Mäklare Elin Nilsson

Elin Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Liljegatan 58, Bäckadal, Ängelholms kommun

Liljegatan 58

Lägenhet
Bäckadal, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 995 000 kr
105,5 m²
4 rum
8 143 kr/mån
18 910 kr/m²

På barnvänliga Bäckadal har vi nöjet att presentera detta välplanerade bostadsrättsradhus! Här bor ni som i villa men med bostadsrättens alla fördelar, lugnt och bilfritt område med lekplats bara några meter från bostaden. Lägenheten är 105,5 kvadratmeter, fördelat på hall, vardagsrum, två badrum, tvättstuga, tre sovrum samt kök, bostaden erbjuder även trädgård med två härliga uteplatser och ett förråd. Vill man njuta av solen på förmiddagen går man ut på framsidan, vill man även njuta av eftermiddagssolen och kvällssolen går man till backsidan, eller tvärt om om man föredrar skugga. I trädgården finns det även goda möjligheter att odla och plantera, nuvarande ägare har även planterat bland annat rabarber, jordgubbar, krusbär, björnbär och hallon. Allt detta på ett lugnt område med gångavstånd till skola och mataffärer. Parkering finns att hyra och för den som har elbil finns möjlighet att ladda. Här kommer hela familjen garanterat att trivas! Anmäl ert intresse redan nu!

Bruksgatan 33c, Centrum, Ängelholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Bruksgatan 33c, Centrum, Ängelholms kommun, bild 2
Bruksgatan 33c, Centrum, Ängelholms kommun, bild 3

Bruksgatan 33c

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/4
4 270 kr/mån
15 308 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårumslägenhet i centrala Ängelholm! Lägenheten finns en trappa upp och är ljus och trivsam. De 65 kvadratmeterna är genomtänkt fördelade och lägenheten har fönster i två väderstreck. I entrén möts vi av en rymlig ljus hall med möjlighet till av hängning, hallen fungerar som ett nav och binder samman bostadens samtliga rum. Direkt till höger finns en praktisk klädkammare och efter klädkammaren är köket beläget. Köket är i originalutförande och erbjuder matplats vid fönster. På höger sida finns även sovrummet beläget, det är stort och luftigt med gott om plats för att sätta in förvaring. Rakt fram från hallen finns det helkaklade badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte, bekvämlighet i form av tvättmaskin! Till vänster från hallen är vardagsrummet beläget, därifrån nås balkongen med eftermiddags och kvällssol. På Bruksgatan 33 C bor ni i en omtyckt HSB förening och med närhet till Ängelholms centrum och Rönneå. Välkommen att boka dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Lökgatan 21, Bäckadal, Ängelholms kommun

Lökgatan 21

Lägenhet
Bäckadal, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 595 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 368 kr/mån
19 217 kr/m²

Mitt i populära och omtyckta Bäckadal finner ni denna fina bostad högst upp i huset med balkong i bästa sydvästläge. Bostaden är ljus och genomgående med rymligt kök med matplats, stort vardagsrum, två sovrum & goda förvaringsmöjligheter. För den som vill finns här möjlighet att sätta sin egen prägel och att skapa sitt drömboende. Tvättstugan är praktiskt belägen en våning ner. På Lökgatan 21 bor ni i ett lugnt och tryggt område med närheten till såväl Ängelholm centrum, matvarubutiker, förskola och skola samtidigt som pendlaren snabbt tar sig ut på E6 eller med stadsbuss mot stan.

 • Balkong
 • Hiss
Planteringsvägen 48E, Villan, Ängelholms kommun

Planteringsvägen 48E

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 277 kr/mån
16 723 kr/m²

Välkomna till Planteringsvägen 48E och denna ljusa gavellägenhet. Härlig utsikt åt tre väderstreck, fräscha ytor och helkaklat badrum. På området Villan bor ni här endast en kort promenad från Ängelholms centrum och allt vad det har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

Stigmansgatan 4, Haradal, Ängelholms kommun
 • Sön 10 dec kl 10:00
Stigmansgatan 4, Haradal, Ängelholms kommun, bild 2
Stigmansgatan 4, Haradal, Ängelholms kommun, bild 3

Stigmansgatan 4

Villa
Haradal, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
4 700 000 kr
93 + 57 m²
4 rum
440 m² tomt

Gedigen tegelvilla på barnvänliga Haradal! Här erbjuds ett inflyttningsklart och modernt boende med närhet till Hembygdsparken, centrum samt salta bad i Skälderviken. Bostaden erbjuder ett ljust och fräscht kök med fin kontakt med matplatsen och vardagsrummet. Från matplatsen nås även uterummet och den härliga trädgården. På ovanvåningen finns tre rymliga sovrum och utgången till en stor terras. I trädgården finns gräsmatta för barn att leka på och en stor uteplats av sibirisk lärkträ för avkoppling och möjlighet att laga mat i uteköket. Här kommer ni garanterat att trivas!

 • Premium
Tvillingarnasväg 4, Munka-ljungby, Ängelholms kommun
 • Imorgon kl 16:00
Tvillingarnasväg 4, Munka-ljungby, Ängelholms kommun, bild 2
Tvillingarnasväg 4, Munka-ljungby, Ängelholms kommun, bild 3

Tvillingarnasväg 4

Lägenhet
Munka-ljungby, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 800 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/1
4 910 kr/mån
20 225 kr/m²

I ett lugnt och barnvänligt område i Hillarp hittar vi detta bostadsrättsradhus med lättskött trädgård. Här bor du som i villa fast med bostadsrättens alla fördelar! Bostaden är 89 kvm som genomtänkt fördelats på hall, två sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Allt på ett plan! Från vardagsrummet nås trädgården på baksidan som bjuder på sol större delen av dagen. Precis utanför entrén finns möjlighet att placera ett litet cafébord med tillhörande stolar. Bilen parkeras på behagligt "matkassavstånd" i det egna garaget eller på uppfarten i direkt anslutning till bostaden. I garaget finns plats för en bil och bra förvaringsmöjligheter. Det finns även ett praktiskt förråd. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

 • Premium
liljegatan 34, Bäckadal, Ängelholms kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00

liljegatan 34

Lägenhet
Bäckadal, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 850 000 kr
91 m²
3 rum
6 928 kr/mån
20 330 kr/m²

På barnvänliga Bäckadal har vi snart nöjet att presentera detta välplanerade bostadsrättsradhus! Här bor ni som i villa men med bostadsrättens alla fördelar, lugnt och bilfritt område med lekplats på området. Lägenheten är 91 kvadratmeter, fördelat på hall, vardagsrum, två badrum, tvättstuga, två sovrum samt kök, bostaden erbjuder även trädgård med trädäck och ett förråd. Solen kommer till trädäcket på förmiddagen och stannar till sen eftermiddag, sedan övergår solen till trädgården. Parkering finns att hyra och för den som har elbil finns möjlighet att ladda. Här kommer hela familjen garanterat att trivas! Anmäl ert intresse redan nu!

 • Plus
Irisgatan 4C, Rebbelberga, Ängelholms kommun
Irisgatan 4C, Rebbelberga, Ängelholms kommun, bild 2
Irisgatan 4C, Rebbelberga, Ängelholms kommun, bild 3

Irisgatan 4C

Lägenhet
Rebbelberga, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
2 195 000 kr
121 m²
4 rum
8 995 kr/mån
18 140 kr/m²

Missa inte Irisgatan 4C på underbart läge! Den genomtänkta planlösningen fördelar sig över två plan och på bottenplan erbjuds en rymlig hall med förvaring, kök med matplats, tvättstuga, badrum samt ett vardagsrum som badar i ljus! På övre plan väntar en mer privat atmosfär med tre stora sovrum. Vidare finner vi ett badrum samt en ”tv-hörna” för soffhäng. Den insynsskyddade och soliga uteplatsen är lättskött med både gräs och trädäck, den sätter verkligen guldkant på vardagen. Perfekt för kvalitetstid med vänner och familj. Det finns även en uteplats på bostadens framsida och i det intilliggande förrådet finns plats för både verktyg, cyklar och annan förvaring. På grönskande och barnvänliga Irisgatan bor ni lugnt och fridfullt med alla bekvämligheter man kan önska i närheten. Inom gångavstånd finns såväl skolor och lekplatser som Ängelholms centrum, Hembygdsparken och grönområden. Busshållsplats finns inom ett par hundra meter och närheten till E6 gör även pendling åt alla riktningar i landet otroligt smidig. Sammantaget 121 välplanerade kvadratmeter i två plan. Ljuvligt läge i området med attribut som soliga uteplatser och balkong. Varmt välkommen att anmäla ert intresse till mäklare Elin Nilsson!

 • Premium
Liljegatan 16, Bäckadal, Ängelholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Liljegatan 16, Bäckadal, Ängelholms kommun, bild 2
Liljegatan 16, Bäckadal, Ängelholms kommun, bild 3

Liljegatan 16

Lägenhet
Bäckadal, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 825 000 kr
90,5 m²
3 rum
6 529 kr/mån
20 166 kr/m²

Här har du chansen att äga en underbar lägenhet i den populära bostadsrättsföreningen Bäckadal. Denna ljusa och inbjudande bostad sträcker sig över två våningsplan och ger dig den bekvämlighet som en lägenhet erbjuder, samtidigt som du får den härliga känslan av att bo i ett radhus. Bostaden är väldisponerat och har ett socialt plan och ett privat plan. Det finns även två härliga uteplatser, en stor på baksidan med trädäck och uppvuxna häckar, sol från morgon till kväll! Samt en stensatt uteplats på framsidan. Boendet på Liljegatan 16 ger dig allt du behöver för att trivas och njuta i din takt. Här finns närhet till service, grönområden och bekväma kommunikationer. Varmt välkommen att boka din visningstid, vi ses på Liljegatan 16!

 • Premium
Östanvindsgatan 7H, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
 • Idag kl 16:00

Östanvindsgatan 7H

Lägenhet
Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 700 000 kr
79 m²
2 rum
vån 1/2
4 748 kr/mån
21 519 kr/m²

Bostaden är i ett plan, belägen på gavelläge och erbjuder 79 välplanerade kvadratmeter. Rymliga och fräscha rum, härligt ljusinflöde och en egen uteplats är bara några av fördelarna med denna bostad. Här bor du i en stabil förening på gång- och cykelavstånd till Ängelholms centrum och allt vad det har att erbjuda. Här kommer du garanterat att trivas! Tveka inte att anmäla ditt intresse redan nu!

 • Plus
Bodengatan 2D, Errarps Ängar, Ängelholms kommun

Bodengatan 2D

Lägenhet
Errarps Ängar, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm
1 895 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 159 kr/mån
22 294 kr/m²

Med underbart gavelläge, egen ingång och ljuvlig stor balkong på soligt läge finner ni denna klockrena fyra med stor social avdelning och stilrena materialval. Ett läckert boende fördelat på 85 kvm - modernt, bekymmersfritt och bekvämt - byggår 2019! Omtyckta Errarps Ängar, med härlig arkitektur och generösa grönytor, är det perfekta området för barnfamiljer. Beläget endast några kilometer från såväl centrala Ängelholm som skog, hav, strand och stormarknad har man allt man kan tänkas behöva i närområdet. Här finns skola med årskurs 1-6, förskolor m.m. Cykelväg till Errarps och Rebbelbergas skola. Närheten till busshållsplats och E6 gör även pendling åt alla riktningar i landet otroligt smidig. Varmt välkommen att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare Elin Nilsson redan nu för att bli meddelad så snart det blir dags för visning!

Visar alla 11