Mäklare Lotta Hellzén

Lotta Hellzén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Yrvädersstigen 18, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
Yrvädersstigen 18, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun, bild 2
Yrvädersstigen 18, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun, bild 3

Yrvädersstigen 18

Radhus
Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

4 500 000 kr

145 m²

5 rum

183 m² tomt

Fantastiskt rofyllt läge ut mot grönområde, lyxigt totalrenoverat badrum med hotellkänsla samt låga driftkostnader tack vare fjärrvärme - detta är bara några av fördelarna man får ta del av som boende i detta fina hem på Yrvädersstigen 18. Här njuter man av lugn och ro med stilla kvällar på den stora terassen på baksidan samtidigt som närheten med gångavstånd in till centrum med dess trevliga utbud av caféer, restauranger och butiker består. Hemmet är verkligen anpassat för umgänge och härliga middagar. Vardagsrummet har fina ljusinsläpp från de stora fönsterna ut mot grönskan. Vidare finner vi renoverat kök med gott om förvaring i över- och underskåp samt bra arbetsytor, tvättstuga i anslutning till den rymliga hallen och gästtoalett, separat klädkammare och givetvis det rymliga vardagsrummet med plats för soff- och matgrupp. På övre plan finns tre sovrum med möjlighet till fyra och den fina tillbyggnaden man låtit bygga ut mot baksidan med panoramafönster öppnar upp för extra utrymme för hemmakontor. Idag huserar övre plan rymlig walk in closet, stort vardagsrum med kontorsdelen samt två sovrum. Badrummet andas hotellkänsla med takfönster och marmor från golv till tak! Välkommen att kontakta mäklare Lotta Hellzén för mer information och att boka en privat visning!

  • Premium
Violgatan 46, Rebbelberga, Ängelholms kommun

Violgatan 46

Villa
Rebbelberga, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

3 995 000 kr

160 m²

6 rum

340 m² tomt

Här har man under 2022 smakfullt renoverat med en modern känsla till ett trivsamt boende. Helkaklat badrum från 2013 i svartvitt. Fönster och tak har setts över men inte bytts ut. Här finns även ett uterum för att förlänga vår och höstsäsongen. Fin trädgård på baksidan för både grillning och lek samt ett uterum som förlänger säsongerna. Här finns närheten till skola enkelt via cykelvägar och även naturen med skog och hav finns runt knuten. Välkommen att boka dig för visning redan nu. kontakta mäklaren för mer information!

Umeågatan 18 e, Errarps Ängar, Ängelholms kommun
Umeågatan 18 e, Errarps Ängar, Ängelholms kommun, bild 2
Umeågatan 18 e, Errarps Ängar, Ängelholms kommun, bild 3

Umeågatan 18 e

Lägenhet
Errarps Ängar, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

1 750 000 kr

55 m²

2 rum

3 240 kr/mån

31 818 kr/m²

Magisk utemiljö på bästa solläge! Söker ni ett bekymmersfritt och bekvämt boende men inte vill tumma på utemiljö så är detta definitivt boendet för er! Här på lugna och omtyckta Umeågatan står nu detta boende redo för en ny lycklig ägare. Bostaden huserar ytterst välplanerade kvadratmeter med välkomnande hall, ett stort sovrum, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt fint och rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Under sommarhalvåret förlängs dessutom bostadens sociala avdelning ytterligare när man öppnar upp dörren från vardagsrummet ut till det mysiga trädäcket i västerläge. Här finns givetvis även egen gräsmatta! På attraktiva och omtyckta Errarps Ängar bor ni i barnvänliga omgivningar med närhet till alla bekvämligheter. Här har man allt man kan tänkas behöva i närområdet med Ängelholms centrum och sitt fina utbud av restauranger, caféer och butiker samt Brännborn Center med stormarknad, gym och allt det har att erbjuda. Med läget mellan Ängelholm och Skälderviken nås dessutom natur, hav och strand inom knappt 10 minuters cykelavstånd. Närhet till busshållsplats, flygplats och E6 gör även pendling åt alla riktningar i landet otroligt smidig. Egen parkeringsplats ingår i avgiften kostnadsfritt och har man elbil finns parkeringsplats med laddmöjlighet mot en avgift på 100 kr/mån. Bo Klokt i bostadsrättsradhus på fina Errarps Ängar! Varmt välkommen att boka dig för visning redan nu med mäklare Lotta Hellzén!

  • Premium
  • Uteplats
Hjärnarpsvägen 29, Hjärnarp, Ängelholms kommun
Hjärnarpsvägen 29, Hjärnarp, Ängelholms kommun, bild 2
Hjärnarpsvägen 29, Hjärnarp, Ängelholms kommun, bild 3

Hjärnarpsvägen 29

Villa
Hjärnarp, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

2 750 000 kr

130 m²

4 rum

2 040 m² tomt

Här kan du skapa ditt drömboende! Huset ligger i en stillsam miljö med milsvid utsikt mot Skälderviken och Kullaberg och har kohagen som granne. Hemmet är smakfullt renoverat och här har du fortfarande möjlighet att sätta din egen prägel både invändigt och utomhus. I populära Hjärnarp bor du nära naturen och har närheten till både E6 och Ängelholms flygplats. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Nyfiken? Hör av dig till mäklare Lotta Hellzén för en privat visning.

  • Premium
Heagårdsvägen 202, null, Ängelholms kommun

Heagårdsvägen 202

Gård/Skog
Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

3 500 000 kr

159 m²

4 rum

7 637 m² tomt

På fritt och enskilt läge som en idyll bland åkrarna ligger denna mysiga gård med utsikt mot Söderåsen och Hallandsåsen. I den separata stallbyggnaden finns möjlighet att bygga stallboxar och skapa den idealiska mindre hästgården. Eller varför inte skapa utrymme för egen verksamhet? På fastigheten finns dessutom ytterligare en sidobyggnad där det i dagsläget ligger en frisörsalong, som förslagsvis skulle kunna göras om till en lägenhet. Här finns även ett garage med möjlighet att öppna upp i tak och även en större lada vägg i vägg. Möjligheterna är många! Det trevliga boningshuset erbjuder 159 välplanerade kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. På bottenplan finner vi charmigt kök i lantlig stil, badrum med dusch, förråd, hall, allrum med matplats samt vardagsrum. På övre plan finns två sovrum, förråd samt gästtoalett. Med luft/vattenpump samt någon elradiator bjuder dessutom huset på låga driftkostnader! Sammantaget en fantastiskt fin fastighet som med boningshus, sidobyggnad, stallbyggnad och sin härliga trädgård i söderläge verkligen är en pärla. - Fastigheten säljs med friskrivningsklausul - Det innebär att ett villkor tas med i köpekontraktet där köparen avsäger sig möjligheten att rikta anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister samt möjligheten för att åberopa säljarens ansvar för dolt fel i fastigheten. Säljaren ansvarar i normalfallet annars för dolda fel i 10 år. Fastigheten är förbesiktigad. Kontakta ansvarig mäklare Lotta Hellzén för att ta del av detta samt för att boka din privata visning.

Sockerbruksgatan 7 B, Centralt, Ängelholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sockerbruksgatan 7 B

Lägenhet
Centralt, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

2 000 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 934 kr/mån

26 490 kr/m²

Snart kan du sitta på den inglasade balkongen och se vårsolen gå ner över Kronoskogen. Här finns denna välplanerade trerummare där bland annat hushållselen ingår i avgiften! Sockerbruksgatan är ett mycket omtyckt och populärt område där bostadsrättsföreningen Vågmästaren finns som 2020 vann Årets Hållbarhetsförening inom Riksbyggen. Här finns även en mindre takterrass att njuta av som tillhör bostadsrättsföreningen. Nyfiken? Vänligen boka dig för visning redan idag eller kontakta mäklaren Lotta Hellzén.

  • Balkong
  • Hiss
Vejbyslätts stationsväg 23, Vejbystrand/vejbyslätt, Ängelholms kommun

Vejbyslätts stationsväg 23

Villa
Vejbystrand/vejbyslätt, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

4 459 000 kr

102,4 m²

3 rum

1 100 m² tomt

Nu erbjuder Varbergshus två stora tomter på Vejbyslätts stationsväg! Byn har en gammal historia och har en bullerbykänsla. Milsvid utsikt mot Hallandsåsen och böljande ängar. Det finns en cykelväg som tar dig till andra sidan byn. Positivt förhandsbesked finns på tomten på ett 1,5 planshus med byggarea om ca 160 kvm och ett enkelgarage om ca 30kvm. Förtur på tomten till dem som vill bygga enligt förhandsbeskedet. Vi föreslår Villa Ängaviken. Villa Ängaviken är perfekt för dig som nöjer dig med ett mindre hus nu men som kan göras om till en 1,5 plansvilla tack vare sina ramverkstakstolar. Detta hus går att få som växavilla med ett steg närmre färdigbyggt 1,5 plan och som nyckelfärdigt 1,5 plans hus. Nyfiken? Kontakta mäklare Lotta Hellzén. För mer information om hustyper vänligen kontakta Annika Kroon på Varbergshus 0431-491649. Mailadress: [email protected]

Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbystrand/vejbyslätt, Ängelholms kommun

Vejbyslätts stationsväg 21

Tomt
Vejbystrand/vejbyslätt, Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

1 250 000 kr

1 100 m² tomt

Nu erbjuder Varbergshus två stora tomter i Vejbyslätts stationsväg! Byn har en gammal historia och har en bullerby känsla. Milsvid utsikt mot Hallandsåsen och böljande ängar. Det finns en cykelväg som tar dig till andra sidan byn. Positivt förhandsbesked finns på tomten på ett 1,5 planshus med byggarea om ca 160 kvm och ett enkelgarage om ca 30kvm. Förtur på tomten till dem som vill bygga enligt förhandsbeskedet. Nyfiken? Kontakta mäklare Lotta Hellzen. För mer information om hustyper vänligen kontakta Annika Kroon på Varbergshus 0431-491649. Mailadress: [email protected]

Rönnebodavägen , null, Ängelholms kommun

Rönnebodavägen

Tomt
Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

1 995 000 kr

951 m² tomt

Äntligen finns det möjlighet att köpa en tomt med lantlig känsla endast några minuters bilväg in till Ängelholms centrum! Här kan man bygga sitt drömhus och sitta och njuta av rapsfält och sol på bästa läge! Tomten har ett positivt förhandsbesked på ett 1,5 planshus i vinkel, byggarea 200 kvm samt garage på 40 kvm. Förhandsbeskedet gäller i två år från 2022-07-11. Kommunalt vatten och avlopp finns i gatan, ej anslutet. Köparen bekostar tillfartsväg, VA anslutning samt dagvattenhantering. Tomten mäter ca 37,5 m x 28,5m. Vänligen kontakta mäklare Lotta Hellzén för mer information.

Rönnebodavägen , null, Ängelholms kommun

Rönnebodavägen

Tomt
Ängelholms kommun
Fastighetsbyrån Ängelholm

1 995 000 kr

1 054 m² tomt

Äntligen finns det möjlighet att köpa en tomt med lantlig känsla endast några minuters bilväg in till Ängelholms centrum! Här kan man bygga sitt drömhus och sitta och njuta av rapsfält och sol på bästa läge! Tomten har ett positivt förhandsbesked på ett 1,5 planshus i vinkel, byggarea 200 kvm samt garage på 30 kvm. Förhandsbeskedet gäller i två år från 2022-07-11. Tomten mäter ca 37,5 m x 28,5m. Kommunalt vatten och avlopp finns i gatan, ej anslutet. Köparen bekostar VA anslutning samt dagvattenhantering. Vänligen kontakta mäklare Lotta Hellzén för mer information.

  • Plus

Visar alla 10