vinkel och trädgården som angränsar till den härliga skogen. På entréplan hittar du även badrum, tvättstuga, ett större sovrum och ett mindre sovrum eller kontor. I standardutförandet köper du huset med entréplanet färdigställt och med oinredd övervåning. När familjen växer eller ekonomin tillåter finns det möjlighet att färdigställa övervåningen. Där finns det plats för ytterligare två sovrum, ett allrum och badrum. Väljer du att köpa huset med en övervåning som är helt klar får du en total boyta på 146 kvadratmeter. För dig som själv vill iordningställa din övervåning, erbjuder vi ytterligare ett alternativ av färdigställandegrad – du kan köpa huset med förberedd övervåning. Är du händig kan du bygga den klar själv, för att spara pengar. Eller så tar du in snickarhjälp. Huset byggs i trä och går i en klassisk stil med ett modernt uttryck. Färgsättningen går i gröna naturliga med ljusare plåtdetaljer och grått tak. Till huset hör också ett yttre förråd och det finns möjlighet till laddningsstolpe vid din egen uppfart. När området är klart kommer det bli en boplats utöver det vanliga för de som gillar aktiviteter, sport, golf och natur. Du som bor här har närhet till staden utan att bo mitt i den. Vardagsservice finns nära och vill du ha större utbud ligger Helsingborg på bekvämt pendlingsavstånd. Välkommen till Vegeljung – ett vardagsliv att längta hem till.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Tvillingarnas väg 4, Munka-ljungby, Ängelholms kommun
Tvillingarnas väg 4, Munka-ljungby, Ängelholms kommun, bild 2
Tvillingarnas väg 4, Munka-ljungby, Ängelholms kommun, bild 3

Tvillingarnas väg 4

Lägenhet
Munka-ljungby, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 800 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/1
4 910 kr/mån
20 225 kr/m²

I ett lugnt och barnvänligt område i Hillarp hittar vi detta bostadsrättsradhus med lättskött trädgård. Här bor du som i villa fast med bostadsrättens alla fördelar! Bostaden är 89 kvm som genomtänkt fördelats på hall, två sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Allt på ett plan! Från vardagsrummet nås trädgården på baksidan som bjuder på sol större delen av dagen. Precis utanför entrén finns möjlighet att placera ett litet cafébord med tillhörande stolar. Bilen parkeras på behagligt "matkassavstånd" i det egna garaget eller på uppfarten i direkt anslutning till bostaden. I garaget finns plats för en bil och bra förvaringsmöjligheter. Det finns även ett praktiskt förråd. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

 • Premium
Bodengatan 4J, Errarps Ängar, Ängelholms kommun

Bodengatan 4J

Lägenhet
Errarps Ängar, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 458 kr/mån
26 319 kr/m²

På Errarps Ängar med ett mycket bra solläge i området på 2:a plan ligger denna 3:a som är i så gott som nyskick. På sommaren kan man äta frukost i morgonsolen på altanen utanför entrén och på eftermiddag och kväll kan man njuta av solen på den rymliga balkongen. Välkommen att anmäla dig till visningen den 6 januari.

 • Balkong
Helsingborgsvägen 239, Ängelholm, Ängelholms kommun

Helsingborgsvägen 239

Villa
Ängelholm, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
2 195 000 kr
85 + 85 m²
4 rum
1 203 m² tomt

Nu har vi det här enplanshuset från Myresjöhus med källare och garage till salu. Ett hus med helkaklat badrum och renoverat kök och där mycket av de stora renoveringarna också är gjorda såsom tak, värmesystem och fönster, men där man får sätta sin egen prägel på övriga ytskikt. Här bor man på bra pendlingsläge både till Ängelholm och till Helsingborg. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information

 • Plus
Lökgatan 21, Bäckadal, Ängelholms kommun

Lökgatan 21

Lägenhet
Bäckadal, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 595 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 368 kr/mån
19 217 kr/m²

Mitt i populära och omtyckta Bäckadal finner ni denna fina bostad högst upp i huset med balkong i bästa sydvästläge. Bostaden är ljus och genomgående med rymligt kök med matplats, stort vardagsrum, två sovrum & goda förvaringsmöjligheter. För den som vill finns här möjlighet att sätta sin egen prägel och att skapa sitt drömboende. Tvättstugan är praktiskt belägen en våning ner. På Lökgatan 21 bor ni i ett lugnt och tryggt område med närheten till såväl Ängelholm centrum, matvarubutiker, förskola och skola samtidigt som pendlaren snabbt tar sig ut på E6 eller med stadsbuss mot stan.

 • Balkong
 • Hiss
Ängelholm, Vegeljung, Ängelholm, Ängelholms kommun

Ängelholm, Vegeljung

Villa
Ängelholm, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
5 150 000 kr
129 m²
4 rum
321 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade hus om 129 kvm med gott om plats för familjehäng eller för att bjuda hem gäster. Det separata vinkelköket med plats för matplats och vardagsrummet med dörrar ut mot terrassen är entréplanets hjärta. Gott om plats för familjehäng eller för att bjuda hem gäster. Utgången till terrassen förlänger och bjuder in trädgården i vardagsrummet. På entréplanet finns också ett rymligt sovrum och badrum med plats för badkar, samt en tvättstuga. På övre plan finns den mer privata delen med två rejäla sovrum och ett badrum. Från trappan möts du av hallen, där du kan installera en arbetsplats med skrivbord eller kanske en lekhörna för barnen? Det finns en tillvalsplanlösning där ett av sovrummen delas av till två mindre. Du får då tre sovrum istället för två. Huset byggs i trä och går i en klassisk stil med ett modernt uttryck. Färgsättningen går i sandtoner med ljusare plåtdetaljer och grått tak. Till huset hör också ett yttre förråd och det finns möjlighet till laddningsstolpe vid din egen uppfart. När området är klart kommer det bli en boplats utöver det vanliga för de som gillar aktiviteter, sport, golf och natur. Du som bor här har närhet till staden utan att bo mitt i den. Vardagsservice finns nära och vill du ha större utbud ligger Helsingborg på bekvämt pendlingsavstånd. Välkommen till Vegeljung – ett vardagsliv att längta hem till.

 • Nyproduktion
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 30